Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-07-19 20:25:04 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Firma obuwnicza Metroo - Kraków. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Ylka - 2010-02-20 15:47:33 odpowiedz | cytuj
Wielki POZYTYW!!!!!!!! Bardzo ładne buciki!!!!
anonim - 2011-02-01 11:51:37 odpowiedz | cytuj
Firma sprzedająca chińskie buty, praca dobra dla kogoś kto chce pracować( usunięte przez administratora ) (oczywiście nie u( usunięte przez administratora ) bo jak zacznie podziękują mu za współprace )
anonim - 2011-03-28 20:03:17 odpowiedz | cytuj
firma metroo ,wspaniała praca? praca o ktorej maży każdy?nic ująć tylko dodać.praca b( usunięte przez administratora ) że jest niedziela lub pracujesz co drugi dzien( usunięte przez administratora ) ,za nad godziny ( usunięte przez administratora ) nie ważne ile go masz w tej (FIRMIE) masz go tylko tydzień zimą tydzien latem c( usunięte przez administratora ) .jeśli chcesz wolne np.na wesele to sobie kogoś znajdz na zastępstwo ich to nie interesuje, przecież i tak ( usunięte przez administratora ) sam.( usunięte przez administratora ) połkneła.( usunięte przez administratora )
emma - 2011-03-29 09:33:36 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie z tym w 100%.dostajesz ( usunięte przez administratora ) który przysługuje ci za sobote.pracujesz więcej niż 8 godz.dostajesz ( usunięte przez administratora ) . utargi są tak slabe ( usunięte przez administratora ) .nie polecam.
myszka - 2011-03-29 10:15:48 odpowiedz | cytuj
Niestety,o tej firmie nie można pisać dobrych komentaży.jesteś uwiązany ( usunięte przez administratora ) .PRACA W TEJ FIRMIE 3X NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/// - 2011-04-30 17:17:33 odpowiedz | cytuj
Praca w tej firmie to praca dla ludzi o mocnych nerwach! ( usunięte przez administratora ) ( który miał być tylko na początek) z pracuje się od poniedziałku do soboty( ( usunięte przez administratora ) z wolnym to tak jak ktoś wcześniej pisał najlepiej go nie brać a jak już bierzesz to musisz dostosować się po nich( w sensie dostawy) czyli nie ma zbytniego planowania sobie urlopu a jak już planujesz to zaplanuj sobie kogoś na zastępstwo choć mało kto chce iść na cały dzień do pracy za marne ( usunięte przez administratora ) jakie oferują… Jak już otrzymasz umowę o prace na której widnieje , ( usunięte przez administratora ) choć tak rzeczywiście być powinno. Pracownicy zajmują się reklamacjami co( usunięte przez administratora ) od ludzi i to właśnie twoja wina będzie jeśli buty rozwalą się za tydzień( co się często zdarzało) nie wina ( usunięte przez administratora ) KTÓRA JEST TYLKO OD ( usunięte przez administratora ) Odnośnie ( usunięte przez administratora ) to naprawdę lepiej sobie wypić coś głębszego jeśli wiemy, ze ma przyjechać bo zazwyczaj same dziewczyny układają na sklepie( usunięte przez administratora ) która świetnie się na tym zna Twoje zdanie się mało co liczy. Ta Pani potrafi non stop zadawać to samo pytanie,, dziewczyny czemu utargi są takie a nie inne,, stały tekst ile by nie było to zawsze jest mało… Odnośnie( usunięte przez administratora ) a nawet sam nie wie zbytnio kto dla niego pracuje. Jedynym plusem jaki widziałam to ,że nie stoją nad Tobą 24h jak w innych firmach ale dobrze to sobie wymyślili bo bierzesz odpowiedzialność za buty które są na sklepie czyli jeśli ci coś( usunięte przez administratora ) kieszeni SZANUJMY SIĘ WSZYSCY.
anonim - 2011-04-30 21:59:30 odpowiedz | cytuj
JEDNEGO NIE ROZUMIEM, SKORO JEST AŻ TAK ŹLE, TO DLACZEGO SIĘ NIE ZWOLNICIE???? ,( usunięte przez administratora ) GDYBY SIĘ KAŻDY POSTAWIŁ TO WARUNKI ULEGŁYBY ZMIANIE. ZAMIAST NARZEKAĆ, RADZE ZABRAĆ SIĘ DO PRACY, PISZECIE, ŻE NIE MA UTARGÓW TO NIE MA RUCHU... PROSTY I LOGICZNY WNIOSEK, DOSTAJECIE ( usunięte przez administratora ) ZA SIEDZENIE 8 GODZIN W PRACY!!!! WSZĘDZIE DOBRZE, GDZIE NAS NIE MA!!!!! ZANIM COŚ NAPISZECIE TUTAJ PRZEMYŚLCIE TO DWA RAZY.
ktos - 2011-05-02 20:11:26 odpowiedz | cytuj
jest gorzej niz zle.nie jest sztuka sie zwolnic i nic nie robić. cos robic trzeba a z pracy kazdy chce byc zadowolony.praca w tej firmie nie byłaby zła gdyby;pracownik był doceniany za prace np.dziekuje , super zrobiłyście,a tu nic ciagle słyszysz że zle nie tak wiecznie niezadowolona.( usunięte przez administratora ) nie mozna nic powiedziec ,( usunięte przez administratora ) jedynie co mozna zrobic to czekac az trafi sie lepsza praca i ja zmienic zyczę powodzenia wszystkim pracownikom i cierpliwosci
myszka - 2011-05-02 20:58:38 odpowiedz | cytuj
do anonim.niestety do twojej wiadomosci nic w tej firmie niedziała jak powinno. ( usunięte przez administratora ) ....... czy myslicie ze to przypadek ze zaden sklep nie ma ( usunięte przez administratora ) chociaz to sklep samoobsługowy. chociaz pewnie by tak chcieli.nie polecam tej firmy, przykro ze w tych czasach dzieja sie takie zeczy
KWOKA - 2011-05-02 21:27:36 odpowiedz | cytuj
JESLI KTOŚ SIE NIE ORIENTUJE TO USWIADOMIE. ( usunięte przez administratora ) CO ONA BIEDNA BY ROBIŁA!!!!! ZACOS PRZECIEZ BIEZE KASE A NIE ( usunięte przez administratora ) .A CO DO NASZEGO ( usunięte przez administratora ) W BIURACH WSZYSTKO WIEDZA NIE UFAŁA BYM MU, MOZE NIE LUBIA SIE ( usunięte przez administratora ) TYLKO COŚ ZNAJDE WYNOSZE SIE POZDRAWIAM.
klara - 2011-05-04 18:09:27 odpowiedz | cytuj
witam wszystkich pracowników tej jagze wsaniałej firmy.czyz nie powinnismy dziekowac ( usunięte przez administratora ) za to ze to wlasnie nas wybrała na to zaszczytne dla nas miejsce jakim jest własnie ta a nie inna firma za to z( usunięte przez administratora ) bo to praca dla naiwnych ludzi.ktorzy ( usunięte przez administratora ) kańciapce ze ma takich pracownikow bo na czym on by sie dorobił w tych czasach. nikt nikogo nie zmusza do pracy i sami decydujecie ale na pewne sprawy nie mozna sie zgadzac.niech płaca za nad godziny ( usunięte przez administratora ) ze dopiero teraz mozna tak wiele sie dowiedziec bo przeciez kierowniczka na spotkaniu ci tego wszystkiego nie powie.równiez pozdrawiam .
:) - 2011-05-04 18:13:54 odpowiedz | cytuj
PRZYPOMNIENIE!! WSZYSTKIE NASZE SKLEPY CZYNNE SĄ OD PEŁNEJ GODZ. 9.00 10.00 itp ZAMYKAMY O 17.00 18.00 itd I DO TEJ GODZINY UWAŻAMY SKLEPY ZA CZYNNE DLA KLIENTÓW PO TEJ GODZINIE PRZEKRĘCAMY KLUCZ W DRZWIACH- ROBIMY KASĘ ZAMIATAMY I ZMYWAMY CO JEST DLA NAS OCZYWISTE I NORMALNE. JEŚLI TO JEST DLA KOGOŚ ABSTRAKCJA LUB JAKIMŚ ZASKOCZENIEM PROSZĘ O KONTAKT WYJAŚNIMY SOBIE NIEZGODNOŚCI. Każda z was dostała takiego sms-a?? mnie płaca za 8 godzin pracy i na pewno nie zamierzam zostawać po godzinach i sprzątać bo takie rzeczy mogę zrobić w trakcie godzin pracy kiedy klientów nie ma bo jak by nie było to ja na umowie mam napisane kasjer-sprzedawca i za nad godziny ( usunięte przez administratora ) wypłatę także widzę ze nie traktują nas jednakowo, zastanawiam się tylko dlaczego jak pracujemy te same wymiary godzin i robimy taka sama robotę jak wszyscy!!!!!
;) - 2011-05-05 17:12:25 odpowiedz | cytuj
Jestem przekonana,ze niestety w tej firmie kazdy płacone ma inaczej i na pewno nie jest to spowodowane iloscia pracy,tylko stazem.wiecej maja płacone dziewczyny z nowych sklepów niz ze starych.ja od poczatku mam tak ( usunięte przez administratora ) ja nie zamiezam.zreszta wyrabiam sie w 10 minut i wychodze punktualnie.
,,:] - 2011-05-05 18:39:52 odpowiedz | cytuj
Co to za firma która pracownikowi nie daje zniżek na buty nie dość z kupiują ( usunięte przez administratora ) ale po co przecież będą ( usunięte przez administratora ) Równierz nie polecem i zycze wszystkim lepszej pracy jak najszybciej choć wiadomo jak o nią trudno w tych czasach
dana - 2011-05-09 08:57:23 odpowiedz | cytuj
mało tego że nie ma znizek ( usunięte przez administratora ) (TYM PRZYPADKU BUTY)nie mąga lezec bez posrednio na ziemi.zadna( usunięte przez administratora ) o tak jak tylko cos znajde to sie zwalniam
elka - 2011-07-21 16:57:20 odpowiedz | cytuj
niedawno ( usunięte przez administratora ) z tych obuwi jest nie dozniesienia. raz mialam je na nogach ani nie przemoczone. nie wiem jak taki sklep utrzymuje sie na rynku i kto kupuje ( usunięte przez administratora ) bo chodzic to sie w tym ( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-07-26 17:51:22 odpowiedz | cytuj
niezłe sensacie tu wypisujecie myślicie że gdzieś jest inaczej ???
............... ciekawe czy już was zwolnili ??? ja bym od razu !!!
miła - 2011-08-16 16:46:43 odpowiedz | cytuj
tez pytanie. w tej firmie chyba nikogo nie zwalniaja tylko ludzie sami sie zwalniaja. jesli nie musisz to nie pracuj w tej firmie.ta firma niezasluguje na dobra opinie i nie chodzi tu tylko( usunięte przez administratora ) . mam nadzieje ze juz nie długo zmienie prace i w końcu bede zadowolona.
anonim - 2011-08-20 18:16:54 odpowiedz | cytuj
nie wiem, o jakie sensacje tu chodzi?jestem pracownikiem tej firmy i przyznaję ,ze tak jest naprawde. nikt tu nie kłamie.atmosfera w tej firmie jest dla mnie nie zrozumiała. moze jestem za młoda ale juz troche rozumiem.otwieraja co rusz to nowe sklepy aby zaraz je zamknac straszna mi sieciówka.( usunięte przez administratora ) .nie polecam pracy w tej firmie jesli masz wybór to wybieraj inna firme.
anonim - 2011-09-01 08:50:43 odpowiedz | cytuj
Oj widze, że duzo się tu dzieje i bardzo dobrze:) ( usunięte przez administratora ) ( śmiech na sali:) zazwyczaj wypisuje takie brednie, że aż głowa boli. Jakim cudem ta firma ma prosperować normalnie? jak kadra jest mało profesjonalna jakby im zależało na klientach to wszystkim by zwracali za buty no ale na to by już nie narobili i pracownik by musił zarabiać ( usunięte przez administratora ) Życze powodzenia ( usunięte przez administratora )
;) - 2011-11-16 22:14:02 odpowiedz | cytuj
no,prosze,jakie zmiany w firmie.ciekawe czy zeczywiście beda uczciwi.
:( - 2011-11-17 10:14:38 odpowiedz | cytuj
Nie przesadzajmy z tą uczciwością- pewne rzeczy i ludzie nie zmieniają się.
anonim - 2011-11-19 09:16:27 odpowiedz | cytuj
A ja sobie mysle ze Wy same nie wiecie czego chcecie panie i panowie. .Bylem pytalem i mialem nadzieje ze wszysko mamy wyjasnione niestety mylilem sie ,szkoda czasu, trudno.Mysle ze warunki pracy i placy w firmie sa na przyzwoitym poziomie nie wspomne o socjalu ,a komu nie odpowiada zycze powodzenia , co postanawiam :jezeli pojawi sie jeszcze jeden wpis na portalu podziekuje ( usunięte przez administratora )
:( - 2011-11-23 21:34:14 odpowiedz | cytuj
Wszedzie byl-a u nas nie byl!( usunięte przez administratora ) To chyba nowa definicja socjalu, trzeba zawiadomic drukarnie,zeby zamiescily to w oficjalnych slownikach.
x