Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-01-05 12:10:09 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o ATS Stahlschmidt - Stalowa Wola. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-01-05 12:21:35 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z ATS Stahlschmidt (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... bardzo dobre.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ..komunikatywni. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w ATS Stahlschmidt :bardzo dobra płaca,najlepsza w mieście jeśli chodzi o takie zakłady,po 6 miesiącach miałem stawkę 1,890 zł na rękę plus różne premie i nagrody
Najbardziej nie podobało mi się w ATS Stahlschmidt :zbyt duża ilość ludzi pracujących po znajomości i mających innych ludzi za nic
anonim - 2009-02-19 10:04:21 odpowiedz | cytuj
Czloqwieku nie osłabiaj sie zal mi cie noobie zal co za dzieciak zal 1800 hehehe groszy chyba zal zal zal i tyle komunikatywny akurat po zawodowkach i komunikatywny hehehe zal nie roby tam robia a kierownicy spia po nocacch a kadry maja ludzi za nic
anonim - 2009-03-31 14:35:02 odpowiedz | cytuj
zeby na odlawni przy takiei temperatuze co tam jest niebyło wody mineralnei ani przerwy dla odlweników to jest niedopomyslenia 21 wiek a jak w niewoli
Angelina - 2009-04-16 13:19:28 odpowiedz | cytuj
Nie mam pojęcia jak się pracuje w tej firmie, mieszkam w drugim końcu Polski ale ubliżanie komuś tylko dlatego że wg niego praca tam jest w porządku to dopiero beznadzieja. Słuchaj "anonimie" - to że masz przesrane i zbyt wysokie mniemanie na swój temat i wodocznie sam masz ludzi pracujących tam na kawałek chleba za nic nie oznacza ze ktoś kto tam pracuje jest nierobem czy kimś gorszej kategorii. Nie pasuje Ci to nie pracuj tam ale nie ubliżaj komuś bo świadczysz tylko i wyłącznie o sobie i swojej niesamowicie jak widać wysokiej kulturze osobistej. To dopiero żal żal żal...
Angelina - 2009-04-16 13:19:28 odpowiedz | cytuj
Nie mam pojęcia jak się pracuje w tej firmie, mieszkam w drugim końcu Polski ale ubliżanie komuś tylko dlatego że wg niego praca tam jest w porządku to dopiero beznadzieja. Słuchaj "anonimie" - to że masz [usunięte przez admina]i zbyt wysokie mniemanie na swój temat i wodocznie sam masz ludzi pracujących tam na kawałek chleba za nic nie oznacza ze ktoś kto tam pracuje jest nierobem czy kimś gorszej kategorii. Nie pasuje Ci to nie pracuj tam ale nie ubliżaj komuś bo świadczysz tylko i wyłącznie o sobie i swojej niesamowicie jak widać wysokiej kulturze osobistej. To dopiero żal żal żal...
anonim - 2009-05-25 12:42:52 odpowiedz | cytuj
Firma do której są przyjmowani ludzie po znajomości a robale ciśnięci aż pot leci z nich.
anonim - 2009-06-11 21:14:07 odpowiedz | cytuj
pracowalem tam 8 lat temu i ucieklem. praca bardzo ciezka pieniadze marne jako zwykly pracownik nie masz zadnedo poszanowania jestes tylko trybikem.
mtk - 2009-07-23 22:20:24 odpowiedz | cytuj
ATS NAJGORSZY SYF za niewielkie pieniadze.
..... - 2009-08-26 13:37:43 odpowiedz | cytuj
Pracując dla niemca mam ochotę wziąśc czasem ze sobą karabin, na szczęście czujne "wartenbrigade" w pore zablokuje moją "arbeitkarte".
j23 - 2010-01-04 10:48:31 odpowiedz | cytuj
A ja tam pracuje już ponad 7 lat i nie narzekam. Kasa (z premiami ok2500-3000) jak na Stalówkę ok. Do tego możliwość nadgodzin 100% płatne. Jak komuś nie pasuje to do HUTY tam jest zajebiście, fakt nie orobisz się i może zapłacą :) ?! Zaznaczam że jestem szarakiem a nie jakimś kierowniczyną . pozdrawiam
m25 - 2010-01-22 06:58:09 odpowiedz | cytuj
Ciekawe!Na pewno na odlewni nie pracujesz!!!
Audere Est Facere - 2010-03-03 20:24:53 odpowiedz | cytuj
to jestes brygadzista bo ja pracuje tam 5 lat i tyle na łape nie biore
anonim - 2010-03-18 11:41:23 odpowiedz | cytuj
ty 3000 tysi�ce buraku na oczy nie widzia�e� napisz na jakiej brygadzie robisz i nierób ludziom �mietnika wg�owie
anonim - 2010-03-18 11:41:28 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-05-03 20:25:37 odpowiedz | cytuj
3tys?! mozna wyciagnac ale po przepracowaniu 10 lat w tym syfie. na palcach jednej reki mozna wyliczyc ilu tam wytrzymało na produkcji. zaznaczam ze to lekkie stanowiska! nie odlewnia nie topialnia nie obróbka cieplna.
anonim - 2010-05-28 20:46:55 odpowiedz | cytuj
To chyba pracujesz 24/h skoro masz takie dobre zarobki i jestes taki szczesliwy oni lubia takich dobrych pracownikow jak ty
anonim - 2010-05-28 20:46:55 odpowiedz | cytuj
automaniak - 2010-05-28 21:29:17 odpowiedz | cytuj
Mam szczescie ze nie musze tam pracowac.Praca w takim zakladze i za takie marne pieniadze to porazka.Ludzie traktowani jak smieci.Niemiec wykorzystuje polakow i sie smieje.Ciekawe czy niemcy by pracowali tak i za takie pieniadze.Mozna sobie samemu odpowiedziec
byłyATS - 2010-06-15 16:59:52 odpowiedz | cytuj
To jak musicie tak ciężko pracować nie lepiej do Alutka pójść tam też są te same wydziały co w Ats i pieniadze wieksze. Nikt nieukrywa tego ze musisz pracowac caly czas ale nikt po pol roku niezarabia ponizej dwóch tysięcy, wody i napojow masz tyle ile dasz rade wypic. Kadry traktuja cie jak normalnego człowieka bez okazywania pogardy czy cos. Ale musisz pracować przez duze P.
anonim - 2010-06-26 18:44:01 odpowiedz | cytuj
napoje hahahahahahahahahahaha!!!!! jakie i gdzie a woda fak jest 1,5l na zm bo nie wiece przy tem. 40-50 stopni
poszukujący - 2010-09-10 08:14:37 odpowiedz | cytuj
do jakiego "Alutka"??
goliat - 2010-10-21 22:48:35 odpowiedz | cytuj
3000 tysiące chyba za 3 miesiące....KOLF WRÓĆ
GOLIAT - 2010-10-21 22:52:12 odpowiedz | cytuj
Ty chyba z głupim przez ścianę się macałeś
Goliat - 2010-10-21 22:55:44 odpowiedz | cytuj
Kup sobie łuk i strzel sobie w łeb...
x