brak logo

Galwa-Kor Sp. z o.o.

Płock

Opinie o Galwa-Kor Sp. z o.o.

były pracownik2 2009-11-21 18:13:07
zapraszam pania prezes do dyskusji jezeli wie o opiniach a jeżeli nie to niech ktoś jej doniesie
pepe 2012-01-15 14:51:25
jak Wam tak źle to czemu nie odejdziecie do innej roboty?

a może ktoś od Was czegoś wymaga i to się nie podoba?
2
pepe 2012-01-27 15:35:37
heh...myślisz, że jesteś anonimowy? .......

no to zobaczymy.......
kerta 2013-01-22 00:13:57
a jakie zarobki aktualnie są w galwa korze ???
zpmn 2013-01-25 15:57:36
ZAROBKI JAK NA PLOCKIE WARUNKI SA DOBRE!
FIRMA POD WZGLEDEM SOCJALU JEST SUPER!!!!!!!!(NA DZIEN DZISIEJSZY JEST UNIKATEM W PLOCKU JESLI CHODZI O TEN PRZYWILEJ)
ATMOSFERA JEST DOBRA BIORAC POD LUPE INNE FIRMY Z TERENU PLOCKA!!!!
angie 2013-05-23 23:51:46
No, teraz sie dyrekcja zmieni. Ciekawe jak opiniować będą pracownicy tego, którego już nie ma. (usunięte przez administratora)
1
nolo 2013-05-28 08:36:08
a jak jest w tej firmie jeśli chodzi o pracę dla kobiet???
ziąąą 2013-06-03 15:41:28
( usunięte przez administratora ) Jeśli chodzi o pieniądze to nie jest tak źle, trochę więcej niz najniższa krajowa.
JBB 2013-07-03 22:06:13
Po pierwsze nie wszystkie kobiety mają podrapane ręce, Tylko te które bez myśli zakładają detale na haczyki. Po drugie jak się komuś nie podoba to niech tam nie pracuje i nie wymyśla niestworzone historie. Zarobki jak na Płocką firmę są dobre. Są socjalne pieniądze, a przede wszystkim jest atmosfera w pracy bardo dobra....
JBB 2013-07-03 22:12:31
ziąąą - 2013-06-03 15:41:28

( usunięte przez administratora ). Jeśli chodzi o pieniądze to nie jest tak źle, trochę więcej niz najniższa krajowa.
To nie prawda, że kobiety muszą nosić ciężkie rzeczy. Skrzyneczka która waży 5 kg nie jest ciężka. A po za tym są mężczyźni, którzy na pewno pomagają.
1
kiki 2013-07-30 21:23:08
a jak w biurze? jacy ludzie?
2013-09-01 14:46:33
a w ogóle są jakieś przyjęcia dla kobiet , normalnie na fizycznie a nie di biura?
5
Dzielnicowy 2014-07-01 01:42:20
(usunięte przez administratora) to najlepszy fachowiec od malowania nikt nie docenia jego ciężkiej pracy. Moim zdaniem powinien zostać mistrzem malarni mam nadzieję że szefow przeczyta toi i weźmie do siebie ten wpis. Jest bardzo uczciwy koleżeński i prawdomówny. Nigdy nikogo nie oczernił.
2
Były 2014-07-02 20:22:06
Popieram przedmówcę! Mariusz to najlepszy fachowiec jakiego znam, jest wręcz stworzony do malowania a pistolet pasuje mu do ręki jak pięść do twarzy. Można z nim o wszystkim porozmawiać, na każdy temat.
2
Były 2014-10-05 23:46:22
Każdy kto pracuje lub pracował w firmie Galwa-kor na pewno zna DZIELNICOWEGO.
Jest to człowiek pozbawiony rozumu. Nie szanuje siebie i ludzi którzy z nim pracują. Oczernia ludzi, zmyśla niestworzone historie. Trzeba na niego uważać, albo z nim nie rozmawiać. Mam nadzieję, że kierownictwo zajmie się tą sprawą. Jeśli nie to ktoś inny się nim zajmie.
1
karmelowa asia 2015-01-29 18:54:43
super sprawa z tym zatrudnieniem w Galwa-Kor Sp. z o.o., natomiast gdzie mogę śledzić na bieżąco wszelkie informacje o aktualnie prowadzonych w firmie rekrutacjach i ich potrzebach kadrowych? o ile wogóle istnieje takie miejsca albo osoba w firmie to prosiłabym pilnie o namiar bo zależy mi bardzo na takiej robocie, pomożecie mi?
remek 2015-03-30 23:18:49
Karmelowa Asia, faktycznie nie mają na swojej stronie czegoś takiego jak zakładka z pracą lub kariera lub coś w tym stylu. Może po prostu warto napisać na maila podanego w zakładce kontakt. Galwa-Kor zajmuje się powłokami stopowymi cynk-nikiel, polerowaniem i malowaniem proszkowym. Wiec jeśli tylko się na tym znasz to aplikuj
Dodo 2015-05-11 23:49:39
Witam słyszałem ze zatrudniaja tam na umowe zlecenie osoby uczonce sie a pozniej je zwalniaja , i tak dalej nastepnych czy to prawda ?
rikitiki 2015-06-17 18:13:02
harry konczysz studia i chcesz byc pracownikiem fizycznym? ciekawe jaki kierunek konczysz?
mr 2015-10-09 12:02:00
Dzis masz prace jutro juz nie, bez wczesniejszego uprzedzenia. ogromna rotacja ludzi, umowa zlecenie, niektorzy po 2 lata tak pracuja. jedyny plus to atmosfera pracy
mściciel 2016-10-04 20:07:39
mistrzowie są spoko poza jednym który jest po to mistrzem bo strzela z ucha
kelie 2016-10-09 20:05:25
popieram w 100 % mściciela niech każdy uważa na mistrza pana D L on donosi do biura każdą rzecz sprzeda każdego by się wybić w góre
jakub 2016-10-09 20:08:43
Jak na razie raczej ekipa jest stała @zombi ogłoszeń brak więc przyjęcia może i będą ale nie w najbliższym czasie
dawid 2016-11-11 13:32:18
witam chcialbym sie zapytac czy warto skladac cv do tej firmy?z gory dziekuje za opinie
Zostaw swoją opinię o Galwa-Kor Sp. z o.o. - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galwa-Kor Sp. z o.o.