brak logo

D&D Resory Polska

Lublin

Opinie o D&D Resory Polska

anonim 2011-07-12 20:20:20
nie przesadzajcie tak z tym c-15 tam nie jest tak źle no jedynie zimą jest tam zimno a tak po za tym jest tam super nie wymyslajcie głupot na c-15 na produkcji jest gorzej pilnują dręczą i się wyżywają a w to tam macie sjestę więc zamknijcie się i do roboty się weźcie
DDD 2011-07-16 14:17:30
KOLES PRZYJDZ NA C TO SOBIE POGADAMY INACZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! RECZNIE BEDZIESZ MIAL WYTLUMACZONE JAK TAM JEST!!!!!!!!!!!!!
SZON 2011-07-18 22:21:42
Hehehe, wszedzie jest dobrze,gadacie i gadacie o tym C15 jak by tam z palami stali nad wami, robcie ile mozecie, nikt was nie zabije, ponad sily nie mozna pracowac dlugo, serducho wysiada, komu potrzebny chory pracownik? Kazdy pracodawca chcialby wydusic ostatnia kropelke potu z robola w dodatku za marny grosz, to normalka w Polsce, Wchodze na strony roznych firm i to co widze spedza mi sen z powiek, kto w 21wieku moze wyzyc z 1200zl? i jeszcze oplacic co kolwiek, Gadalem kiedys na gg z kumplem o tym C mowil,ze sami sobie robicie krzywde, nie rewanzujcie miedzy soba, nikt was za to nie pochwali i nie zaplaci dodatkowo co najwyzej zechca abyscie wiecej pracowali i tyle.Nie niszczcie samych siebie. Sory ale tak to wlasnie jest, dzis uda ci sie wiecej zrobic to jutro tez mozna, czemu nie????????
Studyjnyprawomen 2011-07-31 08:36:15
Wiecie co, tak naprawde to wszedzie jest tak samo,wiem ze jest wam ciezko i pusto w kieszeni ale to wina naszego rzadu, oni obliczyli najnizsza krajowa wiec co mozna czepiac sie pracodawcy?Prawnie mozna tak zarabiac i nikt nie krzywdzi nikogo.Faktem jest to ze jezeli pracodawca jest czlowiekiem z zasadami, szanujacym swoich pracownikow, napewno nie zaplaci za ciezka prace groszy ale malo sie spotyka takich ludzi, no te 50 zl premi troche jest smieszne w waszej firmie bo wiem,ze zyski sa szokujaco wysokie ale z zasady juz zyskami nie dzieli sie pracownikow a zwlaszcza przy takiej wiekszej ilosci osob.Podobno pracujecie po 2 zmiany? prawnie w takim zakladzie nie mozna pracowac wiecej niz 8 godz wiec po co pracujecie? dla wiekszego zarobku? no i koncowy efekt jest taki ze nie zarabiacie 1200 na reke tylko 2 tysiace,i kazdy jest zadowolony tylko wy tracicie podwojnie, wasze zdrowie i godnosc,przyznajecie ze jestescie gotowi do wiekszej wydajnosci to wasza wina, skoro macie sily pracowac po 12 czy 16 godz to dla czego nie wykorzystac tych sil wciagu 8.?Ludzie malo wiecie, Nic wam nie da mamrotanie na tej czy innej stronie, piszcie wnioski do prezesa, nie wazne jakie beda odpowiedzi ale macie na pismie wszystko odpowiedz rowniez,wrazie czego, macie udokumentowane wszystko.Z tym wydzialem C15 to wiem z opinii ludzi tam pracujacych, ze warunki pracy sa fatalne, podobno leje sie na hale dachem, macie prawo odmowic pracy poniewaz jest zagrozeniem zycia przez prad lub zawalenie sie masiaknietej woda starej kastrukcji.W takim przypadku zaklad powinien zapewnic pracownikowi inne miejsce pracy lub na czas naprawy wyplacac postojowe nie pracujacym pracownikom z winy zakladu. Piszcie prosze, wreszcie pokazcie ze znacie jakies przepisy, czytajcie na oznych stronach prawnych bo siedziec i biadolic nic nie da, napewno wchodza tu wasi prezesi i czytaja smiejac sie po cichu.Z tym C15- napiszcie wniosek do prezesa o zapewnienie bezpiecznego miejsca pracy, poniewaz miejsce w ktorym pracujecie zagraza waszemu zyciu i zdrowiu,macie pelne prawo odmowic pracy bez zadnych konsekwencji.BHP
DK 2011-08-30 19:01:39
GDZIE JEST PREMIA?????????????????????????????????????
WUJO JO-JO 2011-10-07 19:15:38
Firma dziadowska- ZERO inwestowania w pracownika!!!! duza rotacja ludzi- tylko UPOMNIENIA na kazdym kroku(usunięte przez administratora)
Jan 2011-11-15 20:06:10
w skali jeden do 10 to dałbym tej firmie 6. Nie jest to miejsce gdzie zrobi się karierę a jeżeli tak to dużym kosztem (zdrowie psychiczne obserwując zachowanie niektórych osób z biura można odnieść wrażenie ze są to osoby narażone na silny i długotrwały stres, który z kolei wyładowują na pracownikach, no chyba ze ktos od urodzenia skur.. się urodził). Podsumowując ten wątek to nie chciałbym awansować. Nie jest to miejsce gdzie się zarobi kokosy. Stawki są niskie i niezmienne już od jakiegoś czasu. Plusy to pieniądze na czas premia 50 zl:) tak traktuje to jako plus ponieważ w innych miejscach tego nie uświadczysz. setki z sobote i niedziele szkodliwe jest tez na glownej hali jako taki lad i porządek(usunięte przez administratora)
PARÓWECZKA 2012-02-10 18:22:54
W TEJ FIRMIE JEST WIELU FRAJERÓW CO ZA KASE SĄ ZDOLNI DO WSZYSTKIEGO!!!! PODPIER...LIC DLA AWANSU I KARIERY...
1
Jan 2012-03-19 21:43:16
Gdzie jesst premia?
hory 2012-04-15 21:39:03
syf,huk,upomnienia,c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo,8zl brutto/h,(usunięte przez administratora),cyrk...
1
bezzer 2012-05-17 18:11:43
co to jest 8 godzi ja robie po 12 a czasem i po 19 nie z tej krwi jestes poprostu
1
typ 2012-05-29 19:08:49
A ja czytam sobie opinie o wszystkich lubelskich zakladach pracy. Mowie o tych większych i wiecie co jak bym miał sie tym sugerować to musiał bym wynieść się z Lublina. A zarobki, no cóż mieszkamy w bloku wschodnim i nic tego nie zmieni
niewolnik 2012-10-16 17:50:15
UPOMNIENIA NAGANY I STRASZENIE LUDZI TO CODZIENNOŚĆ W TEJ FIRMIE...
DEJDOS AKA FREEDY MERKURY 2013-02-17 22:16:35
Cuż cudów spodziewać się nie można ;] Jeżeli masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyli podchodzisz do roboty ze spokojem,opanowaniem nie pozwolisz sobą pomiatać i masz swoje zdanie to nie masz ciężko ;p

Cechy:

-Brak możliwości awansu
-Niska płaca

Jest także takie coś jak brak solidaryzmu, czyli Pan (usunięte przez administratora)jeżeli nie ma rozumu to nie wstawi się za tobą wa razie racji po twojej stronie ;]

Powodzenia w pracy ze spuszczoną głową oraz dawaniu sie posuwać w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
anonim 2013-06-06 17:38:29
anonim - 2013-05-21 19:15:12

Co to za pytania "gdzie jest premia"? Oznacza to, że w D&D Resory jej nie wypłacają, a zgodnie z umową zdobywacie, czy jak? Wasze opinie dotyczą pracy na jakim stanowisku? Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Może czasem w ramach nagrody zdarza się dostać zaliczkę przed wypłatą? Pozdro i dzięki za informacje.
Wypłaty są na czas. Nigdy nie było z tym problemu. Inne sprawy to inne sprawy, ale przynajmniej tu firma dobrze działa. Nadgodziny dobrze płatne, a zaliczek brak. :)
anonim 2013-06-18 17:14:15
Hej, jak się załapać do D&D Resory? Bo na ich stronie nie ma żadnego kontaktu do działu kadr, więc w jaki sposób wysyłaliście CV?
anonimm 2013-07-04 01:07:56
O co chodzi z tym MOPem ? :P
1
ciapowaty 2013-08-15 18:59:14
Z tego co wiadomo MOP to coś na poziomie podłogi...
MOP-OMANIA 2013-09-21 17:19:05
MOP to taki typek co zgrywa frajera i udaje że zna się na wszystkim... wystarczy poczytać(usunięte przez administratora)co inni sądzą o nim...
huehue 2013-10-04 11:33:07
Doświadczenia nie wymagają. Nabywasz je pracując. Nie raz przyjmowali idiotów po studiach, którym sie wydaje, że wiedzą więcej niż operator. Jeżeli chcesz mieć możliwość awansu, to omijaj ten zakład. Pozdrawiam
FREDKA 2014-05-31 19:04:48
praca to raczej tyraczka normy wysrubowane i jakosc znaczy sama nazwa jakosc c-15 pracownicy przewalajo tony metalu w duzym tepie co powoduje bledy i reklamacje szefostwo dzieli premio 30 zl ludzie firma nstawiona na wykonczenie pracownika robota nawet po 16 godzin dobrze ze placo nadgodziny bez dodatkow szkodliwego i np nocnego zarobki najnizsza krajowa powodzenia pozdrawiam NORMALNYCH na C-15
niepoprawny optymista 2014-06-04 13:21:19
@FREDKA
Nie wiem jak długo pracujesz/pracowałaś, ale ogromnie przesadzone opinie głosisz. Wiesz że 16 godzin to dwie pełne zmiany?? nie przypominam sobie żeby coś takiego miało miejsce przez ostatnie 2-3 lata. Legendarna słaba jakość hali C15 to już w dużej mierze przeszłość. Nie wiem czy pamiętasz jak tam było kiedyś. Oczywiście jeszcze dużo jest do zrobienia, ale uważam że wszsytko idzie ku lepszemu.
2
niepoprawny optymista 2014-06-09 10:06:54
Proszę pierwsze z brzegu.. czy pamiętasz jaki był syf na C jakie tam były dziury, jak tam było oleisto? teraz spokojnie można wózkiem przejechać bez obawy o to że pojemnik z produktem przewrócisz. Ale jeśli jesteś pracownikiem to powinieneś o tym wiedzieć.
niepoprawny optymista 2014-06-10 13:30:41
Rozumiem. A praca w jakim charakterze Cie interesuje? gdzie(przy czym) chciałbyś pracować?? produkcja, magazyn, dyrechtor ;)
niepoprawny optymista 2014-12-02 19:54:13
Praca na magazynie jak to praca... przekładanie pakowanie streczowanie skanowanie i "wózka" nie musisz mieć
1
niepoprawny optymista 2014-12-23 07:17:42
O różnych tematach mam pewną wiedzę, jednak o finansach pracowniczych nic nie mogę powiedzieć, bo najzwyczajniej to nie moja sprawa ile kto zarabia. Ale z tego co słyszę to są tacy co kilkoma nadgodzinami ładny pieniądz przytulają, inni zarobią trochę mniej, ale jedno jest pewne - kasa jest ZAWSZE na czas. A to już ogromny plus.
1
ciasny wiesiek 2015-02-18 04:27:36
gdzie pieniadze za nadgodziny
niepoprawny optymista 2015-03-24 11:46:00
Zapewne u Ciebie w kieszeni. Nie siej czarnej propagandy że ich nie dostajesz. Niejeden mistrz chciałby wziąć tyle ile operator z nadgodzinami
1
niepoprawny optymista 2015-07-06 10:38:47
Wg. mnie zawsze warto rozejrzeć się za inną, lepszą pracą. A jeśli uznasz że to nie to, droga wolna. Zgodzisz się?
mistrzu 2015-10-21 10:11:46
A jak w w firmie z bezpieczeństwem pracowników? maszyny są osłonięte? dużo chemii w środowisku? wyposażenie ludzi odpowiednie??? zarządzający robią coś z tematem?
wisienka 2016-02-01 20:39:27
Da sie w dziale jakosci zarobic czy nie? Pytam na powaznie.
łzy 2016-03-10 11:06:40
Praca w tej firmie to porażka, chyba że ktoś jest w wieku gdzie już go nie przyjmą to siedzi. Na magazynie gdzie pakuja na gotowo to koszmar.
Przeambicjonowany kierowniczek, ze swoim przybłędą, zabiera wszystko co się da ile się da ,ludzie premii nie widzieli od miesięcy, Ma swoich pupili i tylko im podnosi pensję. OGÓLNIE TRAGEDIA PRZEZ PORAŻKĘ, KATASTROFĘ, OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. BURACTWO. ludzie uciekajcie.
2
łzy 2016-04-19 10:08:15
podwyżki, pieniądze najlepiej jakbyście pracowali 48/24 i odwrotnie za darmo, i jeszcze zrób to a i tamto o i tu jeszcze a tam też trzeba a może na nadgodziny za darmo (zabierają nadgodziny i potem szukaj wiatru) też przyjdziesz.
marco 2016-05-18 13:52:27
Witam. Interesuje mnie stanowisko w kontroli jakości ( 2 letnie dosw ) czy mogłby ktos zorientowany przedstwic mi na jakie zarobki moglbym liczyc i jak z atmosferą w pracy. Jacy kierwonicy, mistrzowie ??
stabbb 2016-06-29 22:21:01
Przyjęć puki co nie chyba nie ma. Odnośnie kontroli jakości to bardzo duża rotacja spowodowana pewnie ich szefem. Jedni przychodzą inni odchodzą. Szkoda tego specjalisty co odszedł w styczniu, chyba miał już dosyć. Ogólnie zakład wypłacalny. Pensja do 10 jest. Nadgodziny wyplacane, szkodliwe warunki wypłacane. A że to lublin to dużego wyboru nie ma.
1
niki 2016-08-24 23:32:28
resory czy daevon? czy to fotum dla pracownikow?
Qwerty 2016-11-04 19:43:05
Plusy:
- pensja zawsze 10tego
Minusy:
- Brak szacunku dla pracownika chyba że strzelasz z ucha na kolegów
- Nikt się za Tobą nie stawi w razie problemów
- Najlepiej jakbyś robił 7 dni w tygodniu i to po 2 zmiany i broń boże na urlop
- awansujesz jak jesteś pupilkiem szefa (strzelasz z ucha)
- podwyżka jest co roku ale po jakieś 60gr brutto do godziny
-premia motywacją z 30zł brutto na flaszkę
-jak nie pilnujesz nadgodziny na pewno się pomylą na twoją niekorzyść
-brak zgrania wśród pracowników każdy dla siebie
- jak im pokażesz że coś umiesz to staje się to twoim obowiązkiem bez grosza podwyżki

- I wiele więcej tylko szkoda czasu na pisanie sam tam pracuję i jak bym znalazł coś innego to z wielką chęcią pójdę z tamtąd
Zostaw swoją opinię o D&D Resory Polska - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D&D Resory Polska