Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2011-05-31 21:43:52 odpowiedz | cytuj
witam ,należę do grupy oszukanych i chciałbym wiedziec jaka telewizja bedzie nich mówić
aaa - 2011-06-02 12:43:46 odpowiedz | cytuj
nie podawajcie jaka telewizja bo bedzie tam dzwonic i nie pokażą tego,
anonim - 2011-06-09 21:48:32 odpowiedz | cytuj
dobre, dobre. Jestem za ja też nie dostałam wszystkich pieniędzy, a pracowałam uczciwie.
Marcin - 2011-06-10 13:01:59 odpowiedz | cytuj
Drodzy wpisywacze przeczytałem ten stek kłamstw i oszczerstw współpracowałem z firmą Univerpal od początku z ( usunięte przez administratora ) współpracuję do dziś dnia znam całą tą firmę Univerpal od podszewki i wiem jak była prowadzona zastanówcie się kto zasługuje na te obelgi które wypisujecie dawny Prezea Univerpalu czy wy ludzie którzy pracowali za karę byle do 10-go ,mało tego okradaliście tą firmę a teraz macie czelnosć wypisywać takie bzdury i mało tego wiązecie dzieci i życie prywatne Byłego szefa jak wam nie wstyd zastanówcie się czy jak wykonywaliście pracę ile strat przynosiliście ,wieczne reklamacjie,żle wystawione dokumenty,strajki włoskie. Kary godne ale dla was pracowników którzy nie szanowali tego co mieli.Już dawno mówiłem mu aby pozamykał te Prząsławie ,Stawy itp I skupił się na jednym zakładzie ale mu zawsze było szkoda ludzi więc się doczekał .Myślę ze nie będziecie mieli już takiego szefa.Pozdrawiam i zastanówcie sie co wypisujecie i czy byli byście w stanie spojrzeć szefowi w oczy i powiedzieć co wypisujecie myślę ze napewno nie.
JA - 2011-06-10 13:32:45 odpowiedz | cytuj
Zostawcie tych ludzi w spokoju !!
Jak Wy możecie w takie sprawy mieszać dzieci!
Co wy odwalacie !
Po co takie bzdury wypisujecie na forum! Jeszcze żeby to była prawda !
Dlaczego nie pamiętacie tego co Wasze \" ZŁE\" szefostwo dla Was robiło:
pożyczki, premie czy kiedykolwiek Was obciążyli za reklamacje, czy wyciągnęli skutki za okradanie! Teraz są \"ŻLI\" ale wcześniej to tylko wyciągać i wyciągać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wydaje mi się że wszyscy posunęliście się już za daleko .
Nie niszczcie komuś życia bo to się obróci wszystko przeciwko WAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T

anonim - 2011-06-10 13:53:55 odpowiedz | cytuj
ej wy wszyscy przecież tylko chodzi o pieniądze zarobione nasze pieniadzy.
JA - 2011-06-10 16:11:51 odpowiedz | cytuj
Ja jestem ciekawa co by było jak zamiast anonimów pojawiły się nazwiska !?
Czemu nie potraficie się podpisać jak macie żal !!!!!!!!!!
Jesteście tacy odważni w słowach to proszę podpisujcie się a nie - obelgi to każdy rzucać może !!!!
Zobaczmy jacy odważni jesteście...
Byli Pracownicy - 2011-06-10 21:23:56 odpowiedz | cytuj
Witam Szanowne ( usunięte przez administratora ) które namiętnie odpisuje na zarzuty prawdziwe pod pseudonimami typu były pracownik itd., a mówi o tym, że mamy się podpisywać nazwiskami .Śmieszni są. A( usunięte przez administratora )Pozdrawiamy Pracownicy
anonim - 2011-06-10 21:58:47 odpowiedz | cytuj
Ja osobiście mam dosyć już tych obelg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To już jest nudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To tak nic nie da.........
??? - 2011-06-10 22:12:10 odpowiedz | cytuj
Jaka szybka reakcja i dlaczego koleżanko piszesz że to szefostwo pisze myślę że tego jeszcze nie widzieli bo dawno zgłosili by to do prokuratury.A jeśli chodzi o tv to może i dobrze bo wyjdą wszystkie przekręty i spiski przeciwko szefostwu (przejęcie firmy). Ale się nie udało to żal:) ( usunięte przez administratora )
Były kierowca - 2011-06-10 22:23:15 odpowiedz | cytuj
z tego co mi wiadomo to wszyscy kase otrzymali może z opózneniem sam musiałem się przypomnieć ale wystarczło poprostu zadzwonić i kasę dostałem. Więc czytając te posty myślę ze tu nie chodzi o kasę ? nic z tego nie rozumiem.Pracuję już w innej firmie i uwieżcie mi żal mi tej firmy.
ktoś - 2011-06-11 17:56:32 odpowiedz | cytuj
A ja bym bardzo chciał pozna nazwisko tego szczęśliwca który dostał premię pracując w tej firmie. Jak pracowałem tam kilka ładnych lat to nigdy premii nikt nie dostał. Było tylko obcinanie pensji ale premii nigdy. Więc temu co ją dostał szczerze gratuluję.
anonim - 2011-06-20 21:00:45 odpowiedz | cytuj
niektórzy poszli już na drogę sądową bo innego wyjścia przecież nie ma , a i tak swoje pieniądze każdy musi dostać!!!!!!!!
xyz - 2011-06-20 21:50:19 odpowiedz | cytuj
oby tylko sąd nam jakoś pomógł odzyskac pieniądze bo nasza była szefowa( usunięte przez administratora ). Zacznie wciskac sędziemu te swoje bajeczki ( a jest w tym dobra), sędzia jej uwierzy i po sprawie. Przecież ona byłaby w stanie sprzedawac arabom piasek na pustyni.
anonim - 2011-06-24 21:07:44 odpowiedz | cytuj
teraz pewnie przed nami kolejny problem świadectwa pracy!!!!!! Kto je dostanie? brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niech to wszystko się wreszcie skończy!
a n o n i m - 2011-06-25 21:34:17 odpowiedz | cytuj
ludzie przestańcie wreszcie pisać i sami nad sobą się żalić , to nic nie daje tu trzeba działać i coś zacząć z tym robić, przecież sądy też muszą mieć zajęcie.
anonim - 2011-07-03 13:53:46 odpowiedz | cytuj
Ja wysłałem pismo do inspektoratu pracy i teraz piszę się pozew do sądu pracy mam zamiar odzyskać moje pieniądze
gall anonim - 2011-07-06 14:14:09 odpowiedz | cytuj
Ja mam dokładnie taki sam plan. Nie zamierzam odpuści ani jednej złotówki. Mimo tego że obecnie szanowni państwo( usunięte przez administratora )pójdziesz( usunięte przez administratora ) Przecież musi byc jakas sprawiedliwosc na tym świecie.
xx - 2011-07-07 12:13:23 odpowiedz | cytuj
dajcie juz na luz
aaaaaaaaaa - 2011-07-08 10:35:31 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) będzie na naszych kontach.
annnnnnnnnnnnn....... - 2011-07-10 13:34:44 odpowiedz | cytuj
czy otrzymał ktoś śp?
DAREK - 2011-07-10 19:53:03 odpowiedz | cytuj
Ja nie dostałem( usunięte przez administratora ) i go nie otrzymałem .pismo do inspektoratu pracy wysłałem Mało tego wezwanie do zapłaty wysłałem też nic.ale do 15 lipca maja czas,po 15 idę do sądu w Słupcy wnieść sprawę.
Darek (staw) - 2011-07-22 21:11:38 odpowiedz | cytuj
Zaniosłem pozew do sądu więc niedługo otrzymam swoje śp i 3 miesięczne wynagrodzenie pod ( usunięte przez administratora )
xxx - 2011-07-24 22:00:47 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) nie płacony długo i teraz jest kłopot. Nie możemy się poddawac. Musimy tą sprawę doprowadzic do końca i pokazac ( usunięte przez administratora )że my też mamy swoje prawa.
leszek - 2011-07-26 14:54:34 odpowiedz | cytuj
Gdzie są pieniądze dla prząsławia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
x