brak logo

Franpress sp. z o. o.

Wrocław

Opinie o Franpress sp. z o. o.

Boooooby 2009-08-11 17:53
Firma niepoważna,dziwne umowy albo ich brak... Ciagle trzeba sie prosić o swoja kase a oni i tak robia swoje naliczenia niewazne ze pracowales/as więcej. Nie ma kasy na zastepstwa i robi sie tam za free!!! NIE POLECAM!!!!!
ania1 2009-08-21 16:50
a ja tam pracowalam i uwazam FRANPRESS za najbardziej nowoczesny i nietuzinkowy zaklad pracy!!placa byla adekwatna do zajmowanego stanowiska,relacje miedzy ludzmi bardzo pozytywne,swietna wspolpraca pomiedzy dzialami,nigdy nie mialam jakichkolwiek zarzutow do nikogo ani do niczego.gdyby w kazdej firmie panowal taki system pracy,ludzie byliby o niebo szczesliwsi a i praca sprawialaby wieksza satysfakcje!!gdyby nie fakt,ze sytuacja zmusila mnie do wyjazdu,moglabym tam pracowac do emeryturki..pozdrawiam prezesa i cala zaloge franpressu!!! Ania z dzialu windykacji;-))))
kajka 2010-02-10 23:43
firma niepoważna, pod względem uczciwości. gazety giną w powrotnej drodze do firmy. Jak twierdzą pracownicy nikt nie jest kompetentny aby wyjaśnić dany problem.jeżeli ktoś też ma takie problemy niech się odezwie. Czy tylko u mnie tak jest?
magazynier 2010-02-25 14:11
masz całkowitą rację, firma niepoważna, kadra niekompetentna, zapatrzona tylko we własne zarobki, pracownika traktuje się tam instrumentalnie, wykorzystując go i nie dając nic w zamian, zero organizacji, niedbały przepływ informacji między oddziałami firmy, po prostu tragedia organizacyjna i komunikacyjna, zarobki marne nie adekwatne do wykonywanej pracy, całkowicie odradzam!!!
berta 2010-03-05 07:51
proszę o wypowiedż jak współpracuje się z firmą franpress
kupiec2010@wp.pl 2010-03-17 18:34
Hurtem kupię książki filmy gazety czasopisma dodatki
do gazet płyty muzyczne polskie i zagraniczne. Masz coś niepotrzebnego co nie sprzedało się ? coś co wyrzucasz do śmieci lub na makulature? chcesz to sprzedać ? [usunięte przez moderatora]
anonim 2010-03-24 10:45
pracowalam tam przez niespelna miesiac i sama zrezygnowalam. Poprostu nie przyszlam do pracy po tym jak mi sie skonczyla umowa zlecenie. Niektorzy powiedza ze to nieladne, ale zwazywszy na to, jakie podejscie ma przelozony do pracownika, to zapewne postapili by podobnie. Rotacja w firmie wielka. PH jezdza zdezelowanym autami, ktore na koniec dnia musza zostawiac w firmie. Zarobki smiesznie niskie. ODRADZAM
ev 2010-04-19 13:08
Firma charakteryzująca się przekrętami. Pracowałam tam na umowę zlecenie i przez pół roku były za mnie odprowadzane składki na ubezpieczenie społeczne, a przez kolejne pół roku nie ponieważ uznano, że studiuję i już nie muszą. Po dwóch latach, gdy już nie pracuję tam dopiero się o tym dowiedziałam. Przez domniemanie przestano za mnie płacić je. W takim razie jestem ciekawa jakim prawem podbijano mi legitymację ubezpieczeniową.
Mecenas-Mactys 2010-05-04 13:17
Genralnie słaba firma. A dotego przekręty na niezłą kasę zrobili tam [usunięte przez moderatora]. Gazety do kiosków żadko dostarczane są na czas a i ilościowo często gęsto się nie zgadza. Przekręty na umowach w tej firmie to standard. Jedyne co mi się podobało to system tygodniówek i niektórzy ludzie tam pracujący. Reszta to porażka. Generalnie nie polecam !!!
nnnn 2010-05-07 22:12
Praca była dla Ciebie chyba czymś więcej....., ....niz tylko zawodowa realizacja....
małysz 2010-05-19 14:36
jaka jest oferowana przez franpress zawsze cos wymysla i jest mniej o jakies 200-300zł.w tej firmie wszyscy [usunięte przez moderatora]od prezesa po kierownikow działow.prezes i jego brat [usunięte przez moderatora] to samo tyczy sie dyrektorow i ich zastepcow a zwyky pracownik ma za to po [usunięte przez moderatora].acha ci ludzie dalej pracuja w franpressie.bez znajomosci z gora lepiej roznosic ulotki tam płaca na czasi niema stresu.ocena niema takiej skali .ponizej dna
anonim 2010-08-30 07:05
ania1 - 2009-08-21 16:50:14

a ja tam pracowalam i uwazam FRANPRESS za najbardziej nowoczesny i nietuzinkowy zaklad pracy!!placa byla adekwatna do zajmowanego stanowiska,relacje miedzy ludzmi bardzo pozytywne,swietna wspolpraca pomiedzy dzialami,nigdy nie mialam jakichkolwiek zarzutow do nikogo ani do niczego.gdyby w kazdej firmie panowal taki system pracy,ludzie byliby o niebo szczesliwsi a i praca sprawialaby wieksza satysfakcje!!gdyby nie fakt,ze sytuacja zmusila mnie do wyjazdu,moglabym tam pracowac do emeryturki..pozdrawiam prezesa i cala zaloge franpressu!!! Ania z dzialu windykacji;-))))

Napisz,że jesteś bratanicą prezesów,a twoja bajka będzie uzasadniona.
ania1 2010-11-21 18:33
nie nie bylam bratanica prezesa ,zadnych koligacji;) 2 lata pracy i w pelni bylam usatysfakcjonowana zarowno wyplata jak i systemem pracy..na opinie i dobre traktowanie trzbea sobie zalsuzyc i wywalczyc pewne zasady..ale jak wy po miesiacu odchodzicie i rezygnujecie to o czym tutaj mowic...serdecznie pozdrawiam zaloge franpressu!!zwlaszcza J.G. oraz S.Ć ;)))
gość 2010-12-09 12:18
Witam,
Mój mąż pracuje w tej firmie już pare dobrych lat. Jesteśmy zadowoleni z tej firmy, pieniądze są zawsze na czas i umowa o pracę też jest. Sam mój mąż bardzo lubi swoją pracę i ceni ją sobie.
Ja tylko dodam od siebie, że ja jestem osobą nie pracującą, wiec utrzymujemy się z tego co mąż przyniesie do domu i jest bardzo dobrze. Nadmienię tylko, że mąż nie pracuje tam na wysokim stanowisku.
Pozdrawiam.
ahp 2011-02-22 01:48
praca w tej firnie to zenada! kierowniczka mowi ze da mi auto sluzbowe a na drugi dzien mialbym jezdzic swoim, pojechalismy z kolega okazalo sie ze on pil piwo piwo piwo itd a ja jezdzilem a jesli chodzi o umowe to w calej polsce macie 1050 zl zlecenie a obiecuja ze drugi 1000 na reke hehe :) jesli nie wierzycie to zapraszam do firmy :) UCIEKAC JAK NAJDALEJ OD TEJ SZAJKI !!!
Radek 2011-02-22 01:54
Jezdzisz dziennie 13 -16 godzin i cie naciagaja haha bylem tam jeden dzien jak mi to powiedzieli natychmiast zrobilem nare ;D( oczywiscie przejezdzilem) poczytajcie sobie o prezesach oraz kierownikach wtedy dowiecie sie o firmie :)
diego 2012-10-26 08:52
Ja pracowałem dla tej firmy kilka lat a metoda jest jedna trzeba robić przekręty [usunięte przez moderatora] wtedy wszystko jest ok
wydymani 2012-12-06 15:32
nie ma firmy Frampress , [usunięte przez moderatora] , teraz jest Kolporter
ktoś 2012-12-06 17:38
Widzę, że tajemnica jednak wyszła na jaw. Z tego co wiem kierowcy z Kolportera jeszcze nic nie wiedzą i mają się dowiedzieć w czwartek w nocy. Chodzi o oddział Wrocław.
regina 2012-12-06 22:00
Co my teraz wszyscy zrobimy :(:(:(
:0) 2012-12-06 23:09
[usunięte przez moderatora] tak jak kioskarzy przez 21 lat istnienia haha. Jak psów was potraktowali. Na bruk. Ale co tam ważne że pan [usunięte przez moderatora] Dostanie swoje i rodzinna szajka.
coach60 2012-12-14 13:52
może prawnika, warszawa oferuje, pozew zbiorowy i pan [usunięte przez moderatora]. będzie wiedział ile go to kosztuje, Jak rozmawiam na co dzień z ludźmi wszyscy są zbulwersowani, ale na komentarzach jest pusto, ludzie teraz w ilości jest siła ..................................... dalej WY .....................................
andzia 2012-12-15 23:54
a ja tam pracuje do końca i byłam jeste i będe zadowolona że mogłam z tymi ludźmi pracować i ja i mój maż znajdźcie takich drugich pracodawców to wam pgratuluję osobiście pozdrawiam p. Sywie i pJustynę Ania z mężem
hezjod 2012-12-16 11:32
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, pracujący, a nawet zwalniany z zachowaniem wymogów prawa pracy, nie zrozumie tego, który z dnia na dzień traci wszystko. Również pozdrawiam, i Aniu jeśli możesz to pomóż tym, którym jest gorzej.
co? 2012-12-17 08:58
Kto traci wszystko AF JG SF żart. Cztery-pięć lat braku zarządzania i kompetencji i masz.
pitt 2013-11-17 20:49
PRACOWALEM DLA WSPOLNIKOW FRANPRESS W 1992 ROKU ZLOZYLEM WYPOWIEDZENIE I ZAWARLEM UGODE NA SPLATE WYNAGRODZENIA. NIE POLECAM NIKOMU WSPOLPRACY Z OSOBAMI ZAINTERESOWANYMI SZYBKIM ZROBIENIEM PIENIEDZY. PRAGNE PODKRESLIC ZE NIE NALEZY TEZ ICH DEMONIZOWAC. W PRACY ODNOSZONO SIE DO MIE Z SZACUNKIEM. FRANPRESS SPLACIL DLUGI I ZNIKNAL Z RYNKU. ZROBLILI DUZO ZLEGO I SPORO DOBREGO...
hwaedc 2015-02-23 23:29
A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać? wiecie, że niezwykle ważnym jest zaprezentowanie się w taki sposób, żeby natychmiast po rozmowie przesłuchujący nabrał pewności, że jesteśmy najlepszym kandydatem do pracy i dlatego proszę o te info.
hokus 2016-05-20 23:30
czytanie ze zrozumieniem kłania się serdecznie nisko.. :)
Zostaw swoją opinię o Franpress sp. z o. o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Franpress sp. z o. o.