Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-06-06 16:35:07 odpowiedz | cytuj
Firma jak Firma każdy na nią narzeka, który tam pracował!!!,ale jak potrzeba roboty Tańscy powracają żeby mieć w parę grosza i silną psychikę wobec bab, gdzie są upierdliwe i wyobrażają sobie, że nie które doskonale pracują razem, a tak ogólnie na tych kurach i pracy się nie znają dostają awansy i strata tylko na nich pieniędzy bo łażą po halach plotkują obgadują komórki w głowach a roboty zero.
Najgorsze jest to dla pracowitych pracowników że są porównywani do tych nierobów którzy się nie wyrabiają w pracy i za nich trzeba robić a nikt tego nie doceni
anonim - 2009-06-06 16:36:27 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-06-06 16:48:40 odpowiedz | cytuj
byłaś w ty w dołku i Tańscy ci pomogli?
chyba łysemu loda zrobiłaś bo on z tego jest znany a tak ogólnie to pozdrowienia dla całej ekipy która tam nadal pracuje i wytrzymuje w tym obozie bo sama w nim jestem obecnie .

bubek - 2009-06-30 17:17:51 odpowiedz | cytuj
pozdrawiam kolegów i koleżanki z ubojni drobiu tańscy i hala produkcji
anonim - 2009-06-30 18:52:28 odpowiedz | cytuj
W tej firmie nie ma kolegów ani koleżanek.
anonim - 2009-07-01 11:14:50 odpowiedz | cytuj
nie ma kolegow i kolezanek bo do tego daza szefowie zeby ze soba nie rozmawiac i tego pilnuja i w kazdy sposob zapobiegaja uzywajac niezenzurowanych slow zeby dobitnie dotarlo do ludzi ze bilskie stosunki kolezenskie w tej firmie sa nie na miejscu.Wstyd!!!!!!!!!!!
anonim - 2009-07-01 12:07:57 odpowiedz | cytuj
Jakie szefostwo, taka firma.
anonom - 2009-07-02 11:04:50 odpowiedz | cytuj
i dobrze ze moze nie ma kolegow w pracy.zaklad traktuje sie jako praca a nie przyjaznie i pogawedki czy romanse tak napewno jest w kazdej firmie tu sie pracuje.Moze najlepiej jakby kolezanki jezdzily z kierowcami,z ktorymi najlepiej sie dogadywaly ze wzajemnoscia.Puknijcie sie w glowy o co wam chodzi o zarobki czy wesole pogawedki na ktore i tak sobie pozwalacie w pracy i nie tylko wiec o co wam chodzi"kolezanki i koledzy"
'
anonim - 2009-07-02 13:56:08 odpowiedz | cytuj
Oho, ktoś z biura się odezwał albo z szefostwa.
anonim - 2010-12-16 18:51:56 odpowiedz | cytuj
Firma Tańscy znana jest z hodowlii i ubojnii drobiu,jeżeli chodzi o kobiety tam zatrudnione to wiem w 100% że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to pikuś!Kobiety są wykorzystywane fizycznie pracują o wiele ciężej niż nie jeden facet.nie wspomnę o znęcaniu się psychicznym.Niecenzuralne słowa wypowiadane w kierunku kobiet są na porządku dziennym.Każą podpisywać dzień wolny a w rzeczywistości osoba która podpisze taką listę i tak jest w pracy.Norma to oczywiście 10godz.i nie interesuje gnoji to że te kobiety poza pracą są matkami żonami czy córkami.Że nikt się nie znajdzie co by nałożył na tych TAŃSKICH taką kare co by im wybić znęcanie się fizyczne i psychiczne nad tymi paniami.Pracowałem tam 3 m-ce i naprawde podziwiam panie poza kierowniczką która oprócz jedzenia drożdżówek i gwizdania nic nie robi,ludzie czy na tych TAŃSKICH NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI NIECH KTOŚ ZROBI PORZĄDEK!!!
x