brak logo

Ubojnia Drobiu "Tańscy"

Turzany

Opinie o Ubojnia Drobiu "Tańscy"

anonim 2009-04-27 13:46:56
stresująca, poniżająca, negatywnie wpływająca na kontakty międzyludzkie, atmosfera nieprzyjazna
anonim 2009-05-14 18:27:51
pracowałam 4 miesiące do właścicieli mili Panowie jak to szefowie firmy muszą wymagać ale atmosfera na produkcji nie do przyjęcia sami pracownicy tak się nakręcają same ploty i mądrości przy produkcj zapominają te Panie że kiedyś też były nowe i dlatego pracownicy uciekają ,praca ciężka ale jedna zmiana i niedziele wolne i co jakiś czas sobota wolna godziny pracy od 7 -17 a mówią że do 15
anonim 2009-05-26 11:58:41
Pracuję u nich od lat, jak wszędzie właściciele pilnują ale co się dziwić.Powiem jedno -byłam w dużym dołku finansowym ,teraz zarabiam , wypłata zawsze na czas wcale nie głodowa.Mam kolezanki w innych firmach po robocie padają ze zmęczenia-ja nie. Atmosfera jak wszędzie raz dobra raz zła jak to między babami, trzeba robić swoje.
anonim 2009-05-28 19:47:33
Pracowałem pare lat temu 5 lat !!!!! Pozdrawiam a nowym pracownikom życze szczęścia i wielkiego powodzenia !!!! Widze że nic sie unich nie zmieniło!!! Syf Kiła i Mogiła!!!!! A nadodatek [usunięte przez moderatora]
anonim 2009-06-02 18:09:24
zamierzam sie tam zatrudnić czy musze od razu mieć zrobione jakieś badania
anonim 2009-06-05 18:43:39
Ale, niestety, na własny koszt. ;)
anonim 2009-06-19 12:07:19
ludzie nauczyli sie ze nie ma rygoru i moga robic we firmie co chca tak nie mozna wlasnie dobrze niech szefostwo zaostrzy kontrole w swojej firmie bo jeszcze kombinuja zeby dorobic.
anonimek 2009-10-21 16:51:49
po tej opini to ja podziekuje tam pracować dobrze wiedziec co sie tam dzieje
dobra dusza 2009-12-15 18:48:28
Po pracy w tej firmie to człowiek nie ma siły iść dorobić gdzieś!!!!!!!!!! Bynajmniej jak chłopacy którzy prace zaczynają od 4 rano i pracują do 15 lub dłużej!!!
torunianka 2009-12-16 15:48:25
mam pytanie czy ktoś się orientuje ile jest stanowisk komputerowych w tej firmie ? Pytam, bo mam podejrzenia o złożenie przez szefostwo nieprawdziwych informacji do administracji publicznej i chcę dobrać się im do skóry.
anonim 2009-12-19 15:19:24
koleżanko możemy na ten temat porozmawiać ale nie tutaj mamy podobne zamiary.
anonim 2010-02-15 18:46:41
co wy wiecie ja robiłem pare lat i było fajnie wspominam do dziś pozdrowionka dla Prezesa Marka Iwonyt Kasi i spoko Łysy o tobie tesz pamiętam nara KRZYWY
anonim 2011-02-20 23:23:52
pozdrawiam pracowników ubojni oprócz kierowniczki i jej zastępcy
to najgorsze lenie kierowniczka mniej ale ta druga szybko zapomniała jak zasuwała na uboju z tego co słyszałem to udaje wielka panią a kurczaki dotyka dwoma paluszkami
anonim 2011-02-20 23:39:14
popieram bo najgorzej jak ktos bez szkoły wykształcenia kultury i inteligencji dostanie sie na stanowisko bo w ubojni na kierowniczych stanowiskach sa same [usunięte przez moderatora] słoma im z butów wystaje a sie rwom do rzadzenia załogą!!!
anonim 2011-03-07 18:30:51
Jak czytam te opinie to nie mogę się z tym zgodzić,jestem pracownikiem który pracuje u Tańskich bardzo długo i jestem zadowolony,płaca bardzo dobra jak na nasz teren,atmosfera super i co najważniejsze pieniążki na czas,a szefowie bardzo fajni. Pozdrowienia dla szefów w szczególności dla szefa Marka i Marcina
Artek 2014-09-28 15:51:12
Pracowałem tam jako kierowca. Praca przeważnie od 7 do 15, czasami dłużej, ale to tylko jak z pracą się nie wyrabiałem, a jak nie było gdzie jeździć to szło się do innej pracy. Szefowie bardzo fajni, współpracownicy też. Tylko ciężarówki w kiepskim stanie technicznym (STAR-y, bo SCANIA jakoś się trzyma). Dużą wadą tej pracy były opóźnienia w wypłacaniu pensji, ale zawsze były wypłacone do końca miesiąca.
pata 2015-01-31 22:39:39
No ja to nawet mogłabym w takiej ubojni pracować, tylko czy przyjmąą tam młodą, szczupłą dziewczynę? poradzic sobie poradze bo cora rolnika jestem. No i ile sa w stanie zapłacić za miesiąc? bo chciałabym pracować i odkładać na studia na przyszły rok, tylko nie wiem czy tak da rade, ktoś może mi pomóc ?
1
3e4rt 2016-05-13 17:42:17
no dosiwadcznie i przede wszystkim tez odpowiednie wyksztalcenie
Zostaw swoją opinię o Ubojnia Drobiu "Tańscy" - Turzany
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ubojnia Drobiu "Tańscy"