Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-12-01 20:27:48 odpowiedz | cytuj
Atmosfera jest nawet fajna, ale to akwizycja (trzeba wciskać ludziom perfumy na ulicy za 20zł. z których zostaje do ręki 3,50zł za sztukę :-(
anonim - 2009-03-26 15:24:00 odpowiedz | cytuj
Kiedy wreszcie ta firma przestanie wprowadzać w błąd ludzi!!! Powinni się ogłaszać: szukamy AKWIZYTORÓW!!!
anonim - 2009-04-04 18:19:10 odpowiedz | cytuj
Anonim - 2009-04-13 17:40:40 odpowiedz | cytuj
To NIE jest akwizycja! Normalna praca tylko ze lżejsza. Po prostu zazdroscisz ze ktos moze miec 4000 na mies... z wyksztalceniem podstawowym!
no dzus - 2009-04-20 17:58:12 odpowiedz | cytuj
Te firmy dzialaja w calej polsce np w Lodzi Eurotop piotrkowska 101,i np"wloska" firma SO.VA LUX na ul Zakret. to tez oszustwo szukaja niby kierowcow z Kat B wciskaja pseldo medyczny sprzed smigasz po wojewodztwie ludzkim nie masz penosci czy cos zarobisz., od kilku lat wciskaja rozne rzeczy byly kiedys zarowki na prad 230 V wciskaja bo prad sie zmienial z 220 na 230, atlasy , agd -- oszustwo. Znam ich dzialanie od podszewki.Jak jak jestes bardzo dobry w przedazy to jedziesz na drugi kraniec Polski dostajesz mieszkanie , lokal na biuro, i super laske na sekretarke i rekrutujesz. To jest MAFIA ktora dziala na pograniczu prawa i ciemnocie ludzi , polak jest nadal najwny. Zarabiaja na wszystkim po 400% a Ty ok 1 % . Powodzenia
anonim - 2009-04-27 21:35:06 odpowiedz | cytuj
Słuchaj jeżeli ten 1% czyli ok. 1000zł za szt. dla Ciebie to oszustwo to przepraszam za określenie jesteś po prostu głupi. .Jeżeli chcesz "Wszystkim po równo" to masz do wyboru Chiny, Wietnam, Korea Poł. lub Kuba. Na marginesie to sprzęt jest wysokiej klasy mam go w domu i użytkuję. Tu niema ściemy za nim kupisz możesz dotknąć, sprawdzić, wypróbować.Nie ma przymusu. Chciałbym być tak obsługiwany w każdym sklepie lub "markecie" a nie prosić aby ktoś podszedł i coś wytłumaczył. Każdy sprzedawca robi Ci łaskę nie sili się na uprzejmość nawet wtedy gdy jesteś zdecydowany na zakup. Jak potrzebujesz informacji technicznych to musisz wejść w internet bo tzw. specialista dziełu wie mniej niż mówi etykietka na pudełku. Chciłbym Ci zwrócić uwagę na dwie dość znane firmy, "Rainbow" lub "Zepter". Po tylu latach istnienia na rynku klienci są zadowoleni bo to są naprawde dobre produkty. Z poważaniem Ktoś
anonim - 2009-05-10 13:09:44 odpowiedz | cytuj
Wciskają kit o pracy magazynowej i biurowej - ostatnio podobno otworzyli nowy "oddział" (ogłoszenie w "DŁ"). A to tylko akwizycja.
anonim - 2009-05-10 13:16:22 odpowiedz | cytuj
Osoby wprowadzone w błąd powinny domagać się odszkodowania za stracony czas i pieniądze - może skuteczny byłby pozew zbiorowy? Praca biurowa i magazynowa to nie to samo co akwizycja.
anonim - 2009-05-16 15:41:32 odpowiedz | cytuj
"Obroncy" tego typu firm, czyt. pracownicy/menadżerowie/whatever. To co ropbicie to0 jest smiech na sali, przykre że dużo osób się na to nabiera. Bronicie się, że to żadna akwizycja, że to żadne oszustwo, to jak nazwiecie dawanie ogłoszeń w gazetach na inny typ pracy niż proponujecie? Na zasadzie "bo zawsze kilku frajerów da się naciągnąc", a gdyby w ogłoszeniu widniało tak jak należy, czyli "akwizycja", to każdy by omijał szerokim łukiem. Żenada
kaska - 2009-05-16 17:30:38 odpowiedz | cytuj
dobra normalna firma w glowach wam sie poprzewracalo!!!!!
anonim - 2009-05-25 11:18:09 odpowiedz | cytuj
I naprawde płacą 2000 netto jak wpisują to w umowie o prace czy to tylko ściema?
anonim - 2009-05-27 00:50:38 odpowiedz | cytuj
Normalna firma tej wielkości nie prowadzi ciągłej rekrutacji - kilkadziesiąt osób tygodniowo - to nie jest normalne. Gdyby w ogłoszeniach napisali że chodzi o AKWIZYCJĘ - nie było by tylu (wprowadzonych w błąd) kandydatów
Tomek XXX Łódż - 2009-06-02 15:39:43 odpowiedz | cytuj
jak dlamnie to niezłe zarobki proponujom 4000zł/3,500, 2,500.
a nie gdzie musisz charować w fabryce i zarabiasz max 1500 mni 1000 to jest bezsens ja mugłbym pracować przez ten euro top tylko że niejestem zdecydowany np jako przedstawiciel handlowy/akwizytor .nie czuję się w tym dobrze ale jak proponujom to czemu nie.
anonim - 2009-06-09 08:54:54 odpowiedz | cytuj
Mlodzi ludzie nie dajcie sie nabrac na oszustwa tej firmy,obiecuja 2 tys plus 80 zł od podpisania umowy na cyfre plus.W rzeczywistości zostaje sie z niczym.Syn stracil na dojazdy do Łodzi,przeszedl ''przeszkolenie'' a oni na drugi dzien pytaja sie czy przyszedl w sprawie pracy.Syf totalny,ktoś powinien sie za ten nieuczciwy proceder dobrac im do tyłka.Szkoda kasy i nerwów na chodzenie po sądach.Fajnie przez telefon obiecują a rzeczywistośc jest inna.Pozytywne opinie to chyba sami sobie wstawili w necie,bo każdy kto tam sie zgłosił to załuje ze dał sie nabrac tym oszustom.Zreszta ich biuro świadczy o nich,rudera i melina.Młodzi , nie dajcie sie!!!!!!
anonim - 2009-06-09 08:56:39 odpowiedz | cytuj
chyba cie powaliło,jak bym tam nie był to mozesz mi wciskac taki kit
anonim - 2009-06-09 08:58:20 odpowiedz | cytuj
co ''szefowo'',sama sobie taka opinie wstawiłs? Nikt normaly w to nie uwierzy
anonim - 2009-06-09 09:15:44 odpowiedz | cytuj
No szefowa ma chociaz fajne cycki, ale reszta biura to melina jak [admin slowo niecenzuralne]. Patologia straszna, zarabiaja niby po 4000zł a chodza w podartych ciuchach i dziurawych skarpach wełnianych. Dzien probny kolejna lipa, caly dzien lazenia po jakims miescie do ktorego trzeba jechac godzine tramwajem.. pozniej chodzenie ze swoim 'trenerem' i wciskanie cyfry+. niby nie akwizycja a jednak :))) polecam kazdemu kto nie chce zarobic a jeszcze lubi stracic nie tylko czas ale i SWOJE pieniadze :))) z pozdrowieniami dla wszystkich tam [admin slowo niecenzuralne]z solarium i dla szefowej szczegolnie za cycki.
anonim - 2009-06-14 17:54:18 odpowiedz | cytuj
Ponoć kasę za bilety na PKS zwracają,do większości miejsc dojeżdżają autem jednego z "trenerów",więc nie wiem o czym piszesz.No i przy Cyfrze + płacą 100-140 zł na rękę za podpisaną umowę-wychodzi Ci z 1000 zł na tydzień.To chyba nie tak źle?
ANIA - 2009-07-06 20:46:55 odpowiedz | cytuj
o czym ty mówisz to firma dla małolatów i frajerów , którzy nie potrafili w życiu dorosnąć i jak dzieci bawią sie -moŻe napiszesz coŚ o piosenkach jakie śpiewacie co rano ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LUDZIE OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ WIELKIM ŁUKIEM BO SKOŃCZYCIE Z WYPRANYM MÓZGIEM
Adam - 2009-07-09 13:37:49 odpowiedz | cytuj
To w tym Eurotopie łódzkim też śpiewacie piosenki przed wyjściem w teren?A co śpiewacie?
anonim ;] - 2009-07-10 23:04:09 odpowiedz | cytuj
tak oddadzą Ci kasę za bilety mpk albo za paliwo jeżeli sprzedaż tyle ile oni będą chcieli..dla nich trzeba zarabiać kasę bo jak nie to wylecisz hehe pracowałam tam przez jakiś czas ale długo się tam nie pociągnie bo ta praca wykańcza fizycznie i psychicznie...nie polecam !!! a co do tego jak się ogłaszają to już różne widziałam ogłoszenia hehe praca dodatkowa praca na magazynie tra tatata... a i ta praca na magazynie tez niezła ściema na spotkaniu z "szefem" he masz do wyboru albo ankiety albo magazyn.. Ci co wybiorą magazyn to nie dostana już żadnego telefonu mimo tego ze obiecują ze zadzwonią bo w łodzi nie ma żadnego magazynu to jest ich chwyt marketingowy... a i jak ktoś już tam trafi i każą wam pisać test to nie przejmujcie się bo na pewno was przyjmą tam jest taki przemiał ludzi że codziennie przychodzą nowi i odchodzą hehe no ale twierdza sami o sobie że są poważna firmą i zarabiają kupe kasy no a rzeczywiście biuro jest w opłakanym stanie ;] i zgadzam się z poprzednikiem ze podobne do meliny hehe
ALEXIS - 2009-07-22 23:16:56 odpowiedz | cytuj
Sluchajcie ludzie. Ostrzegam przed praca w tej firmie dla waszego dobra ja i inne osoby. Bedziecie musieli lazic po domach i wciskac ludzia cyfre. Bedziecie musieli wykuc sie prezentacji na blache i ja walic kazdemu od domu do domu. Praca zaczyna sie od 9:30 do 20-21-22 zalezy jak daleko pojedziecie w teren:-) Dodatkowo oferuja fikcyjne stanowiska ktore tak naprawde nie istnieja. Zostaniecie zwyklymi akwizytorami. Beda wam tez oferowali magazyn ale magazynu wogole nie ma. To jest fikcja!!!!!!
Dodatkowo beda wam mowic ze anteny wam spadaja czyli ze ludzie rezygnuja. To nie prawda poniewaz ja tez mialam taka sytuacje ze antena wisiała a szef twierdzil ze nie chce klient.
Wypiora wam mozgi. Bedziecie miec mittingi czyli bedziecie spiewac piesni uwielbiajace nosorozca typu raz dwa raz dwa trzy nosorozce to my Heja. Albo bedziecie spiewac ze ktos ma fajny krawat itd. Poprostu wielkie przegiecie i nie porozumienie. I dostaniecie umowe w ktorej bedzie sciema tak jak ja mialam. Bedzie wpisane ze pracujecie dziennie 2 h i dostajecie 5 zl a ogolnie zapierdzielacie po 12-13 i dostajecie sama prowizje.

Ja swoj czas tam stracilam i odradzam wszystkim prace w tej firmie i z tymi ludzmi. Wredny charakter ma tam prawie kazdy:-)

Pozdrawiam
ALEXIS - 2009-07-22 23:17:03 odpowiedz | cytuj

Pozdrawiam
jack - 2009-07-23 10:37:56 odpowiedz | cytuj
dobrze ze przeczytalem wasze wypowiedzi bylem na rozmowie kwalifikacyjnej jestem dosc nerwowy jak ktos robi ze mnie balona i roznie z tym gosciem moglo by sie skonczyc jezeli powiedzieli by prawde odrazu rozumiem to ale sciemy nienawidze
kivi34 - 2009-08-05 07:05:56 odpowiedz | cytuj
ja byłam wczoraj na rozmowie..Byłam to za dużo powiedziane..Weszłam do kamienicy 3piętro dwie siksy obsługiwały telefony..niczym jak nakręcone powtarzały te same bajki.Wzięłłam kwestionariusz i wyszłam.I jak czytam wasze komentarze..absolutnie nie mam czego żałować
x