hmm? wiele by tu pisać o nich !!! zarobek $:-) ?? zapomnij, zapomoga a nie wypłata!! na pizzę w soboty ci wystarczy :-) prezesy mają cię za smiecia chłapią tylko dla siebie pracownik się tam nie liczy o ubraniach roboczych zapomnij :-) pseudo malarnia na hali zero wentylacji robisz w tym zapaleniu dziennie od farb rozpuszczalnikow i gazów spawalniczych w lato to jeszcze idzie bramę otwierać jak oni przechodzą kontrolę bhp to się domyślam !!! a teraz najlepsze :-) pierwsze moje L 4 zatrucie przez te [usunięte przez moderatora] farby z tej malarni 3 dni, po około 7 msc drugie L4 tym razem kawałek żelastwa wbił mi się w stopę jak wspomniałem wcześniej o ubraniu roboczym zapomnij za ta zapomogę nie wyrobilem na buty robocze więc robiłem w dziurawych trampkach wdało się zakażenie tydzień zwolnienia L 4 a gdy wróciłem do pracy dostałem wypowiedzenie umowy tłumacząc mi że nie mają dla mnie pracy :-) mija tydzień patrzę na ogłoszenia o pracę z urzędy a tam firma tim przyjmie pracownika na to samo stanowisko, radzę wam z dala od tej firmy :-) tam mają swoich stałych kilku może z 5 pracowników co mają zarobek ubrania a reszta to zapomoga i smiecie za takich tam ich mają starasz się to i tak cię te świnie zachłapane nie docenia [usunięte przez moderatora] !!!! [usunięte przez moderatora] mnie potraktowali za te L 4 [usunięte przez moderatora] nie narzarte, nie ludzie !!!