Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2011-04-06 15:23:34 odpowiedz | cytuj
nie polecam nikomu tej firmy, banda ( usunięte przez administratora ) wysylaja ksiazeczke za ( usunięte przez administratora ) l i nic tam nie ma innego niz w takiej z tesco za ( usunięte przez administratora ) na dodatek unikaja zwrotu pieniedzy
!!! - 2011-04-15 12:21:14 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) Oddajcie pieniądze za zwrot książki! P.S.Kasowanie przez Was negatywnych opinii nie załatwi problemu!
!!! - 2011-04-21 20:30:27 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) Polecają książkę,płacisz za nią przy dostawie,a przy jej zwrocie kasy nie chcą oddać!!! ( usunięte przez administratora )
PS - 2011-04-22 09:48:35 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) jaki mało, strona nie działa i ściągniecie dokumentu odstąpienia jest niemożliwe, pewnie liczą ze każdy odeśle książkę i dalej kogoś znajdą aby nabrać. Szczyt bezczelności i ( usunięte przez administratora ) Mam nadzieję ze ktoś się im dobierze do skóry
!!! - 2011-04-25 15:15:42 odpowiedz | cytuj
Najlepiej na takich ( usunięte przez administratora ) jak ten cały popaprany Eurotime zgłosić sprawę do Inspekcji Handlowej,oni ich rozliczą za ich ( usunięte przez administratora )Nie cackajcie się z tymi ( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-04-28 10:56:01 odpowiedz | cytuj
Firma EUROTIME to ( usunięte przez administratora )!!!!!!
!!! - 2011-05-03 15:00:04 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora )!!!CZEKAM NA ZWROT MOJEJ KASY!
anonim - 2011-05-06 15:22:55 odpowiedz | cytuj
polecam!!!!!!!!
oszukany przez EURO-TIME.NET - 2011-05-08 22:12:33 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) banda ( usunięte przez administratora ). wysyłają jakieś książeczki za 139 zł. Brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu z firmą. Trzeba to zgłosić do odpowiednich urzędów. Problem z odzyskaniem gotówki za materiały. Mam nadzieję, że się dobiorą "im" do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odpowiednie urzędy. Sprawa została zgłoszona między innymi na Policję.
anonim - 2011-05-11 12:39:40 odpowiedz | cytuj
POPIERAM!!!Nie bądźmy obojętni na ich ( usunięte przez administratora )Dość już osób ( usunięte przez administratora ).Ja też zgłaszam tą sprawę do odpowiednich urzędów, zakomunikowałam to Eurotime listownie,bo drogą elektroniczną nie przyniosło efektu.Mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co mamy im do powiedzenia..( usunięte przez administratora )I!!!Ale już niedługo...
anonim - 2011-05-11 13:32:22 odpowiedz | cytuj
KILKA M-CY TEMU ZAMÓWIŁAM SOBIE W TEJ FIRMIE MATERIAŁY DOT. DOTACJI. KOSZT ŻADEN BO 139 ZŁ. NIE ROZUMIEM DLACZEGO TAKIE NEGATYWY KIERUJECIE POD ADRESEM TEJ FIRMY. ZŁOŻYŁAM WNIOSEK, UMOWIŁAM SIE Z KONSULTANTEM. KONTAKT MAILOWY ZAWSZE BYŁ. DOTACJE OTRZYMAŁAM CHOCIAŻ SAMA DO MNIE NIE PRZYSZŁA. TRZEBA BYŁO SIĘ POSTARAĆ. MNIEMAM ŻE ZŁOŚLIWIE PISZECIE, BO NIE POTRAFILIŚCIE NIC SAMI W TYM TEMACIE PDZIALAĆ- JAKA SZKODA:D POMOC BYŁA. DZIEKUJĘ TEJ FIRMIE, BO ROZWINĘŁAM SKRZYDŁA
anonim - 2011-05-11 14:09:20 odpowiedz | cytuj
Czy ktos orientuje sie gdzie należy zgłoscic takie ( usunięte przez administratora ). Nie mozna im odpuscic niech kazdy to zgłasza gdzie sie da
Justin - 2011-05-11 16:11:19 odpowiedz | cytuj
Dzieńdobry:) Otrzymałem w zeszłym tyg. ksiazeczke z plyta. Jestem bardzo zadowolony. Wszystkie informacje sa w jednym miejscu nie trzeba szperac w internecie. Za taka cene same materialy jako informator sa dobre. Ale i z materiałów skorzystam. Po rozmowie z konsultantem pewny jestem ze moge. Pzddrawiam
xxx - 2011-05-12 10:29:24 odpowiedz | cytuj
Skoro taka dobra firma czemu nie odsylaja pieniedzy po zwrocieksiazki??? ( usunięte przez administratora )
Piotr - 2011-05-12 11:51:29 odpowiedz | cytuj
Najlepiej zgłaszać od razu na policję. Każdą odesłaną książkę pewnie sprzedadzą( usunięte przez administratora )jeszcze raz.
!!! - 2011-05-12 12:03:42 odpowiedz | cytuj
Najpierw zwróć się o pomoc do powiatowego rzecznika konsumenta- znajdziesz go przy urzędzie miasta-porada bezpłatna.Możesz też zgłosić to ( usunięte przez administratora ) do inspekcji handlowej.Jest jeszcze opcja złożenia wniosku o rozpatrzenie sprawy przez sąd konsumencki-ale tu zgoda musi być obu stron. A nie sądzę,żeby ta banda ( usunięte przez administratora ) chciała brać w tym udział! Ale walczmy o swoje!!!
anonim - 2011-05-12 12:25:24 odpowiedz | cytuj
Od razu do prokuratora !! Widać że to celowe( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-05-12 16:51:14 odpowiedz | cytuj
wszystko sie zgadzało w materiałach z tym co mowila Pani rzez telefon. Wnioski na plycie, instrukcja, opis programow, baza do konsultantow itd. Wszystko w całosci. Jakie oszustwo ? Jak dla mnie firma sie wywiazała. Skorzystałem. Zadowolony!!!!!!!!!!
anonim - 2011-05-12 17:18:09 odpowiedz | cytuj
Witam, pracowałam w tej firmie jako pomoc ponad pol roku temu. Ja chyba jako nieliczna wypowiem sie jako pracownik , bo chyba na tym to forum polega :) Musiałam odejsc poniewaz sie przeprowadzałam. Na prace nie narzekałam, mili ludzie, fajna atmosfera. Publikacje w ofercie choc wygladaja niepozornie sa swietna pomoca jezeli ktos jest zielony w sprawach dotacji, aktualizowana chyba co pol roku... na CD bardzo duzo dokumentów. Sprzedawana byla w cenie 139 zl jak jeszcze pracowalam, nie wiem jak teraz, nie malo ale w cenie byla wysylka kurierem, zobaczylam tez ile kosztuja rozmowy telefoniczne aby produkt sprzedac :/ Kazda firma telemarketingowa ma strasznie duze rachunki za wszystko.Sprawa z reklamacjami przez klientow jest ciezka, sama widziałam w jakim stanie książki docierały do firmy - tragedia. Zazwyczaj jak ksiazka byla uszkodzona to byla nadana poczta polska, poczta strasznie obchodzi ze swoimi przesylkami, klienci tez nie byli bez winy bo czesto wysyłali w pojedynczych kopertach powietrznych albo zwyklych, a w takim opakowaniu wystarczy ze ksiazka spadnie z metra i sie uszkadza. Przychodzily ksiazki pokserowane, popisane, zamoczone i inne cyrki. Jezeli byly uszkodzenia lub brakowalo dokumentow to firma wysylala pismo. Ale byly sytlacje kiedy ktos sie przyznawal ze zawalil, a mial ciezka sytlacje finansowa to robili zwrot, dlatego jak to widzialam to nigdy nie powiem ze sa oszustami. Firma wspierala tez zwalczac skutki zeszlorocznej powodzi w swoim regionie, chyba to cos o niej mowi. Sama bym nie chciala firmy telemarketingowej nigdy otwierac bo w polsce niestety jest to praca niewdzieczna i nie jestesmy jeszcze do niej tak nastawieni jak na zachodzie. Pozdrawiam
anonim - 2011-05-12 21:41:07 odpowiedz | cytuj
Niiestety, wszystko co tu napisali moi poprzednicy negatywnego o firmie eurotime jest prawdą ,ostatnie posty myślę ,że to ratowanie twarzy i sami sobe pozytywną opinię wystawiają.( usunięte przez administratora )w majestacie prawa .próbuję z nimi walczyć ,ale myslę ,że na nich to trzeba siły bo prawo nie pomoże
myszaaaa - 2011-05-12 23:03:28 odpowiedz | cytuj
witajcie, ja sie tez nacięłam:( zeskanowałam sobie jednak odstąpienie od umowy, mówicie, że na policję mam się zgłosić??

pomóżcie, czy ktoś z Was odzyskał pieniądze?
anonim - 2011-05-13 11:40:56 odpowiedz | cytuj
Przed chwilą zgłosiłem na policję.
anonim - 2011-05-13 12:25:20 odpowiedz | cytuj
zwrot pieniędzy nastapił do 5 dni od momentu otrzymania paczki zwrotnej przez ta firme. Ale w regulaminie wyraznie pisze ze jest to 14 dni roboczych. Mi nie robili problemów. Napewno dopełniliscie formalności???
myszaaaa - 2011-05-13 21:06:27 odpowiedz | cytuj
potwierdzam! była sobie firma:(
a ktoś sprawdzał w Krajowym Rejestrze Długów?
Żeby się tak dać nabić w butelkę...
W poniedziałek też zgłaszam na policję, niech będzie nas więcej!
dardzik - 2011-05-20 14:11:09 odpowiedz | cytuj
Do mnie tez dzownili ze jest dotacja do wykorzystania z Urzedu Marszałkowskiego w wielkopolsce... Sprawdzilem takiego projektu nie ma dzwonilem do urzedu. Nie odebralem przesylki od eurotime. Takich naciagaczy trzeba karac..
x