brak logo

Marcin Lewandrowski

Wejherowo

Opinie o Marcin Lewandrowski

anonim 2011-02-02 17:21:25
(usunięte przez moderatora) Nie płaci ludziom i firmą .
Oszukany 2011-02-02 17:23:17
( usunięte przez administratora )nie dał mi pensji na święta . Wysłał jakiś prawników na Baltic Arena , którzy kłamali . On wisi bardzo wielu ludziom i firmom . Ostrzegam przed nim !!!!!!
Adam 2011-02-02 17:28:19
Szkoda gadać . (usunięte przez moderatora)
andrzej 2011-02-05 13:04:26
(usunięte przez moderatora) jest dobrym pracodawcą, ma po prostu problemy z firmą, dla której JML jest podwykonwcą. To łańcuszek jak nie płaci inna firma to nie ma jak zapłacić JML. JML istnieje już kupę lat na rynku zatrudnia dużo ludzi a problem nie leży w samej firmie ale w zleceniodawcy, który nie płaci za faktury
Grześ 2011-02-05 17:18:36
Zgadzam się z Tobą Andrzej.Jestem pracownikiem J.M.L. od kilku lat i to nie prawda co piszą o Panie (usunięte przez moderatora).To młody,mądry i dobry człowiek.Ma problemy z płatnością,ale nigdy nie był wobec mnie nieuczciwy.
brygadzista 2011-02-05 17:51:16
Te złe opinie to jakieś pomówienia.Pewnie,ktoś nie potrafił uszanować pracy w J.M.L. i został może w jakis sposób ukarany np.ma po premi :) albo został zwolniony za np.nadużywanie procentów na budowie i teraz się mści.Ja pracuję w tej firnie od kilku miesięcy i nie mogę aż tak narzekać.Czasem się zdarzy,że nie dostaliśmy wypłaty w terminie,ale to zwylke kilku (rzadko kilkunasto) dniowy poślizg.
brygadzista 2011-02-05 17:55:26
Jeszcze jedno... Ciekawe dlaczego pierwsze posty pojawiły się po 17-tej i każdy negatywny w odstępie kilku minutowym?! Brawo! Bardzo bystry ten cwaniak co chciał mego szefa obsmarować. He,he Istny( usunięte przez administratora )
zniesmaczonyof 2011-02-05 19:19:14
No....w końcu znalazłem Was!( usunięte przez administratora )MI SIE CHCE JAK CZYTAM TO! Dlatego ja nic tu nie napiszę...No może tylko,że to "stek bzdur" a z ( usunięte przez administratora )to przeginka! Chłop ewidentnie chce się zemścić. Ciekawe tylko za co? Czym (usunięte przez moderatora) sobie na to zasłużył,bo u mnie napewno jeszcze niczym.
anonim 2011-02-21 16:41:11
( usunięte przez administratora ) niech mi Pan napisze komu nie zalega w płatnościach (usunięte przez moderatora)i ? Chyba tylko Panu , a i w to nie wierzę . Imtech mu płacił , Akademia Morska też . Obecnie wykiwał co najmniej 100 osób i tyleż firm . Swoją firmę Quattrotech i jej prezesa również oszukał . ( usunięte przez administratora )myśli , że tak bezkarnie będzie się mu udawało .
Paweł 2011-02-21 16:45:37
Panie " Zniesmaczony " Pan chyba nie wie co pisze . ( usunięte przez administratora ) to zwykły [usunięte przez administratora] . Mi i moim kolegom wisi kasę za CMI . Prokurator wcześniej , czy później go znajdzie .
Krzysztof 2011-02-21 22:03:53
Ja pracowałem na Baltic Arena . Pieniędzy za grudzień i styczeń nie mam do dzisiaj . Wcześniej żadna wypłata nie była w terminie . I to nie parę dni. Dzięki za informację o tym forum . Przekazuję innym .
anonim 2011-02-21 22:12:24
( usunięte przez administratora ) to też jego firma . Ciekawe jak tam jest . Mi zalega 1600 zł .
Robert 2011-02-26 23:53:33
Faktycznie [usunięte przez administratora] . Mi zalega 3140,- za 1,5 miesiąca pracy . Unika telefonów i spotkania .
Michał 2011-02-26 23:54:57
Prawda jest taka : zapłać byłym pracownikom !
bik 2011-03-03 17:28:32
JML istnieje już kupę lat na rynku zatrudnia dużo ludzi a problem nie leży w samej firmie ale w zleceniodawcy, który nie płaci za faktury
Piotr 2011-03-03 17:38:23
Mamy na tej stronie grę dwóch osób jednej, która wypisuje cały czas minuta po minucie - rzeczy oczerniające i za chwile ktoś odpowiada i wypisuje minuta po minucie komentarze pozytywne - ludzie dajcie sobie spokój z tym teatrem i weźcie się do roboty.
Rafał 2011-03-05 18:10:40
Z nudów wszedłem na tę stronę . Z ciekawości czy ktoś i coś napisał o firmie JML i jej właścicielu ( usunięte przez administratora ) Czytam i czytam . Napiszę krótko . Ta firma i jej właściciel wiszą mi ok. 3000 zł . Telefonów nikt nie odbiera . Pracowałem od września ubiegłego roku . Nigdy wypłaty na czas nie było . Od października to szkoda mówić . Praktycznie od listopada już nie ma nic . Facet nie ma nawet odwagi powiedzieć prosto w oczy że nie zapłaci . ( usunięte przez administratora ) i jego firmy jak najdalej.
Jakub 2011-03-09 09:25:12
Jestem pracownikiem J.M.L. od kilku lat i to nie prawda co piszą o Panie [usunięte przez administratora].To młody,mądry i dobry człowiek.Ma problemy z płatnością,ale nigdy nie był wobec mnie nieuczciwy.
anonim 2011-03-21 15:21:25
ciekawe czy ktos komu szef zalega z kasa moglby napsiac o nim cos dobrego?ludzie puknijcie sie w glowy.wszystkie pozytywne komentarze o tym panu sa dzielem jego smaego i jego rodziny.mi tez zalega pieniadze.to zwykly kombinator. wozi sie Q7 a ludziom kasy nie placi.jak najdalejod takiej firmy.
anonim2 2013-10-04 21:42:25
Żal tych ludzi,ale pomyśl o nim o jego rodzinie,dzieciach ... Oni stracili wszystko.To wszystko sprawka [usunięte przez administratora] Wiem co piszę,bo bardzo dobrze znam tą sytuację.
2
wrrr 2015-01-09 21:32:29
złodziej cwaniak do odjpania
pracownik kodala pozdrawia
"cfelu"
romik 2016-05-18 19:23:43
Cześć wszystkim. Widać , że firma ma na siebie pomysł na przyszłe lata . Oby tylko poprawili w pewien sposób organizacje pracy i nie bedzie do czego się przyczepić. Szkoda tylko że idzie im to tak opornie .
Zostaw swoją opinię o Marcin Lewandrowski - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marcin Lewandrowski