brak logo

JML Group s. c.

Wejherowo

Opinie o JML Group s. c.

anonim 2011-02-02 17:07:39
Ostrzegam przed podjęciem współpracy z tą firmą . Jej właścicielem jest [usunięte przez moderatora] . Położył między innymi swoją firmę Quattrotech . Zalega pracownikom za pracę na obiektach Baltic Arena i CMI w Gdańsku . Zalega hurtowniom i podwykonawcom takim jak Klimor , Irmark , AS Klima i wielu innym . Jak najdalej od tej firmy i tego człowieka !
Oszukany 2011-02-02 17:10:38
[usunięte przez moderatora] i jego firma wiszą mi dwie wypłaty . Facet kupił sobie nowe audi Q7 , a nie może mi zapłacić 4600 zł . Jak chcę się spotkać to wiecznie jest na spotkaniach i nie ma czasu . Zwykły oszust !
anonim 2011-02-02 17:38:29
Jak chcecie znaleźć Lewandrowskiego to wynajął mieszkanie w Gdyni na ul. Skargi 7 . Mi też wisi kasę . Trzeba będzie go znaleźć .
B 2011-02-02 17:39:46
Oszukańcza firma i oszukańczy właściciel .
andrzej 2011-02-05 13:02:56
Pan Marcin jest dobrym pracodawcą, ma po prostu problemy z firmą, dla której JML jest podwykonwcą. To łańcuszek - jak nie płaci inna firma to nie ma jak zapłacić JML. JML istnieje już kupę lat na rynku zatrudnia dużo ludzi a problem nie leży w samej firmie ale w zleceniodawcy, który nie płaci za faktury
brygadzista 2011-02-06 13:08:51
Te złe opinie to jakieś pomówienia.Pewnie,ktoś nie potrafił uszanować pracy w J.M.L. i został może w jakis sposób ukarany np.ma po premi :) albo został zwolniony za np.nadużywanie procentów na budowie i teraz się mści.Ja pracuję w tej firnie od kilku miesięcy i nie mogę aż tak narzekać.Czasem się zdarzy,że nie dostaliśmy wypłaty w terminie,ale to zwylke kilku (rzadko kilkunasto) dniowy poślizg.
Grześ 2011-02-06 13:14:17
Ma problemy z płatnością,ale nigdy nie był wobec mnie nieuczciwy
anonim 2011-02-06 16:20:48
Grześ - 2011-02-06 13:14:17

Ma problemy z płatnością,ale nigdy nie był wobec mnie nieuczciwy

przestancie [usunięte przez moderatora] jml dla mnie jest firma skonczona to banda [usunięte przez moderatora] klamcow i zlodzieji popracujecie dluzej to sie przekonacie
zalegaja siano jakos maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyplacic je pracownikom.Osobiscie odradzam wszystkim przyjmowanie sie do tej firmy bo przejada sie tak jak ja i wielu innych. Z powazaniem gall anonim byly pracownik jml
zatrudniony na CMI. J...C JML
anonim 2011-02-15 20:08:53
JML nie zapłacił za dwa miesiące pracownikom na budowie OXYGEN w Szczecinie
byłypracownik 2011-02-16 11:40:44
Panie Andrzej dosłownie rzygać się chce jak się czyta pana opinie. W tej firmie polega wszystko na tym żeby dobrze włazić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panu [usunięte przez moderatora] i Ty na pewno to robisz i robisz to bardzo dobrze. Przechodziłem w tej firmie różne wzloty i upadki ale to co się tam teraz dzieje to jakaś kpina. Niech tam w firmie cieszą się że nie można sobie wziąć paru mądrali z tej "firmy" i ich po prostu ukrzyżować. A jak byś nie miał za co wyprawić dzieciakom świąt i jeszcze nie dostał wypłaty przez następne dwa miesiące to byś zmienił zdanie.Każdy wie co jest grane na dzisiejszym rynku pracy ale Pan [usunięte przez moderatora]porostu leci sobie w [usunięte przez moderatora].Nigdy nie był z nikim uczciwy chyba że piłeś z nim wódkę i chodziłeś na [usunięte przez moderatora]. Na pewno nie jesteś szeregowym pracownikiem bo tacy pracownicy wypruwają sobie żyły na budowach pracując charytatywnie i nie znam ani jednego zadowolonego z tego że tam pracuje.Ta firma miała jakieś perspektywy tylko jak prowadził ją tata Pana [usunięte przez moderatora] a teraz...... brak słów.A otworzyć firmę ,narobić dłóguw ,jezdić Q7 na kredyt i nie płacić ludziom to potrafi każdy. A co do tych wszystkich cwaniaczków i kłamczuchów tam w biurze
to niech wiedzą że to wszystko kiedyś się skumuluje i przeciwstawi przeciw wam ! ( to tyczyło się głównie do Pana [usunięte przez moderatora]) Jeżeli są zadowoleni pracownicy JML to gratuluje a jeżeli ktoś stara się tam o pracę to niech poszuka sobie coś innego,na pewno każda inna praca jest lepsza od tej w JML. Ja osobiście miałem już tego dość . Po tym jak chodziłem do pracy głodny i miałem wszędzie długi ( łącznie z prowidentem bo już byłem tak zdesperowany) powiedziałem sobie DOŚĆ !!!! NIE BĘDĘ DORABIAŁ WIĘCEJ ZŁODZIEJI. Pozostałym pracownikom JML życzę powodzenia a Panu [usunięte przez moderatora] życzę tego samego co spotkało mnie , miedzy innymi wyrzucenie z mieszkania przez właściciela jak i wielu ,wielu,wielu innych równie przyjemnych sytuacji. Moja ogólna ocena firmy to -10 w skali od 0 do 5 .
Oszukany 2011-02-27 00:04:13
Jak ktoś ma za dużo kasy to do JML GROUP s.c. [usunięte przez moderatora] Straci na pewno .
anonim 2011-03-06 10:38:03
Nie bredź Pan Panie Andrzej o kilkudniowych opóźnieniach , bo zaraz 10 marzec a ludzie z budowy OXYGEN w Szczecinie nie dostali wypłaty za grudzień nie mówiąc już o styczniu. Tak JML z prezesem na czele traktuje pracowników , a wszystkie wszystkie tłumaczenia ze strony Lewandrowskiego czy mecenasa Webera to jedna wielka ściema. DNO
ex-pracownik 2011-04-05 16:38:13
Witam
Mam małe pytanie. Czy ktoś wie, co się dzieje obecnie z jml-em? czy ta firma jeszcze działa? czy jeszcze coś budują ?
anonim 2011-04-13 14:36:43
JML Group to firma, która zrobiła tyle przekrętów i oszustw, że głowa mała. Począwszy od umów, gdzie na przykład w stoczni pracowalo 5 osób z umowami,a reszta na czarno w warunkach przypominających [usunięte przez moderatora](starczylo wejść do szatni), nie mówiąc już o urlopach czy ucianiu pieniedzy. Jeżeli chodzi o wypłaty to kiedys bylo zdecydowanie lepiej, a teraz można czekać i słuchać absurdalnych wymowek tak jak miało to miejsce przed świętami, gdzie ludzie czekali na pieniądze 2 miesiące, a byli jedynnymi żywicielami rodziny. Teraz idą świeta wielkanocne, a firma zalega wielu pracownikom od stycznia. W tej firmie jest wiele ludzi nie kompetentnych, starczy spojrzeć na prace samego biura, nikt nie jest słowny. Nie potrafią docenic prawdziwych wachowców i trzymają baranów bo placą im grosze. Podsumowując, mozna tu mówic wiele o ich uczciwości, ale każdy wie swoje kto pracował, co naprawde ta się dzieje, po prostu nie radze tracić czasu na tą firmę, gdyż ona zawsze znajdzie sposób, aby Cie wyrolować.
ex-pracownik 2011-05-29 22:06:57
Teraz Pan Marcin ma firmę pro euro-instal w Gdyni, zajmującą się tym samym co jml, oraz moha fashion-ciuchy dla gei, oraz jest vice-prezesem w Baltimie i [usunięte przez moderatora] wszystko w czapkie.
anonim 2011-06-16 10:45:18
Może ktoś wie jaki jest numer tel. do biura pana Marcina w Gdyni i czy to prawda czy ma nową firmę pro euro-instal? Komuś wyplacił zalegle pensje?
anonim 2011-10-11 12:08:47
wiadomo że zajmuje sie prowadzeniem sklepu zarejestrowanego na rodziców gdzieś we wsi niedaleko wejherowa...
pracownik z pge arena 2011-12-04 19:09:55
Słyszałem o jakichś pawach sądowych. Ktoś coś wie ? A co z firmą córką Experte się dzieje ?
pracę 2014-12-29 15:25:19
prowizję mogę i dawać ale chciałbym się najpierw dowiedzieć czy dają pracę a nie prowizję ;> bez sensu tak pytać tylko o prowizję! w ogole czy ta firma jeszcze istnieje i istnieje szansa na zatrudnienie ? moze chociaz ktos odpowie kto ma takie informacje nawet jesli tam teraz nie pracuje a pracowal albo ma znajomych w
1
wikitoriki 2015-02-28 03:36:28
Widzicie, każdy by chciał pracę ale nietetty robić to nie ma komu takie czsay nas naszły, że szkoda gadać. Nie za bardzo rozumiem ludzi narzekających na swoje miesjce pracy, bo zdecydowanie mniej by zaczęli rozmować i gadać a bardziej by sięwzieli za robotę. prawda/ możecie coś w tym czasie powiedizeć ?
aŚKA 2015-03-27 14:03:15
ja tam bym nie narzekała na swoje miejsce pracy żadne, wiem jak ciężko jest pracę znaleźć i obecnie nie mogę żadnej dostać a sama rodzinę utrzymuję, również proponuję abyście się wzięli za robotę i przestali narzekać. napiszcie za to czy są obecnie jakieś wakaty do wzięcia w JML Group s. c. to może spróbuję
3er 2016-05-14 21:06:35
@aŚka no zalezy pewnie na jakim stanoiwisku sie pracuje to na kazdym jest przeciez inna oferta pracy..
Zostaw swoją opinię o JML Group s. c. - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JML Group s. c.