logo Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. Holding

Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. Holding

Bydgoszcz

Opinie o Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. Holding

Biurowy 2016-11-27 15:02:21
Premie z zysku dostaje sie od kierownika w górę. Chyba nie myslisz ze robolom damy premie z zysku? Predzej wyprowadzimy kase przez jedna z naszych spolek niz wypłacimy dywidendy. Gryzcie gruz robole. Hahaha
2
Roman 2016-11-27 16:49:14
Ha ha ha
Ty to masz nierówno pod sufitem
Powinieneś dostać kopa takiego ze znalazł byś się na wiadukcie koło PESY deebil ha ha ha
6
Biurowy 2016-11-27 17:00:05
Taki jest swiat ze sukces robi sie na garbie innych ludzi. W tym przypadku na najniżej klasie spolecznej czyli na robolu. Zreszta od wiekow tak bylo i nic się nie zmienilo więc powinniście być przyzwyczajeni z dziada pradziada. Hehe. W ogole uwazam że firma traci na was za duze pieniądze. Juz bardziej szanuje roboli z newagu bo potrafili zrobic strajk. A wy G...o możecie. Związki sa u nas w kieszeni więc chodzą tak jak im zagrany. Sprobujcie podskakiwac to was wyrzucimy po kolei na bruk.
2
Pracownik 2016-11-27 18:50:59
Biurowy, czy na prawdę jesteś taki głupi, czy tylko takiego udajesz?
9
lucky luck 2016-11-27 20:31:28
Łapciuch z Ciebie konkretny. Jakbyś był z elity to byś teraz sobie wypoczywał gdzieś w ciepłych krajach, albo w domu z rodziną siedział i zajmował się normalnymi życiowymi sprawami. A Ty jesteś po prostu trolem internetowym. Pewnie jesteś z tej strony "Nienawidzę Pesy". Zostałeś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wy.. i teraz boli haha
7
Biurowy 2016-11-27 22:02:46
Cooo wy jeszcze nie spicie? Jutro o 5 trzeba wstać żeby na 6 stawić sie w śmierdzącej szatni i do roboty na zimna hale. Juz wasze smierdzace smarami ubranka doskonale niedoprane miesiąc temu u eko kolezkow czekaja. Z czego to jest? 100% cotoon czy welna skretka 150? Hahahaha a nie to moje pachnace garniaki w szafie. Aaaa nie zapomnijcie ze odbijacie sie 5.45 zebysmy nie byli stratni na czasie jaki spedzacie w szatni leniuszki. Do jutra. Zami powiedzcie nikt sie o was tak nie troszczy jak stary poczciwy biurowy od picia kawy.
2
Daniel 2016-11-27 22:28:40
Ty biurowy
Ty chyba zakłady pomyliłeś?
Żal mi ciebie chory człowieku








4
Big Star 2016-11-28 12:30:29
WEZWANIE. Niniejszym uprasza się wszystkich o bezwzględne i natychmiastowe ignorowanie oraz całkowitą olewkę wszelkich wypocin typa pod pseudonimem BIUROWY. Ogłaszam ogólną ciszę w eterze. Niech moc będzie z Wami.
7
pracownik 2016-11-28 13:15:34
proponuje sprawdzic biurowego ip komputera i lokalizacje tego pana.Panie prezesie proponuje dac mu awans i podwyzke tak sie stara chłop w pracy nawet znajdzie miedzyczas na wpis na gowork
5
szymon 2016-11-28 15:19:14
Z tego co wiem biurowy to Ta firma to jedno wielkie oszustwo w zeszlym roku ludzie przyszli do pracy w swieta a zaplaty do tej pory nie dostali wspolczuje ludziom pracowac w takim wyzysku I zaklamaniu
4
Biurowy 2016-11-28 17:54:44
Obietnice złożone robolowi nie musza byc spelnione. To nie grzech niezaplacic robotnikowi nawet jak sie obiecalo. Pamietam ze święta my biurowi spedzilismy w domu przy suto zastawionych stolach. Mysle ze to bardzo dobrze ze przyszliscie w swieta do pracy przynajmniej sie rozruszaliscie po marnej jakosci posilku z produktow z biedronki. Wyszlo to wam na zdrowie. I tak nastepnym razem przyjdziecie w święta. Zawsze tak robocie zeby nie stracic waszych intratnych posad w Pesie. Swoja droga i tak nie byliśmy zadowoleni z jakosci waszej pracy. Ukraina wtedy ciagnela cala produkcje bo nasi nie dawali rady. Smutne ale prawdziwe
2
szymon 2016-11-28 18:25:06
A z czego Wy wogole jestescie zadowoleni chyba z tego ze 8 h pierdzicie w stolki I [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam rosna a my bynajmiej mamy ruch I tak jestescie KLAMCY
3
Kacper 2016-11-28 18:30:52
Biurowy palancie
Nie, że nie dawaliśmy rady tylko było za dużo zamówień
Tobie baranie to nawet nic do tego łba pustego nie dociera że nikt już tu nie chce czytać twoich wypocin bo nudny jestes
3
Biurowy 2016-11-28 18:39:12
Bzdura sam widzialem jak sie obijaliscie. Fajeczki pogadanki a robota stala. Dzisiaj placimy za was kary. Oddacie to nam w premiach nie bójcie sie. Dopiero jak żeśmy Ukraińców scigneli to popchnelo prace. Taka prawda
2
pracownik 2016-11-28 18:41:26
Prośba do moderatora
ZABLOKOWAĆ IDIOTĘ BIUROWEGO
Nich nowego tu nie wnosi ,zaśmieca forum
Jest psychopatą

3
Zbigniew 2016-11-28 18:49:21
Sam się weź za robotę
Idiotów tu nam nie potrzeba
A premie to sobie sam namaluj albo idź gdzieś sobie dorób bo z twojej marnej pensji biurowej możesz igły z choinki na święta wpierdalać
Ha ha ha

3
Pietruszka 2016-11-29 00:25:05
Witam pracowalem w pesie kilkanascie lat i poznaje ze pan biurowy nigdy w zadnym biurze nie pracowal to ciec ktory maci zeby dym zrobic I podpuszczac ludzi , moze zjedz batona :)
8
szymon 2016-11-29 08:35:07
Obietnice ktore sklada sie pracownikom I die ich nie spelnia I nawet nie potrafi porozmawiac z pracownikiem to h..... Nie pracodawca szkoda tylko ze pracownicy z tym Nic nie robia zrobili by jakis strajk Bo za takie groszki nie dlugo nikt nie bedzie pracowal jaka placa taka Praca nawet na swieta w tej firmie Nic nie ma zrobili by chodzby jakies paczki dla dzieci po co Sa Te zwiazki do ktorych co miesiac odciagaja pieniadze gdzie Te pieniadze?????? Nic dla pracownika!! Trzeba sie za to wziac zglosic oszustwo!
12
do_biurowy spec wykszt 2016-11-29 11:51:09
Oj koleś poleciałeś po bandzie. Pochodzę z bardzo wychowanej rodziny. Mój ojciec przez lata pracuje jako spawacz a moja matka jest chirurgiem w szpitalu i nigdy w życiu nie gardziłem pracą pracownika fizycznego a wręcz przeciwnie. Te Twoje zarobki to wziąłeś z kosmosu i z własnej wyobrażni.
Ponieważ wstyd Tobie, że zarabiasz mniejsze pieniądze niż ludzie , którzy są mniej wykształconi?
Sam pracowałem parę lat jako spawacz i nie zarabiałem źle. Studiowałem przy okazji zaocznie bardzo dobry kierunek. I teraz pracuje w jednym z najbardziej opłacanych zawodów i wcale nie mam jakichś kokosów. Bez obrazy ale jeśli pracujesz w Pesie to w biurze wcale nie masz jakichś dobrych zarobków bo to jest średnio opłacana branża. Dla nie wierzących proszę sprawdzić średnie zarobki w tej branży w wymienionych zawodach. Po Twojej inteligencji można jedynie stwierdzić, że nie zarabiasz dobrych pieniędzy i nie jesteś kimś w tej firmie. Zresztą po wyższych studiach zarabia się tylko dobrze w paru zawodach i ludzie, którzy w tych zawodach na pewno,by takich głupot nie pisali.
11
Kacper 2016-11-29 14:25:13
Zgadzam się z tobą na 100 procent To co napisałeś to czysta prawda
2
Biurowy 2016-11-29 21:21:06
Wolalbym zarabiac mniej a nie być robole.. jednakze ja zarabiam znacznie wiecej. To ze sa slabi biurowi. To wiadomo. Ale przynajmniej siedza w cieple i robia jakos pożyteczna robote. Dobry biurowy zarabia 2 3 razy wiecej niz robotnik. Taka prawda. Ja znam 2 jezyki a robotnik ledwo po Polsku mowi. A jak mowi to co drugie slowo na k. K kmusze to. K spadl mi klucz. K ujeb el sie gow em z toalety w obiegu zamknietym bo musialem czujnik wyjac. Tak to wyglada u nich. Dno i tyle. To jest najnizsza warstwa spoleczna ale jest na odpowiednim poziomie dla siebie. To ze tam sie zdarz ktos po studiach bardzo zle swiadczy o uczelni ktora skonczyl. Koze to byl jakis ATR albo inne dziadostwo. Sam nie wiem. Moze to brak ambicji lub robotnicza natura ktora nasiaka sie za mlodu? Kto to wie. Ja jestem z rodziny urzędników w 3 pokoleniu. To mowi samo za siebie. Ja mam rzadzenie w genach wyssanych z mlekiem matki. Jestem na odpowiednim stanowsku dla mojego poziomu.
2
Kamil 2016-11-29 22:43:06
Wiesz co biurowy
Po co ty tyle piszesz człowieku
Poziom wykształcenia oraz jaka to uczelnia nie ma nic wspólnego z charakterem człowieka
Ciekawe co ciebie szkoła nauczyła bo chyba niewiele skoro poziomem nic tu nie prezentujesz tylko chamstwo i ubliżanie ludziom
Ty masz jakąś paranoję na swoim punkcie
Aż strach pomyśleć że takich ludzi jeszcze zatrudniają Nie wierzę
3
kkk 2016-11-30 11:22:15
znasz dwa języki? Szkoda, że wśród nich nie jest język polski...
4
szymon 2016-11-30 11:53:50
To co biurowy dostanie na swieta od firmy?
2
PYSIO MYSIO 2016-11-30 15:04:12
Zapięty zostanie pod biurkiem HA HA HA !!!
3
Biurowy 2016-11-30 19:43:34
Od zapinania to wy jestescie. Co miesiac was zapinamy przy kwitkach. :D hehehe. Chyba ze żony na widok waszych zenujacych pensji ida sie dac zapiac z jakims sensowniejszym prawdziwym mesczyzna. Np z ukrainy. Ciekawe
2
Kacper 2016-11-30 20:05:32
Naucz się pisać człowieku z wyższej uczelni
Ty ciągle piszesz o ukrańcach to może gejem jesteś że ci się tak podobaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> A o wypłaty to ty się nie martw
Ja nie narzekam zboczeńcu



2
awues 2016-11-30 20:09:47
Po was z produkcji od razu widać że wasz szkoła nic nie nauczyła. Albo inaczej nie było szans na nauczenie tłuków czegokolwiek prócz prostych prac fizycznych. Co trzeba mieć w głowie, albo raczej czego brakuje w głowie (zwojów mózgówych) żeby w hałasie, smrodzie i brudzie tyrać za 1600 zeta.
1
Kamil 2016-11-30 20:15:12

Jesteś w psychiatryku ze tak piszesz czy coś wziąłeś mocniejszego
I nie wy tylko panowie jak już do nas piszesz
I koniecznie po tabletki do lekarza zgłoś sie
1
Kamil 2016-11-30 20:22:15
Ałe co trzeba mieć w głowie żeby w biurze za 1600 pracować
Słaby widocznie jesteś
Z resztą co można z takim poziomem ?
Jedynie pod biurkiem siedzieć nieudaczniku ha ha ha
Kacper 2016-11-30 20:27:59
Nie jesteś na bieżąco
Ja na produkcji nie mam 1600 tylko znacznie więcej
Ty mi nigdy nie dorównasz
1
Paweł 2016-11-30 20:38:32
A ciebie co ta szkoła nauczyła?
Słaba była chyba bo zamiast mózgu masz trociny w głowie
1
mama 2016-11-30 22:19:04
biurowy mama zapomniała cie udusic przy porodzie.
5
Kazik 2016-11-30 22:53:23
Ale może próbowała tylko pielęgniarka weszła
Albo ciężki poród kleszczowy miała dlatego jest taki walnięty
1
Ryżowy książę 2016-12-01 01:54:56
W tym zakładzie to wystarczy dobrze szeptac na uszko brygadziscie czy mistrzowi i wypłata jest, i to znacznie wieksza odtych co robi robote
2
szymon 2016-12-01 08:34:05
Zobaczycie 10-tego jaki szal na kwitku bedzie ale to juz chyba norma
2
do_Biurowy _starszy 2016-12-01 10:47:52
Uczelni świadczy o tym kim jesteś? Urzędnicy to ktoś?
Urzędnicy nie produktują dla państwa żadnego PKB.
To banda nieudaczników, która dostała się gdzieś po znajomości.
Bez obrazy nie oczerniam wszystkich urzędników, ponieważ są urzędnicy a urzędnicy ,
którzy faktycznie coś potrafią.
Masz chłopaku w głowie coś nie tak.
Twoja frustracja musi być naprawdę wielka.
Po drugie..Mam córkę i syna. Córka skonczyła wyższą szkołę w Gdańsku ma Politechnice.
Chyba jedna z najlepszych uczelni...
Ma pracę ale słabo płatną.
Syn jest po średniej szkole.
Pracuje w firmie informatycznej i zarabia o wiele więcej nić córka.
Jak widzisz uczelnia nie świadczy o tym kim jesteś.
Po trzecie chłopaku Ty nie masz szacunku do innych ludzi.
Ludzie ,którzy na prawdę coś sobą reprezentują szanują innych i są tolerancyjni.
Po czwarte ..Twoja pisownia w języku polskim świadczy o tym jak potrafisz nasz narodowy język (Urzędniku Państwowy). Trochę dziwne, że Twoje rodzice nie przekazali Tobie dobrego słownictwa skoro są urzędnikami państwowymi a tacy na pewno potrafią bardzo dobrze nasz ojczysty język.
Po piąte, człowiek, który naprawdę coś sobą reprezentuje to nie zajmuje się takimi pierdooołami jak pisanie
postów i wylewaniu swoich frustracji na tym portalu.
Bez obrazy chłopaku ale to co piszesz to bajki i nic nie dowodzi , że kimś jesteś, wręcz przeciwnie.
5
spoko 2016-12-01 11:21:35
starszy i inni...biurowy jest po to aby zmieniać temat....ważny klimat!!! biedy w pesie i warunków panujących:) 1700 dla ludzi którzy chcą pracy i chcą istnienia PESY!!!! kużwa!!!! Przepraszam Wszystkich innych ale biedy więcej...
2
awues 2016-12-01 12:26:29
No dajcie spokój . Wy na produkcji olewaliście swoje obowiązki. Bubel za bublem opuszczał hale. Terminy to dla was nieważna sprawa. Za wasze buble teraz zakład musi płacić. A wy z produkcji jeszcze macie fochy że 1700 zł się nie podoba. Nie podoba się to droga wolna. Ukraińcy chętnie was zastąpią. A to są fachowcy z prawdziwego zdarzenia, z zakładów pokrewnych branż. A nie jakieś podbydgoskie chłopki roztropki którym się wydaje że są fachowcami.
1
Marian 2016-12-01 14:40:24
Awues
Ty chyba człowieku z innej planety jesteś ? Uważasz, ze pracownik ma się godzić na stawki głodowe ??? Za takie pieniądze to bym wogole sie nie staral. I do tego straszysz Ukrainą ? A myślicie ile wasz kierownik zarabia ... czy jego siedzenie za biurkiem jest warte OK 10.000 na rękę ?? Pesa Walcz o swoje prawa pracowników !
2
Maniek 2016-12-01 14:46:31
Biurowy
Dobrze piszesz ! Brawo, chociaż ktoś to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypuszcza na światło dzienne.
Tak jest właśnie w Pesie! Tylko mógłbyś pracowników nie obrażać? Bo na to nie zasługują ze dostają stawki jak w Rosji, i się ich wogole nie szanuje . Bez pracowników najniższego szczebla nie było by zakładu.
4
szymon 2016-12-01 17:53:55
Awues za 1700 Sam sobie pracuj odlicz od tego dojazdy zyc nie umierac pesa jest super!!!!
2
Kazik 2016-12-01 20:17:07
Pedał zakochany w ukraińcach
A tobie jak się nie podoba to tez droga wolna
Na szczęście ty tu nie decydujesz
Specjalistów od zarządzania i mądrowania to w PESIE nie brakuje
A największy bubel w zakładzie to ty jesteś
Za dużo gadasz weś się za robotę bo premii nie będzie
3
ktos 2016-12-02 16:51:39
Tak prezes i reszta szanuje rodaków
1
Biurowy 2016-12-02 17:08:52
Słyszałem że wypłatki były. Hehehe znowu ucielismy na produkcji :). Jaka praca taka placa. Musimy was przygotować do wesołych świąt. :]
1
pracownik 2016-12-02 18:58:57
Wiesz co
Odwal ty się wreszcie. Nie dociera nic do ciebie głąbie!
3
szymon 2016-12-02 19:39:52
Kto mial wyplate to mial wiekszosc ma 10-tego to chybs ty biurowy miales I przygotowujesz sie do stolu wigilijnego
5
janusz 2016-12-02 22:03:45
Debil do potęgi z ciebie!
Niby pracujesz w PESIE a nie wiesz kiedy wypłaty są?
Już nie możesz się doczekać żeby siać ferment na forum?


6
gary 2016-12-02 22:45:22
Co ty bredzisz trolu? Na produkcji są 10-tego.
5
Tomasz 2016-12-03 00:19:17
Z czego się cieszysz debilu?
Czy ty jesteś tak głupi czy tylko udajesz wariata?

2
Zostaw swoją opinię o Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. Holding - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. Holding