brak logo

Apteka Uroda w Bonarce

Kraków

Opinie o Apteka Uroda w Bonarce

wera 2011-01-04 14:43:50
Okropna praca,okropna płaca.Nieprzyjemnie.Zwolnić pracownika to dla właściciela jak splunąć.Zapewniać, że przedłuży umowę do ostatniej minuty pracy, a potem w ostatniej chwili dać kopa i na bruk.
Ostrzegam bo to prawda.
anonimowa 2011-01-14 16:05:15
A kto jest wlascicielem apteki i kim jest pani (usunięte przez administratora)?
zuzia 2011-02-18 19:35:28
Niemiła obsługa.Nic tam nie kupię.
x 2011-04-08 10:12:53
Jest to prawda i bez litości zwalniają pracowników wdług kaprysów
aga 2011-04-08 18:45:40
Okropni właściciele i kierownik apteki.Brrrr. Takich ludzi trzeba unikać.
bolek 2012-06-10 20:53:30
ej, czy kierownikiem jest ta stara zasuszona sliwka? bo to jedyna wstretna postac w tej aptece - polozy kazdy biznes:)))
gerda 2012-07-12 13:40:57
Tam są dwie zasuszone,które rządzą:)
1
kupujący 2012-11-08 13:40:40
Obsługa jest szalenie nieuprzejma, wręcz c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ska.Na porządku dziennym jest tam ignorowanie próśb klienta (znowu mi kobieta sprzedała nie to o co była proszona), w dodatku jak dadzą paragon należy to uznać za ogromny sukces-wychodzą z założenia,że człowiek musi zapłacić ile mu każą i wcale nie musi wiedzieć co ile go kosztuje.
1
mmm 2012-12-16 12:31:32
zgadzam sie z przedmowca, obsluga fatalna!!!!!!!!!nic tam juz nigdy nie kupie, nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!nieuprzejme, aroganckie, niegrzeczne i okropne baby!!!!!!!!dramat!!!!!odradzam wszystkim!!!!!!!!!!
mona 2012-12-17 16:20:32
Nie zgadzam się z opinia dotyczącej obsługi!!Te komentarze nie należą tutaj!Tu ocenia się pracodawcę a nie obsługę!!!
2
stonka 2 2013-06-30 16:07:48
Marze o tym aby zamknęli.Tam powinien powstać fajny sklepik np. z ciuszkami albo z kosmetykami takimi jak w tk max.
kaska6817 2013-12-08 21:24:11
Zgadzam sie z przedmowczyniami, obsluga w tej aptece jest fatalna arogacka, beszczelna, zwaram tu szczegolna uwage na starsza kobiete krotkie wlosy wzrost ok 160 cm
4
bartosz 2014-02-14 20:22:56
Powiem tyle,że jest to apteka w której nie obowiązuje prawo pracy!
3
krakowianin 2014-02-15 23:35:03
Wyjątkowa niemiłą obsługa w aptece w Bonarce. (usunięte przez administratora). Normalnie nic więcej nie kupie tam. Drogo i niemiło to już za dużo.
Jak można tak pochodzić do klienta?
Tej kierowniczce powinni wydać kosmetyki na receptę, chociaż jej nic nie pomoże.

ODRADZAM KAŻDEMU KTO CHCE TAM COŚ KUPOWAĆ!!!!
3
Beata 2014-02-20 00:17:26
Właśnie dzisiaj była w tej aptece. Fajnie nawet wygląda i tylko tyle pozytywnych opinii. Obsługa tragiczna, ceny kosmiczne!!! chyba nie ma drożej w Krakowie. Jak o coś poprosisz i robią wielką łaskę że odpowiadają. Kierowniczka to już szczyt chamstwa i ignorancji - jak ktoś taki może pracować z ludźmi??
NA PEWNO JUŻ TAM NIE ZROBIĘ ZAKUPÓW i ODRADZĘ KAŻDEMU Z MOICH ZNAJOMYCH!!!!
zadowolona klientka 2014-08-22 17:05:02
aspiryna kosztuje niecałe 7 zł w tej aptece, można podejść i sprawdzić :) Obsługa jest bardzo miła, opisywanej kierowniczki już nie ma od dawna jest za to sympatyczny i kompetentny personel, sporo ciekawych ofert cenowych i świetnie zaopatrzona apteka, kupuje w niej od dawna, a w aptece wiecznie jest pełno klientów,zresztą kto jest w Bonarce może tam zawsze zajrzeć i samemu się przekonać jak jest naprawdę :)
3
wymagający klient 2014-08-25 10:44:27
Chciałabym aby w innych aptekach tak dbano o klienta. Nie dość, że ilość leków nieograniczona, to jeszcze polecają to, co faktycznie się sprawdza, a nie to, co jest drogie a mało skuteczne. Niech się inne apteki uczą.
gruba 2014-09-09 17:50:42
Z pewnością ktoś z personelu to napisał....Brednie
3
alabama 2014-10-02 09:53:21
Witam. W aptece kupowalam kilka razy, za kazdym razem bylam dosc dobrze obsluzona i nie spotkalam sie z nieuprzejmym zachowaniem personelu. Faktycznie zdarzylo mi sie tam kupic lek o wyzszej cenie niz spotkalam gdzie indziej, ale z kolei innym razem trafilam na dobra cene. Natomiast co do Pani, ktora narzekala, ze kupila inny lek niz chciala - trzeba bylo sprawdzic na miejscu, zawsze mozna przeczytac ulotke aby sie upewnic. Na koniec zaznacze jeszcze, ze nie jestem pracownikiem tej apteki. To, ze ktos napisze cos dobrego nie musi byc od razu pRacownikiem. Czy naprawde dziwne jest ze ktos moze miec dobre doswiadczenie?
serenada 2014-12-30 19:01:38
ekspedientki to jak najbardziej właściwe określenie dla obsługi tej apteki.
5
gocha 2015-01-08 18:52:12
CZy ktoś potrafi mi powiedzieć jak wygląda logo tej apteki?
pracownik 2015-02-04 11:21:29
A mnie się bardzo dobrze pracuje w tej firmie. Pracować trzeba wszędzie, a wymagania to normalna sprawa, po to człowiek przychodzi do pracy. Kierownik akurat jest super i pensja taka jak w innych aptekach. Ja osobiście polecam.
1
pracownik 2015-02-05 11:46:00
witam! pracuje od roku w aptece, zastanawiam się skąd tyle negatywnych opinii? atmosfera w pracy przyjazna, zespół współpracuje ze sobą, kierownicy apteki w Bonarce jak i Bronowicach bardzo pomocni, nie tylko dla nas, a także dla pacjenta, ceny teraz mamy bardzo konkurencyjne. Przyjdź i sprawdź!
2
tech 2015-03-04 22:26:23
Pracę tam można jednym stwierdzeniem określić: wyzysk pracowniczy w pełnym tego słowa znaczeniu. Wyliczanie każdej sekundy nieobecności na froncie. Najważniejsza wysokość koszyka (najlepsi w aptece robią ściemę i tym sposobem osiągają wynik).
Podejście do pracownika okropne. Pracować tam to tylko na chwilę i uciekać.
3
tech2 2015-03-05 19:43:14
Zasady to nie wyzysk, raczej organizacja pracy w grupie. Szczerze, mam ochotę iść do kierowniczki jak widzę, że z premedytacją przedłużasz przerwę o te "sekundy"!. Koszyk, target - tylko nieroby nie chcą o nich słyszeć, bo się ich zwyczajnie boją. Sumienność popłaca - dostałam premię, w lutym podwyżkę. Zawsze można iść na bezrobocie i siedzieć przed telewizorem. Jestem tu 2 rok i nigdzie się nie wybieram. Było by miło mieć uczciwych kolegów i koleżanki, którzy zamiast narzekać zaczną myśleć co zrobić żeby było miło w pracy. Pozdrawiam wszystkich uczciwych z zespołu.
2
asla 2015-03-06 14:00:15
Ja pracuję, przyszłam z innej apteki gdzie mi nie płacili i tu jest ok. Pieniądze mam zawsze w terminie. Dużo pracy, ale człowiek nie ma czasu patrzeć na zegarek za ile do domu. Atmosfera też ok, jak jestem zmęczona biorę krótki urlop. Dobra opinia - łał, napisał właściciel?:) Raczej nie, choć fajnie było by mieć aptekę. Sądzę, że te negatywy pisze jeden zakompleksiony pracownik bez ambicji, którego nie chcą nigdzie indziej, więc hejtuje (anonimowo!). Żółć i nienawiść bo ktoś ma biznes i daje pracę. Żałosne... Ja bym się wstydziła. Obycie i kulturę się z domu wynosi.
2
ziarno tygodnik katolicki 2015-03-07 18:34:13
Lubię swoją pracę, lubię swój zespół - motto dla mojej apteki! Oj widać, że bez względu na treść, posty z "pseudo prawdą" mają 1 ubogiego duchowo autora:)i wiem już kto to jest... Nie dość, że nie ma własnego życia, więc pluje jadem, to jeszcze z uporem maniaka ŻEBRA o uwagę anonimowego audytorium!!!:) hahaha:) Żal, oj żal. Dla lepszego samopoczucia polecam sympatię.pl/randkę.pl lub mocniejsze treści:) a nie kurczowe trzymanie się subiektywnej wizji koszmaru zawodowego! Swoją drogą - współczuję biedny człowieku, gdziekolwiek nie trafisz będziesz pokrzywdzony:) Załóż warzywniaka i ulżyj menadżerskim aspiracjom. A może powiesz cyt."rzeczowo" kim jesteś i spotkamy się na kawie?:) Nieeeeee, tchórze siedzą w domowym zaciszu i uprzykrzają innym życie. Pozdrawiam spełnionych:)
1
Fakt - o tym się mówi 2015-03-23 10:56:05
Sądząc po wpisie "sama prawda - 2015-03-21 15:45:26" Pani wiosna nie zadowoliła wszystkich malkontentów:) Znajdź pracę i przestań żyć nieaktualną już przeszłością! I dla Ciebie zaświeci wiosenne słońce:):) - tylko trochę się postaraj.
Tomasz 2015-04-08 20:46:23
A ja gdybym mógł to zagladalbym tam nawet kilka razy dziennie. ..
Zgadniesz dlaczego?
Tomasz 2015-04-16 14:51:12
Bo świeci tam Słońce
2
:) 2015-04-19 16:33:38
A gdzie ten wpis od "pseudo prawdy i samej prawdy"? Ach tak...skasowany przez pracodawcę :) W tej firmie niestety "jak szybko się zatrudnisz, tak szybko się też zwolnisz".
2
Tomasz 2015-04-24 07:39:19
Odezwij się proszę bo spać nie mogę...
Myślę o Tobie każdego dnia i przestać nie potrafię.
Mam Ci tyle rzeczy do powiedzenia. Pozwól mi tylko proszę.
aska 2015-05-03 20:30:34
A ja złego słowa o pracy tam nie mogę powiedzieć, kierowniczka bardzo fajna i ma dobre podejście do pracowników, a przy tym naprawdę sporą wiedzę i chętnie się nią dzieli. Niestety dyżury po 11h dziennie są nieco męczące, więc nie jest to praca dla każdego. Poza tym właściciele niestety oszczędzają na wszystkim mimo sporych obrotów i pewnie zysków również. :(
Ale wiem jedno - lepszego kierownika do tej pory nie miałam, a atmosfera w pracy też się liczy, więc pod tym kątem mogę polecić.
3
klient 2015-05-04 10:48:47
Ja natomiast często tam robię zakupy i potwierdzam, że najbardziej kompetentna i rzeczowa jest tam pani kierownik, inne pracownice wyglądają nieco na śnięte, zwłaszcza taka wysoka blondynka, która chyba żyje w swoim świecie... Ale pewnie wynika to z przemęczenia, bo nie sądzę, żeby każdego dnia była na haju.
1
klient 2015-05-05 11:56:16
Również robię w tej aptece często zakupy, raczej z konieczności bo mam blisko. Ale zauważyłam, że odkąd jest nowa pani kierownik jakość całej obsługi znacznie się poprawiła. Bardzo kompetentna osoba. Też mnie zastanawiało dlaczego czasami personel jest taki półprzytomny, ale gdy miałam okazje stać przed świętami piętnaście minut w kolejce to też mi się zrobiło słabo. Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę - moim zdaniem mają tam za gorąco i duszno. Ledwie wytrzymałam. Szczerze współczułam pani, która stała przede mną w puchowej kurtce...
klient 2015-05-14 21:21:52
Nie polecam !!! Ceny z kosmosu. Na siłę wpychają droższe produkty.
piekniusia 2015-05-25 12:16:18
Pracowałam kilka miesięcy w tej aptece, ale trudno mi ja jednoznacznie polecić. Z jednej strony rzeczywiście atmosfera jest bardzo dobra, pani kierownik w porządku, nawet bardzo w porządku, ale z drugiej właściciele nie chcą, albo nie potrafią zrozumieć, że przy tak wysokich obrotach, którymi zapewne nie pogardziłaby niejedna 'Słoneczna' albo 'Ziko', powinni więcej pracownikom płacić. A praca jest ciężka, 11-12h w ciągu dnia i tak 2-3 dni pod rząd naprawdę nie jest łatwo wytrzymać. Ja, gdyby nie pani kierownik, zrezygnowałabym już po miesiącu, a i tak wytrzymałam prawie pół roku.
Myślę, że dopóki właściciele nie zrozumieją, że ludzi należy właściwie nagradzać za tak ciężką pracę (zwłaszcza że mają spore zyski), to nadal będzie tam panowała tak ogromna rotacja, jak do tej pory.
4
klient 2015-06-06 19:22:42
W aptece jest zimno. Ja zmarzłam tam już kilka razy stojąc w kolejce!!!
opinia 2015-07-20 10:47:13
Nie polecam pracy w tej sieci aptek.
mgr 2015-07-27 10:42:47
Nie polecam pracy w wielu krakowskich aptekach. W tej pracuje się naprawdę ok. Polecam trafienie do miejsc, gdzie traktuje się człowieka jak numerek w kamsofcie. Od razu człowiek nabiera dystansu i widzi, że tam gdzie aktualnie pracuje nie jest w rzeczywistości tak źle.
dziewczę 2015-08-06 18:15:37
Źle nie jest, ale tylko dzięki ludzkiej pani kierownik. Właściciele i wyższe kierownictwo to niestety zupełnie inna bajka, dla nich liczy się głównie zysk, a nie problemy personelu... A każdy może mieć lepsze i gorsze dni.
technik 2015-08-07 09:55:14
Każdy może mieć lepszy i gorszy dzień to prawda, ale wieczne spóźnianie się i bycie nie fair wobec innych współpracowników - to już inna bajka. Uważam, że tutaj zyski dla właścicieli i wyższego kierownictwa nie mają związku. Te same zasady obowiązują nas wszystkich. Nie zamierzam pracować dłużej czy więcej za kogoś z powodu ciągle powtarzających się "gorszych dni".
inny_technik 2015-09-20 22:28:32
Podejrzewam, że chodzi tutaj raczej o 'śniętą' panią magister, która w ostatnich tygodniach naprawdę często się spóźniała, denerwując resztę personelu, którzy muszą za nią pracować.
Pani kierownik zawsze jest o czasie, a nawet często przed i chyba nigdy nie dała negatywnego przykładu pracownikom.
gołąbn 2016-05-11 11:53:33
Nie znam dobrze tej apteki, ale sądzę, że jak każda, mają dobre warunki zatrudnienia. Ciekawe thylko czy farmaceuta facet nie jest dla nich większym problemem do zatrudnienia :) najczęściej widuje się kobiety
free 2016-11-16 20:04:21
Właściciele są w porządku, bo ich wcale w firmie nie ma- czasem nalot szefa przy weekendzie. Zespół - trochę fałszywych ludzi się znajdzie. Najgorsza strona to sztucznie tworzone problemy przez wyższe kierownictwo i dział handlowy, który na wszystko ma wytłumaczenie , a leki najdroższe w Krakowie. Nie polecam pracy- bo są miejsca, gdzie zarobić można więcej przy mniejszej ilości obowiązków- tam nawet spokojnie posilić się nie można. W aptece wiszą kartki co mozna co nie- papieru toaletowego raczej używać z umiarem. Nacisku na obroty jak w dużych sieciach nie ma- a z wynikami prawie każdy kombinuje- i najwięksi oszuści są wysławiani pod niebiosa. Empatia, zrozumienie i czynnik ludzki nie istnieje. Cieszę się że mnie tam nie ma. Szkoda zdrowia i nerwów na dłuższą pracę tam.
2
Mgr Bo 2016-11-17 16:24:25
DO FREE: Witaj kochana. Dawno Cię nie było. Pewnie dlatego, że sądziłaś, że na Twoje kombinacje i naciągane historie, zarówno wyższe kierownictwo, jak i zespół apteki nadal będą się nabierać:) Nic bardziej mylnego. To żałosne, gdy ktoś, kto nie jest stworzony do ciężkiej pracy narzeka na tempo i obowiązujące zasady. Pamiętaj: już po roku "pracy" można udać się na bezrobocie i cieszyć bezcennym zasiłkiem:) Czasy pani mgr farm w białym fartuszku za szybą dawno minęły. Cieszę się, że w zespole nie ma już osób, za które trzeba pracować. Jesteśmy młode, każda ma swój charakter, swoją historię, ale najważniejsze - każda z nas wie, że praca w galerii różni się od pracy w standardowej aptece. Mamy przerwę obiadową, na posiłek wystarcza. W takim tempie człowiek nie wie kiedy mija zmiana, a kolejny dzień jest free. Upssss niektórzy cały czas są free bo nikt nie chce ich zatrudnić:) Jeśli ktoś jest pracowity i uczciwy to przyjazne miejsce do pracy.
1
Zostaw swoją opinię o Apteka Uroda w Bonarce - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Apteka Uroda w Bonarce