Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
bolo - 2011-09-28 15:01:14 odpowiedz | cytuj
stawki ok, spedytor ok, płatności ok a ja i tak jeżdże z( usunięte przez administratora )
janek - 2011-10-23 21:15:51 odpowiedz | cytuj
dobra atmosfera i duże możliwości rozwoju trochę ciśnienia ale zarobić też można
robi33 - 2011-11-03 17:03:59 odpowiedz | cytuj
dobre stawki i dużo km a to chyba najważniejsze
lodziomiodzio - 2011-11-05 22:00:33 odpowiedz | cytuj
może już tak nie słódzcie ze tak kolorowo bo spuźniają się z płatnościami i to czasem z 10 dni
nikoś - 2011-11-09 21:42:59 odpowiedz | cytuj
najlepiej idź i sam sprawdź:)
spedytorek - 2011-11-14 16:02:23 odpowiedz | cytuj
dobra praca dobra płaca jak to się mówi, płacą dobrze, wymagania są dosyć duże ale jak masz praktykę i kontakty to chyba żadna firma Ci nie zapłaci tyle co oni bo szanują u siebie pracownika, atmosfera też dobra nikt z tych co przyszli nie odszedł więc to o czymś świadczy:)
cyku - 2011-11-16 19:31:11 odpowiedz | cytuj
jeśli chodzi o pracę u nich to musisz znać jakiś język, najlepiej niemiecki lub angielski, obsługe programów ale to każdy spedytor powinien znać, dobrze też jak masz swoje kontakty, zarobić dadzą i to dużo atmosfera bardzo fajna w całej firmie, dobry kontakt ze sobą mają wszystkie oddziały, imprezy integracyjne też niczego sobie:)
mariusz - 2011-11-22 15:34:44 odpowiedz | cytuj
byłem na rozmowie i wygląda to całkiem ciekawie, bardzo dobrze płacą jak się umiesz zorganizować miło jak przynosisz kontakty, spedytor dostaje 10% od tego ile wykręci, atmosfera całkiem miła, prawie cała ekipa około 30stki, stanowiska do pracy zapewnione
tomek - 2011-11-24 20:22:54 odpowiedz | cytuj
mój znajomy tam pracuje i jego żona się chwaliła że rzeczywiści dużo można wyciągnąć więc chyba nieźle jest, sam się zastanawiam czy się nie załapać do nich
nikki - 2011-11-24 23:33:43 odpowiedz | cytuj
ostatnio głośno o nich, chyba im się firma rozrasta bo co jakiś czas poszukują nowych osób a z tego co mi wiadomo jak ktoś tam przejdzie to już zostaje więc chyba jest dobrze
pracuś - 2011-11-25 16:51:34 odpowiedz | cytuj
jako pracownik polecam, dobra firma, wszystkie świadczenia, zarobki konkretne i to zarówno dla spedytorów jak i handlowców, kierownicy przyjemni, atmosfera przyjazna, kontakt pomiędzy oddziałami dobry, nie ma "wyścigu szczurów", ekipa ludzi zorganizowana czego wiecej chcieć
potwierdzam - 2011-11-29 19:14:13 odpowiedz | cytuj
potwierdzam zdanie pracusia, duda transport to firma która doceni Twoją pracę i przełoży to na wynagrodzenie a nie durne podziękowania, dyplomy itp.
atmosfera w pracy super, roboty dużo, przełożeni w miarę ludzcy, sporo udogodnień dla pracowników, ja przeszedłem z innej firmy i pomimo że długo się zastanawiałem nad tym krokiem to nie żałuję, a co najważniejsze duda cały czas się rozwija i potrzebuje dużo nowych pracowników, warto spróbować
anonim - 2011-12-08 15:30:52 odpowiedz | cytuj
podpisuje się pod tym co mówi pracuś, duda to bardzo dobry pracodawca, a wysiłek który wkładasz w swoją pracę jest zawsze doceniony i przekłada się także na wynagrodzenie
efrvgb - 2011-12-10 14:18:25 odpowiedz | cytuj
no spedytorom i handlowcom płacą bardzo dobrze, reszcie raczej dobrze, atmosfera za to bardzo dobra, ludzie pomocni i zżyta ekipa
skopi - 2011-12-14 17:29:08 odpowiedz | cytuj
dobrze się pracuje atmosfera fajna, młoda ekipa i zarobić też dadzą jak widzą że się starasz
bysio - 2011-12-20 15:52:44 odpowiedz | cytuj
warunki pracy ok, zgrani ludzie, kierownictwo przyjacielskie i wyrozumiałe choć mocno wymagające, ogólnie robisz dobrze to co potrafisz to jeszcze Ci super zapłacą, jak zacząłem pracować to jeszcze nikt nie odszedł, wręcz przeciwnie
noiti - 2011-12-28 15:40:54 odpowiedz | cytuj
kasa dobra, atmosfera przyjacielska, trzeba nauczyć sie programu ale później jest dużo łatwiej, wszystkie świadczenia, nie ma wyścigu kto najlepszy
jakusz - 2012-01-10 15:35:21 odpowiedz | cytuj
Duda jest świetnym pracodawcą, dobrze płaci, zapewnia wiele udogodnień i świadczeń, nie boi się przyjmowania młodych ludzi a zwłaszcza kobiet:) pozdrawiam
dsa - 2012-01-17 16:17:30 odpowiedz | cytuj
Fajna firma, polecam
max - 2012-04-21 15:07:18 odpowiedz | cytuj
Hmmm no te superlatywy o duda transport to chyba nieco na wyrost , jak dla mnie firma krzak i zero kompetencji ludzi na kierowniczych stanowiskach łącznie z P. Dudą , aplikowałem do nich na stanowisko handlowca lub spedytora, doswiadczenie w transporcie mam prawie 6 letnie, pracowalem dla najwiekszych na rynku ktorym DUDA nie dorasta do piet i zadna to konkurencja dla RABEN, SCHENKER itd. nie wspominajac o standardach czy polityce firmy zarowno na plaszczyznie handlowej jak i typowo biznesowej. Otoz jakie bylo moje rozczarowanie kiedy to zostalem zaproszony na jedna rozmowe z Panem Emilem ( kierownik jak mniemalem) wszystko pięknie super , na pewno sie dogadamy czyli rozumiem , ze jest dobrze i finalizujemy sprawe a kolejna rozmowa to czysta formalnosc , czyli rozmowa z P. Duda o warunkach zatrudnienia ( nic nie wspomnieli na w/w rozmowie) coz za profesjonalizm i etyka zawodowa! kiedy najzwyczajniej do tej pory sie nie odezwali - rozumiem nie odpowiadam im ( choc to dziwne bo raczej powinno im zalezec na czlowieku z doswiadczeniem, portfelem wlasnych lojalnych klientow i szerokimi kontaktami w tej branży ) jezeli tak sie traktuje tam ludzi to sie ciesze, ze nie wspolpracujemy niech zaluja :) bo ja raczej nie mam czego. To moje doswiadczenie opisalem ,zeby ktos kto bedzie mial zamiar tam aplikowac wiedzial ze i takie sytuacje maja tam miejsce. Pozdrawiam
transportowiec - 2012-04-23 06:36:12 odpowiedz | cytuj
co ty za pierdoły opowiadasz, ile ci za to płacą dodatkowo w tej firmie krzak?
transportowiec - 2012-04-23 06:39:21 odpowiedz | cytuj
dsa - 2012-01-17 16:17:30

Fajna firma, polecam
duta jest takim fajnym pracodawcą jak ty pracownikiem z ciemnogrodu...
mark - 2012-04-23 06:43:28 odpowiedz | cytuj
noiti - 2011-12-28 15:40:54

ucz się ucz, będziesz najlepszy u dudy i wylądujesz któregoś dnia z dudami na Podkarpaciu. Co za brednie nic nie macie do roboty tylko tu wypisywać superlatywy o tym przekręcie!
kolega - 2012-04-23 06:47:36 odpowiedz | cytuj
nikki - 2011-11-24 23:33:43

masz racje wyciągnąć to tam możesz dużo od przewoźników zwłaszcza ty Arschloh.
pracownik - 2012-04-23 14:43:56 odpowiedz | cytuj
transportowiec, mark i kolega- szkoda że Cie tak boli że oddział w kielcach super się rozwija a kierownik to świetny gość i te osoby które przyszły tu do pracy nawet nie myślą o tym żeby odejść, oraz owszem zarobki są bardzo dobre, a jak na kieleckie warunki nawet świetne a wszyscy razem są bardzo zgranym zespołem.
do kolegi który aplikował na spedytora lub handlowca- jak ci tak świetnie w rabenie czy czymś tam innym to po co chcesz iść do pracy do "marnego według Ciebie dudy"?, może masz kwalifikacje, ale może był ktoś lepszy od Ciebie, nie pomyślałeś o tym? a może Cię zwyczajnie nie chcieli lub nie wybrali jeszcze spośród kilkuset osób które złożyły cv, u nas pracuje już kilka osób które zajmowały kierownicze stanowiska w innych spedycjach a to chyba o czymś świadczy i nie straszne nam żadne molochy transportowe,zresztą skoro uważasz że firma z kapitałem zakładowym 0,5 mln zł to "krzak" to gratuluję odwagi, pozdrawiam
x