brak logo

MEGAMAN

Warszawa

Opinie o MEGAMAN

hinek 2009-11-16 14:33:11
nie polecam pracy w firmie MEGAMAN centrum zaopatrzenbia bhp. szef nie dba o handlowców, a to przecież dzięki nim są obroty w firmie.
handlowiec 2009-11-19 09:21:54
(usunięte przez administratora) człowieku, trzeba dać od siebie cokolwiek a nie tylko czerpać korzyści ze służbowego auta i telefonu
co takiego ??? 2009-11-24 10:22:23
"...(usunięte przez administratora) człowieku, trzeba dać od siebie cokolwiek a nie tylko czerpać korzyści ze służbowego auta i telefonu..." pytanie wskazujące trzeba zadać inne niż pisać takie zdanie, od bardzo długiego czasu na samochodach jest informacja o treści "...zatrudnimy sprzedawców..." to jest informacja że coś z tą firmą jest nie tak jak ty uważasz że osoba przychodzi żeby dostać samochód i telefon. Śmieszne !!!!
Andrij 2009-12-14 23:13:31
J.E.D.N.A W.I.E.L.K.A Ś.C.I.E.M.A [usuniete przez admina] z tego ''centrum'' i to była najlepsza decyzja życia, teraz godnie zarabiam i prowadzę własny biznes
FIRMA! 2009-12-17 22:19:30
Bierzemy często od nich rzeczy i fakt są delikatnie mówiąc do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ;/
Ciągle czegoś brak lub przychodzi niekompletne, na towar czekamy 2tyg już, a przecież "zlecenia realizujemy z dnia na dzień"

ŚMIECH!

Czas pomyśleć o zmianie partnera
Bla, bla, bla... 2010-01-04 12:11:17
"nie polecam pracy w firmie
MEGAMAN centrum zaopatrzenbia bhp. szef nie dba o handlowców, a to przecież dzięki nim są obroty w firmie" ... szkoda, że osoba wystawiająca opinie nie dodała, że obroty w firmie są i owszem dzięki hanlowcom, ale DOBRYM handlowcom. Najłatwiej jest tylko narzekać i psuć opinię. Do roboty obiboki:P:P
Rozmówca telefoniczny 2010-01-09 20:57:31
Telefon do MEGAMAN:

- Dzień dobry, w jakich terminach realizujecie dostawy?
- "Z dnia na dzień"
- Aha, to chciałbym zamówić gumowce
- "Akurat nie ma ich na magazynie, w ciągu dwóch tygodni dostawa, ale wszystko pozostałe jest z dnia na dzień"
- Dobrze, a ubrania ocieplane?
- "Aktualnie nie posiadamy na magazynie, w ciągu tygodnia ściągniemy, ale wszystko pozostałe z dnia na dzień"
- Yhm... Dobrze, to poproszę narazie same maski z zaworkiem
- "Też akurat nie ma, spodziewamy się dostawy w połowie miesiąca, ALE RESZTĘ TOWARU MAMY Z DNIA NA DZIEŃ"

(usunięte przez administratora)
1
zakupy w listopadzie 2010-01-12 18:52:47
Prawda jest taka że to nie żadna "hurtownia BHP" tylko normalny pośrednik który bierze z jednego miejsca ( może np. z hurtowni ) towar narzuca swoją marżę i sprzedaje dalej...
tak było w naszym przypadku najpierw handlowiec mówił że "wszystko mamy" nawet w lepszych cenach niż konkurencja ale niestety, po sprawdzeniu okazało się że nie ma towaru na miejscu i musimy poczekać dzień bo towar będzie musiał ściągnąć z innej swojej hurtowni a dalej było tak jak napisał przed mówca :)

swoją drogą u konkurencji ( nie będziemy reklamować z oczywistych powodów ) za ten sam asortyment z tego katalogu zapłaciliśmy kilka złotych więcej i mieliśmy go z dnia na dzień i o dziwo nie było tam napisu hurtownia !!!

co do handlowca dobry chłopak ale niestety zawiodła druga połowa organizmu firmy
anonim 2010-02-15 17:21:13
Dobra czekolada, bo jest mleczna!

Jak nie jest mleczna, to nie jest dobra...

a szkoda :(
anonim 2010-02-16 13:10:57
Co z naszym towarem? Od grudnia dostaliśmy połowę, A RESZTA ?!?!
Bajlabongo 2010-03-08 12:01:27
(usunięte przez administratora) nie ''hurtownia''. Wszystkie materiały kupowane u innych (i to nie zawesze u producenta!), doliczana marża i opychanie dalej.

Lepiej samemu wybrać się do Biedronki i zrobić te zakupy TANIEJ!
4kwpwz 2010-03-23 20:32:21
Fajnie sa wyplacane pensje:
jak firma wyrobi z prowizji jakas kwote na + to mozesz liczyc na w miare terminowa wyplate.

a jak nie wyrobi to czekasz po poltora miesiaca...

ZENADA
anonim 2010-06-01 12:51:52
Nie polecam pracy w Megamanie...
wlasciciel uwaza ze jest BISNESMENEM (usunięte przez administratora)
Jan Brzechwa 2010-06-13 18:50:02
MEGAMANIE, MEGAMANIE, skonczze wreszcie srac nam w banie
Zacznij wkoncu robic biznes zamiast isc wciaz na latwizne
Telefony dzwonia ciagle, a na scianach grzybow bomble
Prezes wielki k**** znawca, bez dwoch zebow pan dostawca
Jedna pani non stop chora, handlowego dyrektora
Slychac dobrze w drugiej wiosce, bo on ciagle w swej beztrosce
Morde drze i gardlo zdziera, a do ludzi nie dociera
Towar kiepski, hale puste, lepiej trzymac tam kapuste
Lub tez marchew - badz salate. TYLE TO JEST WSZYSTKO WARTE

Jan Brzechwa :)



mega 2010-06-14 14:26:11
Skoro jest tak źle to dlaczego tak długo tu pracowaliscie? Dlaczego pisząc opinie i pożal się Boże "wierszyki" nie podpiszecie się pod tym tylko pozostajecie anonimowi??? Może boicie się ujawnienia z imienia żeby nie powiedzieć jakimi byliście pracownikami i kolegami???
Pisząc takie "bzudury" nie robicie krzywdy Mirkowi tylko nam kolegom i koleżankom nadal tu pracującym. Wstyd.

Serdecznie pozdrawiam byłych "pracowitych" tchórzy-wierszokletów


Pozdrawiam byłych "pracowitych"
Olaboga 2010-06-15 15:13:58
[usunięte przez administratora] nie bulwersuj sie tak. Jakbysmy wiedzieli jak to będzie to bysmy tu nie pracowali. A skoro po niecalych 8 miesiacach odeszło od Was wszystkich 4 handlowcow - to chyba nie o nas to zle swiadczy :D

Sprzedawajcie, sprzedawajcie dalej ostrza, noże i nożyczki, halabardy i pilniczki. DOSTAWA Z DNIA NA DZIEŃ !!
Pani X 2010-06-16 20:30:43
Opowiem wam swoją historię..... Tak się składa że znam kogoś z Łomianek nie powiem czy to facet czy kobieta:) ale wiele mi opowiada o firmie Megaman. A więc tak szef [usunięte przez administratora] to całkiem normalny facet chociaż ma ten swój świat jest jakby zalatany. Z pracowników najbardziej znienawidzona jest jedna osoba [usunięte przez administratora] tak wszyscy mówią. Podobno ciągle się wydziera na pracowników i wydzwania do Łomianek żeby jej dali pieniądze albo towar bo sama nie ma u siebie na stanie. W Łomiankach pracownicy sami przynoszą swoje pieniądze żeby zamówić towar i wie to każdy w firmie co jest skandalem. Pensje są wtedy kiedy [usunięte przez administratora] ma trochę kasy więc zawsze są opóznienia. Co do towaru na magazynie to lipa nigdy nic nie ma. Wszystko trzeba ciągle zamawiać. Nie pamietam jak się nazywa ten stary magazynier w Laskach ale podobno to kawał skur... A tak wogóle to [usunięte przez administratora] kiepsko stoi bo już sprzedaje swoje nieruchomości:)
1
Bruno 2010-06-16 22:56:06
Od Pana I. (magazyniera) prosze sie odpi...... jest to bardzo wporzadku czlowiek ktory nie ma nic wspolnego z firma
(to wina tylko i wylacznie wlascicielow a nie pracownika),
Ja miałem przyjemnosc go poznac i pracowac kilka miesiecy i bylo bardzo milo......
ten kto go nie zna to niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pisze takich glupot !!!!!!
xyz 2010-06-17 10:18:52
Komuś zależy żeby skłócić łomianki z laskami i pisze nie prawdę. Przykre. To jest strona o wyrażaniu opinii o firmie a nie o jej pracownikach. Bardzo proszę nikogo nie obrażać. My nie obrażamy nikogo kto u nas pracował.
fuck off you dick or I'll fuck you up 2010-06-18 11:33:59
Słowa kojarzące się z Megaman Sp.j. (np: nieprofesjonalna, nierozwojowa, stresująca bo nigdy nie wiez czy dostaniesz pieniądze le i towar dla klienta ):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako :
...BRAK...
Atmosfera i ludzie tam pracujący są:
...atmosfera dno ludzie... bez komentarza ...
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
...ZADNEJ... pewna część na papier reszta pod stołem !!!
Najbardziej podobało mi się w Megaman Sp.j.
brak towaru na magazynie
Najbardziej nie podobało mi się : zachowanie właściciela
który uwaza ze jest najmadrzejszy a pracownikow ktorych zatrudnia ma za matolow....
Pie.... bzdury i jesli wierzy w cos, to wmawia Ci ze tak jest... Are you nutts?!
1
i co..... 2010-06-19 01:33:38
widziałem reklamę na samochodzie ale z tych komentarzy rozumiem że to jest klęska i nie warto ?
Lucek 2010-06-22 08:34:48
i co..... - 2010-06-19 01:33:38

widziałem reklamę na samochodzie ale z tych komentarzy rozumiem że to jest klęska i nie warto ?

jak nie masz ambicji to idz,
on teraz ma na wszystko cisnienie bo nie ma zadnego handlowca,
polowe [usunięte przez administratora]. sam a druga polowa odeszla sama od bankruta zadluzonego.
1 2010-06-26 11:23:03
Pewnie ruszaj do megamana zobaczysz jak super działa ta firma i jak się traktuje handlowców. A tak wogóle to ta firma długo nie pociągnie.
K 2010-06-28 17:03:09
Chu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cha, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chu cha
Nasza zima zla
Ale zima w MEGAMANIE
To prawdziwe sranie w banie

Pedza pedza sanie
Juz po MEGAMANIE
Co sie teraz stanie
Padnie ogrzewanie
Na podjezdzie snieg
Tylko palnac w leb
Wciaz towaru nie ma
Prezes sie wygrzewa
Dzwon do dyrektora!
Jego juz w tym glowa
Zapakujze szybko sanie
Drogi MEGAMANIE

Chu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cha, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chu cha
Nasza zima zla
Ale zima w MEGAMANIE
To prawdziwe sranie w banie

Co z tym fantem zrobic
Sam po towar chodzic?
Przeciez hale puste
Pojde po kapuste
A jak brak kapusty
Kupie smalec tlusty
Na nim zrobie boczek
Sam raz w Nowy Roczek
Otworze szampana
I tak az do rana
a juz z MEGAMANA
pozostanie tylo cien
towar Z DNIA NA DZIEN

Wesolych Swiat Bozego Narodzenia zyczy
KOMORNIK
1
anonim 2011-04-04 11:24:34
I jak tam, trzyma się jeszcze ta buda czy już mchem porosła?
bruno 2011-04-06 23:55:34
jak się trzymają to ja nie mam pojęcia...
korzystają z kontaktów wyrobionych przez dwóch handlowców którzy są w pisani w listę osób pracujących w firmie, TYLKO ŻE ONI JUŻ NIE PRACUJĄ PRAWE ROK !!!!!!!!!!
ŻENADA...
[usunięte przez administratora]
1
123 2011-06-18 22:59:23
A oni mają jakiś handlowców? chodzi mi o tych co jeżdzą do klientów.
Jan Brzechwa PONOWNIE 2011-06-29 17:10:19
Co tam słychać w Megamanie :) ?
Czy wciąż ostro sra nam w banie?
Czy wciąż stoją hale puste?
Mogę kupić tam kapustę ?
1
były prac. 2013-09-26 22:23:40
TA FIRMA JEŚLI CHODZI WARSZAWĘ NIE ISTNIEJE !!! nie pytajcie bo to bezsensu !
3
były pracownik 2014-12-24 09:18:49
Oj coś kiepsko im idzie. Łomianki zamknięte, Laski też:) Ale co się dziwić?
1
łobuz 2015-01-10 11:06:07
Dawajcie więcej informacji:):):) Muszę zakupić gumiaki i nie wiem czy mogę do was wpaść:)
1
kolega szwagra matki pożary syna brat 2015-01-12 16:30:23
Taka super firma i upadła....
1
maniek 2015-01-13 20:18:27
Zachęcam do odwiedzenia strony długi.info i wpisania firmę megaman. Wyskoczy nam, że Firma Megaman ma zadłużenie od 2 lat na kwotę 2,00zł (PLN) (słownie:DWA POLSKIE ZŁOTE
ZERO GROSZY). Może robimy zbiórkę na dług i go wykupimy?:)
1
maniek 2015-01-13 20:23:11
krajowagieldadlugow.pl dług na kwotę 2,395.54 zł. To co kupujemy?
1
maniek 2015-01-13 20:27:00
Dyrektorka założyła firmę bhp w Łomiankach brawo:)
1
maniek 2015-01-13 20:35:33
Kolego zostały ale długi:) pozdro
1
maniek 2015-01-14 20:08:58
Koledzy firma w opałach a tu taka cisza ???? musimy ich doinwestować w kwocie DWA ZŁOTE, żeby przetrwali ten trudny okres.
1
michaś 2015-03-23 15:10:05
zawsze mozesz wysłac swoje CV jak szukasz nowej pracy @henio67, wtedy przecież nic nie tracisz a masz sznase na zupełnie nową prace, wiec nie widze przeciwności żadnych. Wydaje mi się, że jednak mozna spokojnie iśc do nich i zapytać o to co i jak wygląda jeszcze przed podpisaniem konkretniej umowy jednak. pozdrawiam!
waldi 2016-05-15 10:41:20
Można też zawsze do nich pojechać myślę, że wtedy są większe szansę na zatrudnienie @jako bo możesz się zaprezentować z dobrej strony
Zostaw swoją opinię o MEGAMAN - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEGAMAN