Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
król maciuś pierwszy - 2010-10-13 10:25:14 odpowiedz | cytuj
Firma ustawiona stabilnie przez swoją konstrukcję (czyli budynek), poza tym wszystko co najgorsze min. mobbing poniżanie wyzysk i brak godziwego wynagrodzenia. Jedyne w czym są dobrzy to zebrania z pracownikami i wytykanie im chociaż to nie pracownicy są winni tylko ci na górze. No i co najgorsze chamstwo wśród pracowników jeden na drugiego donosi żeby mu zabrać premie i dostać swoją większą za lojalność. Wynikiem czego tworzą się bajki i zaskakujące opowieści jak ci z innej zmiany, z innej brygady robią źle lub nie robią a ci co donoszą są super.
666 - 2010-11-28 21:03:10 odpowiedz | cytuj
Pracuje tam już ładnych pare lat: przyjma młodego pracownika i po paru miesiącach zarabia więcej niż ci co mają staż ponad 10-lat ;;
kierownik magazynu profili boi sie walczyć o swoich podwładnych,------
brak organizacji pracy --sprzedaż wysoka ale dają duze upusty a my nic z tego nie mamy
anonim - 2011-09-27 10:33:52 odpowiedz | cytuj
przyjeli nowego kierownika na lakiernie z nowymi pomysłami( w cudzyslowiu) -., co chwile robi zebrania z pracownikami i wyznacza nowe obowiązki ,następny pajac. ----- MAŁGOŚKA II ,jeśli wiecie o co chodzi ( maszyna do pakowania ) zbędna rzecz ,pakuje trzy razy wolniej od kobiet na lakierni...i zajmuje dużo miejsca ,cztery osoby muszą ją obsługiwać ,część profili jednego koloru pakują kobiety a druga MAŁGOŚKA II i robi się młyn a magazyn szuka profili po całym Yawalu
xyz - 2012-01-30 18:57:23 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-09-27 10:33:52

Jedyny plus z przyjęcia nowego kierownika lakierni to to, że nie są już otwierane bramy na przestrzał a więc nie ma i przeciągów :) bo inaczej kierowniczynie wiaterek łeb by ukręcił takie ma uchole. A tak poważnie to co dzieje się w Yawalu a szczególnie na lakierni nie sposób tu opisac. Oj trudno zrozumiec decyzje niektórych ludzi, że zawierzyli cwokom i testerom wytrzymałości klientów.
x