Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-23 11:14:07 odpowiedz | cytuj
Firma oszust!!! nie placą pensji, nie daja pasków, zdzierają na zakwaterowaniu i obiadach, poniżanie pracownika!!!
anonim - 2009-04-20 18:05:07 odpowiedz | cytuj
jak nie płaca to czemu ludzie tam pracują zgłoscie ich do inspekcji pracy w LUBLINIE TEL.081/5371131
OSZUKANY1975 - 2009-09-07 15:12:03 odpowiedz | cytuj
dobre !!!!!!!!! ZGŁOSIĆ DO INSPEKCJI PRACY ???????????? ZGŁOSIŁEM I CO Z TEGO MAM : NERWY, STRES, STEK BZDUR I UPOKORZEŃ A ONI I TAK ROBIĄ, CO ROBILI !!!!!!!!!! BANDA ZŁODZIEI I OSZUSTÓW- POTRĄCAJĄ, CO CHCĄ A W DOKUMENTACH WSZYSTKO O.K. NIE DAJĄ ODCINKÓW, NIE PŁACĄ ZA GODZINY NADLICZBOWE, DODATKU ZA ROZŁĄKĘ A NA KONTO PRZELEWAJĄ NIE WIADOMO CO, BO NIKT NIE WIE ILE GODZIN PRZEPRACOWAŁ (FAŁSZUJĄ LISTY PŁAC I GODZIN PRACY).LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ, TAK JAK JA- TO FIRMA, KTÓRA OKRADA PRACOWNIKÓW W ŚWIETLE PRAWA !!!!!!! ALE NIC NIE MOŻNA IM ZROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!
zyga - 2009-09-07 16:59:05 odpowiedz | cytuj
właściciel to stary oszust zjadł zęby w niemczech i polsce. leci w ptaka jak może ma w [usunięte przez admina] pracowników. kasa i tylko kasa. oszukuje wszystkich do okoła . kłamie w oczy jak najęty, kręci patrząc w oczy wstyd że taki człowiek jeszcze działa. ja się naciołem ale poznałem go dobrze wszyscy o tym wiedzą ze ma klike - rodzinkę ktorych poduczył oszustw
adam - 2009-09-17 20:35:07 odpowiedz | cytuj
jak przyjdzie po niego kostucha to jej powie że nie nazywa się D...k i ona mu uwierzy bo ją zbajeruje tak jak bajeruje już od wielu lat pracowników i firmy. Kawał łobuza, cwaniak i oszust. Dno totalne.
alek - 2009-11-11 00:21:32 odpowiedz | cytuj
budują ale swoją rodzine, reszte maja w d..e. to nie jest firma budowlana. maja jakis sprzęt ? zero. Kanciarze. Starzy komuniści
pedzio - 2009-12-11 18:35:52 odpowiedz | cytuj
na kasę czekam już prawie 3 miesiące
głupi - 2009-12-27 21:35:59 odpowiedz | cytuj
to nie firma oni teraz kombinuja z jakimiś amerykancami czy coś.
ten właściciel to cwaniak .dba o wlasną [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ma gdzieś ludzi. Płacą na raty i to czekasz po 3 miesiące
lech - 2010-01-17 10:40:52 odpowiedz | cytuj
na kase kazdy czeka miesiacami. i to w częściach placą.
Mają cie w nosie , kombinują na wszystkim
Rycho - 2010-02-15 11:09:12 odpowiedz | cytuj
z daleka od nich, chcecie bałaganu to idźcie do nich. Nie polecam
staraz - 2010-03-05 19:19:38 odpowiedz | cytuj
Fajne opinie, tylko niewiadomo czy wiarygodne, czy to nie konkurencja, albo pracownicy majacy problem z alkoholem, ja wlasnie mam zamiar zostac u nich zatrudniony i mam dylemat, co radzicie?
edek - 2010-03-28 17:50:35 odpowiedz | cytuj
że też ludzie jeszcze tu pracują. Chamstwo, prostactwo, Ten zaopatrzeniowiec - kierowca to psychol. Kręcą cały czas, kombinują
anonim - 2011-07-30 21:58:31 odpowiedz | cytuj
firma oszust, jeden wielki burdel na kołach, zarabiają na ludziach jak się tylko da, organizują wyjazdy za granice a pózniej żyj za swoje pieniądze, łapią fuchy jako podwykonawcy a póżniej jak gonią ich z terminami to wysyłaja cię w drugi koniec Polski 400 a nawet ponad 500 kilometrów od domu i nawet nie wiesz co u rodziny słychać, nie płacą za delegacje bo dudek i córki musza mieć za co żyć za nadgodziny też ani złotówki niedawno przed moim odejściem dudek oddał firmę w łapy swoich córek które podbierają sobie pracowników, firma wielobranżowa mosty surowe stany ocieplenia murowanie po kopalniach 600 km od domu za bezcen, PAMIĘTAJ UNIDEX ANDREX STRABAG TO BANDA OSZUSTÓW I BANKRUTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fewaskjy - 2011-07-30 22:01:37 odpowiedz | cytuj
popieram w 100%
sawter - 2011-07-30 22:07:28 odpowiedz | cytuj
powiem krótko bo szkoda gadać cokolwiek o takich ludziach oszuści złodzieje i chamy na czele z dudkiem serafinem i jaworskim ten pierwszy to bankrut drugi to obłuda a trzeci to początkujący baran i głąb po zawodówce
KOLEŻKA - 2011-08-10 15:24:05 odpowiedz | cytuj
to fakt że oszukują .teraz miała być kontrola jakaś zagraniczna to dali wolne 8i9 .Nawet wypłaty niema na czas jak ma być 10 to niema w ten sposób tracą ludzi bo jeden drugiemu powie
anonim - 2011-08-18 12:35:30 odpowiedz | cytuj
Jeżeli wam tak żle to dlaczego pracujecie. O ile wiem to w unidexie wypłaty są w terminie; bo w Andrexie to na pewno w stu procentach nie ma opóźnień. Pracownicy Andrexu nie narzekają na płace i wszystko da sie dogadać z szefostwem. Myślę, że tak samo jest w Unidexie bo by nie pracowało tam tylu ludzi. To wielka firma. A jak komuś za daleko to może zasze się zwolnić a nie jęczeć.Nigdzie nie ma eldorado, a w innych firmach też tylko obiecują na początku a potem to zaskoczenie. O ile wiem to w unidexie jest zarząd a nie córki dudka. One niec nie maja do powiedzenia tylko muszą słuchać innych to zwykłe pracownice.
anonim - 2011-09-14 15:54:58 odpowiedz | cytuj
ukrywasz się za nickiem prostaku, nie masz odwagi napisać czegoś o sobie, podaj imię i nazwisko kretynie. Nie znam tych ludzi o których tu piszesz bo pracuję krótko ale to ty musisz być śmierdzącym i zapitym leniem, nic pewnie nie umiesz, masz pewnie 11 zł na godzinę to się mścisz
Stas - 2011-11-25 13:37:35 odpowiedz | cytuj
Powinienes rozpoczác "starania" o zatrudnienie napewno Cie przyjmá szczegolnie jak zechcesz u nich "zainwestowac " pewnie Cie nawet przyjmá do spólki. Zobowiazania u pracowników i podwykonawców pewnie juz kilkakrotnie przekraczaja kapital spólki . Ciekawe jakim cudem jeszcze nie oglosili upadlosci . ale takie cuda gospodarcze sá mozliwe w Lublinie . pewnie "otoczenie prawne jest sprzyjajáce" Ciekawe kto im pomaga te oszustwa ukrywac i ile dofinasowania z wlasciej instytucji wyludzili ? Zapewne po ogloszeniu upadlosci okaze sie ze wlasciciel dzialal w dobrej wierze ale mu nie wyszlo (kolejny raz)
Stas - 2011-11-25 13:54:16 odpowiedz | cytuj
Stawka godzinowa to fikcja poniewaz firma zawsze szuka pretekstu by nie wyplacic calosci wynagrodzenia . Ale trzeba przyznac ze pracownikom zaczeli zalegac najpózniej . Byloby to chwalebne gdyby nie fakt ze w miejsce fachowców zatrudniali przez kilka miesiecy mnostwo niekompetetnych ludzi oferujac im wynagrodzenie wysoko wykfalifikowanych specjalistów w innych dziedzinach gospodarki. Natomiast kompetetni ludzie musieli borykac sie z taká sytuacja .Kiedy ktos rozpoczál "reformé" bylo za puzno . Zostala wydrenowana przez pracowników firmy za zgodá i aprobatá pana D.
Wiesiek - 2012-05-13 11:02:05 odpowiedz | cytuj
Uważajcie, nastęny numer cwaniaczka D.... Nowa firma to Unipol. Dalszy ciąg krętów. Jak byłem na rozmowie to rzygć mi się chciało , taką łachę wali ta gruba dziewczyna że szok, ani razu w ciągu tej 30 min romowy nie widziałem żeby się do kogoś uśmiechnęła, to wyglądało tak , że ja się czułem jak na przesłuchaniu na policji i byłym oskarżony o morderstwo np ,potem wezwano jakiegoś mądrego i opowiadał o budowie i wypytywał o bzdury na których się nie zna no to po ch.. pyta i gada, żenada
x