brak logo

Unidex Sp.z o.o

Lublin

Opinie o Unidex Sp.z o.o

pytanie 2010-01-06 14:39:22
unidex lpbo lublin eldar ,to ta sama firma co unidex sp.zoo?
michał 2010-02-20 13:09:24
(usunięte przez moderatora) Niech was ręka boska broni przed zatrudnieniem. KATASTROFA! (usunięte przez moderatora)
anonim 2010-09-01 19:15:10
wszystko co piszecie to jest prawda pracownicy mieszkzją gorzej niż zwierzęta nie ma ciepłej wody by się wykąpać (usunięte przez moderatora)
ania 2010-09-21 14:04:18
Nie pisz głupot i nie utrudniaj rekrutacji
anonim 2010-09-25 15:58:21
aniu nie opisuj takich głupot a czy ty wiesz że oni zbierają nam codziennie po 30 min. i gdzie są nasze nadgodziny 50% i 100% zapytaj się ich to może zmienisz zdanie
anonim 2010-10-17 13:10:44
Na kilku budowach spotkałem sie z taka sytuacja ze ucinali pracownikom nie po 30 minut tylko odrazu po 1 godzinie a kto chcial sie sprzeciwic to kazano sie zwolnic to wtedy cala budowa stanela murem i sie zmienilo tylko ciekawe na jak dlugo.
ania 2010-10-29 13:22:09
Nic dodać nic ująć
buba 2010-11-23 11:44:43
DZIWNE, ŻE OSOBA KTÓRA PRACUJE W TEJ FIRMIE SAMA JA SZKALUJE JESLI COS CI NIE GRA TO MOZNA ZNALEŹĆ COŚ LEPSZEGO A NIE UPOMINAĆ SIE O ŻUREK Z KIEŁBASĄ.
szukający pracy 2010-11-23 11:49:57
a dlaczego ludzie tam pracują skoro jest tam żle bo nie wiem co robić podjąc prace czy nie a ta dziweczyna to cos nie taka bo wydaje sie ok a co to jest dwk i co ma wspólnego z ta firma . co robic potrzena mi praca i jestem w kropce.
buba 2010-11-23 11:58:50
POCZYTAŁEM CAŁE FORUMI K..... CIĄGLE PISZĄ TE SAME OSOBY KTOŚ WAS W...... Z TEJ FIRMY CZY CO . CIĄGLE TE SAME LUDZISKA I TO SAMO . CHYBA ZARUZYKUJ I ZATRUDNIE SIE BO INNI PRACUJA I ZYJA A K..... P..... WUPISUJA JAKIES GLU;POTY W INNYCH FIRMACH TEZ NIE JEST ROZOWO
janek 2010-11-23 19:30:25
Chłopaki z daleka od nich pracowałem u nich (usunięte przez moderatora)
solidarność 2010-12-30 06:59:00
proponuje założyć związki zawodowe jako jedyny sposób żeby był przestrzegany KODEKS PRACY. proszę o opinie - jeśli tak to przejdziemy do konkretów
anonim 2010-12-30 17:43:22
jestem za tą propozycją jestem ciekawy czy będzie więcej chętnych za tą propozycją
anonim 2010-12-30 23:45:38
To by było najlepsze rozwiązanie w tej firmie zrobić związki i powywalać tych z zatrudnienia,a zatrudnić osobę która by się zajęła logistyką tam gdzie jest budowa to z tamtych stron zbierać ludzi na budowę co Wy na to
majster 2011-02-01 17:31:46
Pracuję za granicą bo nie znajduję pracy w kraju za pieniądze które by mnie satysfakcjonowały. Tam płacą dobrze, ale nie dadzą zmarnować ani sekundy. O papierosie zapomnij. Rękawice robocze, posiłek, odzież? Potrzeba ci to sobie kup! Dostajesz na to pieniądze. Ciasno ci w kampie? To idź do hotelu! Delegacji nie ma. Chętnych do pracy tam nie brakuje, chociaż za "nicnierobienie" tam nie płacą. U nas pracownicy mają postawy roszczeniowe, a dają z siebie mniej niż połowę z tego co ich koledzy za granicą. Ale to też jest wina kadry.
1
draki1983 2011-04-08 19:35:39
Dostalem oferte pracy od firmy Unidex i chcialbym znac opinie o tej firmie poniewaz nie wiem co robic.Pracuje prywatnie i mysle o czyms z umowa i w miare ok.Moze mi ktos rzetelnie napisac wszystko o tej firmie o co comon??prozba
lbn 2011-04-13 20:37:23
knp dwk limnotec dajcie sobie spokoj z tymi firmami.sprawdzcie adresy kazda miesci sie na (usunięte przez moderatora).a na stronie ktokogo wszystkie nazwiska sie powtarzaja wkazdej z tych firm. kazdy chce dobrze zarobic ale nie u nich.prace masz ale na kase czekasz miesiacami.wygralem z nimi w sadzie.otrzymalem po nakazie sadowym cale pieniazki w euro plus odsetki oraz naleznosc z umowy polskiej.choc kazdy z pracownikow twierdzil ze im sie nie nalezy.
anonim 2011-11-12 11:30:55
co za firma nie skonczyc roboty na rawie wszyscy się śmieją
cieśla 2011-11-12 19:33:12
kierownik (usunięte przez moderatora) co odpisywał ludziom godziny doprowadził budowe na Rawie do upadłości powinni go zwolnić i pociągnąć do odpoiedzialności (usunięte przez moderatora)
robert 2012-11-01 18:07:34
Witam.Wszystkich poszkodowanych przez unipol proszę o kontakt w godzinach od 8 do 15 pod nr telefonu 817489460 .Jest to nr inspekcji pracy w lublinie i tam pokierują co dalej bo sprawa jest tam zgłosza i tylko przez ich szybkie działanie istnieje możliwość wyegzekwowania od unipolu pieniędzy.Czym więcej ludzi zdecyduje się mówić tym większe szanse na odzyskanie pieniędzy
dani 2015-02-18 15:46:22
Tak, firma funkcjonuje. W zakresie działalności firmy mieści się przede wszystkim projektowanie, produkcja oraz montaż u klienta fluidyzacyjnych tuneli zamrażalniczych przeznaczonych do zamrażania owoców i warzyw.Produkują również elementy linii technologicznych oraz przeprowadzają szkolenia z obsługi urządzeń, oraz zapewniają pełny serwis gwarancyjny i pogwarancyjny.
Major 2016-05-14 19:26:29
Wiesz co, no kwoty netto zwykle są objętę jakąś tajemnicą i nie ma co powiedzieć więcej, skoro mówić nie mozna, ale faktycznie kasa jest różna w zależności od tego o kogo chodzi, generalnie to jest okej
Zostaw swoją opinię o Unidex Sp.z o.o - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unidex Sp.z o.o