Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Jesteś pracodawcą dodaj reklamę bądź ogłoszenie pracy na GoWork.pl ? Napisz reklama@gowork.pl
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-16 14:38:40 odpowiedz | cytuj
witam
czy ktoś z was posiada jakieś doświadczenia związane z tą firmą posrednictwa pracy??
zdjecie uzytkownika
ola - 2010-09-17 23:07:53 odpowiedz | cytuj
Płacisz 700 zł i czekasz. Jak dobrze pójdzie, to po kilku miesiącach upominania się odzyskasz wpłacone pieniądze.
zdjecie uzytkownika
sisi - 2010-09-17 23:57:00 odpowiedz | cytuj
a skąd ta pewność?? sprawdzone na własnej skórze czy usłyszane?
zdjecie uzytkownika
sajo - 2010-09-18 23:48:58 odpowiedz | cytuj
http://www.forum.oszukany.pl/viewtopic.php?f=3&t=5597

Tu masz duzo informacji o BEST Marcin Mazik
zdjecie uzytkownika
pawel - 2010-09-22 17:56:34 odpowiedz | cytuj
Podejrzana agencja - nie chcą podać nazwy firmy dla której rekrutują.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2010-09-26 18:28:22 odpowiedz | cytuj
czy ktoś wyjezdzal za pośrednictwem tej agencji lub wyjezdza w pazdzierniku do Anglii do pracy przy sortowaniu odzieży?
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2010-10-01 23:09:21 odpowiedz | cytuj
Ja mia
zdjecie uzytkownika
gosia - 2010-10-02 21:59:08 odpowiedz | cytuj
Droga koleżanko czy mozesz napisać na mojego emaila,chcialabym zapytac jeszcze o klika rzeczy,mój adres gosiad1@amorki.pl.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gosia - 2010-10-02 23:01:08 odpowiedz | cytuj
Paty odezwij się do mnie,pozdrawiam [gosiad1@amorki.pl]
zdjecie uzytkownika
Agata - 2010-10-04 20:33:15 odpowiedz | cytuj
witam wszystkich czy ktos zna wiecej informacjina temat FIRMY BEST -MARCIN MAZIK CZESTOCHOWA.
zdjecie uzytkownika
aga - 2010-10-04 20:55:39 odpowiedz | cytuj
tak pisz na emaila aka@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Agata - 2010-10-05 20:49:18 odpowiedz | cytuj
Ludzie nie wpłacajcie kasy bo to jest jeden wielki KANT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mysza - 2010-10-05 21:05:08 odpowiedz | cytuj
czemu tak piszesz,ze przekret,mozesz uzasadnic?????????????
zdjecie uzytkownika
ag - 2010-10-05 22:29:47 odpowiedz | cytuj
jesli nie wierzycie ze to KANT jedzcie do czestochowy to sie wszystkiego dowiecie....
ja wlasnie tam bylam i teraz wiem na wlasnej skorze ze to JEDEN WIELKI KANT!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
vikta - 2010-10-06 13:39:29 odpowiedz | cytuj
kto mial stycznisc z FIRMA BEST MARCIN MAZIK.prosze o kontakt na adres wikta1985@o2.pl
bo zaproponowali prace na sortowaniu rzeczy w angli i chciala bym sie czegos wiecej na temat tej firmy dowiedziec
zdjecie uzytkownika
Agata - 2010-10-06 13:47:39 odpowiedz | cytuj
Zapytajcie czemu nie maja stacjonarnego ....... a taka pieczatke mozna wszedzie wyrobic bez okazania zadnego dokumentu zwykli oszusci TEPIC TAKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Agata - 2010-10-06 14:00:00 odpowiedz | cytuj
21 tysiecy miesiecznie przy 30 osobach!niezle zarabiaja co ? a na pewno tak jest bo dziwne ze nie mozna dojechac na swoj koszt,dlatego nie dajcie sie oszukac . W uczciwej agenci nie pobieraja oplat tylko zakladaja za ciebie i przy pesji zwracasz albo na swoj koszt jedzie sie.Dlatego pomyslcie z 5 razy przed wyslaniem kasy bo to nie 70zl tylko 700zl
zdjecie uzytkownika
vikta - 2010-10-06 21:54:18 odpowiedz | cytuj
narazie w papierach ktore dostalam nie ma zadnej wzmianki ze trzeba zaplacic 700 zl ,zobaczymy pozniej:)
zdjecie uzytkownika
gosia - 2010-11-23 21:40:18 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich,wiem juz z wlasnego doswidczenia ,ze ta firma to najwiekszy przekret z jakim sie spotkalam.Odradzam wszystkim wspolprace z NIMI.Ja sie łudzilam do samego konca i niestety gocio wielkie z tego wyszlo.Przesuwaja terminy z tygodnia na tydzien i tak caly czas a wyjazdu jak nie bylo tak nie ma i tak w kolko.Oczywiscie jak sie z nimi rozmawia przez telefon to sa tacy mili,ze az sie zygac chce(przepraszam za wyrazenie)Najgorzej jest wtedy jak sie chce zrezygnowac z wyjazdy i prosi sie o zwrot pieniedzy.Tu dopiero zaczynaja sie problemy.Niestety latwo nie jest o czym sie juz sama przekonalam.Dlatego ostrzegam wszystkich przed ta firma to sa OSZUSCI I NIE DAJCIE SIE NABRAC TAK JAK JA TO ZROBILAM.Pozdrawiam Gosia
zdjecie uzytkownika
mirol - 2010-11-29 13:34:16 odpowiedz | cytuj
mnie tez termin odwlekli ale czekam jeszcze dwa dni i zobacze.Ewetualnie pan Mazik bedzie mial niezapowiedzianych gosci po moje pieniadze.
tyle
zdjecie uzytkownika
negtive - 2010-12-21 15:19:55 odpowiedz | cytuj
Pan Marcin Mazik aka Sponsor to koles ktory zeruje na ludziach Prosze dajcie sobie spokuj z nim!!
Ja sie przekonalem jaki to nacigacz,jako dobremu kumplowi kiedy razem mieszkalismy w Angli pozyczylem kase i nie mam kasy asponsor zapadl sie pod ziemie no ale wkoncu go chyba znalazlem i odwiedze
zdjecie uzytkownika
mysza - 2010-12-21 21:31:17 odpowiedz | cytuj
mozesz zdradzić więcej info co tzn że go znalazłeś?masz jego adres zamieszkania ??mi jest winie kase juz od 3 miesiecy i ani grożby ani prośby nic nie dają,wiec może zbiezmy ludzia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kroki i dajmy temu łajdakowi popalić!!!!!!!!!!!!!!!!!a najlepiej skłdajmy sprawe do prokuratury,wejdzcie na strone oszukany .pl i tam jest wniosek jak ma wygladac takie pisemko i wysyłajmy bo inaczej on bedzie sie czuł dalej bezkarny.takim złodziejom nie mozna odpuscic bo na nie winnych ludziach nikt nie powinien zerować!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
negtive - 2010-12-22 15:33:44 odpowiedz | cytuj
moge troszke o nim opowiedziec ;)
podaj maila lub gg
odezwe sie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-23 10:18:07 odpowiedz | cytuj
WITAM PROSZE O JAKIES INFORMACJE CO DO WYJAZDU I WPALAT KASY JA MAM DZISIAJ WPLACIC KASE NA KONTO I WACHAM SIE PO PRZECZYTANIU TYCH WSZYSTKICH OPINI PROSZE O WIADOMOSCI sylwia.michal@poczta.fm Z GORY BARDZO DZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
m - 2010-12-24 19:57:52 odpowiedz | cytuj
podaje swojego emaila gosiad1@amorki.pl ,drogi kolego w takim razie czekam na emila od Ciebie,pozdrawiam!
x