brak logo

WALSTAR

Bytom

Opinie o WALSTAR

gggggg 2011-07-25 14:37:25
jesli masz pytanie prosze na priv napisz pod gotowka@onet.pl

odnosnie walstar
2
cornelius518 2012-03-13 12:05:02
witam wszystkich ja pracowałem u pana (usunięte przez moderatora) w 90latachdo 8lat i muszę wam powiedzieć że lepszego szefa nie miałem do tej pory a że teraz nie płaci bo taki jest piękny ustrój jemu też nie płacą zapewne .pozdrawiam
walstar 2013-02-15 22:16:23
(usunięte przez moderatora)- czy się mylę - Chorzów - jest mi Pan winien za roboty,. Roboty odebrane zgodnie ze sztuką budowlaną przez Pana Kierownika. Jak ująć na forum takiego Inwestora.
chr243 2014-08-11 16:17:12
nie polecam - zalega z wypłatami, płaci jak mu się podoba
4
Oszust!!!!! 2014-10-15 19:40:23
Nie polecam jest to najgorsza firma budowlana jaka miałem do tej poty styczność( usunięte przez administratora )
2
antypartacz 2014-12-31 22:12:50
Jednym słowem masakra. Unikać jak ognia.
1
oszust 2015-04-01 16:18:36
PRZESTRZEGAM KOGOKOLWIEK KTO BY CHCIAL U TEGO CZŁOWIEKA PRACOWAC BRAK SŁÓW FIRMA TOTALNE DNO
2
partacz 2015-04-01 16:21:40
TEN człowiek daje umowe zlecenie ktora jest nie wazna skarbówka powinna sie zainteresowac tą firmą
2
pracownik 2015-04-02 21:26:11
oszut okrada ludzi tyrasz a o wypłate musiałbyś dziada walić w mordę nie dajcie się nabrać adres fikcyjny telefon też
3
nk_90 2015-04-03 19:02:12
Facet nie płaci,firma totalne dno, nie ma żadnego narzedzia do pracy, wywozi na budowę na której nie ma nic. Robisz a kasę nie pytaj. Szuka białych murzynów, którzy będą pracować za darmo, o kasie lepiej nie wspominaj. Oszust jakich mało. Potrafi tak oszukać, tak omamić że na pierwszy rzut oka nie da rady się rozszyfrować. NIE POLECAM !!!! Daje fikcyjne umowy, na których jest przybita fikcyjna pieczątka z fikcyjnym adresem. Na ul. Bema 2 w Bytomiu jest tylko stary garaż zabity dechami. OSZUST OKRADAJĄCY LUDZI, KTÓRZY CHCĄ UCZCIWIE ZAROBIĆ !!!! Pod tym nikiem: cornelius518 pozytywna opinię pisze sam OSZUST - (usunięte przez administratora). Na stronie internetowej olx.pl/bytom/pracafizyczna ogłasza się jako Marian. OSZUST , PARTACZ I NACIĄGACZ !!! Robisz a kasy nie ma, i ten temat jest dla niego tabu !!!!
3
nk_90 2015-04-03 19:04:22
pozytywna opinia ? Pan sam pisze na siebie gratuluje pomysłu !! OSZUST !
2
nk_90 2015-04-03 19:05:06
wogóle nie płaci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
2
Slawek 2015-04-09 09:02:11
Firma tragedia nie płaci gościu ściemnia oszust pierwsza klasa nie dawajcie mu żadnego sprzętu budowlanego typu koparka wywrotka gościu na pewno niezaplaci pracowałem u niego w radzionkowie na ul girymskiego tragedia
2
oszukany pracownik 2015-04-20 20:30:11
OSZUKUJE LUDZI WOLI DOSTAĆ PO RYJU JAK ZAPŁACIĆ OSTRZEGAM TO OSZUST ZGŁOSZONY DO SKARBÓWKI I INSPEKTORATU PRACY
4
uczciwy 2015-07-14 20:25:46
Do wiadomości wszystkich którzy pracowali bądź planują pracować u (usunięte przez administratora) .

Też zostałem oszukany i wiem, że gościu mieszka na Bema 2 Bytom Rozbark (na przeciw boiska "Orlik"). Wyjeżdża stamtąd o 6:45 a wraca ok. 18 (dla zainteresowanych) okiennice ma zawsze zamknięte bo pewnie okna miał już nie raz wybite. NIE POLECAM! KRĘTACZ i OSZUST! NIE PŁACI!
3
B.P 2015-08-10 18:58:10
Witam wszystkich zainteresowanych praca u pana zygmunta wałęgi ten gnój jak dostał po ryju od pewnego chłopaka to kase ze strachu oddał ja sie dziwie ludzią którzy u niego pracowali a nie sprawdzili jego firmy w opiniach i się dziwie że ta jego kanciapa na bema 2 jeszcze stoi a nikt mu jej nie spalił jeszcze
3
miross 2015-08-24 16:14:10
do podk????zastanawiam si czy ty przypadkiem nie jesteś ty co "dostał po ryju" Jeśli nie to chcę ci uzmysłowić ze ten "właściciel" tzw. "firmy" nie zna innego języka tylko taki , po dobroci i przez sądy możesz nic nie załatwić jeśli podpisałeś umowę podsuniętą przez tego "właściciela" - to brachu już leżysz i kwiczysz. Współczuję.
1
byly 2015-10-01 18:34:28
Do Pana La taki jak wałęga nic se ze sądu nie robi bo ma wiele spraw na które sie nie stawia dlatego jak pan chce się sądzic to powodzenia
D.k 2015-10-22 15:05:58
Tak firma planuje zmiany robić jeszcze wiecej ludzi w konia
2
@sivy 2016-05-03 16:20:32
Do Irka jak słyszałes ze u niego warto pracowac to idz do niego podam ci nawet adres Rozbark ul Bema 2 i pracuj
1
D.K 2016-06-17 13:34:30
ludzie czy wy jestescie tacy glupi czy tepi bo juz nie rozumiem kolejny kretyn pisze ze jest zainteresowany praca w tej firmie to pisze do wszystkich chetnych jak chcecie pracowac u niego to macie adres podam wam duzymi literami ROZBARK UL BEMA 2 idzcie i pracujcie za darmo jak lubiciee
2
marian 2016-06-25 22:23:25
Unikajcie tego faceta, to zwykły oszust !!!
1
bum 2016-07-07 12:46:19
Nawet nie jest tak źle bo ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy, a to znak że się dobrze dzieje.
Zostaw swoją opinię o WALSTAR - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WALSTAR