Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Katowicki Holding Węglowy S.A.

Pracowałeś w firmie Katowicki Holding Węglowy S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomy22 - 2013-05-03 07:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tomy22 - 2013-04-24 11:13:04

os - 2013-04-14 11:53:17

Gaja Cwel - 2011-01-17 20:25:00

o a dozór to na wieczorku jest tempy jak nowoprzyjeci same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Obecny Główny Energomaszynowy to najbardziej niekompetentna osoba w historii KWK WIECZOREK
panowie khw to ogolnie tragedia,ja juz zaczynam sie rozgladac po kw sa za robota,bo nie mam zamiaru zostac bez pracy,a co do dozoru ( usunięte przez administratora ) to serio gorzej juz chyba byc nie moze,do tego dochodzi calkowity brak inwestycji i ciecie premii,DNO!!!
ludzie zapisujcie sie do sierpnia 80,dosyc grubasow w kieszeni dyrektora,pomyslcie o was i waszych rodzinach,czy ktorys ze zwiazkow bedacych w kieszeni dyrektora wam pomoze,szczerze watpie,zycze powaznej i dobrej dla was decyzji,dzialacz WZZ Sierpien 80
zdjecie uzytkownika
maszyniok - 2013-05-06 00:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co zapewni/zaproponuje sierpień 80 dla przechodzących z innych związków? bombonierke?
zdjecie uzytkownika
tomy22 - 2013-05-11 23:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie,500 zl zapomogi jednorazowej i wszelka pomoc powiazana z praca,polecam choc wiem ze nie sa u nas na kopalni mile widziani ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
tomy22 - 2013-05-11 23:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kilka razy bylem w ZZG i prosielm o przeniesienie mnie n oddzial wydobywczy,bez skutku,a te nedzne paczki na swieta to niech sobie wsadza w d...,wypisuje sie ,dzialacz WZZ Sierpien 80
zdjecie uzytkownika
tomy22 - 2013-05-11 23:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie z PRP,jak chcecie sie pozbyc tego szkodnika ( usunięte przez administratora ),to prosze o sie zwrocic do sierpnia 80,tam jest szansa b...na wywalic,skoro nie nadaje sie na kierownika,pozdro dla wszystkich przodkowców,dzialacz wzz sierpien 80
zdjecie uzytkownika
tomy22 - 2013-05-11 23:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym dodac jeszcze jedno,panowie jesli ktos z was zdecyduje sie na wstapienie w nasze szeregi,to prosze o zapoznanie sie z przepisami BHP,ktore to sa na stronie zwiazku by uniknac nieprzyjemnych sytuacji dla siebie a jednoczesnie poczuc sie godnym i potrzebnym czlonkiem zalogi kopalnianej,ktory jako jednostka stoi na strazy bezpieczenstwa swego i swoich kolegow,jak chca przestrzegania BHP TO DAJMY IM
TO!!!
zdjecie uzytkownika
lolek - 2013-05-12 22:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tomy22 co Ty się tak produkujesz. A co do pana ( usunięte przez administratora ) dajcie sobie z nim już spokój bo on jest tylko małym pionkiem w wielkiej grze panów na górze. Dostał chłopina szansę przed emeryturą to się produkuje, a to że mu różnie wychodzi to inna sprawa.
zdjecie uzytkownika
maszyniok - 2013-05-17 22:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holding na 20-sto lecie chciał dać premie,po 1000zł ,i co?
nie doszło do skutku,( usunięte przez administratora ) co ty na to tomy22?
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-06-03 19:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze kolega z sierpnia zamilkł. Holding marudzi o oszczędnościach a ja się pytam czemu KWK Wieczorek na siłę trzyma nieudolnych emerytów w kierownictwie kopalni a także na oddziałach przykład pan ( usunięte przez administratora ) już w lutym miał iść a tu trzyma sie rekami i nogami. Nic nie umie załatwić, udaje ważnego a jak jego przełożeni chodzą po dole to sie kryje po norach przed nimi wiec pytam sie po co go trzymać
zdjecie uzytkownika
żal patrzeć - 2013-06-13 20:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KWK Wieczorek kiedyś kopalnia z tradycjami teraz mega bajzel. To co ssię dzieje teraaz to jakas masakra kiedyś górnik robił i zarobił a teraz lepszze przodki dostają firmy, nawet ścianę firma dostała firma. Dozór żałosny mieszanka emerytów i młodych cwaniaków którym tatusiowie załatwili pracę i CI co njniżej ryle itp którzy mają tyrać i o nic się nie upominać na białych i żółtych nierobów. Nawet ich oznaczono numerkami na hełmach niby dla bezpieczeństwa a tak naprawde dlatego żeby bhp miało łatwiej w odbieraniu barbórki i 14 astki
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-28 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ze spóźnieniami w K.W.K WIECZOREK Katowice?
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2013-08-06 18:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po trzech tygodniach spokoju, kultury, normalności i szacunku do pracownika na oddziale PRP powrócił chaos chyba nie muszę pisać dzięki komu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-11 07:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaką płacę proponują na początku nowym pracownikom? i jest umowa o pracę, tak/? z pełnym ubezpieczeniem?
zdjecie uzytkownika
malutki - 2013-08-12 19:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zależności jak jesteś przyjęty. Pierwszy miesiąc jest goły czyli dniówki plus węgiel. To jest jakieś 1800 zł na rękę. Pierwsza umowa na 7 miesięcy, druga na 5 miesięcy i trzecia na stałe oczywiście jeśli nie masz buł i dziwnych L4. Po pierwszym miesiącu nowo przyjęci dostają dodatek i mają wtedy okol 2500 zł z węglem na rękę przez pół roku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 21:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to warunki finansowe super, a to mówimy o pracowniku dołowym tak? można jeszcze na jakieś inne stanowiska?
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-09-24 21:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora )Jeszcze 4 lata i będzie zamknięta. A to co się dzieje ( usunięte przez administratora )to szkoda pisać.
zdjecie uzytkownika
gaba - 2013-09-25 06:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiadomo co będzie się działo z pracownikami za te 4 lata? może zostaną przekwalifikowani albo przeniesieni do innych kopalń?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 11:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nik - 2013-09-24 21:59:34

( usunięte przez administratora ). Jeszcze 4 lata i będzie zamknięta. A to co się dzieje ( usunięte przez administratora )to szkoda pisać.
gupoty piszesz
Momy pewny fedrunek do 2022 roku
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-09-29 22:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) 4 lata to nie bedzie trwało. a co do pytania Gaby. Tego co się stanie z ludzmi tego nie wie nikt.
zdjecie uzytkownika
Prp - 2014-01-12 14:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktos wie kiedy nastąpi koniec panowania (usunięte przez administratora).??? Jego chamskie i lekceważące podejscie do pracownika jest juz meczace.
zdjecie uzytkownika
PRP-1 - 2014-01-14 11:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No dobrze skoro inicjaly sa nie dozwolone to inaczej. Kiedy nastąpi koniec panowania obecnego kierownika sandala.?????
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-20 18:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co pisali wyżej, to K.W.K WIECZOREK będzie zamknięta za 4 lata, także pewnie wtedy albo wcześniej. Póki co pracujcie, to nie będzie problemów.
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-02-28 09:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łatwo tak napisac pracujcie w kwk wieczorek i nie będzie problemów, realia sa jednak trochę inne, ale to prawda, mówi się, że za kilka lat kopalni juz nie będzie.
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-03-27 12:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego kopalni wieczorek ma nie być, kończy się surowiec do wydobycia, czy chodzi o jakies inne kwestie, typu finansowe?
zdjecie uzytkownika
obi - 2014-04-11 18:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
surowców w Polsce to jest Ci dostatek, ale kopalnie przestają być dochodowe i jeszcze te kwestie uni które trzeba będzie teraz przestrzegać...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Katowicki Holding Węglowy S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x