brak logo

BMT Pro

Straszyn

Opinie o BMT Pro

anonim 2010-07-13 15:58:17
Niskie wypłaty ,często z opóżnieniem.Przestarzały park maszynowy i
uciążliwe warunki pracy.Duża rotacja w zatrudnianiu pracowników ,wielu daje się nabrać pracując na umowe zlecenie.
1
były pracownik 2010-10-02 00:11:33
Kto znajduje gdzieś lepiej płatną pracę po prostu odchodzi.Szkoda
że odchodzą doświadczeni pracownicy, ale skoro nikt ich nie szanuje
to nie ma co czekać.Zakładu nie stać nawet na ubrania robocze,
środki ochrony słuchu ,buty robocze itd.Właściwie dziwię się moim
kolegom którzy tam jeszcze pracują (CO WAS TAM TRZYMA).
Czy ten brak poszanowania i niskie zarobki.Ale czekajcie dalej.
były pracownik 2010-10-02 13:47:45
TO SĄ ZAROBKI SPRZĄTACZKI.
diabeł 2010-10-02 13:50:58
były pracownik - 2010-10-02 13:47:45

TO SĄ ZAROBKI SPRZĄTACZKI.

SŁABE ZAROBKI I BRAK DOBREJ ORGANIZACJI PRACY.
pracownik 2010-10-03 12:39:14
Sprzątaczka więcej zarabia.
były pracownik 2010-10-16 14:25:03
ZAKŁAD TONIE W DŁUGACH. Zmiana osób zarządzających nic
nie zmieniła i z tego co widziałem nadal są to osoby niekompetentne.
były pracownik 2010-10-16 14:39:02
Zakład ma problemy z nowymi pracownikami.Zresztą sam proces
szkolenia nowych pracowników jest w zasadzie fikcją.Nikt u góry
nie zastanowił się czy doświadczeni pracownicy podzielą się
swoją długoletnią praktyką ,prędzej wprowadzą nowego na minę
jak czegoś nauczą.Zresztą mają rację ,wiedza kosztuje,a NOWY
PRACOWNIK IM ZAGRAŻA.Ale [usunięte przez administratora] dalej im wierzy i podsyła
na bezowocne szkolenia nowych pracowników.
cinek 2010-10-19 21:59:07
BĘDZIE LEPIEJ!!!
były pracownik 2010-10-19 23:34:39
cinek - 2010-10-19 21:59:07

BĘDZIE LEPIEJ!!!

Niestety przy takim zarządzaniu i starym parku maszynowym NIGDY.
pracownik 2010-10-26 14:29:07
Coś się dzieje ,jak wypali kontrakt może nawet będą buty robocze.
Ale i tak szukam nowej pracy(ZAROBKI SPRZĄTACZKI I ZŁA
ORGANIZACJA PRACY TO NIE DLA MNIE)
pracownik 2010-10-28 17:00:26
Znakomite zarobki ,miła atmosfera pracy .Tu po prostu chce się pracować.
pracownik 2010-12-05 08:26:01
Ja tam jestem zadowolony .Robię sobie spokojnie bez pośpiechu nikt
mnie nie popędza .Ogólny luzik i miła atmosfera.
JUSTYNA 2011-01-05 19:43:50
Wspaniała atmosfera pracy ,ogromne możliwości sprzętowe.
Jednak AMADA to jest firma.Podkładamy papierek pod
matrycę i jedziemy z tematem .Odchyłka (-/+0.2) no i mamy
światowy poziom,albo ALARM JAKOŚCIOWY. [usunięte przez administratora] nad wszystkim
czuwa .
pracownik 2011-01-16 13:27:19
pracownik - 2011-01-16 04:21:05

Ta praca bardzo mi odpowiada.

Dobre zarobki miła atmosfera i pełen profesjonalizm .Tak taka
praca daje zadowolenie .Cieszę się że właśnie tu pracuję.
BMT to jest to czego szukałem.Po wielu latach poszukiwań
znalazłem tą wymarzoną pracę.
pracownik 2011-02-22 23:48:22
Znakomita rodzinna atmosfera pracy.Pełen luz i zadowolenie.
piotrus 2013-12-04 09:33:51
witam

czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie jaka jest obecnie kondycja finansowa firmy BMT ??
BMT firma Kogucik 2014-07-24 19:57:02
BmT wykończyło już psychicznie parę osób. Niskie zarobki - wymagania ogromne. Zgłaszanie wszelkich skarg do odpowiednich instytucji nic nie daje - są bezkarni. MOBBING w najgorszym tego słowa znaczeniu. Pracownicy są wrabiani, tylko po to, by znaleźć powód do ich zwolnienia. Nie ma co liczyć na powrót po L4, pracownik i tak zostanie zwolniony. Dobrym przykładem zaniedbania zasad BHP jest zmuszanie pracowników do odśnieżania dachu bez jakiegokolwiek zabezpieczenia. Urlopy tylko w sierpniu, a i tak nie do końca wiadomo, czy wolno. Telefon służbowy - tylko po to, by mieć obowiązek odbierać go nawet w środku nocy. Robienie klientów w konia na porządku dziennym, ale to pracownik musi to wyjaśniać, bo przecież nie jego przełożeni. Szkolenie diabła warte, ucz się sam, chyba, że masz dobre "kontakty" ze swoim szefem (jeśli chodzi o pracownika-kobietę). Aż wstyd, że ta firma dostała dwukrotnie dofinansowanie z Unii Europejskiej, może ktoś się w końcu odważy to zgłosić... ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, NAWET JAKO KLIENT, A BYŁY PRACOWNIK PRZEDE WSZYSTKIM!
1
wojownik 2015-01-12 14:19:05
mi również, jako osobie pilnie poszukującej dobrego pracodawcy na rynku pracy, zależy na aktualnych informacjach i opiniach o firmie BMT Pro. najwazniejsze moje pytanie na starcie: czy mam szansę od razu dostac normalną długoterminową umowę o pracę? nie będę ukrywał że mam sporo doświadczenie zawodowe i musze się szanować
Ziutek 2015-03-16 23:36:05
Do pracy w Straszynie całkiem sporo mają chętnych, trochę jest to dziwne albo mają multum chętnych albo strasznie mało osób pracuje z BMT. Jeżeli ktoś miałby jakieś informacje na temat prowadzenia dalej działalności i celów jakie stawia sobie firma to prosiłbym o podzielenie się tego typu informacjami, zawsze można je wykorzystać
larry 2015-03-31 19:10:48
Widze, że sporo osób jest zainteresowanych pracą w BMT Pro, ale mało kto tutaj odpisuje i pisze konkrety na temat warunków, jakie to oferuje firma. Czy w ogóle oni poszukują nowego personelu do pracy, bo jak szukałem chwile w Internecie to nie znalazłem żadnego ogłoszenia od tej firmy, co wydaje się byc dziwne.
Były 2015-08-05 21:38:55
Ciekawy komentarz, ale chyba pracowaliśmy w innych BMT PRO. Z twojego postu zgadza się tylko termin urlopu, wynika on z przestoju zakładu.
Były 2015-08-05 21:43:16
rekrutacji raczej się nie doczekasz, bo tam zwykle pracują ludzi od kilku lat i rzadko się zwalniają.
3 2016-05-15 19:03:36
@onik noo wiesz co wyaje mi sie ze oni po prostu tego nie potrzebuja maja jakis tam swoich stalych pracownikow no bo po co z drugiej strony maja robic jakies dodatkowe stanowiska skoro sa zbedne tam..
Zostaw swoją opinię o BMT Pro - Straszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMT Pro