brak logo

Sunerzha

Pruszcz Gdański

Opinie o Sunerzha

anonim 2010-06-26 12:27:09
Ta firma to masakra, nie warto tam pracować, ci kolesie nie mają pojęcia o biznesie!
anonim 2010-11-07 22:28:52
A ja gorąco polecam i nie zgadzam się z wcześniejszą wypowiedzią.
Praca daje duże możliwości rozwojowe jak również godne wynagrodzenie niestety w każdej pracy trzeba pracować żeby coś osiągnąć, jak widać młody rocznik chciałby siedzieć 8 godzin w internecie i dużo zarabiać teraz polska rzeczywistość! Praca dużo wymaga ale też dużo daje!

POLECAM
ja 2011-01-26 19:25:25
Widać Pan Prezes wziął się za obronę swojego bałaganu! Żaden pracownik nie ma dobrej opinii...2 szefunciów ze wschodu z polskimi papierami,ale szacunku do Polski za grosz! Polaków za bandę matołów mają, a sami się wysłowić nie potrafią.
Szkoda,że ktoś kto się prezesem sam określa, potrafi tylko w translatorze maile tłumaczyć ( po angielskiego ni w ząb)-mądrzyć się i drapać się po... wstyd!
Żałosna firma,żałosne pieniądze, żałosne podejście do ludzi... Brak koncepcji, brak pojęcia o biznesie, a mają się za nie wiadomo co!

NIE POLECAM
ktoś 2011-01-27 16:14:24
Mam jutro (w piątek)rozmowę w firmie sunerzha w pruszczu gdańskim, widzę ze na 3 opinie,2 są negatywne. Proszę napiszcie więcej obiektywnych opinii o tym jak się tam pracuje, ile godzin w tyg,jak wygląda sprawa nadgodzin,czy są płacone, czy pracuje się tam też w soboty. Jak sie zarabia?stanowisko o ktore bede sie ubiegac to:specjalista ds exportu ze znajomoscia jez.francuskiego. Chce po prostu wiedziec czy warto sie fatygowac czy nie.
Z góry dziękuję
1
Były pracownik 2011-01-27 17:33:51
Witam! To fakt, to jest jedna wielka maskara, nawet nie wiedziałem, że oni jeszcze istnieją w tej swojej kanciapie. Spoko Prezes, można pracować ciężko ale nie dla ludzi, którzy mają standardy ze wschodu czyli wiadomo jakie . Kto wam będzie za 1300 zł netto pracował z motywacją, z 2 językami obcymi?????Weźcie się spakujcie i wracajcie do Kazachstanu razem z grzejnikami.
anonim 2011-01-27 17:43:09
Obiektywna opinia?
Tak jak jest napisane- tą pozytywną opinię wystawił sam prezes.
Nie idź na rozmowę, bo nie warto!
W ciągu roku przewinęło się tam z 10 osób, wszystkie odeszły bo miały dosyć wysłuchiwania bzdur typu "nada pradawać, nada pradawać" i nic poza tym. Niczego się tam nie nauczysz, nie poznasz tajników handlu, więc po co się męczyć za 1000 zł. Tym ludziom się wydaje,że na zachodzie wszyscy się rzucą na te ich bublowate grzejniczki.Upokorzą Cię, pokażą, że nic nie potrafisz, a tak naprawdę nie dają żadnych szans żeby się rozwinąć.
Szkoda życia! Z francuskim znajdziesz inną pracę, w normalnej firmie.
anonim 2011-01-27 17:49:26
Swoją drogą coś tam się ruszyło? czy dalej żadnego grzejnika nie sprzedali?
xyz 2011-01-27 19:16:08
temat się rozwinął... taka mała i w zasadzie nowa firma, a tylu pracowników się przewinęło!
pracujesz 8 godzin, ale jak przychodzisz punkt 8 i wychodzisz punkt 16 to jesteś zły pracownik. powinno się przychodzić 7.30 i wychodzić 16.30.
za nadgodziny nikt ci grosza nie dorzuci!
w soboty wolne, ale weekend to za mało żeby odpocząć od tych ludzi.
pieniądze...szkoda gadać, pracownik fizyczny, który skleja kartony w mojej firmie zarabia więcej! a tu jeszcze masz nerwy zszargane przez tych kierowniczków i prezesków.
zarobisz jakieś 1200 na rękę i niech ci nie ściemniają, że premię dostaniesz!
NIE DAJ SIĘ NABRAĆ!
żałuję, że się tyle czasu męczyłam- okazało się, że jednak mogę sukcesy osiągać w zdrowej i normalnej firmie.

Tym ludziom wydaje się, że wszystko wiedzą, a nie wiedzą nic...
Wyniki sprzedaży mówią same za siebie.

Rosjanie wtopili w tą firmę tyle kasy, że się nie wycofają, więc ciągle będą szukać jeleni do roboty!
były pracownik 2011-01-27 21:04:15
jest tam jeszcze stara ekipa? jestescie tam?:)
anonim 2011-01-27 22:37:57
hehe stara to pojęcie subiektywne ;) stara czyli ile?
anonim 2011-01-29 10:59:42
W sumie racja, za długo ta firma nie istnieje. Pan od Skandynawii jest?
anonim 2011-01-31 21:14:09
ta zimna buda jeszcze stoi?
tylko tyle można o tej całej 'firmie' powiedzieć...

NIE POLECAM
szkoda czasu, zatrudniają młodych, żeby im wmówić, że zdobędą doświadczenie, a chodzi o to by grosze płacić.

(usunięte przez administratora) mógłby się polskiego wreszcie nauczyć, bo to wstyd żeby OJCZYSTEGO języka nie znać!

(usunięte przez administratora) mógłby mniejszego chojraka zgrywać, bo w rzeczywistości SŁOMA Z BUTÓW wystaje!
anonim 2011-02-01 13:15:13
Mam rozmowę kwalifikacyjną w tej firmie i chciałbym wiedzieć czy ktoś z was już był na takowej, jak na niej było czy opinie przedstawione na temat tej firmy są prawdziwe czy nie, ponieważ skoro to taka zła praca to czy w ogóle jest sens się tam pojawiać, czy sobie odrazu odpuścić.
. 2011-02-01 14:22:33
na rozmowę zawsze warto iść, zobaczysz sam co i jak wygląda, dowiesz się jak kształtują się wynagrodzenia, jacy ludzie. Dobrą praktyką jest napisać po takiej rozmowie jakie są Twoje wrażenia, napisz kilka zdań, po to są takie strony.
zz 2011-02-02 18:28:47
pracowałam tam, więc rozmowę też miałam...
dostałam jakiś tekst do przetłumaczenia z obcego na nasze... śmieszne bo człowiek - prezes- żadnego języka nie zna, a pali głupa, że wie, o czym mówisz, a jak masz jakiś certyfikat w CV wpisany to jesteś bogiem...LOL... na co dzień "prezes" ma podpięte maile i "sprawdza cię", wrzucając ich treść w translatora, o czym już ktoś pisał..a wiadomo, jak translator działa, nie wszystko dobrze przetłumaczy...i pretensje szefuncia gotowe....
wystarczy, że zadasz im pytanie, dlaczego tu się tak ludzie szybko zmieniają i w zależności od, tego co usłyszysz, sam/sama oceń poziom tej firmy.
na bank zaczną opowiadać, jakie to extra grzejniczki robią, cud, miód, malina... i że firma taka poważana, ale spójrz na tych ludzików i posłuchaj ich przez moment...
powinno wystarczyć:)

to praca dla ludzi, którzy nie mają wyjścia i na gwałt potrzebują grosza, ale na dłuższą metę nie ma co....
psycholog 2011-02-04 22:01:07
właśnie tak rodzą się opinie, czy są ludzie którzy wypowiadają się o firmie godnie jak juz tam nie pracują, radziłabym żeby jednak pójść i samemu ocenić sytułację, polecam przed podjęciem pracy w każdej jednej firmie skontaktować się i z innymi pracownikami i ich wypytać o warunki pracy jakie panują u danego pracodawcy.
anonim 2011-02-06 14:44:39
No tak jak był ktoś na tej rozmowie czy nie? Bo widze dwa zapytania były ale relacji nikt nie zdał...
ona 2011-02-06 21:26:45
Opinia się rodzi na podstawie tego, co ktoś doświadczył w danym temacie... nie trzeba być psychologiem, żeby stwierdzić, że nienormalne jest że w ciągu roku w firmie przewija się 15 osób, że ludzie odchodzą dzień lub dwa po podjęciu zatrudnienia ( jestem tego świadkiem i jest to FAKT a nie opinia). Obok tej firmy jest hurtownia kabli- można iść do nich (pracują tam mili panowie) i zapytać, czy rzeczywiście jest tak jak ludzie piszą, tzn czy zmieniają się w Sunerzhy twarze z dnia na dzień. A później można zadać szefostwu pytanie, co się tutaj dzieje, że ciągle ktoś odchodzi, przychodzi.
Pracodawca musi wymagać, ale najgorzej jak sam nie wie, czego chce, nie ma żadnego pomysłu, koncepcji i bladego pojęcia o sprzedaży w Europie. Ten pracodawca nie ma żadnego zamysłu. Nie potrafi ogarnąć się w najłatwiejszych tematach, nie będę się zagłębiać, bo to nie ma sensu. Jego stosunek do pracownika jest przerażający i teraz wiem, że to co wyprawiali, chociażby te ich szowinistyczne odzywki, brak poszanowania drugiego człowieka, znalazłyby odpowiednie artykuły w prawie, ale szkoda mi czasu.

Prowadzący tę firmę nie mają za grosz wyczucia, taktu i kultury- żeby stwierdzić, że to FAKT a nie opinia, wystarczy popracować tam trochę,
Wszystkie wcześniejsze opinie są mocno emocjonalne, ale po kilku miesiącach spędzonych w tej firmie (na szczęście tylko kilku), człowiek jest tak negatywnie naładowany, że nawet jakby chciał znaleźć jakieś plusy tej firmy to ich nie znajdzie!
MAM tylko NADZIEJĘ, że moja opinia uchroni innych ludzi i nie zdecydują się tam pracować.
ona 2011-02-06 21:35:23
do Psycholog- odnośnie godnego wypowiadania się o firmie... wkrótce będę zmieniać swoją obecną firmę, w związku ze zmianą miejsca zamieszkania i mogę tylko powiedzieć, że mój obecny pracodawca dostanie ode mnie najwyższe noty: za kulturę nie tylko biznesową, ale w stosunku do pracownika, za jasne wymagania, za możliwości rozwoju na wielu płaszczyznach itd Ale SUNERZHA NIGDY!
NIE POWIEM ANI JEDNEGO DOBREGO SŁOWA o tej firemce.
Kolejny anonim 2011-02-16 23:53:09
Pozwolę sobie wyrazić opinię ta temat tej firmy. Większość osób, które się tutaj wypowiedziały, koncentrowały się głównie na kierownictwie firmy. Twierdzicie, że szefostwo nie potrafi się wysłowić, nie zna się na biznesie, nie wie czym jest kultura osobista i taktowność... Sorry, ale właśnie te wasze wypowiedzi utwierdzają mnie w przekonaniu, że byli pracownicy tej firmy nie wiedzą czym jest taktowność ani szacunek do innych ludzi. Jak można sugerować, żeby wracali do Kazachstanu, żeby się ojczystego języka nauczyli? Czy to nie są "szowinistyczne odzywki" zaślepionych zazdrością i wrogością osób? Z kolei chce nasuwa mi się pytanie: skoro Prezes nic nie potrafi, to jakim cudem to właśnie on, a nie ja, ani nikt z tych anonimów zajmuje to stanowisko? I skoro wszyscy jesteście takimi super wykwalifikowanymi i inteligentnymi pracownikami, to dlaczego pracowaliście w tak młodej firmie?
anonim 2011-02-19 13:10:56
ok, widzę, że prezes znowu się wypowiedział.
Wszystko można zrozumieć, to, że firma jest nowa, że się chce rozwijać - to naturalne. Każdy kiedyś zaczynał. Ale gadanie, że Młodzi Polacy chcą siedzieć tylko przy internecie 8 godzin a nie pracować do brednie. Każdy z tego co pamiętał starał się sprzedać te grzejniki, dawał z siebie wiele, ale Prezes twierdził, że wina jest pewnie po stronie pracowników. Nie pomyślał, że żeby wejść na zachód z firmą rosyjską, nieznaną, trzeba zainwestować trochę w marketing, i to nie mało!!!Trzeba pojechać do potencjalnych klientów, pokazać, porozmawiać, zainwestować w kontakt face to face, żeby ci ludzie wiedzieli, że mają do czynienia z poważną firmą. Najlepiej siedzieć na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w pseudo biurze, jeść serek homogenizowany i czytać maile na translatorze.
Też nie rozumiem, że "szefostwo" tyle najeżdżało na Polskę toteż po co w niej siedzą. Myślę, że w Kazachstanie jest lepiej :) Więc nie rozumiem o jakim szowinizmie ta osoba wyżej pisze. Chyba szowinizmie i uprzedzeniach Prezesunia i Dyretkora do Polski.
Pozdrawiam i naprawdę odradzam pracy w tej firmie dopóki nie zmienią się pewne zasady, traktowanie i cała polityka, której tak naprawdę nie ma.
1
anonim 2011-03-24 22:07:09
WIdzę tu podstawowy problem który występuje także w mojej firmie. Większość z osób zarzucających Zarządowi firmy nieudolność to jak podejrzewam młodzi ludzie co to jak myślą, że mają wyższe wykształcenie to już należy się im duża kasa bo przyszli na 8 godzin do pracy. A jeszcze jak jeden z drugim zna języki obce, to już w ogóle bez 2500 zł na rękę to nie ma o czym rozmawiać. Otóż drodzy Państwo nie tędy droga. W dzisiejszych czasach żeby zarobić \"normalną\" kasę nie wystarczy siedzieć na tyłku 8 godzin przed komputerem i ściemniać że coś się tam robi. Takie są fakty. Coraz więcej firm korzysta z telemarketingu ponieważ jest to jedeno z najefektywniejszych narzedzi sprzedaży w szczególności dla młodych firm dopiero wchodzących na rynek. A taką jest przecież firma SUNERZHA. Od czegos trzeba zacząć. Oczywiście nic nie zastąpi bezpośredniego kontaktu z klientem ale wszystko w odpowiednim czasie. A jeżeli nie potraficie dobrze sprzedać towaru \"przez telefon\" to znaczy, że nie pasujecie na to stanowisko albo co podejrzewam prędzej, wasza znajomośc języków obcych jest bardziej przydatna na zagraniczne wycieczki niż do negocjacji handlowych z klientami.
P.S. A to co robi Prezes w pracy to akurat jednego z drugim nie powinno interesować ponieważ to on jest Prezesem a nie Wy.
1
ja 2011-03-30 20:46:54
Ooo to się prezes wkurzył :P
Po pierwsze, firma istnieje od kilku lat(o czym wie pan lepiej niż my), więc nie taka młoda.
Po drugie, za brak polityki odpowiada zarząd, a nie pracownicy, którym nikt nie potrafi nawet jasno postawić wymagań.
Po trzecie, w tej firmie zarabia się 1200 a nie 2200.
Po czwarte, telemarketing to nie bujdy na resorach i żadna poważna firma nie kupi drogiego grzejnika od firmy, która działa jak chińskie firmy krzak.

Może pan dalej snuć opowieści o młodzieży, która nie umie sprzedawać, a chciałaby zarabiać kokosy, ale tylko się pan pogrąża. Dziwne, że miał pan samych niekompetentnych pracowników, a to oni panu dziękowali za współpracę nie na odwrót.Nikt normalny takiego uwsteczniania nie mógł znieść.
anonim 2011-06-16 00:36:38
Witam. Pracuję w firmie Sunerzha od 4 miesięcy. Atmosfera bardzo fajna, pieniądze zdecydowanie większe aniżeli 1400 netto, zespół handlowców terenowych do których należę raczej już zgrany. Produkt zaczyna być już rozpoznawalny na polskim rynku i spływa dość sporo zamówień na nasze grzejniki. Trudno mi powiedzieć jak było przedtem, ale w tej chwili jestem bardzo zadowolony że przedłużono mi umowę na kolejne lata na dobrych warunkach. Pozdrawiam.
1
anonim 2011-07-27 13:33:32
A jak z eksportem? sprzedali juz jakis grzejnik za granice?
1
uuuuuuu 2012-01-20 00:26:56
Stoi. Praca zdecydowanie dla (usunięte przez administratora) Odradzam.
nick 2012-02-09 12:48:28
Jakie zainteresowanie wzbudza firma! Wysłałam tam swoje CV i na pewno pójdę na rozmowę (jeśli mnie oczywiście zaproszą!), bo jakoś nie wierzę wam wszystkim.
H 2012-06-19 21:48:53
Na rozmowę zawsze warto iść.
Jak nie dla pracy to dla doświadczenia w rozmowach.
1
masakra 2012-07-28 17:53:24
to jest jakaś porażka; nawet nie polecam na rozmowę isść...
qwerty 2013-02-20 20:59:06
no firma śmieszna od samego początku, co sprytniejsi uciekali przy pierwszej lepszej okazji... ostatnio zobaczyłam ogłoszenie i postanowiłam odradzić poszukującym pracy- szkoda czasu!
dom 2013-05-17 22:48:43
Firma jak firma przepracowałem prawie 3 lata na stanowisku Przedstawiciela Handlowego

.
Plusy:
Ubezpieczenie Medica - potrącają ci za Vat z wynagrodzenia resztę pokrywają oni
Wynagrodzenie podstawa w terminie.
Możliwość wykupienia ubezpieczenia grupowego
Płacą za Paliwo i noclegi ( nie płacą za wyżywienie "Dieta")
Auta nowe z klimatyzacją
Dostajesz narzędzia do pracy tzn. Komputer, telefon itp.
Dostępność sprzedawanego produktu.
Wynagrodzenie składa się z wygrodzenia + premii w zależności od osiągniętej sprzedaży.



Minusy:

Niesamowita kontrola (GPS, Sprawdzania poczty itp.)
Brak szkoleń ciężko sprzedawać produkt jeżeli sam nie przejdziesz dobrego szkolenia :-( ( to szczególnie tyczy się osób zatrudnianych bez doświadczenia)
Brak możliwości używania auta do celów prywatnych - nigdy nie wyrażają zgody
Urlop - jak polubią to dostaniesz jak nie to będą zasłaniać się prawem ( druga połowa urlopu musi być wykorzystana jednym ciągiem).
Brak możliwości rozwoju zawodowego gdyż górny szczebel to rodzina (dla mnie to największy problem)
Marketing według Dyrektora - Sprzedaż jest dźwignią Marketingu ( I tu nie ma dobrego wsparcia gdyż to Marketing jest dźwignią Handlu)
Biurokracja
Duża rotacja wśród pracowników.
Pomimo osiąganiu największej sprzedaży nie możesz być dalej pewny że zagrzejesz miejsca.
Brak elastyczności w stosunku do kontrahentów.

Firma bardzo młoda i kadra nie ma doświadczenia w prowadzeniu takiej działalności natomiast podziwiam za odwagę i wytrwałość.

Nie ma sensu wypisywać minusów gdyż byłoby wiele moja opinia ma przybliżyć przyszłym kandydatom podstawowe warunki jakie panują w firmie.

Jeżeli komuś pasuje żeby pracować aby pracować to polecam tą firmę często pracownicy traktują tą firmę jak przystań na moment szukania pracy.

Jeżeli szukasz firmy żeby się rozwijać zawodowo to nie polecam gdyż jak wcześniej wspomniałem to tu takiej możliwości nie ma.

Produkt jakościowo bardzo dobry to największy plus gdyż to upewnia w sprzedaży Handlowca że nie sprzedaje np. Pościeli zdrowotnej z Wielbłąda :-)

Wynagrodzenie wydaje mi się dobre pod warunkiem ze masz niesamowity dar przekonywania i wykonujesz założone plany. ( niestety w niektórych miesiącach są z kosmosu chyba tak specjalnie :-(

Firma ogólnie ok zależy kto czego oczekuje.

Pozdrawiam i dziękuje ludziom którzy tam pracują, co niektórzy mają wielkie serce i oddanie pomimo że i tak nie zostaną docenieni.
3
ojjjjjj 2013-05-18 16:09:21
Uwaga! Ktos sie tutaj broni, malo przekonujaco. Ale wtopa
oponilo 2013-05-30 14:23:39
Witaj
Jeśli możesz napisz
1.jakie dają auto czy jest to coś sensownego i nowego czy jakiś stary ledwo trzymający się szrot?
2.jak jest z zainteresowaniem ich ofertą i produktami?
3.na jakim terenie działałeś jako PH?
4.napisałeś że nie można używać auta do celów prywatnych (GPS) nawet w tygodniu nie ma takiej możliwości aby w "koło komina" podjechać do sklepu?
5.duża rotacja pracowników ale jakich pracowników na jakich stanowiskach? pracownicy magazynu, PH czy pracownicy biurowi? Bo to też istotne jeśli rotacja jest na magazynie to nie ma to większego wpływu na stanowisko PH czy stanowisko biurowe.
Dzięki za odp.
Pozdrawiam
jaaaaaaa 2013-06-14 21:17:28
przemiał to przemiał, ludzie z językami mają w Trójmieście o wiele większe możliwości niż praca w tej firmie, więc nie warto się zastanawiać...trzeba uciekać...
anonim 2013-06-18 14:10:15
to ciekawe czemu ludzie z językami mimo większych możliwości nie korzystają z nich. Człowieku weź się ogarnij teraz rynek pracy jest taki a nie inny i ludzie po wyższych studiach na dobrych uczelniach mają problem ze znalezieniem pracy więc jeśli ktoś musi pracować bo ma rodzinę na utrzymaniu i rachunki do popłacenia to nawet znając biegle języki może w tym zawodzie nie dostać pracy.
ooolllooo 2013-07-23 14:11:17
Siedziba nadal w Pruszczu Gdańskim. O nowych oddziałach nic nie wiem ale wygląda że coś się rozwijają bo ostatnio były ogłoszenia na PH na różne rejony kraju.
KEYS 2013-08-02 12:54:51
NIE POLECAM !!!!!!!! tej firmy, nie godna uwagi ani zainteresowania.
Andrzej 2013-08-07 08:41:02
Jeśli chodzi o GPS w autach to niestety ale sporo firm tak robi bo się zabezpieczają ponieważ trafiają się tacy pracownicy którym zależy żeby mieć auto do dyspozycji 27h/7 dni w tygodniu i żeby nie tankować a móc ujeżdżać auto a firma jest wtedy w plecy na kosztach eksploatacji jak byś miał firmę to też byś założył w aucie GPS żeby Cię pracownik nie "dymał" na kosztach utrzymania auta jeśli byś miał flotę kilku samochodów. A jak się zatrudni pracownika który zamiast do pracy to jeździ nie wiadomo gdzie żeby poupalać służbówkę to firmy muszą się zabezpieczyć. Inna kwestią pozostaje dogadanie się z pracodawcą co do użytkowania pojazdu przez pracownika. Fajnie by było gdyby firmy pozwalały w jakimś stopniu używać aut.
ktos 2013-10-11 22:00:20
dostajesz karte i powinienes sie zmiescic w tej kwocie co masz na karcie, jak ci braknie to masz ogromny problem.bo nie wyjedziesz do pracy, samochod masz do pracy poza praca stoi na parkingu pod twoim adresem zamieszkania, przy idelanych obrotach a nikt nie chce z sunerzha wspolpracowac pisze o duzych firmach to samochod masz do uzytku w sobote ale to rzadkosc. ty spisujesz km dla siebie jak tankujesz samochod, zdajesz im tez jakies sprawozdania z calego tygodnia twojej pracy, lub codziennie to sie dogadujesz.
przesylaja ci jakies tabele i w nich wpisujesz firme w ktorej byles i rozne inne inforamcje. im sie nic przewaznie nie podoba, wiec masz duzo orzech do zgryzienia, ogolnie nie polecam tej firmy.
nie dlatego ze jest gps, tylko dlatego ze ani sie nie rowiniesz, nie zarobisz kokosow, nie znaja sie na swojej robocie, mozna wiecej pisac lecz po co.
zrobisz jak uwazasz, przewaznie komentarze o tresci pozytynej pisza wlasciciele firmy, a nie pracownicy byli, obecni.
to chyba tyle na temat tej 'firmy'
anonim 2014-02-01 16:46:46
Heeee fajna wypowiedz, pracowałem w tamtym czasie jakoś tego nie zauważyłem hehehe Nie wiem jak teraz ale nie polecam, grzejniki nie dorobione, reklamacja za reklamacją, przetrzymują specjalnie do 14 dni, teraz są tańsze i leprze grzejniki ukraińskiej firmy mario w firmie kalmar dostępne od ręki :-)
ja 2014-02-15 22:08:43
bez zmian.(usunięte przez administratora)
2
Stefek 2014-03-12 17:56:35
Krótko i na temat. Nie polecam. Firma kpina. Ludzie którzy są odpowiedzialni za zarządzanie wcale się na tym nie znają. Dużo wymagania i oczekiwań a nie ma z czym pracować. Grzejniki drogie i zainteresowanie nimi jest znikome. Ale pretensje do PH że nie sprzedaje tylko jak sprzedawać jak klient finalny woli kupić tańszy produkt.
Yoo 2014-09-02 18:59:45
A teraz gdzie jest ?
alex 2014-12-09 23:21:32
gumiś odstaw te leki :-)) ach te twoje efekty, chyba dzięki tobie tu pracuje!

Putin 2015-03-05 22:02:02
Spasiba (usunięte przez administratora), dobra robota. Jeszcze trochę i wyślę was w nagrodę na Sybir.
jonas 2016-05-14 18:18:34
Hej wszystkim. Mój znajomy pracuję już tutaj od kilku lat. Praca jest rzeczywiście ciężka jednak nie można powiedzieć , że jakoś specjalnie ponad siły . We wcześniejszych firmach podobno trafiał dużo gorzej
Zostaw swoją opinię o Sunerzha - Pruszcz Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sunerzha