brak logo

Krystad

Bydgoszcz

Opinie o Krystad

anonym 2012-02-13 18:25:48
Przestrzegam przed jakimi kolwiek kontaktami ! Przestrzegam przed wysyłanie dzieci na kolonie czy inne wycieczki. Proszę o unikanie tego biura, a unikniecie kłopotów.
9
doświadczona mama 2013-02-08 22:22:40
To co czytam to szok! Jakieś bzdury. Jestem mamą dwóch córek! Pierwsza swoją przygodę z koloniami zaczęła 7 lat temu. Od samego początku jeździ z tym biurem. W zeszłym roku na swoją pierwszą kolonię pojechała druga córka. Wróciła zachwycona! Jakieś bzdury wypisujecie. Ja uważam, że jak ktoś chce by jego dziecko wróciło całe i zdrowe z uśmiechem na twarzy to powinno pojechać z krystadem. Mam pełen spokój jako rodzić jak oddaję córki w ich ręce!
2
Boomska 2013-02-13 14:34:27
Same ciekawostki czytam. Szczerze to właśnie chciałam zapisać wczoraj syna na obóz, a tu się okazuje, że już wolnych miejsc nie ma :( Teraz czytam, że takie to fatalne biuro. To wszystko jakoś mi w parze nie idzie, bo jeśli są fatalni to czemu już miejsc nie mają?
2
zadowolona 2013-02-20 12:59:06
Mój syn wyjechał kolejny raz z Krystadem. Nauczył się jeździć na nartach. Był w atrakcyjnych miejscach, świetnie się bawił i wrócił bardzo zadowolony.
Na pewno skorzystamy z letniej oferty biura.
2
niezadowolona mamusia 2013-08-15 10:49:43
Witam no niestety muszę zgodzić się z poprzednikami,jakość kolonii pozostawia wiele do życzenia Program kolonii bogaty w rzeczywistości 1/5 zrealizowana.Zdecydowanie więcej z usług tego biura nie skorzystam a i tez nikomu nie polecę.Aczkolwiek koleżanka z pracy właśnie mnie pytało o biuro ale już jej odradziłam.
2
gosiaczek 2013-08-26 13:49:42
Jestem baaaardzo zadowolona z tego biura. Moja koleżanka wpadła na pomysł żeby nasze dzieci razem pojechały na kolonię w Tleniu. Okazało się później, że grono znajomych także dołączyło swoje dzieciaczki. Muszę podkreślić, że program był zrealizowany zgodnie z katalogiem, jedzenie w Tleniu fantastyczne, a kadra przemiła. Wszystkie nasze dzieciaczki wróciły suuuperzadowolone i chcą jechać za rok. POLECAM!!! Aha, i dzieciaczki miały nadprogramową wycieczkę do Osia!
2
3mam 2013-08-28 09:27:08
Moje dzieci byly na obozie w Grecji na u stop Olimpu. Musze powiedziec ze wrocily ZACHWYCONE! Wszystko zgodnie z programem. Kierowniczka pani Krysia jak i reszta kadry w pelni zaangazowana. Moja mlodsza corka nnie mogla rozstac sie z innymi uczestnikami i z kadra. Juz mowi ze za rok chce jechac z tego biura. no i wyzywienie rewelacyjne. Widzac zadowolenie moich dzieci spokojnie POLECAM!!!!!!!
2
Smis 2013-11-05 14:36:30
Super!
1
Mama M. 2014-01-26 14:09:52
Syn był 4 razy na koloniach z tym biurem podróży. Zawsze był bardzo zadowolony. Namowilismy kolegę i byli razem 2-krotnie. Jeżeli chodzi o organizacje, to dzieci maja czas wypełniony w 100%, nie ma mowy o nudzie. Wychowawcy bardzo dobrzy, może jedynie poza panią Jola z Tlenia, która moim zdaniem fatalna, jako pedagog, nauczyciel i wychowawca. Bardzo polecam dla mniejszych dzieci ośrodek na Mazurach- Besia. Kierowcy godni zaufania. Autokary mogłyby być z pasami, niestety tego brakuje.... W Tegoroczne wakacje tez planuje wysłać syna z Krystadem, a zima- pierwszy raz na zimowisko. Polecam:-)
1
bydgoszcz 2014-01-27 13:34:22
Córka w zeszłym roku pojechała po raz 3 na kolonie organizowane przez biuro i myślę, ze po raz ostatni. Ze wszystkich kolonii była zadowolona więc siłą rzeczy ja jako rodzic również. W związku z tym, że w zeszłe wakacje po raz pierwszy została przez nas osobiście dostarczona na miejsce i odwiedzona na miejscu (do tej pory tego nie stosowaliśmy) umożliwiło mi to dokładniejsze przyjrzenie się koloniom. Były to kolonie w Gliszczu. Zalety: - świetnie prowadzone zajęcia taneczne przez panią kierownik; smaczne jedzenie Wady: - niedoświadczony wychowawca będący w konflikcie z kierowniczką i tworzący z dziećmi obozy za i przeciw; właścicielka ośrodka z mało pedagogicznym podejściem do dzieci wg jej opinii dzieci są ciągle za głośne, źle się zachowują na posiłku itp. ; niedoświadczona kadra prowadząca zajęcia jeździeckie na bardzo niskim poziomie z mało odpowiedzialnym podejściem (zły dobór koni do umiejętności, jazda w teren z dużą grupą dzieci i 2 opiekunami!!); pokoje na poddaszu wiec w okresie upałów nie było czym oddychać a właścicielka zabraniała używać zbyt często przywiezionych przez rodziców wiatraków; brudna woda w basenie wyczyszczona na wyraźne skargi rodziców. W ostatnim dniu gdzie odbieraliśmy dzieci w ośrodku nie było nikogo z kadry i praktycznie każdy mógł wywieść, kogo chciał. Dla mnie matki 11 latki to zdecydowanie nieodpowiedzialne podejście, które rzutuje nad kolejnym wyborem oferty tego biura.
1
power 2014-04-22 19:30:06
no to teraz po opiniach od klientów mógłby wypowiedzieć się może w końcu jakiś pracownik Krystad, abyśmy ocenili jak to wygląda z Waszej perspektywy?
danny 2014-04-27 13:06:13
bycie takim animatorem to w sumie również dobra zabawa dla młodych ludzi i nie oszukujmy się, darmowe wakacje
asfdsdfd 2014-05-14 18:52:50
Dno [usunięte przez administratora]
2
anna 2014-07-29 12:26:01
Tym razem nie jestem zadowolona. Kolonie Młynik. Pokoje rzekomo 3-4 osobowe. Faktycznie 5-osobowe,bez szafki dla jednego dziecka. Na suficie grzyb. Nie tego oczekiwałam.
3
Turysta 2014-08-12 13:59:59
Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRZESTRZEGAM!!!!!
2
berni 2015-01-28 00:19:43
a trzeba posiadac wykształcenie adekwatne do tego stanowiska czy rowniez przyuczaja sa szkolenia i te wyjazdy sa fajne mozna duzo pozwiedzac a niektórzy twierdza ze to oszuci pod jakim wgledem doswiadczona osoba mogłaby wiecej cos napisac i wlasnie jak z ta pensja podejrzewam ze za nadgodziny rowniez zapłaca..
Basia 2015-05-21 11:58:50
Od ponad piętnastu lat korzystamy z usług Krystadu. Wysyłamy kilka grup rocznie na wycieczki w Polsce i za granicę. Jesteśmy bardzo zadowoleni z poziomu usług. Dzieci wracają zadowolone i pełne pozytywnych wrażeń. Serdecznie polecamy to rodzinne biuro podróży z Bydgoszczy.
1
Wiechu 2016-04-25 15:59:35
To może zanim zaczniesz powtarzać jakieś zasłyszane opinie sam idź i sprawdź :P lol "miałem info od jednego ze swoich znajomych" lol
1
malutka76 2016-06-17 12:31:23
Jechałam wycieczkado Wawy 11 czerwca ! Masakra! Kierowca gburowaty,niemiły,obwiózł nas do Warszwawy ,ze godzine dłużej jechaliśmy niż zwykle! Wielka łaska! Nie Polecam!!!
2
Rodzina z Chojnic 2016-07-22 10:47:59
Byłam z rodziną na wczasach w Białym Dunajcu w lipcu 2016 i spotkaliśmy kolonie z tego biura. Mieszkaliśmy w jednym pensjonacie. Widać było że dzieci mieli dużo atrakcji i wycieczek. Opiekunowie byli bardzo mili i uprzejmi dla dzieci. My jako wczasowicze i sąsiedzi kolonii bardzo się zaprzyjaźniliśmy się z kolonią! Kolonia była bardzo dobrze zorganizowana. My jako rodzina chętnie byśmy wysłali dzieci na kolonię z tego biura podróży. A panie które były opiekunami czyli Pani Bożena i Pani Bogumiła świetnie wykonywały swoją pracę. Mam nadzieję że nasza rodzina spotka się ponownie!
2
Rodzina z Chojnic 2016-07-22 10:48:20
Byłam z rodziną na wczasach w Białym Dunajcu w lipcu 2016 i spotkaliśmy kolonie z tego biura. Mieszkaliśmy w jednym pensjonacie. Widać było że dzieci mieli dużo atrakcji i wycieczek. Opiekunowie byli bardzo mili i uprzejmi dla dzieci. My jako wczasowicze i sąsiedzi kolonii bardzo się zaprzyjaźniliśmy się z kolonią! Kolonia była bardzo dobrze zorganizowana. My jako rodzina chętnie byśmy wysłali dzieci na kolonię z tego biura podróży. A panie które były opiekunami czyli Pani Bożena i Pani Bogumiła świetnie wykonywały swoją pracę. Mam nadzieję że nasza rodzina spotka się ponownie!
yeah 2016-07-30 22:15:18
Może wiecie czy w najbliższym czasie pokaże się u nich jakiekolwiek ogłoszenie pracy? Chętnie podjąłbym pracę u nich, zwłaszczza, ze wynagrodzenie jest adekwatne do powierzanych zadań. Dzięki za odpowiedź
Agnieszka 2016-10-26 08:05:34
Biuro Krystad to jakiś koszmar. Przestrzegam przed korzystaniem z tego biura. Mój syn został pobity na obozie w Chorwacji, chłopak złamał mu nos. Wychowawczyni zostawiła syna samego w pokoju i kazała mu leżeć aby zatamować krwotok! Oczywiście nikt z opiekunów nas nie powiadomił o sytuacji, to syn zadzwonił i powiedział co sie stało, bo nie mógł zatamować krwotoku. Wychowawczyni okłamała nas, ze wszystko jest ok i mamy sie nie martwić, a nos jest odrobine podrażniony. Po kilku godzinach otrzymałam zdjecie od syna jak wyglada, byłam załamana. Wiedziałam ze nos jest złamany mimo ze nie jestem lekarzem. Po moich groźbach ze następnego dnia przylecę do Chorwacji i powiadomię tamtejsza policję z łaska obiecano mi ze pojadą następnego dnia do szpitala... niestety nos okazał sie złamany. Syna zabraliśmy z obozu następnego dnia. Sam właściciel to bezczelny człowiek, wychowawcy kompletnie nie mający pojęcia o udzieleniu pierwszej pomocy takiej podstawowej. Sprawa w sądzie. NIE POLECAM !
1
Zostaw swoją opinię o Krystad - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krystad