brak logo

CENTROX

Zielona Góra

Opinie o CENTROX

anonim 2011-03-06 22:12
Rozmowa kwalifikacyjna wypadła bardzo obiecująco... szkoda ze kilka dni pracy pokazały faktyczny jej stan... NIE POLECAM małe zarobki a dużo wkładu...
JA 2011-03-09 18:44
DZIWIĄ MNIE OPINIE CHYBA NIE W TEJ FIRMIE PRACOWALIŚCIE. PRACUJE TU OD BAAARDZO DAWNA I MNIE JAKOŚ NIE ROLUJĄ. JESTEM ZADOWOLONY!
anonim 2011-03-16 16:52
anonim - 2011-03-16 16:44:19

mam samą pozytywną opinię o firmie Centrox i ludziach tam pracujących. Zgrany zespół, dążący do wspólnych celów, sympatyczna atmosfera,pracownicy i zarządcy lojalni i znający swoje obowiązki.[usunięte przez moderatora] dbają o swoich pracowników i dobrze wywiązują się w kwestii rekrutacji i szkolenia pracowników. A prawda jest taka,że ktoś kto nie chce nic robić w pracy i nie wiem na czym polega praca w zespole nie bedzię mógł docenić strategii firmy. Aby coś zyskać, trzeba z siebie coś dać,Nie ma nic za darmo. Szanujmy pracę i starania innych ludzi, a jak chcecie pisać głupoty to znaczy, że nie dojrzeliście do tego by się nazywać \\\\\\
mam samą pozytywną opinię o firmie Centrox i ludziach tam pracujących. Zgrany zespół, dążący do wspólnych celów, sympatyczna atmosfera,pracownicy i zarządcy lojalni i znający swoje obowiązki.[usunięte przez moderatora]dbają o swoich pracowników i dobrze wywiązują się w kwestii rekrutacji i szkolenia pracowników. A prawda jest taka,że ktoś kto nie chce nic robić w pracy i nie wiem na czym polega praca w zespole nie bedzię mógł docenić strategii firmy. Aby coś zyskać, trzeba z siebie coś dać,Nie ma nic za darmo. Szanujmy pracę i starania innych ludzi, a jak chcecie pisać głupoty to znaczy, że nie dojrzeliście do tego by się nazywać \\\\\\\"pracownikiem\\\\\\\". pozdrowienia dla całej EKIPY CENTROX Z ZIELONEJ GÓRY :) pisała paulina l żary :)
anonim 2011-03-18 18:01
LUDZIE TEN [usunięte przez moderatora] TO JAKAS MASAKRA,OBIECUJE W OGLOSZENIACH ZAROBKU KILKUTYSIECZNE HAHAHA PRACATELEMARKETERA TO ZAFAJDANE 1386BRUTTO TJ. 100PLN NA REKE CHYBA ZE ZROBISZ OD GROMA UMOW CO JEST NIEREALNE TO ZAROBISZ 1200 HAHAHA KTO O NIM NAPISAL CIASTECZKO?? CZYBA CIASTECZKOWY POTWÓR NA SOLARIUM SPEDZIL WIECEJ CZASU NIZ TINA TERNER URZADZA SOBIE TYGODNIOW SZKOLENIA ZA KTORE NIE PLACI A NA PIERWSZA WYPLATE TRZEBA CZEKAC DO 25 NASTEPNEGO MIESIACA WIEC JESLI ZACZNIESZ PRACE NP 8KAWIETNIA PIERWSZA CAŁĄ WYPLATE CZYLI 1000PLN DOSTAJESZ W CZERWCU ;/ JEST NIEPOWAZNYM CZLOWIEKIEM,STAWKA NA REKE TO 6 Z GROSZEM TO [usunięte przez moderatora] NIE DAJCIE SIE W TO WCIAGNAC...WSZYSCY ODCHODZA I TYLKO SZUKA IDIOTOW...UMOWA NA ZLECENIE I PONIZANY CODZIENNIE ZE JAK NIE POPRAWISZ WYNIKU TO CIE ZWOLNIMY JEST FRAJER BEZ SZKOLY....
kurier 2011-03-19 10:20
Przyznaj sie Wywalili cie ( usunięte przez administratora ) bo sie nie nadawalas Strasznie mieszalas przez co my mielismy wydluzone trasy. Raz cie zwolnili to nie wiem czemu zatrudnili cie ponownie. My juz slyszelismy jak na nas do szefa na sargi latalas pewnie z kazdej roboty cie za to wywalali. Prawda jest taka pani ( usunięte przez administratora )( usunięte przez administratora )nikt nie plakal za pania wrecz przeciwnie
marcin moses 2011-03-27 23:53
Witam
Przypadkiem tu trafiłem, nie pracowałem tam - rzeczywiście manager ma rację, że pisanie jako anonim nie jest w porządku i mało wiarygodne (to może pisać konkurencja), ale to przywilej internetu. Dziwne, że manager ma czas zajmować się takimi pierdołami jak te opinie. Jest też nieetyczne wystawianie takich płytkich ocen przez pracodawcę, że ktoś nie potrafi włożyć papieru do drukarki, bo podchodzi to pod poniżanie - dopóki pracownik Cię nie okradnie i nie działa na twoją szkodę to nie możesz wystawiać mu tak dyskredytujących opinii panie [usunięte przez moderatora]. Ocena dla firmy mierna, [usunięte przez moderatora] nie ma zdolności interpersonalnych i kompetencji - widać, że osoba kłótliwa, sam nie wie co robi w firmie. Ale jak ktoś skupia się na swoich korzyściach i pracy to takie coś nie powinno przeszkadzać, ważne żeby nie dać się naciągać:)
Sylwia 2011-03-31 19:35
Zgadzam się. Powiem tak:trezeba było z góry wszystko ustalić z szefem a nie teraz mieć pretensje. Każdy sam wypracowuje sobie zysk a jak się jest leniem i nierobem to trzeba się liczyć z pożegnaniem z pracą!
anonim 2011-04-15 18:08
Pracowalem w tej pseudofirmie 1 dzien. Kierowca z ktorym jedzilem klamal na potege tych biednych ludzi. Zaloga kurierow niczym gang olsena co jeden to glupszy. Odradzam szkoda czasu i samochodu.
Asia 2011-05-10 20:25
a więc tak ... Centrox brzmi ładni e, jednak znając osobiście jednostkę zarządzającą ,[usunięte przez moderatora]y- nie polecam .
Człowiek nie zdolny do zarządzania czymkolwiek i kimkolwiek , z masą uzależnień / nie zrównoważony emocjonalnie , który na każdym kroku szukał forteli , w jaki sposób zrobić wynik , jak najmniejszym kosztem , hmmm może i było by to ok , gdyby ci biedni ludzie , którym obiecywano góry , byli świadomi tego , że nie pracują za to co zostało im obiecano ...
Zapewne po tym komentarzy , pan[usunięte przez moderatora] siądzie na telefon i jego tzw Ogry dopiszą kilka pochlebnych komentarzy , ludzie ktoś przede mną napisał , że latem jest alternatywa truskawek , a więc może warto to rozważyć niż wiązać sie z Centroxem .
Asia 2011-05-16 12:46
a to niby po jakim fachu ? W Liceum jeszcze nikt , nigdy fach nie nabył , a ten człowiek żadnym innym świadectwem się nie szczyci , no MBI to on nie zrobi w życiu , co najwyżej sobie kupi , tak czy siak może i miły z niego człowiek , tylko że poza tym nic .
Pozdrawiam Wszystkich .
Justyna 2011-07-04 13:53
Pracuję od 3 tyg i nie mogę narzekać, a przyznam sie ze po przeczytaniu tego forum miałam obawy. Szefostwo organizuje szkolenia, tłumaczą wszystko itd. Atmosfera miła, skład młody i w miare zgrany. Jeśli chodzi o telekarketing to nie mam zastrzeżeń.
bahama 2011-07-08 12:09
mam takie pytanie, czy 1386 zł brutto to jest stałe wynagrodzenie nieuzależnione od wyników sprzedażowych a ponad tą kwotę to prowizja od sprzedaży ?
szukajaca pracy 2011-07-13 10:48
No dobra, ale niech ktos do licha powie rzetelnie jak jest: wciska się tam niezorientowanym ludziom, przy dowolnych tekstach, rzeczy które mogą mieć dużo taniej gdzie indziej, czy nie?
Jeśli to jest sprzedaż Telekomunikacji Novum, to np. jest taki artykuł na internecie, gdzie m.in. pisze:
\"Nierzetelnym akwizytorom Telekomunikacji Novum przygląda się Urząd Komunikacji Elektronicznej. - Jeżeli okaże się, że takich sygnałów będzie więcej i dzieje się tak za aprobatą operatora, zdyscyplinujemy go i przeprowadzimy postępowanie - zapowiada Jacek Strzałkowski, rzecznik urzędu. - Przypomina to praktyki, które kilka lat temu wprowadzili konsultanci Tele2. Ukaraliśmy ich wówczas grzywną w wysokości 1 mln zł. Maksymalna kara w takiej sytuacji wynosi do 3 proc. przychodu firmy za ubiegły rok.
W sprawie Telekomunikacji Novum postępowanie wyjaśniające wszczął też Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów.
- Sprawdzamy, czy umowy proponowane przez firmę nie zawierają klauzul niezgodnych z prawem - informuje Maciej Chmielowski z biura prasowego UOKIK. - Jeżeli okaże się, że postanowienia stosowane przez przedsiębiorcę są tożsame ze znajdującymi się w rejestrze klauzul niedozwolonych, prezes może wszcząć postępowanie właściwe, a maksymalna kara wynosi wówczas 10 proc. ubiegłorocznego przychodu. \"
anonim 2011-07-18 09:44
to jest stała pensja nie uzależniona od wyników. szefostwo za dobre wyniki wynagradza prowizjami
mala 2011-07-21 21:00
szukajaca pracy - 2011-07-13 10:48:45

No dobra, ale niech ktos do licha powie rzetelnie jak jest: wciska się tam niezorientowanym ludziom, przy dowolnych tekstach, rzeczy które mogą mieć dużo taniej gdzie indziej, czy nie?
Jeśli to jest sprzedaż Telekomunikacji Novum, to np. jest taki artykuł na internecie, gdzie m.in. pisze:
\\
Nie można oceniać jednej frmy handlowej na działaniu innych, to ze ktoś wciska kit ludzią bo w ten sposób zarabiają na życie to jedno i onich sie pisze w necie czy na stronie uke. Pracwoałam w dwóch innych biurach cal center i powiem tak. To co się dzieje w tej firmie to jest miód porównując z poprzednimi. Nam ciągle wpajali żeby nie dzialac na szkode klienta i tlumaczyli tak jak tylko sie da by on to zrozumial. Gdyby szefostwo sie nie zmienilo pewnie dalej bym pracowala :( Jezeli moja wypowiedz miala by komus pomóc to szczerze mowiac bardzo fajnie mi sie tam pracowalo i zlego slowa o tej firmie nie powiem choc wciaz nie wiem za co to ja zostalam zwolniona panie Bartku[usunięte przez moderatora] i prosze mi wierzyc ze zalu nie mam :) Pozdrawaim szefów byłych i obecnych
anonim 2011-07-23 09:20
Moi drodzy forumowicze :) puknijcie się wszyscy w głowę i zobaczcie czy nie trzeba poprawić :D
Wypisujecie takie bzdury, że śmiać się chce! Przychodzicie do pracy nawet nie wiedząc na czym to wszystko polega. Zamiast na łapu capu wysyłać Cv to poczytajcie coś o tej firmie. Przychodzicie na szkolenia, gdzie po 3-5 dniach rezygnujecie, że to nie dla was. My marnujemy swój czas, by czegoś nauczyć nowe osoby, a one nawet nie poinformują, że ich nie będzie. Czy tak się zachowują ludzie dorośli? No raczej NIE !!! Jeżeli, ktoś jest słaby i się do tego nie nadaje, że logiczne, że zostanie zwolniony. Firma nie będzie dopłacać, do pracownika, do którego nic nie dociera. Po to są szkolenia, po to są osoby szkolące, by w razie czego przyjść i zapytać. Więc gadanie, że ta firma to oszustwo czy coś to pomówienia, ponieważ ja jestem najlepszym tego przykładem, że tak nie jest !!! Jeżeli, ktoś chce pracować i jest w tym dobry to zostanie doceniony. Nie chodzi tu nawet o zarobki, ale o samo doświadczenie!!!
Więc te osoby, które [usunięte przez moderatora]wiedzą niech się nie wypowiadają :)
Pozdrawiam serdecznie wszystkich gamoni, którzy są słabi :)
Angelina 2011-08-31 16:47
Dziwię się tym opiniom??? Nie zdziwiłabym się, gdyby te opinie pisała jakaś konkurencja ... W pracy nie odczuwa się stresu i to najważniejsze. Z checią i przyjemnością tu się pracuje i nie widze powodów do narzekań. Z czystym sumieniem mogę polecic.
anonim 2011-10-19 12:50
NIE POLECAM PRACY W CENTROXIE GDY KTOŚ JEST ZA BARDZO WRAŻLIWY PONIEWAŻ DZIAŁAJĄ W SPOSÓB NIEUCZCIWY DO KOŃCA. KONSULTANTKI PRZEDSTAWIAJĄ SIĘ ŻE DZWONIĄ Z TELEKOMUNIKACJI I KURIERZY PRZYJADĄ ABY PODPISAĆ UMOWĘ.KURIERZY JADĄ I PODPISUJĄ Z KLIENTAMI KTÓRZY NIE WCZYTUJĄ SIĘ W UMOWĘ.A CI KTÓRZY POŁAPIĄ SIĘ ŻE TO JEST TELEKOMUNIKACJA NOVUM TO RZADKO PODPISUJĄ UMOWĘ BO WOLĄ ZOSTAĆ W TP
anonim 2011-12-07 18:33
witam ktos wczesniej napisal ze jak ktos lubi sie bawic w pracy to polecam,no i ze szef niezle ciacho:):):) w jakim senise o bawienie? i czy ten szef to naprawde przystojniak???pozdrawim
malenka 2011-12-30 17:40
witam macie racje ze firm CENTROX to jest jedna z najgorszych firm w zg. bylam tam na szkoleniu jakos wytrwalam tam 5dni i pozniej kolejne dni po szkoleniu. zgodze sie z wami ze atmosfera ok ale kierownik i lider panosza sie i wymagaja 2 razy wiecej zeby umowic kuriera na spotkanie z klientem. jak tego nie wykonasz to masz zjebki i dostajesz limit umow do podipisania jak nie zdolasz podpisac 20 umow to dziekuja ci za prace i za darrmo pracowane dni. ja im sama podziekowalam bo nikt mna niebedzie manipulowal w pracy. zarobki sa male. nie polecam tej firmy.
rozowapantera 2012-01-04 13:52
malenka - 2011-12-30 17:40:35

witam macie racje ze firm CENTROX to jest jedna z najgorszych firm w zg. bylam tam na szkoleniu jakos wytrwalam tam 5dni i pozniej kolejne dni po szkoleniu. zgodze sie z wami ze atmosfera ok ale kierownik i lider panosza sie i wymagaja 2 razy wiecej zeby umowic kuriera na spotkanie z klientem. jak tego nie wykonasz to masz zjebki i dostajesz limit umow do podipisania jak nie zdolasz podpisac 20 umow to dziekuja ci za prace i za darrmo pracowane dni. ja im sama podziekowalam bo nikt mna niebedzie manipulowal w pracy. zarobki sa male. nie polecam tej firmy.
domyślam się kto to napisał:) Takie wypowiedzi są spowodowane rozżaleniem wynikającym z tego że ktoś sobie nie poradził - że był słaby. Praca naprawdę świetna, można całkiem nieźle zarobić jak się jest kumatym i dobrym w tym co się robi. Poza tym atmosfera świetna! POLECAM!!!!!!!!
jaaaaa 2012-01-10 20:20
[usunięte przez moderatora] i nic wecej, obiecuja ci ze zarobisz 3-4tys ale odlicza ci z tego paliwo, znajomi to auto sluzbowe dostana, ale tak to wlasne auto trzeba mimec. praca do bani !!!!!!!!
marko 2012-01-14 15:29
z tego co widze to najlepiej po znajomosci tam pracowac,chyba ze szefowi spodoba sie jakas pracownica to pewnie bedzie miala dobrze,szef niby przystojny to mozliwe ze jakas mu ulegnie:P
ja1 2012-01-16 19:39
1. Na rozmowie kwalifikacyjne manager kłamie, że dostaje się za podpisaną umowe 30 zł a faktycznie jest 20.

2. Praca kuriera to nie praca kuriera tylko AKWIZYCJA. Wciskanie umow starszym ludziom i kłamanie.

3. Jezdzi sie swoim samochodem 10- 12 h dziennie

4. Manager opowiada ze po okresie próbnym dostaje sie umowe o prace co oczywiscie jest brednia bo jest tylko umowa zlecenie.

5. Szkolenie trwa tydzien. Czyli tydzien jedzisz z kims, marnujesz czas.

6.Na wyplate czeka sie do 25 nastepnego miesiaca. I nikt laskawie nie informuje ze po odstapieniu od umowy przez klienta do 10 dni nie dostaje sie kasy za taka umowe. Ogolnie jedna wilelka masakra. Rodziny z tego sie nie utrzyma. ZERO PERSPEKTYW

7. Na beznadziejnosc tej pracy wskazuje ogromna rotacja pracowników. Jak dowiaduja sie jak zostali oklamani na rozmowie kwalifikacyjnej, na czym naprawde polega praca kuriera i ile godzin sie zapieprza to REZYGNUJA.

8. Klientow sie oficjalnie kłamie: mowi sie im, ze musza podpisac umowe bo to nakaz UE albo ze jak nie podpisza umowy to musza zrezygnowac z telefonu stacjonarnego i takie oszczerstwa sa uczone na szkoleniach i tak nam kaza mowic.

9. Jak masz podpisana umowe i nie dojedziesz do klienta to zostajesz obciazony kosztami dodatkowymi.

AKWIZYCJA, oszukiwanie klientów, sprzedaz po trupach. Praca nijak sie ma z kurierem. TO AKWIZYCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jedyne co jest w porzadku to zespol i ludzie ale z tego sie nie wyzyje.
katowice 2012-01-18 11:30
praca rzeczywiście po 9 10 h dziennie i jazda własnym samochodem ale o tym pisało już nawet w ogłoszeniu o prace. Na rozmowie powiedzieli ze 20 zł od umowy i koszty paliwa pokrywamy sami wiec tez nie było niespodzianki. mam wrażenie ze osoby piszące tutaj podobnie jak klienci do których trzeba jeździć nie słuchają do końca co się do nich mówi a później maja pretensje że wprowadza się ich w błąd. ekipa młoda i sympatyczna.
Weronika 2012-01-22 22:13
Zostałam zaproszona na rozmowę i mam zamiar skorzystać z zaproszenia. Ludzie, gdzie Wy szukacie opinii o firmie, na goworku? :)) Tutaj w 90% \\\"anonimy\\\" piszą źle o swoich byłych lub obecnych firmach, pracodawcach itp. Myślę, że nie ma co sugerować się negatywnymi wypocinami ludzi, którzy pewnie zostali zwolnieni z firmy, nic nie osiągnęli w swoim życiu, a teraz chcą w ten sposób wyładować swoją złość, poskarżyć się na swój ciężki i smutny los :) Narzekający, zróbcie coś dobrego dla świata - pamiętajcie, że dobro wraca, a gniewem niczego nie osiągniecie. Bez względu na wszystko, sobie i innym kandydatom życzę powodzenia :)))
Zwoleniak 2012-01-25 16:27
Witam dziś byłem na rozmowie w Radomiu na kuriera Pan miły sympatyczny jutro jadę na szkolenie ciekawe co z tego będzie Pozdrawiam
Piotrek 2012-01-29 14:49
Jezeli potrafisz oszukiwac ludzi, klamac w zywe oczy ta praca jest dla Ciebie. Pracowalem tam jeden dzien kierowcy glownie buractwo z wiosek, strata czasu.
Łukasz 2012-02-01 09:54
ja1 - 2012-01-16 19:39:13

1. Na rozmowie kwalifikacyjne manager kłamie, że dostaje się za podpisaną umowe 30 zł a faktycznie jest 20.



2. Praca kuriera to nie praca kuriera tylko AKWIZYCJA. Wciskanie umow starszym ludziom i kłamanie.



3. Jezdzi sie swoim samochodem 10- 12 h dziennie



4. Manager opowiada ze po okresie próbnym dostaje sie umowe o prace co oczywiscie jest brednia bo jest tylko umowa zlecenie.



5. Szkolenie trwa tydzien. Czyli tydzien jedzisz z kims, marnujesz czas.



6.Na wyplate czeka sie do 25 nastepnego miesiaca. I nikt laskawie nie informuje ze po odstapieniu od umowy przez klienta do 10 dni nie dostaje sie kasy za taka umowe. Ogolnie jedna wilelka masakra. Rodziny z tego sie nie utrzyma. ZERO PERSPEKTYW



7. Na beznadziejnosc tej pracy wskazuje ogromna rotacja pracowników. Jak dowiaduja sie jak zostali oklamani na rozmowie kwalifikacyjnej, na czym naprawde polega praca kuriera i ile godzin sie zapieprza to REZYGNUJA.



8. Klientow sie oficjalnie kłamie: mowi sie im, ze musza podpisac umowe bo to nakaz UE albo ze jak nie podpisza umowy to musza zrezygnowac z telefonu stacjonarnego i takie oszczerstwa sa uczone na szkoleniach i tak nam kaza mowic.



9. Jak masz podpisana umowe i nie dojedziesz do klienta to zostajesz obciazony kosztami dodatkowymi.



AKWIZYCJA, oszukiwanie klientów, sprzedaz po trupach. Praca nijak sie ma z kurierem. TO AKWIZYCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jedyne co jest w porzadku to zespol i ludzie ale z tego sie nie wyzyje.

Chciałbym zwrócić uwage na pkt 9 :)
jeśli ktoś ma podpisaną umowe to jak może nie dojechać do klienta ??
A więc osobe z konkurencji która to napisała serdecznie pozdrawiam bo ja żadnymi kosztami nie jestem obciążany, wszystkie wyzej wymienione pkt to totalna bzdura.
No cóż konkurencja zamiast wziąć się do roboty to wymyśla bajki.
Ogólnie po przeczytaniu tego zrobiło mi się strasznie wszystko jedno :)

praca ok, wszystko na czas, jasne zasady - PRACUJESZ = ZARABIASZ

GOSC 2012-02-14 23:40
CENTROX JEST TO NEW OFFICE I BYLY PHIL

Nie polecam tej firmy wystarczy Zobaczyc wlascicieli jakimi autami jezdza to idzie zrozumiec ze maja za umowe
ok
200 zl netto
a handlowcowi daja tylko 20 HAHAHAHA
pracujący 2012-03-03 20:37
UWAGA
FIRMA NIEWYPŁACALNA.
PRACOWNIK 2012-03-03 20:45
NIEWYPŁACALNI
haha 2012-03-04 11:15
Nie wypłacalna, a Ty dalej tam pracujesz? Dziwne??? Ty tam w ogóle pracujesz??? Czy tyko pieprzysz bzdury na forach???
nowy 2012-03-06 20:02
witam chcialbym sie dowiedziec cos o centrox w radomiu jak tam sie pracuje jacy ludzie czy normalni:)? i jaki jest kierownik.pozdrawiam
nie doszły pracownik 2012-04-03 19:33
witam byłem na szkoleniu 02.04 ogólne wrażenie negatywne na szkoleniu poruszasz sie swoim autem za swoją kasę i nie wiesz o tym puki sie na nim nie pojawisz o ogólnie żerowanie na starszych ludziach nie jasne rozliczanie umów wypłaty do 25 dnia następnego miesiąca trasy od 150 km i więcej jak jesteś obrotny to może 9h ale nie ma co liczyc na początku że będzie tak dobrze a raczej 12 h sie wyrobisz miła ekipa pozdro dla pani instruktor a poza tym nie widzę żadnych plusów RADOM niby 20 zł za umowę ale nic nie mówią o tych które są zerwane w ciągu 10 dni
jak wyzej 2012-04-04 18:40
tak jak wyzej wszystko sie zgadza. tylko szukaja jeleni i okazji do [usunięte przez moderatora]. umowa zlecenie ktora daja do podpisania jest w taki sposob skonstruowana ze Cie zgodnie z prawem moga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cyc na lewo i prawo. NIE IDZCIE TAM DO PRACY!!!! chyba ze macie sklonnosci do wolontariatu!!!!!!
rado 2012-04-22 09:44
co sie stalo z Pania instruktor bo slyszalem ze juz nie ma jej w radomiu przdniesli ja gdzies czy zrezygnowala z pracy?pozdrawiamwsumie nie zdziwil bym sie jak by zresygnowala
as2 2012-05-02 13:20
to jakimi furami jezdza ze tak im zazdroscisz??
kochaś pozdraiwia gamoni 2012-05-12 19:32
:D Ja wiem jakimi furami jeżdżą :D toyota awensis 2004 rok a obecny menager biura zdał niedawno prawko i wczesniej jezdził ósemka nie mylić z audi, autobusem ósemką:D pozdrawiam zakompleksionych. Mebager to pikus ale pomyśl sobie że ojciec właściciela którego na oczy nie widzieliście lata helikopterem:D a po drogach porusza sie porszawką :D pzdr
hahahahah 2012-05-18 09:54
hahahahahah
może dostaniesz 700 zł za 20dni*8godz
hahahahahaahahahaahhha
zg 2012-05-21 18:52
hahahahah - 2012-05-18 09:54:46

hahahahahah

może dostaniesz 700 zł za 20dni*8godz

hahahahahaahahahaahhha
Za 20 dni po 8 godz wychodzi równe 1500zł brutto, plus do tego dochodzą premie. System rozliczania jest prosty geniuszu :)
jenny 2012-05-23 10:10
Cześć
pracowałam i powiem Ci jedno, że tam nie zwalniają trzymają wszystkich chyba, że masz bardzo marne wyniki czyli około 2-3 umów dziennie, a jak tak to znaczy że nie umiesz kłamać więc po co im ktoś kto nie kłamie. 99,99% ludzi, którzy tam pracowali sami się zwalniają.
Powodzenia Ci życzę
zg 2012-05-23 20:16
chyba nie pracowałas w biurze w zg bo tutaj są troche inne wyniki.
były 2012-05-24 00:18
w ZG z tego co wiem od dawna biura nie ma i tam jest tylko telemarketing. Co do samej pracy da sie zarobic tylko trzeba miec spory \"dar przekonywania\"
zuk 2012-06-03 19:51
Kiedyś naprawdę świetne miejsce, atmosfera no i przede wszystkim można było fajnie zarobić. Niestety coś się popsuło, może to zasługa nowej menadżerki, która jest zwolenniczką systemu totalitarnego.Jak można wogóle krzyczeć na pracownika? Pewnie, że fajnie wyładować emocje i poczuć wyższość, ale to rozwiązanie dla osób ze słabym poczuciem wartości. W dodatku kasa już nie ta,do tego niestety coraz częściej nie na czas. Szkoda bo to było naprawdę fajne miejsce, w którym aż chciało się pracować.
1
xxx 2013-05-30 01:03
pracowałam w Centrox...ściema...
123 2013-06-27 18:53
cos ucichlo o tych [usunięte przez moderatora]... uciekli na ksiezyc czy co?
co robi centrox 2013-08-13 20:49
Czesc wiecie co teraz robia firma centrox czy newoffice ?? piszcie
krzaku 2015-02-11 22:24
niestety , ale ciężko Ci odpowiedzieć na to pytanie bo nigdzie w sieci nie można znaleźć po za goworkiem jakichkolwiek informacji na ich temat. Centrox jakby zapadł się pod ziemię i jedyny sposób , aby dostać o nich informacje to chyba tylko zapytania skierowane do ludzi którzy mają z firmą coś do czynienia
Ralun 2015-05-02 22:57
Nie widzę chyba większego sensu aby pisać tutaj na forum. Ludzie widocznie nie interesują się tą firmą. A sama firma ? No ciężko powiedzieć, nie zdziwiłbym się gdyby firma została zamknięta. Ale jeśli posiadacie jakieś inne informacje na ten temat to chętnie bym posłuchał co macie do powiedzenia w tym temacie.
Zostaw swoją opinię o CENTROX - Zielona Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTROX