brak logo

Brochem Metal Import Export Sp. zo.o.

Toruń

Opinie o Brochem Metal Import Export Sp. zo.o.

? 2011-04-28 20:05:19
A ja tam jestem zadowolony. Pracuje kilka lat, lubię włascicieli i kolegów z pracy.
Moge tez przyznac że nie którzy zmuszeni do opuszczenia miejsca pracy byli rzeczywiście niekopetentni i zwłaszcza z magazynu. Nie dziwię sie trochę, ze ich zwolniono, nie nadawali sie.
Teraz pewnie dla podniesienia swej wartosci złośliwie wypisują te bzdury.
były pracownik 2011-04-29 09:06:11
Ja też mam miłe wspomnienia z ta firmą. Nie moge złego słowa powiedzieć.
Polecam pracę w BM. Ci co sie tutaj wyżywają, pewnie zostali wylani z hukiem a teraz roboty znalesc nie moga i tyle.

potencjalny klient 2011-05-01 21:19:18
czytając wypowiedzi różnych ludzi daje wiele do myślenia i wątpliwości na temat tej firmy chciałam nawiązać współpracę ale się chyba wstrzymam z tą decyzją niech inni dadzą więcej informacji czy faktycznie tak jest

z poważaniem klient
p 2011-05-04 22:42:17
Zdecydowanie polecam. Firma bardzo profesjonalna i godna zaufania. Jednym słowem rewelacja!!!!
stały klient 2011-05-04 22:46:43
Brochem to najlepsza firma w branży metalowej. Kupuje tam od 8 lat. Polecam
jeszcze pracownik :( 2011-05-13 18:53:57
Nawiązując do poprzednich postów i wypowiedzi w większości z wiadomych powodów anonimowych, i ja wtrącę swoje opiniotwórcze 5 groszy.Jestem pracownikiem firmy Brochem i ciężko pracuję na swoją wypłatę a raczej policzek, bo tak czuję sie co miesiąc w okolicach 1go. Nie łatwo jest, przepraszam za słowo \( usunięte przez administratora )" ale to prawda,że nie szanują pracowników i klientów,zwodzą,manipulują prawdą,wszyscy równo z szefostwem na czele.(BIURA) Na całe szczęście już niedługo zmieniam pracę i ów firma pozostanie wspomnieniem o całej reszcie wspaniałych ludzi z produkcji,magazynu, kierowcach. Pracy,współpracy na żadnym szczeblu nie polecam!!!! :(
Grzegorz N 2011-05-15 20:16:44
Gratulacje dla firmy...Najlepiej oskarżyć własną nieudolność niekompentencją innych.Byłem dobrym magazynierem ale ciąża mojej żony była zagrożona wiec będąc na urlopie postanowiłem wykożystać wolne i to był błąd bo jako pracownik zatrudniony przez firmę zewnętrzną nie miałem do tego prawa ( usunięte przez administratora ).Cóż,jakoś to przebolałem bo byłem podobno bardzo dobrym magazynierem co w tej firmie okazało sie być rzadkością lecz nikogo to nie dziwi.Co do( usunięte przez administratora )bardzo miła osoba lecz trzeba być całkowicie lojalnym bo inaczej jest sie wrogiem a pracownicy są sympatyczni lecz jest tych coraz mniej bo sympatyczni są niewygodni.Jeśli chodzi o anonimowość to nie jestem taki bo to firma powinna być mi wdzięczna za milczeniePozdrawiam pracowników szeregowych bo ci co są spoufaleni napisali pochlebne opinie.Grzegorz N
1
Gzregorz N 2011-05-19 18:00:16
Uderz w stół a nożyce się odezwą...Jak napisała( usunięte przez administratora )mało kto ma odwagę by się podpisać i jak widzę osoba która skomentowała moją wypowiedź zapomniała o tym ale to szczegół.Dziwię się tylko,że ktoś pisze same bzdury bo premi żadnej ale to żadnej nie widziałem a za nadgodziny miałem płacone ale nie w tej wysokości jakiej się należały tylko takiej jaką wywalczyłem.Domyślam się która osoba to napisała ale wystarczy zapytać klientów jak wartościowym byłem bo z wieloma widziałem się później i pewnie dziwią się do dziś dlaczego tak się stało.Reasumując nie żałuję zwolnienia bo mam o jedno doświadczenie więcej ale żal mi osób które starają się pomniejszyć wartość tych co na to nie zasługują...Sami nic pewnie nie są zbyt wiele warci
1
pracownik 2011-05-19 21:25:52
Jezeli jedni dostali premię a ty nie. To sam sobie odpowiedz dlaczego???
jestem jaki jestem 2011-05-23 16:07:55
Szczerze polecam firmę BM.
Bardzo profesjonalna i rzetelna. Nie znam nikogo lepszego w tej braży.
anonim 2011-05-31 10:41:59
Nie chce mi się czytać tych bzdur. A firma, swietna, profesjonlana i bardzo profesjonalna zarówno dla klientów jka i pracowników. Polecam.
1
o 2011-06-07 10:09:06
Co za bzdura.
Firma bardzo kompetentna i rzetelna. Sam sprawdziłem. A wszyscy powyzej to sflustrowane matoły, których wywalili z pracy za nierubstwo.
a po co ? 2011-08-20 01:18:52
Polecam szczerze, ale tylko uczciwym ludziom nie krętaczom, pracuję od kilku miesięcy jestem zadowolony miła atmosfera, pensja na czas a w tych czasach to rzadkość. Moi znajomi poszukują pracy zwalniajcie się ,, nieudacznicy" !!!
007 2011-09-29 18:43:32
A że zapytam. Dlaczego się nie podpisujecie ci którzy tak zachwalacie.
Przecież wam nie grożą żadne konsekwencje za takie cukierki.
antka syn 2013-09-05 22:23:38
hehe co byś chciał wypłate na czas? ale tylko połowe bo tyle masz na umowie , a karte multisport- oczywiście teraz będzie aktywowana bo zimno się zrobi i będzie trzeba wiórki do pieca wrzócić
KLIENT 2013-09-25 10:57:50
Dzień Dobry czy jest może ktoś zorientowany i udzielić mi informacji jaka jest sytuacja w firmie gdyż mam problem z odzyskaniem pieniędzy od firmy BROCHEM METAL
1
Brochem = dno 2013-09-26 10:17:48
Raczej będziesz miał problem bo od wczoraj nie ma już firmy "Brochem"...
młody 2013-09-28 09:43:31
firma od dnia 26-09-2013 została zamknięta i będzie ogłaszana upadłosc,pracownicy dostali wypowiedzenia!!
woj2 2013-09-28 22:28:25
haha i wyszło szydło z worka jaka ta firma jeest mocna wczasy i iprezy szpan furami a na regałach pusto i się okazuje że chłopcy się bawią ale nie za swoje pieniądze lecz banku niestety czeba z powrotem zejść na dno morze dopiero stan oleju w głowie się podniesie teraz otwierają nowe firmy pod nową nazwą ale kto im teraz zaufa jak to cygany i matacze morze zrubmy ipreze z dodą ale kto jej zapłaci takich ludzi się nie żałuję naciągli wielu klijetów i firm zapomnijmy o tej firmie bo naprawde tylko ładny wizerunek i pycha a w środku wielkie bagno zawsze twierdze że każda firma ma swoje 5 min.
1
xxx 2013-09-30 20:49:41
Az mi się wierzyć nie chce,że firma ma długi,a może ja zamknęli,bo nie mieli zamówień.Takie domy,fury,zakupy,lekkie życie,aż trudno w to uwierzyć,że za pożyczone pieniądze.
woj2 2013-10-01 19:52:35
firma już zbańczyła jak niechcesz wierzyć to zadzwoń do nich nikt telefonu nieodbierze zbańczył brochem i cała spółka firmy z holandi tak się żyło za nie swoje pieniodze a iwetycje szły w czasy ciuchy,auta i ipry teraz ludzie czekają pod firmą za swojimi piniedzmi nara.
xxx 2013-10-02 21:29:45
A jednak prawda.To jest szok,bo jak można było sie bawić,kupwać ciuchy,wczasy za pożyczki,a teraz żal mi tych ludzi,którzy nie mają zapłacone za swoją ciężką prace,bo patrzyli na to jak sie bawili w dodatku nie za swoje.
1
x-men 2013-10-22 21:50:10
Beznadzieja
2
x-men 2013-11-11 23:07:54
Ciekawe bo jakoś (usunięte przez administratora) kupili sobie nowe samochody jakoś nie widać zeby firma zbanczyla bo niedawno była dostawa towaru do byłej firmy Tomax przez (usunięte przez administratora) Z tego co wiem to juz pan (usunięte przez administratora) działa na dziadoszanskiej 10 pod inna nazwa metzink
Pan. leasing 2013-11-13 10:17:29
Jak ktoś jest zainteresowany na licytacji jest ich maszyna do cięcia wzdłużnego :)
vv 2013-11-14 12:00:37
Gdzie ta licytacja???
x-men 2013-11-28 23:35:04
UWAGA UWAGA cały towar schowali w tomaxie w kamionkach
1
gall anonim 2013-12-18 10:14:21
Dwie maszyny (do cięcia wzdłużnego i krawędziarka chyba 6-metrowa) były wystawione na sprzedaż też coś tam słyszałem że trochę rzeczy wróciło do Holandii a co do nowo powstałej firmy to ciąg dalszy brochemu tylko pod nową nazwą...
Robal 2013-12-20 19:03:54
Z całej tej firmy żal mi tylko ludzi z produkcji. Dobrzy fachowcy.
2
gadziu 2014-01-27 15:24:53
jak ktoś jest taki mądry i wie gdzie jest ten sprzęt to niech da cynk niebieskim a nie sieje tutaj propagandę
ALI 2014-02-21 16:40:43
też nie wiem,o co chodzi przecież sprzedają nadal w całej Polsce i to grubo,wygrywają inwestycje po inwestycji,na Chmieli nie ma mocnych ludziska...
1
skf 2014-03-01 00:42:45
Jeden działa z Ukraińcami w Tomaxie Kamionki ul.Poznanska drugi na dziadoszanskiej
1
niewidomy5 2015-01-11 13:11:06
prezes z brochemu ma kompleks mniejszosci, jest kurduplem i to go boli, niech sobie przypomni jak w makro na kasie sprzedawal, musial miec zamowione specjalne krzeselko dla dzieci, poniewaz nie siegal do klawiszy od kasy
Darek 2015-03-25 22:36:50
"DZIAŁA DO DZIŚ" PO KONTEM PORTAL W KAMIONKACH I NIC SIE NIE ZMIENIA .... DO DZIŚ OSZUKUJE LUDZI MEGAAAAAA NIE POLECAM .... NIECH PIERW PAN R.CH ZAPŁACI STARE DŁUGI O NOWYCH NIE WSPOMNĘ PODPISAŁ PRACOWNIK FIRMY BUK...
2
mag 2016-05-20 08:19:27
@Luis mam do ciebie proste pytanie. Czy ty tam może pracujesz? Jakie są warunki i kontakt z szefami?
Zostaw swoją opinię o Brochem Metal Import Export Sp. zo.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brochem Metal Import Export Sp. zo.o.