brak logo

ERDBEERLAND

Toruń

Opinie o ERDBEERLAND

ares 2011-04-03 16:07:09
Jedzie ktoś na zbiory do Austrii do firmy Erdbeerland???
robertto 2011-04-14 13:01:42
tak. ja jadę wraz z małżonką . Wiesz coś więcej?
rico 2011-04-14 23:29:45
Też mam jechać i tylko tyle wiem ...
monia123 2011-04-15 14:53:15
DZWONILI DO WAS ?,CZY ZOSTALIŚCIE POINFORMOWANI E-MAILOWO?
rico 2011-04-15 16:54:23
tylko mailowo :(
Robertto 2011-04-27 08:49:17
Czy ktoś z Was ma termin pryjazdu na 15 maja?
robertto 2011-04-28 08:41:28
Hej! czy jodezwie się ktoś na tym forum?
rico 2011-04-28 09:16:52
Albo nikt nie jedzie 15 maja, albo nikt tutaj nie zagląda
robertto 2011-04-28 10:24:01
Witaj Rico!
Raczej nikt tu nie zagląda,bo wiem z innego forum, że ludzie tam jadą w różnych terminach. A Ty kiedy jedziesz i skąd?
anonim 2011-04-28 11:01:52
Ja jadę jutro z podkarpacia
rico 2011-04-28 11:18:27
gdzieś mi nick wcięło :P
robertto 2011-04-28 11:22:32
To znaczy, że jedziesz na szparagi?
rico 2011-04-28 11:50:18
Tak szczerze mówiąc to nie wiem co dokładnie będę zbierał, bo jade pierwszy raz. Na miejscu się okaże.
robertto 2011-04-29 09:05:53
Do jakiej miejscowości jedziesz? Może do Radfeld..?
rico 2011-04-29 11:08:35
Zgadza się
Łukasz 2011-05-24 10:20:45
Mi załątwiłą klezanka.Placi sie 5 euro na dzien za wyzywienie.mieszkanie w pensjonacie(5 euro za jedzenie i nocleg).Zaliczki mozna brac ponoc co tydzien po pierwszym lub po drugim tygodni.NIE pamietam. Zarobek 3600.Auto firmowe do dyspozycji na zakupy.
Radek 2011-07-19 20:58:50
Ta firma to podpucha, nie wypłacalna, nie radzę tam jechać. Byłem z dziewczyną, jeździmy kilka lat, ale w tej firmie organizacja jest do du.... Brygadziści masakra. Odradzam. Jak na powrót zarobicie to dobrze.
Pozdrawiam
xxxxxxx 2011-07-21 13:39:19
Witam chcę wyjechać na zbiór truskawek i borówek.. Czy ktoś już tam był??? proszę o jakiekolwiek informacje..
pozdrawiam
mika 2011-07-23 12:43:25
też chce tam jechać, czy jest ktoś z Wrocławia? I jaka jest ta firma ktos wie, widzę, że jest tu tylko 1 zła opinia, jeśli chodzi o współprace z ta firma, ale czy to prawda?
anonim 2011-07-23 12:46:06
mika - 2011-07-23 12:43:25

też chce tam jechać, czy jest ktoś z Wrocławia? I jaka jest ta firma ktos wie, widzę, że jest tu tylko 1 zła opinia, jeśli chodzi o współprace z ta firma, ale czy to prawda?

Dokładnie miejsce pracy Tyrol.
Peter 2012-01-30 13:50:57
Witam .planuje tam jechać
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2012-01-30 15:39:22
ja akurat jestem zadowolony bardzo i polecam trzeba pracowac a się nie opieprzać pojedziecie sami zobaczycie nie słuchajcie tych bzdur ;)
prawda 2012-01-31 11:09:13
(usunięte przez moderatora) Wyobrazcie sobie zbieranie truskawek po stromych Alpach w czasie deszczu Masakra
(usunięte przez moderatora) Placenie za pensjonat za pieniadze ktorych nie zarabiacie
Pobudki o 3 nad ranem i oczekiwanie na wyjazd czasem 3 godziny
Nie wybierajcie sie Tam
Lepiej znajdzcie prace gdzies indziej
Nigdy tam NIE ZAROBICIE
Wrocicie Zawiedzeni i bez kasy
MOWIE PRAWDE
aras 2012-02-09 15:41:02
witam mam pytanie czy ktoś już kiedyś był w austri na tych zbiorach jak z pieniędzmi są wypłacalni?????
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2012-02-10 09:42:17
hej są wypłacani i trzymają się terminu możesz nawet poprosić o większą sumę masz co tydzień zaliczki w wysokoci 50 eur ale możesz poprosić o więcej
Siokor mivo 2012-02-13 17:07:45
trzeba pracować a nie chlać i czekać aż pieniądze sie dostanie za darmo nie ma tak dobrze praca to nie wczasy pod gruszą ani na majorce ja jestem bardzo zadowolony z podejścia Szefowej do ludzi jest tez człowiekiem zatrudnia ludzi po to aby pracowali a nie wypoczywali i tak jest możliwość poproszenia o wolne wiec zastanówcie się ludzie co piszecie bo chyba coś nie tak z wami przmyślcie to co piszecie pozdrawiam (usunięte przez moderatora)
Siokor mivo 2012-02-13 17:37:06
Firma przyjazna pracownikom godna polecenia
michał 2012-02-22 14:48:20
pytanie do sikoro
witam cie jestem chetny na wyjazd i nmam pytanie jak się tam dostać jakim przewoźnikiem najlepiej dałbyś mi jakieś namiary. pozdrAWIAM
Siokor mivo 2012-02-22 19:43:51
michał - 2012-02-22 14:48:20

pytanie do sikoro

witam cie jestem chetny na wyjazd i nmam pytanie jak się tam dostać jakim przewoźnikiem najlepiej dałbyś mi jakieś namiary. pozdrAWIAM
zależy z kąd chcesz jechać z jakiego województwa
michał 2012-02-23 08:08:06
z tarnowa małopolskie
usdrowski111 2012-06-24 15:44:38
Witam wszystkich.Byłem tam w zeszłym roku i wcale nie było tak żle.Trzeba pracować i tyle.To jest praca przy zbiorach i nie kazdy się nadaje.Może jest tam ktoś teraz kto był rok temu pierwszy raz.Niech się odezwie.
jhubjbjkkl 2013-03-11 10:48:12
podaj meila jestem z krakowa i mam zamiar jechac tam do pracy
aneta1984 2013-04-15 20:26:04
witam,bylam tam 2lata temu,jest ciezko ale nie ma zle;) czy ktos wybiera sie jechac? jestem ze slaska
opos 2015-02-28 12:45:29
Jak mniemam chodzi o firmę ERDBEERLAND z Austrii tak? Nie wiem czemu w temacie firmy jest wpisany Toruń jako miasto, chyba coś nie tak. Widze też, że w sumie od 2012 roku nie było tutaj opinii o aktualnych warunkach wyjazdowych, tylko jakieś pytania i noszenie się z zamiarem wyjazdu. Może jednak ktoś wie, czy opłaca się nimi w ogóle zainteresować?
Zook 2015-03-24 05:44:15
Praca za granicą zawsze niesie ze sobą wiele wyzwań i wyrzeczeń. Jeżeli ktoś jest zdecydowany na poświęcenie wszystkiego kosztem zarobku to droga chyba jest wolna. Nie wiem co prawda na jakie stanowiska obecnie może być prowadzona rekrutacja za granicą, ale podejrzewam, że język niemiecki to trzeba mieć opanowany...
mikurka 2016-05-15 17:13:47
maja, pewności nikt ci nigdy nie da, ale jeżeli nie masz polskiemu pracodawcy nic do zaoferowania to za granicą w Holandii czy Niemczech będzie łatwiej coś znaleźć. Życzę powodzeniam ja wiem, że jest to warte ;)
Zostaw swoją opinię o ERDBEERLAND - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ERDBEERLAND