logo Stokrotka

Stokrotka

Świdnica

Opinie o Stokrotka

??? 2010-10-29 22:05:49
Stokrotka w Świdnicy to najgorszy sklep jaki kiedykolwiek w życiu widziałam... Brud, towar po terminie, brak słów... Nie kupujcie tam dobrze wam radzę.
ktoś 2010-11-05 19:35:32
Kierowniczka to głąb,który nic nie umie a rządzi ta stokrotką jak mucha gównem... Jest frajerka i tyle powinna zarzadzać publiczna toaletą a nie sklepem. A o towarze w sklepie,że po terminie i że syf na półkach to już nie wspomne...
anonim 2011-02-08 16:47:00
Jestem na szkoleniu i najbardziej nie podoba nam sie praca pani koordynator ze stoiska miesnego to porazka nic ja nie interesuje tylko rozkazuje godzinami siedzi w biurze to jest nie normalne czy kierownictwo nic nie widzi czy udaje mam nadzieje ze nasza koordynatorka taka nie bedzie leniwa jak ta ta to jest wyjatkowym leserem
anonim 2011-02-09 18:57:50
tam jest tylko jeden balagan
anonim 2011-02-22 23:56:12
a o której stokrotce mowa?
Anonim 2012-03-26 16:35:33
Ludzie,jesteście nie normalni... Nie wiecie jak to jest... Oni też są ludźmi,którzy harują jak wół dla Nas, by nam było dobrze. Idźcie sb do Netto i tam porównajcie. Tam to dopiero syf i mogiła.... A nie stokrotka..
KAka 2014-07-08 19:22:53
Tak potrącają,a raczej samemu się oddaje gotówkę na koniec miesiąca,każdy grosz.
to ja 2014-12-11 15:22:17
pracować trzeba wszędzie, a te osoby co piszą taką opinie to same lebry i lenie, myślą , że będą im płacić tylko za to, że przyjdą do pracy poplątają się i tyle!!
ja też 2015-01-17 05:42:55
Praca na stoisku mięsnym to porażka,Pani koordynator kaze myć wędliny , sprzedawac po terminie bo kielbasa jest w promocji . Praca tam to jedna wielka porażka
bbb 2015-01-20 16:14:46
hej a powiedzcie o co chodzi z urlopami?daja kiedy pasuję kierownikom a nie pracownikowi.i dlaczego nie ma jakiś fiszek ile sie zarobiło i za co?
fgvb 2016-05-15 19:00:17
widze ze w Stokrotke szukaja na przyklad na stanowsiko magazyniera- sprzedawcy w kilku miastach w Polsce oferuja tuta miedzy innymi umowę o pracę, stabilność zatrudnienia, szkolenie wdrożeniowe, możliwość awansu wewnętrznego (70% awansów wewnętrznych)
Zostaw swoją opinię o Stokrotka - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stokrotka