brak logo

F.H.U. "VERITA" s.c.

Gliwice

Opinie o F.H.U. "VERITA" s.c.

anonim 2010-05-18 20:12:52
nie polecam
beata 2010-05-27 12:53:23
firma kogucik. jak ktoś chce marnować czas i pieniądze to niech tam idzie. kasy na pewno nie zarobi.
anonimowy 2010-06-15 15:04:48
Firma ok, szybko rozwija się i idzie zarobić...
roza 2010-06-16 21:44:26
ciekawe kto napisal firma kogucik bylam w sprawie pracy wczoraj praca wre nie maja miejsc .rozmawialam z dziewczynami ktore tam pracuja.jest okej.
milena 2010-06-23 22:14:51
pracuję tam od kilku tygodni bardzo miła atmosfera ,co ważne spokój czyli nie naciskanie na pracownika kto się nie nadaje sam odchodzi bo ma świadomość ,że trofił nie do tej bajki.Pozdrawiam fajne i życiowe szefowe trzymajcie tak dalej. całusy... życzę dalszych pomysłów i sukcesów
oszukany 2010-08-03 11:33:38
Banda oszustów i tyle. Radzę uważać wszystkim na nich.

anonim 2010-08-03 15:08:49
Najgorsza firma jaką znam!
Oszukują z wypłatami (usunięte przez administratora)
O urlopie czy l4 można zapomnieć do tego rzekoma"szefowa" nie zna się na rzeczy i traktuje wszystkich jak niewolników!
Zwolnienia dyscyplinarne są nieuniknione!!!!!
karina 2010-08-03 15:20:21
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wysyłają do firm produkty bez jakiejkolwiek konsultacji z klientem
majka 2010-08-15 20:17:29
normalny czlowiek zna firme w jakiej pracuje a ty jestes chyba nierobem ktory ciagle szuka. sadzac po kilku niepochlebnych wypowiedziach o firmie z tego samego dnia mysle ze pisze to jedna osoba. jak chcesz oczerniac normalne osoby to włącz inteligencje i pisz co tydzien..
a 2010-08-16 09:18:56
oszukują klientów i to na takie kwoty że głowa boli
milena 2010-08-17 12:21:54
Ta firma to jedna wielka ściema! Kłamią i oszukują nie tylko klientów ale również pracowników.
były pracownik 2010-08-18 11:55:39
Naprawdę dziwna firma ,człowiek na szkoleniu jest całkowicie odosobniony , nie dostaje się umowy i siedzi się na czarno. Występują nawet takie sytuację że nagle po telefonie do biura każą wyjść szybko z pracy a następny raz nie wiadomo kiedy się przyjdzie i czeka się na telefon. Zupełnie jak by ta firma robiła jakieś nie legalne rzeczy!
pracownik 2010-08-24 10:53:40
Mobbing mobbing mobbing!
Karina Tlałka - właścicielka 2010-09-30 21:25:35
Dziękuje wszystkim za opinie na temat mojej Firmy, to wspaniałe,że cały czas myślicie o mnie, martwicie się o pracowników i klientów moich. Drogie Panie i Panowie zapraszam do osobistych odwiedzin i na dobra kawę :)
ala 2010-11-09 20:15:32
byłam w tej firmie prawie od początku zasady od początku są jasne i do dogadania jeśli ktoś nie chce pracować to po prostu tego nie robi .idioci przstańcie oczerniać innych i zajmijcie się pracą a nie innymi to wam napewno na dobre wyjdzie.
[usunięte przez moderatora] pozdrawiam Cię mocno.
były pracownik 2010-11-19 14:52:06
Ciekawe dlaczego nie dajecie umowy o pracę i zwodzicie ludzi!
Anonim 2011-01-06 14:39:51
Witam. Pracowałem w tej firmie i od samego początku był mi znane warunki. Szefowa nie naciska, ale wymaga, kto widzi że się nie nadaje sam odchodzi. Na okresie próbnym, co mnie zdziwiło każdy mi podpowiadał, dawał rady, ekipa zgrana! A te negatywy co wypisujecie to pewnie z żalu, że albo nie pracujecie tam ale jesteście z konkurencji:)
Pozdrowienia:)
pracownik 2011-01-27 13:30:50
widocznie nie zasłużyłeś... jak brzmi Twój nick jesteś byłym pracownikiem :)
Pani dobra rada 2011-01-27 13:40:03
były pracownik - 2010-11-19 14:52:06

Ciekawe dlaczego nie dajecie umowy o pracę i zwodzicie ludzi!

Jak można zadawac takie oczywiste pytania drogi "były pracowniku" ?
Z tego co wiem w każdej firmie umowę o prace dostaje się, gdy się na to zasługuje, spełnia się wymagania, pracuje nie obija i pokazuje się,że jest się wytrwałym i odpowiedzialnym pracownikiem. Korzyści dla firmy to korzyści dla pracownika. Widocznie nie spełniłeś/-as żadnych z tych warunków pretensje kierujesz nie pod ten adres co trzeba. Spójrz w lustro, a tam zobaczysz osobę do której pretensje i petycje z zażaleniami możesz składać...:)
Pozdrawiam
anonim 2011-09-04 04:03:27
Firma verita jest to mikrofirma w kturej pracowalo mi sie dobrze warta polecenia innym ! Szefowa zawsze czarno na bialym z humorem potrafila wszystko wyjasnic a jesli komus nie odpowiadala ta firma to bardzo proste nie musial tam pracowac i samemu powinien otworzyc firme, zobaczyc jak to jest a nie pisac trylogie ! Pozdrawiam Szefowa dobry pracownik z zagranicy :)
absolwentka 2012-06-05 19:35:36
firma dziwna,wszyscy mili ,dosc dziwni bo strasznie dziecinni,wiecznie smiechy ,rodzinny biznes...na moje oko to matka corki siostry i kuzynki ...pieniadze zadne,umowa taka ,ze lepiej isc na piechote do tajlandii :-) produkty ogolnie dostepne w internecie - cenniki sekocenbudu ,ksiazki dla branzy budowlanej itd.itp ...prowizja ze sprzedazy niby,ale jak beda zwroty to nie,jesli 40 produktow to tak prowizja ....dziwny telemarketing ....ale cuz kazdy orze jak moze....studenci mile widziani- student w roli murzyna czyli uda ci sie sprzedac to super ...pieniadze dostaniesz kiedys tam...jak przelewy beda...wielkiej kariery nie zrobicie,kuzyni, corki,koledzy i przyjaciele szefowej w pierwszej kolejnosci chca jesc.
osoba zadowolona z życia 2012-06-19 10:42:23
Widzę, że komuś żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę ściska… człowiek jest tak skonstruowany, że potrzebuje jedzenia, a jak komuś to nie odpowiada, to trudno. Nikt nikogo nie zmusza do pracy. Jest tyle firm telemarketingowych w Gliwicach i okolicach, że proszę bardzo… tylko kto by przyjął takich beznadziejnych pracowników, którzy zaledwie w miesiącu 20 sprzedaży nie potrafią zrobić!!! Sorry, ale za darmo nikt nikomu kasy nie wypłaci… Natomiast każdy może założyć własną firmę i wtedy dopiero może się odzywać, i wypisywać tutaj jakieś uwagi. Polska dziwny naród jesteś wredny źle, jesteś miły też źle, ludzie opamiętajcie się!!! Jakby co, to „cóż” piszemy przez „ó” zamknięte… Widać, że ktoś nie uważał w szkole na gramatyce xD ha ha
PS. Milej wycieczki do Tajlandii xD
Pozdrawiam – Siostra, matka, kochanka, itd. xD
mily chlopak 2012-06-23 16:48:53
chyba boli robienie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a, swieta verita pluje ogniem! Ekonomia i zasady biznesu sa dostepne wszedzie,radze pouczyc sie albo przyznac do oficjalnych brakow z zakresu. Absolwentka ma racje!!! Student w roli murzyna jest niezly! Pewnie 20 sprzedazy czegos tam to fajna kaska! Dla swietej verity-taka ofiara! Od ofiar! Pozdrawiam studentow poli wydzialu mechaniki :-)
absolwentka 2012-06-23 17:26:26
:-) ty tez tam byles! W vericie! :-) ostatnio na tablicy.pl widzialam ostra akcje propagandowa tej firmy ( kolega zna jedna z ...niewiem siostr,kuzynek czy tam kochanek ;-)) ...mozna oszalec ze szczescia czytajac to zachecajace ogloszenie o prace! Sezon na leszczy rozpoczety! Studenci na solare i umurzyniac sie!! Hihihi !
osoba zadowolona z życia 2012-06-27 10:31:54
Serdecznie zapraszam do oficjalnej rozmowy (spotkania) i ujawnieniu się osób, które FHU Verita \"skrzywdziła\"... jak jesteście tacy mądrzy tutaj, to mam nadzieje, że także będziecie w bezpośredniej rozmowie na żywo! Pozdrawiam pokrzywdzonych przez los xD
osoba zadowolona z życia 2012-06-28 10:04:23
Witaj \\\"miły chłopaku\\\", od kiedy czytam Twoje komentarze to moje zadowolenie z życia jest jeszcze większe niż do tej pory:) Masz racje, każdy ma prawo do własnej opinii, dlatego tworzy się takie strony, by dać szanse zdesperowanym, nudzącym się i nad wyraz ambitnym ludziom, rozwijać swoje możliwości w roli nieobiektywnych krytyków :) Życzę Ci rozwoju Twojej kariery i mam nadzieje, że następnym razem zanim zaczniesz pisać, upewnisz się, że Twoje informacje są aktualne.
PS. Dziękuje Wam za darmową reklamę.... proszę piszcie dalej xD
exPracownik 2012-10-08 14:00:57
Firma wykorzystuje ludzi! Cały miesiąc pracy z zaangażowaniem i wypłata nieco ponad 500zł! Przecież to jest śmieszne, z takim podejściem do pracowników nie zrobi Pani [usunięte przez moderatora] biznesu. I jest więcej niezadowolonych ludzi, świadczy o tym choćby fakt, że co tydzień przychodzi średnio 5 osób na rozmowę kwalifikacyjną, z czego może 2-3 przychodzą do pracy, po czym po 2 dniach rezygnują. Firma ta liczy obecnie 1 (słownie: jednego) telemarketera, a stanowisk dla pracowników jest ok 10! Nie polecam, lepiej harować miesiąc gdzieś na produkcji za pewną stawkę godzinową i wypłatą w terminie! Dobra atmosfera to tylko przykrywka!
.. 2012-11-07 17:56:00
Ta instytucja opiera się tylko i wyłącznie na kłamstwie i oszustwie wobec pracownika i klientów. A te pozytywne opinie, które możemy tutaj poczytać pisała rodzinna spółka!
pracownik 2012-11-09 22:57:07
Pracodawca tej fimy jest błyskotliwy taki elokwentny .ze az dech zapiera,omami , osłodzi , wyprze się, oszuka , kłamie w żywe oczy . Oczywiscie to wszystko zgodnie z umową i prawem , byle nie zapłacić.PANI [usunięte przez moderatora] Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCYCH SIĘ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA POSTANOWIŁAM MOJĄ MINIMALNĄ WYPŁATE ,KTÓRA MNIE OMINEŁA ZŁOŻYĆ W PANI RĘCE W FORMIE DAROWIZNY NA ŚNIADANKA MOJA RODZINA JAK ZJE MNIEJ BĘDZIE ZDROWSZA I ŻYCZĘ PANI WSZYSTKIEGO CZEGO PANI SOBIE SAMA NIE ŻYCZY pozdrawiam a tym ,którzy sie wybierają do pani firmy serdecznie odradzam no chyba że mają za dużo kasy bo życ trzeba
Hiena Cmentarna 2012-11-18 22:10:35
Widzę że podstawy marketingu są, kilka komentarzy pisanych przez jedną osobę jako zupełnie różnie ludzie, jak to nie cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie i wspaniale w tej firmie. Jak widać grono ludzi pisze co innego czyżby prawda była nieco inna. No cóż jest takie jedno przysłowie że prawda w oczy kole czyżby osoba jakże zadowolona z życia była tą miłą właścicielką firmy. Może taka zadowolona z życia bo przecież hipokryzja i krojenie innych z kasy jest takie fajne... Pozdrawiam bardzo serdecznie miłe panie z rodziny Malwers
pan ziemniaczek 2015-01-20 13:21:44
ja również w tym roku przymierzam się do zatrudnienia w F.H.U. "VERITA" s.c. ale słyszałem już kilka razy ploteczki na mieście w kuluarach że firma podobno jest w likwidacji. drugą plotkę też słyszałem że zamykają się w polsce i będą działać teraz w bułgarii. czy to prawda, ktoś wie coś więcej na ten temat? pozdrawiam
Franko 2015-03-21 20:38:42
No ja niestety błądze po wszelkich zakątkach internetu chcąc znaleźć coś na temat Verita sc. Dwa lata prawie zupełnej ciszy na forum goworka, na fejsie tak samo, a nawet można powiedzieć, że gorzej, bo ostatni wpis jest z 2012 roku. Domyślam się, że już zamknęli tą firmę. Może ktoś się odnieść do tego jaki był powód?
Mikser 2016-05-20 20:02:08
Muszę Wam powiedziec, że fantastyczna firma w której można się dorobić niezłych pieniędzy, moim zdaniem powinniście sprawdzać jak się pojawiają lub nie ich ogłoszenia, warto
Zostaw swoją opinię o F.H.U. "VERITA" s.c. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. "VERITA" s.c.