Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
taki sobie - 2010-09-02 11:11:34 odpowiedz | cytuj
Ludzie,jeśli macie pracować w tej firmie to lepiej siedźcie w domach i głodujcie.Tu w Holandii w Fid Flex nie zarobicie.Koordynatorki ( usunięte przez administratora ) to polki na usługach turka.Obiecują ,uśmiechają się słodko a faktycznie tylko patrzą jak okraść i tak biednego emigranta.Mieszkania gorsze od slamsów.Mało tego,mieszka się po kilkanaście osób na 5-8m kwadratowych,jedna łazienka /jeśli to można nazwać łazienką/ i WC na 15 i więcej osób.Brak kuchenki , lodówki czy pralki to norma.Potrafią dostarczyć do slamsu kuchenkę gazową podczas gd nie ma tam gazu.Nawet Holendrzy nie chcą im wynajmować mieszkań bo nie płacą im za wynajem.Powyższe opinie to prawda.Jak chcesz schudnąć i stracić pieniądze których pewnie nie masz to przyjedź i pracuj w tej zas..( usunięte przez administratora )Pozdrawiam
W***** - 2010-10-09 15:22:46 odpowiedz | cytuj
Wszyscy co tutaj piszą mają rację. Ta firma to banda złodziei. Ja na szczęście byłam w Holandii przez inną firmę, ale żal mi było kobiet, które siedziały pod Albert hein (sklep w Oude_tonge) i płakały bo żeby wyjechać zapożyczyły się, a nie miały teraz nawet za co wrócić do domu....prosiły nas o jakikolwiek kontakt, żeby ktoś pomógł im się z tamtąd wyrwać...
taki sobie - 2010-10-12 22:59:56 odpowiedz | cytuj
Odradzam wszystkim zdecydowanie pracę przez tę firmę.Ostatnio ściągają do pracy młodych Czechów i Łotyszów.Pozdrawiam
Sandra C. - 2010-10-25 18:07:34 odpowiedz | cytuj
STANOWCZO ODRADZAM PRACE W FIRMIE FID FLEX,TO CO SIĘ DZIEJE W TEJ FIRMIE TRZEBA SAMEMU PRZEŻYĆ, NIE IDZIE TEGO OPISAĆ SŁOWAMI. ( usunięte przez administratora )
papciu - 2011-10-08 12:05:34 odpowiedz | cytuj
Czesc wszystkim. Tak sobie czytam te komentarze i sie zasanawiam skad ja to znam ;| Tak tez bylem pracownikiem nieszczesnej firmy( usunięte przez administratora )o jest dobra komedia. Pracowalismy na cebulkach za naprawde marne grosze, a wystarczy ze nie bylo cie jeden dzien w pracy bo zle sie czules to od razu wyplata zmniejszona o polowe. A to jak ci zlodzieje wtracaja sie wycie prywatne ludzi to juz kapletne porazka. Wspomne jeszcze o pedale ktory tam pracuje od dawna( usunięte przez administratora ) na tego trzeba brac poprawke chlopak ma rozdwojenie jazni, opowiada takie rzeczy ktore filozofom sie nie snily ma 10 kamienic w polsce na pracuje na turka :D Ze donosi do( usunięte przez administratora )wszystko co dzieje sie poza praca i bez przerwy chce rzadzic ludzmi to szczegol. Chcialby zostac tam ( usunięte przez administratora ) no ale go nie chca, wiec stara sie chociaz rzadzic. \"Perfekcyjnie\" mowi po angielsku i holendersku, a nie potrafi zlozyc ani jednego zdania. No i oczywiscie nie przyznaje sie do swojego ( usunięte przez administratora ). Ludzi z domu potrafia wywalic w ciagu 5 minut, ostaniej wyplaty nigdy nie wyplacaja. a jak nie masz holenderskiego konta to nie problem - twoja kase przeleja komus innemu :D za mieszkania licza co tydzien inaczej. No i nie mozesz sie za bardzo opominac o swoje bo wtedy jestes skreslony. Jednym slowem polsko - turecka mafia z pedalem pod soba. Przepraszam za bledy ort.
tobii - 2011-12-25 03:46:31 odpowiedz | cytuj
Ja również pracowałem w firmie fid flex i zgadzam się z opiniami ludzi że nie wypłacaja ludzia pieniędzy mi również nie wypłacił kasy po prostu firma( usunięte przez administratora )i ,ludzie siedzą na domkach bez pracy i kasuja ich za domek 70e + media ok 40e ale są wyjątkowe sytuację takie jak miała moja koleżanka która mieszkała w melissancie i płaciła 100 e na tydzień warunki w domkach tragiczne ,,świnie w chlebie mają ładniej \\\'\\\'niż ludzie w domkach firmowych pan gerry wchodzi podczas nieobecnosci ludzi na domki i przeprowadza kontrole w pokojach(pozostawiajac otwarte pokoje) zaglada do szafek lodówek zamrazalek półkach itd ( usunięte przez administratora )
A jeżeli w domku firmowym są osoby nie mieszkające na danym domku to wpada( usunięte przez administratora ). w ciągu 3 minut
Ludzie proszą się o swoje pieniądze a biuro mówi że pieniądze przelali ale jest pytanie ile ??? To ja wam powiem ile mój kolega dostał przelewu 5e ,koleżanka 26e kolega 20e itd
( usunięte przez administratora ) doskonale wiedzą co robią i wiedzą jak ( usunięte przez administratora ), świetnie kłamią są w tym profesjonalistami moja dobra koleżanka dostała kare ok 700e za to że inna osoba rozbiła auto firma potrącił wyżej wymieniona sumę i z czasem przyznała rację że nie słusznie potrącili ale zwrotu pieniędzy nie ( usunięte przez administratora ) mówi co tydzień że pieniądze wysłali na konto ale pieniędzy nadal nie ma
robb - 2011-12-25 17:38:58 odpowiedz | cytuj
czytajac wasze opinie o firmie FID FLEX podaje adres do prawnika ktory zajmuje sie moim problemem zwiazanym z firma fid flex odnosnie niewyplacalnosci naleznych mi pieniedzy i nie tylko mi lecz wielu innym ludzia

( usunięte przez administratora ) tam mowia po polsku , angielsku ,holendersku i doskonale znaja sytuacje panujaca w wyzej wymienionej firmie odnosnie oszukiwania ludzi i nie wyplacalnosci ww firmy z powazaniem robb
oszukany pracownik - 2011-12-25 17:53:49 odpowiedz | cytuj
robb - 2011-12-25 17:38:58

z( usunięte przez administratora )/> rotterdam

pracowalam w tej firmie 2 miesiace na zbiorach , firma nie wyplacila mi pieniedzy na moje konto lecz na konto obcej osoby i nie calosc tylko 1/4 z tego co zarobilam a ta osoba wyplacila mi calosc bo zjezdrzalam do domu i teraz upomina sie odemnie o zwrot tych pieniedzy

wiele osob zaczelo prace przed czerwcem i byli pracownikami wakacyjnymi gdzie firma nie miala PRAWA dac taka umowe i wszystko wyplacali po najniszej stawce i nic wiecej za sobote i n( usunięte przez administratora )
WYJADACZ - 2012-01-24 08:51:27 odpowiedz | cytuj
witam pracowałem w tej firmie od 20-06-2007 do 29-08-2008r ci Polacy co pracowali w tym okresie to powinni wiedzieć kim jestem .Pracowałem w większości moich godzin w ( usunięte przez administratora )przebieranie ziemniaków robiłem po 10h a wypłatę dostawałem za 7 bo reszta miała iść na okres gdy będę w pl.i tak one się zbierały ,póżniej mieliśmy wypadek samochodem nie z mojej winy nie byłem kierowcą była kasacja i juz pieniądze przepadły oj dużo było by tu pisać ponad rok tam pracowałem a wrażeń za 3 .Ogólnie to nie polecam tej firmy dobre wałki tam kręcą choć w tamtych latach iza jeszcze tak mocno nie kręciła .RODACY DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z NIMI
Zgadzam sie!! - 2012-03-24 13:17:34 odpowiedz | cytuj
Tu trzeba byc i samemu zobaczyc co sie dzieje .Biuro NIE godne polecenia
mona1 - 2012-04-04 20:37:53 odpowiedz | cytuj
taki sobie - 2010-09-02 11:11:34

fidflex midelharnis a w szczegulnosci koordynatorka Kamila taka fuszerke odjebala i jej matka bo razem mieszkaja teraz w Zierkizee Zeelandia wogule takiej guwniary nie powinny byc koordynatorkami kochanka Wilanda mieszkala z nim w jak byla w fidflex koordynatorka i na dodatek matka byla z nia tylko wtedy osobno mieszkaly tylko zjebala opinie fidflex midelharnis biurze lepiej uwarzac na firme Creatif Zierkizee a w szczegulnosci na koordynatorke Kamile i jej matke obiecuje zlote gory a nic nie ma i jest kochanka Wilanda a on zone ma i oklamuje ludzi w zywe oczy i leje wosk ladnie umie mowic zero kultury osobistej takie koordynatorki ktore sie nie sprawdzaly w poprzednim biurze fidflex nie powinno byc w Creatif Zierkizee jest to sama fuszerka od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ufac jej
masajra - 2012-05-11 23:51:38 odpowiedz | cytuj
byłam 3 miesiące, a można książke napisac o tej calej pseudo firmie i tych smiesznych ludziach co tam pracuja, co jeden to gorszy, bajkopisarze, obłuda, fałsz na każdym kroku... Tragedia po prostu nie do opisania... telewizja tym powinna sie zajac, jak sie polakow traktuje[ i na dodatek przez polakow]. pozdrawiam wszystkich co tam jeszcze siedzą, dziwie sie wam, że tam jeszcze pracujecie
x