brak logo

ERCEN

Olsztyn

Opinie o ERCEN

pracujący 2010-04-03 21:14:51
pracuję u jacka już jakiś czas .... nie zgodzę się z słowami kolegi powyżej. atmosfera jest wporządku i nikt nie może mówić o wyżej postawionych zażutach....
anonim 2010-04-12 08:22:39
(usunięte przez administratora) i płacił 5,80 e brutto na godzine???
a sam dostaje ponad 10 e na godz.czyli ludzie go dorabiaja.
jacku nie dlugo skonczy ci sie to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i twoje mazena (usunięte przez administratora) strzeli!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja 2010-04-12 08:48:09
Witam.organizuje wyjazd na wycieczke krajoznawcza do Olsztyna.
szukam osób chetnych na wyjazd.
W programie wycieczki miedzy innymi zwiedzanie lokalu polozonego przy ul Malewskiej 9a/10
Rozmowa z panem (usunięte przez administratora)
i wiele wiele innych atrakcji...
ZAPRASZAM
jacek frajerem ostatnim 2010-04-12 18:29:29
Ja także chciałbym dodac opinie (usunięte przez administratora) z olsztyna- Jest on ostatnim skończonym pajacem-żaden z niego szef,tylko popapraniec-też u niego pracowałem jakiś czas,lecz to się skończyło,gdyż w porę zauważyłem jak on traktuje ludzi-jest on [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,egoistą i guzik wie jak postępować z ludźmi w pracy- Liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]szefowi (usunięte przez administratora)od którego pobiera pieniądze przeznaczone nk. na zaliczki-ale nie daje ich pracownikom-(usunięte przez administratora) Jest on nie wypłacalny,nie szanuje ludzkiej pracy,nie angażuje się w nic,tylko myśli o sobie i swej rodzince(usunięte przez administratora)A WIĘC PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH SZUKAJĄCYCH PRACY ZA GRANICA,BY NIE PRÓBOWALI PRACOWAĆ ZA ŻADNE PIENIĄDZE DLA TEGO(usunięte przez administratora) BO ŹLE NA TYM WYJDĄ-I WRÓCA DO POLSKI BEZ PIENIĘDZY I NIE KIEDY POBICI-BO TEN CIECIOWATY PRACODAWCA TEZ BIJE ZA NIC PRACOWNIKÓW-TAKI Z NIEGO POLAK (usunięte przez administratora),ŻE ZAMIAST SWOIM POLEPSZYĆ TO POGARSZA ICH SYTUACJĘ-POZDRAWIAM SERDECZNIE LUDZI,KTÓRZY JUŻ TAM NIE PRACUJĄ
OSZUST Z OLSZTYNA 2010-04-12 18:48:34
Jak najbardziej zgadzam się z opiniami na temat (usunięte przez administratora) Nie umiejętnie zachowuje się wobec ludzi-pracowników!!!
Chwali tylko konfidentów,którzy liża mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 2€ !!!!
Nie zna się na montażu paneli słonecznych,nie potrafi obsługiwać się planami budowy,jest (usunięte przez administratora) ODRADZAM PRACY U NIEGO, NA TERENIE NIEMIEC !!!!
(usunięte przez administratora) Jeśli chodzi o zaliczki to nie ma co się łudzić-pieniądze wydane przez (usunięte przez administratora)) I Z PRZESTROGĄ INFORMUJĘ BYŚCIE OMIJALI GO I POSZUKALI CIEKAWSZEJ PRACY-Nie ma mnie tam od wypłaty i ciesze się niezmiernie,że dalsza współpraca z tym (usunięte przez administratora)typkiem jest zakończona-Pozdrawiam tych co czekaja na pieniądze i też odchodza od (usunięte przez administratora)i jego konfidentów !!!!
anonim 2010-04-12 18:57:23
PILNE!!!!
wie ktos kiedy ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zjedzie do polski,albo gdzie teraz przebywa??????
piszcie tu smialo jak cos wiecie na ten temat
Wanted Palant Jacek Jachimowski 2010-04-12 21:09:06
1.-Ercen" Jacek Jachimowski

2.-Kontakt
Olsztyn, ul. Zientary-Malewskiej 9 A lok. 10, tel. 89 6781870
Słowa kluczowe firmy

3.- * PRACE WYSOKOŚCIOWE, BUDOWLANE TECHNOLOGIE, MONTAZ PANELI SŁONECZNYCH, WŁOCHY, FRANCJA, NIEMCY

4.-telefon
+4915773329679

(usunięte przez administratora)
hehehe 2010-04-12 21:22:02
Jaki on tam montażysta solarów hehe Francja,Włochy,Niemcy:-) hehe I (usunięte przez administratora) co jeszcze-może irak,afganistan,kazachstan:-)
Co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] człowiek!!!!
I wiesz co (usunięte przez administratora)-Może i u ciebie jeszcze pracuję-ale spoko spoko, ja również dołączę się do chłopaków z opinii na twój temat-bo nie będę twym posłańcem-przynieś ,podaj,pozamiataj-(usunięte przez administratora)-nie będe pracował dla takiego chorego faceta -i nap ewno nie za te szmaciane €uro które dajesz,jak byś na tace rzucił-pod kościołem więcej dostanę ....
HMM...Gratuluje pomysłu na dawanie (usunięte przez administratora) opinii-Szacuneczek temu kto wpadł na ten pomysł....
A (usunięte przez administratora) temu-kto jest właścicielem walnietej firmy ercen z olsztyna hehe:-).

ps...Racja,że jak Polacy się zjednoczą przeciw wrogowi,to ZWYCIĘŻĄ....
I myślę,że będzie tak i tym razem....
SZACUNECZEK DLA ZWYCIĘŻONYCH-PRACOWNIKÓW Z POLSKI PRZECI UPADAJĄCEMU (usunięte przez administratora)
Kłamca kłamca 2010-04-13 22:49:58
Chciałbym złożyć skargę na nie jakiego jacka (usunięte przez administratora),gdyż jest on nie odpowiedzialnym szefem-jeśli można tak go jeszcze nazywać-
Nie potrafi racjonalnie podchodzić do spraw związanych z pracą!
Nie docenia dobrej pracy pracowników,i jest nie odpowiedzialny.
Nie sumiennie wykonuje własne obowiązki,jest egoistą,i ciężko u niego z zaliczką!
W ciąż narzeka,nic mu się nie podoba i na dodatek myśli,że jest bezkarny!
A to dlatego,że skoro ktoś bije (tak jak on) własnych pracowników,jednocześnie okłamując ich ,wykorzystując w każdy sposób i okradając ich-to sory ale coś jest tu nie w porządku!
(usunięte przez administratora).Dlatego chciałbym ostrzec innych poszukujących pracy by rozsądnie jej szukali-omijając pracodawcę firmy Ercen z Olsztyna -(usunięte przez administratora) -zajmującego się niby montarzem paneli słonecznych na terenie niemiec !!!!!
Bo jesteś juz skończonym frajerem !!!! 2010-04-13 23:07:49
Chciałbym wyrazić opinię i firmie ERCEN Z OLSZTYNA którą prowadzi JACEK JACHIMOWSKI,że jest on do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefem!!!
Pracowałem u niego-i byłem tylko wykorzystywany-nic po za tym-widziałem jaki jest dla innych pracowników!!!
Jest on chamski,wredny,-(usunięte przez administratora) polaków przy pracy, o zaliczkę nie warto jest się tego (usunięte przez administratora)pytać,gdyż jest on zasranym egoistą-bije ludzi, nie szanując ich wartości.
Umowa zlecenie-bez daty i czytelnego jej wypełnienia-tak więc jest ona nie ważna i pracuje się tak jakby na czarno.
Ubezpieczenie jak dla mnie nie istnieje-i w ogóle nie widziałem,żadnego kwitu E-101,który to powinienem nosić przy sobie!
Jak cos mu się nie podoba,to od razu wywala z pracy bez pieniędzy-i nie obchodzi go jak ten ktoś trafi do polski nawet gdy ma 1tyś km do domu.Nie jest wypłacalny wg.umowy-niby na której jest kwota-5.80€-ale to kwota brutto-lecz i z niej ściąga sobie kasę do własnej kieszeni nie wspominając o tym osobie którą przyjmuje!!!!!!!!!!
""""Odradzam tego pracodawcę z czystym sumieniem,gdyż tylko stracicie pieniądze czas i może nawet zdrowie
i pewnie popadniecie w większe długi niż da wam ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobić!
Lepiej poszukać lepszej pracy-zwracając uwagę na wydawana opinie-niż wpaść w tarapaty...
Pozdrawiam serdecznie.....
Z poważaniem....
Były pracownik montażu paneli słonecznych na terenie Niemiec
1
pracuje zadowolony 2010-04-18 17:55:18
siemka chłopaki ale tu zamieszanie ,ale troszkę [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ja i 28 osób wypłatę dostało nie wiecie o co chodzi może poprostu byliscie cienkimi bolkami
Pogadaj sobie pajacu 2010-04-18 18:38:32
Pisz co chcesz-leje na to i na was wszystkich
żałośnicy 2010-04-19 18:53:53
pewnie lepiej w polsce w biedronce (usunięte przez administratora)za 1200 zł i tam to się jest kimś ,praca was chlopaki przerosla my pracujemy dalej i jakoś nie ma co narzekac a tu widze zawiązała sie elita mocherowych berecików (usunięte przez administratora)JESTEŚCIE
pozytywnie 2010-04-19 19:05:23
siemka chłopaki ja też miałem chwilkę pobyc w tej głupiej firmie ,szczególne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrowienia dla tego (usunięte przez administratora)a jak tam go zwali (usunięte przez administratora)
anonim 2010-04-19 20:14:50
(usunięte przez administratora)

Pewnie pisz dalej twoje głupie mądrości-jak masz problem ze sobą do do psychiatry zapraszam a jak jest coś gorzej to dawaj do mnie-wybije ci to z twego durnego łba (usunięte przez administratora)
bolek 2010-04-20 21:47:14
dostaliscie kase zapewne za pol miecha a niby umowy macie do konca kwietnia. to tylko mydlenie oczu bo za caly miesiac was (usunięte przez administratora) spiepszajcie i dolaczcie do chlopakow ktorzy wnosza sprawe przeciwko (usunięte przez administratora).
anonimussssssss 2010-04-21 17:54:55
ja właśnie dzis dostałem druga częsc wypłaty .........uffffffffffffff
OBCY 2010-04-23 13:09:26
JEŚLI MOŻNA WIEDZIEĆ O CO TU (usunięte przez administratora) CHODZI ?
anonim 2010-04-25 11:23:49
jedz zobacz .... przekonaj się
anonim 2010-04-25 11:27:13
ciekawe kiedy druga połowa wypłat ....jednym słowem do 30 i jazda do polski..... ilu was zjeżdza ?
obecny pracownik 2010-04-25 20:16:45
ciekawe czy ten (usunięte przez administratora) wypłaca chłopakom co zjechali i nie wracają bo mają taką prace gdzieś ?
Andrzej Kozlowski 2010-07-21 18:42:08
[usunięte przez administratora] ta firma to zero.Wozilem pracownikow i pracowalem jako pomocnik montera.To porazka.Calkowite dno.Ludzie piszacy na tym forum pisza prawde.
były pracownik 2011-01-27 01:39:46
on nadal kręci solary w niemczech ?
JACKIE CHAN 2011-03-31 11:52:54
kto chce do pracy? stawka 7 eur ......wyplata co dwa tygodnie......umowa na stale ,zadna umowa zlecenie .....praca na terenie Belgii kontrakt na minimum 4 miesiace Firma Belgijsko -Polska .....zakwaterowanie w miasteczku Lasohne ......pokoje dwu osobowe w domku jednorodzinnym....wyzywienie we wlasnym zakresie .....zwrot kosztow dojazdu....zainteresowani pisac....potrzeba 5 elektrykow i 6 monterow paneli slonecznych....pozdrawiam
JAA 2011-03-31 22:09:24
KOLEGO daj namiar na gg -9156288 ODNOŚNIE OFERTY-były pracownik zajebistego ERCENU.POZDRAWIAM
HoHoHo :) 2011-12-26 01:53:20
pracuje na wyspie jak człowiek i zarabiam w normalnej walucie do tego nie ma palantów dymających około 200m z 2 solarami na grzbiecie naraz po 18kg [usunięte przez administratora] dlatego 1szy go opuściłem i dalej się śmiałem :) [usunięte przez administratora] nie jest dość rozwiniętym człowieikiem i pewnie dalej jedyny jego hit to jest ŻONO MOJA :)
Luiz 2015-02-18 09:02:06
Żeby było ciekawiej to każdy wpis czy informacja o profilu działalności firmy został usunięty z internetu. Można się zastanawiać czy rzeczywiście firma przestała działać, ale tak to wygląda. Mam nadzieję tylko, że nie miało to miejsca na skutek jakiś krzywych, nieuczciwych akcji. Powiedzcie jaka była historia i czy może szef myśli o czymś kolejnym?
zabieg 2016-05-13 20:20:03
fifi, a ktoś się dowiadywał jak u nich temat z rekrutacją wygląda ? Bo może staracie się czegoś dowiedzieć a firma kompletnie nikogo nie poszukuje - tak to wygląda.
Zostaw swoją opinię o ERCEN - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ERCEN