brak logo

Kaufland Polska

Busko-Zdrój

Opinie o Kaufland Polska

anonim 2010-03-13 13:07:56
[usunięte przez moderatora]. Pracuje się 7 dni w tygodniu po 16 godzin z naruszenien wszelkich praw pracowniczych. Kierownictwo stosuje [usunięte przez moderatora] nie potrafią nawet zwolnić człowieka z pracy. Robią to w sposób chamski, tak że jeden człowiek się z tego powodu powiesił. Omijać to z daleka, jeden wielki SYF.
pracownik 2010-03-27 07:30:18
totalna porażka jeśli chodzi o warunki pracy, krzyk, chamstwo, [usunięte przez moderatora], robie do końca umowy (juz niedługo) i koniec za żadne pieniądze tam nie wróce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻADNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
obserwator 2010-05-01 15:00:05
(usunięte przez administratora), wykorzystywanie ile sie da drugiego czlowieka,nie polecam takiej pracy jak kaufland w busku. a kierownik sklepu to *brak czesci tekstu*
Misiaczek 2010-05-17 10:31:45
(usunięte przez administratora).Pozdrowienia dla całej ekipy Kaufland, płaczemy za tobą w Tarnowie ale bez imprezy pozegnalnej się nie obeszło, nawet msza była odprawiona i zamówiona.Może W Busku znajdziesz tą drugą połowe.
qwerty 2010-05-20 19:07:34
Ten cały (usunięte przez administratora) jest nic nie wart, kompletnie nie ma pojęcia jak kierować ludźmi, wprowadza chaos i zamieszanie na sklepie, chce żeby inni robili to, co należy do niego, sam nie potrafi nic zrobić, tylko siedzi za biurkiem i wymaga, łazi po sklepie i szuka dziury w całym, goni pracowników (usunięte przez administratora)
Czy Kaufland naprawdę nie ma normalnego (usunięte przez administratora), który mógłby zająć się naszym sklepem, tylko dają gościa który nic nie umie.
1
turkusek88 2010-05-22 18:05:40
do qwerty: pewnie wolalbys (usunięte przez administratora)..jak miales z nia uklady a teraz przyszlo sie wykazac to dopadles internetu bo ci go podpieli w koncu :) i smarujesz .z tego co wiem (usunięte przez administratora) nikogo tam na sile ni etryma a jesli ci nie pasi to idz pakowac wory z piachem podobno jest duzo pracy po ostatnich opadach :):)
anonim 2010-06-02 16:00:36
Do tele 2 jak nie jesteś pracownikiem Kauflandu, to nie rozumie czemu się wypowiadasz na temat jak się tu pracuje, przecież nie masz pojęcia co się dzieje wewnątrz sklepu, zwykły klient widzi tylko to co się dzieje na hali sprzedaży.
Może się zatrudnisz w Kauflandzie, wtedy porozmawiamy.
tele 2 2010-06-02 23:30:04
Do anonim-to że nie jestem pracownikiem Kauflandu nie znaczy że nie wiem jak się pracuje na hali mylisz się znam to lepiej niż możecie sobie wyobrazić więc w tej kwestii nie podyskutujecie ze mną wiem że nie macie racji po części oczywiście i koniec.Rada była dobra ale jak wam nie pasi to już wasz problem.Chcecie mieć co raz gorzej w robocie to jesteście na bardzo dobrej drodze szkoda bo mogliście być naprawdę zgraną paczką ,ale skoro wolicie być najgorsi w regionie mało tego nawet w Polsce to wasz problem i wasz wstyd widać nie macie żadnych ambicji szkoda ŻEGNAM
1
pati 2010-06-03 14:25:09
Tak myslałem ze to ty (usunięte przez administratora) wyrazasz swoje opinie ale nie mów niczego czego nie byłaś swiadkiem,To ze pracowałas nie znaczy ze wiesz co sie działo ale tam nikt nikogo nie trzyma, odeszła (usunięte przez administratora) z lady z dnia na dzien i nie robiła zadnych problemów po prostu nie pasowało to zbieram co moje i odchodzę a niech sie reszta martwi co będzie dalej, było mineło ktoś kiedyś powiedział ze zycie nie kończy sie na Kauflandzie.A teraz co ludzi pozwalniali i myśla ze zrobią cos innego i zmienią coś nikt i nic nie zmieni tego co juz jest, teraz to tzrba sie przyzwyczaic do sytuacji i tyle.Ale co do (usunięte przez administratora) to juz nie popracuje długo sam odejdzie bo go (usunięte przez administratora) wykonczy i nic mu nie pomoze nawet regionalny.
wolny słuchacz 2010-06-21 11:12:41
Ale bzdury piszecie, nawet sie nie chce czytac, co to kogo obchodzi gdzie chodził do szkoły i co robił poprzednio, liczy sie czas terażniejszy bo czas ucieka i życie jest krótkie.Praca w (usunięte przez administratora) jest fajna jak sie ma wtyki u (usunięte przez administratora),trzeba wychować sobie pracowników i dać ludziom szanse na wykazanie się, a nie wszystkim(usunięte przez administratora) jeśli chodzi o terminy ważnosci to w sobote było multum rzeczy po terminie margaryny , serki , jogurty, ale wstyd chodzić po te 5 zł, odłożyłam na kupkę i poszłem dalej-zgłosiłem tam gdzie trzeba dzisiaj.
kiki 2010-06-28 19:12:30
Ale brednie, aż się czytać tego nie chce
Riki-tiki 2010-06-28 20:15:51
Brednie jak brednie, czytać sie nie chce, ale pisac trzeba żeby czytac.
melannie 2010-06-30 16:46:10
Podono Pan Dyrektor wyjechal na pare dni wolnego niech odpocznie chlopaczyna widac zmeczenie po nim - (usunięte przez administratora)...:-)
anonim 2010-07-24 21:27:50
Podziękują ci za prace po śmierci bo jak wykończą to na pogrzeb przyjdą, trzymać się z daleka od tego bajzlu, bo zgon murowany.Dziekuję chcesz usłyszeć od dyrektora śmieszne w jakim ty kraju żyjesz, jeszcze roboty może ci dołożyć a nie podziękować , zwłaszcza w nadgodzinach.
miłośnik 2010-10-15 08:22:21
Wreszcie cisza i spokój, (usunięte przez administratora)jest ok, ale dalej syf na sklepie, jak długo jeszcze my klienci mamy czekać na miła i uprzejma obsługe , ludzie zacznijcie normalnie pracowac bo nic z tego nie bedzie.Obywatele w postaci zwierzątek pomykają przez alejki w markecie,smród na warzywach i owocach wszystko wam gnije, nie wspominając o towarach po terminie.
mrówka 2011-01-01 16:09:05
Ostatnio robiłem zakupy w Busku w Kauflandzie totalna tragedia.Dlaczego tam nie ma jeszcze sanepidu to sie dziwie,Na dziale owoce totalny syf większość zgnita i wystawiona na przecene nawet psu bym tego nie dał.Wędliny stare i świecące.
gabin 2014-12-19 16:14:51
Nie wiem czy już słyszeliście ale doczekaliśmy się nowej rekrutacji w firmie Kaufland, zobaczcie jakie stanowisko jest do wzięcia i oceniajcie prosze czy warto aplikować. Firma Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k. poszukuje osób z Bielska-Białej i okolic na stanowisko koordynat...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5733956?keywords=&region=
cywix 2015-01-31 16:34:53
dobrze zarobić w Kauflandzie ? @radkoo to powiedz raczej gdzie Ty obecnie pracujesz , że tak uważasz, bo ciężko uwierzyć że w sklepie. To jest jakieś wyższe kierownicze biurowe stanowisko ? bo wtedy akurat jestem w stanie w to uwierzyć :) z tego co wiem to raczej z kasą jest własnie dość mizernie tutaj.
Malina 2016-10-07 21:53:00
Jestem obserwatorem, często robię zakupy w Kauflandzie w Busku, jest bardzo miła obsługa, dziewczyny zawsze z uśmiechem na twarzy powitają, nawet te najbardziej zabiegane na dziale, zawsze pomogą szczególnie po zmianach które są już widoczne na markecie. Ale jedno co mnie denerwuje to to jak niektórzy klienci traktują pracowników , niby taki uczony i dobrze wyglądający gościu obraża pracowników, czy naprawdę nic z tym nie można zrobić?
1
Malina 2016-10-07 21:54:37
Jestem obserwatorem, często robię zakupy w Kauflandzie w Busku, jest bardzo miła obsługa, dziewczyny zawsze z uśmiechem na twarzy powitają, nawet te najbardziej zabiegane na dziale, zawsze pomogą szczególnie po zmianach które są już widoczne na markecie. Ale jedno co mnie denerwuje to to jak niektórzy klienci traktują pracowników , niby taki uczony i dobrze wyglądający gościu obraża pracowników, czy naprawdę nic z tym nie można zrobić?
1
xd 2016-10-09 17:22:14
No dobra, ale wiecie czy jest szansa u nch na inne zatrudnienie niż na roznosiciela gazet reklamowych? Dobrze by się było załapac, zwłaszcza, że warunki finansowe pewnie każdeu odpowiadają.
Zostaw swoją opinię o Kaufland Polska - Busko-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska