brak logo

Prorent

Warszawa

Opinie o Prorent

Sabi 2010-08-06 13:38:41
Uwaga na tą firmę! Z rozmowy wychodzisz zachwycony, niby super firma, perspektywy, kasa, itd. Niestety potem same rozczarowania! Zarobki marne, szef obiecuje wysokie prowizje, a jak przychodzi co do czego, to nie dość, że zapieprz od 9 do 18 codziennie i wciskasz ludziom kit żeby coś zarobić, to jak przychodzi koniec miesiąca to martwisz się nie tylko czy dostaniesz pensję do 10, ale też czy wypłaci Ci prowizję. Atmosfera do bani, wszyscy boją się szefa, dlatego szybko się zmyłem i nie żałuję. Wszędzie lepiej niż w Prorent.
Henia 2010-09-04 00:33:16
Ale naprawdę aż tak źle? A co słabo im interes idzie? Na jakim stanowisku pracowałaś/łeś tam? Czemu nie chcą wypłącać? Szef nie wyglądał na takiego, co chodzi i straszy... Taki ludzki się wydawał...
anonim 2010-09-16 10:54:05
Henia - 2010-09-04 00:33:16

Ale naprawdę aż tak źle? A co słabo im interes idzie? Na jakim stanowisku pracowałaś/łeś tam? Czemu nie chcą wypłącać? Szef nie wyglądał na takiego, co chodzi i straszy... Taki ludzki się wydawał...

Pozory mylą i to bardzo! Jeśli chcesz się możesz sama się przekonać, ale więcej niż 3 miesiące nie wytrzymasz.
Jack 2010-10-12 10:43:38
Zaproponowano mi pracę w firmie Prorent. Czy możecie coś więcej powiedzieć a atmosferze w pracy, warunkach pracy oraz wypłacalności pracodawcy. proszę o wypowiedź na forum lub na e-mail jack_u77@wp.pl
K 2010-10-14 12:48:22
Pracowałam na przez 3 lata na umowę o pracę i nic dobrego nie mogę powiedzieć o właścicielu Panu (usunięte przez moderatora) O każde wynagrodzenie musiałam się prosić i poniżać. Ostatnie wynagrodzenie otrzymałam po Inspekcji Pracy i dziękuje że miałam umowę o pracę niż każdą inna umowę cywilno prawną.

Pan (usunięte przez moderatora) na początku sprawia dobre wrażenie a później wychodzi szydło z worka do tego stopnia że potrafi ubliżyć kobiecie nazywając ją (usunięte przez moderatora) !!!!!.

Zainteresowanym mogę podesłać treść korespondencji w której Pan właściciel ubliża nazywając (usunięte przez moderatora)

Piszę ten post by ostrzec kandydatki, które szukają pracy

darujcie sobie ?.. ...
PRORENT OMIJAJCIE Z DALEKA !!!!! 2010-11-05 15:57:05
PRORENT to najgorsze wpomnienie z dotychczasowych pracodawców i miejsc pracy. Atmosfera - tragedia, spokojnie można nabawić się nerwicy dzięki wspaniałemu "Piecykowi".....

UWAGA NA TĄ FIRMĘ !!!!!
Zawiedziona 2010-12-13 15:32:19
Ja również podłączam się do powyższych wypowiedzi. Nie szukajcie tam pracy jako doświadczona asystentka - Pan Właściciel zapomniał dodać, że szukają osoby na 3 do 5 etatów czyli: sekretarki, asystentki, osoby do wprowadzania danych, agentki pośrednictwa nieruchomości koniecznie z doświadczeniem i obsługującej klientów mówiących po angielsku no i oczywiście INFORMATYKA na pełny etat za 0 zł najlepiej z super doświadczeniem i wiedzą..... Tylko jaki informatyk pójdzie do pracy za 1800 zl brutto??? Mając oczywiście na głowie jeszcze wspomniane powyżej wszystkie etaty i nie wiadomo co jeszcze trzeba by tam robić (pewnie sprzątać, odśnieżać, podwozić itp, itd.........) Jeśli Ktoś aplikował ostatnio na takie stanowisko - najlepiej niech nie idzie nawet na rozmowę - szkoda czasu i butów
Ma6i 2011-12-13 12:15:52
Całkowicie zgadzam się z opiniami umieszczonymi powyżej.

Miałam nieprzyjemność tam pracować - obecnie wytoczyłam proces temu panu za niewypłaconą pensję. Zagroziłam sądem
Jeszcze miał czelność powiedzieć "chyba nie będziemy się sądzić o tak śmieszne pieniądze?
JEŚLI KTOŚ RÓWNIEŻ JEST ZAINTERESOWANY POCIĄGNIĘCIEM TEGO OSOBNIKA DO ODPOWIEDZIALNOŚCI - ZACHĘCAM.

w razie pytań proszę opisać na forum lub na maila:
ma6i@op.pl
1
ema 2016-05-12 11:16:31
erg' no ja bym była tylko nie wiem czy nadal wszystko o czym piszesz jest jeszcze aktualne. mam dosiwadczenie w pracy w Niemczech jako pokojówka, wczesniej miałam stawkę 9,5 euro za godz a oni ile dają wiesz?
Zostaw swoją opinię o Prorent - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prorent