brak logo

TopCard sp. z o. o.

Toruń

Opinie o TopCard sp. z o. o.

196 2016-09-28 19:53
Panowie z mojej wiedzy wynika że bardzo dobra średnia wynagrodzenia na umowie agencyjnej w Topcard czyli faktura wynosi w okolicach 5000 netto a w Eservice w okolicach 10000 netto więc niema co porównywać. Topcard to podrzędny operator terminali płatniczych i nie można go nawet nazwać konkurencją dla Eservice. Bo to tak jakby porównać namiot z willą na przedmieściach
1
196 2016-09-28 20:05
Kłamiesz chłopcze bo ja pracuje na umowę o pracę w ES i mam to co napisałeś razy dwa plus tożsama premia.
1
mark 2016-09-28 20:10
W topcard jako RMS na umowę o prace zarabiałem 3000 netto. Z perspektywy czasu wiem że to było śmieszne wynagrodzenia za to tyranie po 10-12 godzin dziennie.
1
barack 2016-09-28 20:45
Nie wiem czy mogę tak podawać tu na forum nazwiska osób rekrutujących. Oszustem jesteś Ty, były warszawski RMS-ie piszący tu pod wszystkimi możliwymi nickami. Nie pamiętasz już jak na szkoleniu z CA na Malcie chwaliłeś TC za uczciwość i dobre warunki współpracy? Widocznie nie możesz się pogodzić ze zwolnieniem, sam zawsze się zastanawiałem jak można było kogoś takiego jak Ty trzymać na takim stanowisku..... z terenowych wieści ponoć EL już też Ci podziękował za ciągłe jątrzenie? Widocznie to wina tych tanich ukraińskich papierosów które tak lubisz
1
Misza 2016-09-28 22:48
Widzę że mnie ktoś tu usiłuje obrazić, ale widać od razu że nie jest dobrze poinformowany, ja były na moje szczęście RMS. Niestety nie nudzi mi się aż tak żebym siedział na tym forum i pisał o tym co się dzieje w topcard bo mnie to nie interesuje, widać że nie byłeś na szkoleniu na Malcie bo ja byłem tam mało obecny i na pewno nie chwaliłem topcardu za uczciwość bo jak wszyscy będący w temacie wiedzą ze moje stanowisko zostało zlikwidowane za to że mówiłem otwarcie że Jacek oszukuje na zestawieniach do dochodowości. Ja nie zostałem zwolniony, tylko stanowisko pracy zostało zlikwidowane a dzięki temu firma zapłaciła mi odprawę i KARE w państwowej inspekcji pracy. Masz konfidencie złych informatorów w terenie bo z EL sam się zwolniłem, a plotki które rozpuszczasz że pracuje w e pay też nie są prawdziwe. a najwidoczniej gowno powinno cię interesować co ja lubie bądz nie.
ps. to napisz mi jak ci na imię skoro taki odważny jesteś!!!
1
ktoś kto więcej wie.. 2016-09-29 14:29
@Misza - Widzę że mnie ktoś tu usiłuje obrazić - SAM SWOIM ZACHOWANIEM SIEBIE JAKO OSOBĘ OBRAŻASZ , ALE CÓŻ INNEGO PO TOBIE MOŻNA BYŁO SIĘ SPODZIEWAĆ..,

ale widać od razu że nie jest dobrze poinformowany, ja były na moje szczęście RMS - NA SZCZĘŚCIE KAŻDEJ OSOBY KTÓRA ZOSTAŁA I BĘDZIE W TC. GDYŻ BYŁEŚ I ZAPEWNE BĘDZIESZ KULĄ U NOGI KAŻDEGO PRACODAWCY PO PEWNYM CZASIE, O CZYM ŚWIADCZY TWOJE DOTYCHCZASOWE CV- Z ŻADNYM PRACODAWCĄ NIE JESTEŚ W STANIE WRÓCIĆ DO JAKICH KOLWIEK ROZMÓW , A TAK ROBIĄ TYLKO LUDZIE NIEKOMPETENTNI- PALĄ ZA SOBĄ MOSTY , A TO NIESTETY BARDZO ZŁA CECHA PRACOWNIKA....
. Niestety nie nudzi mi się aż tak żebym siedział na tym forum i pisał o tym co się dzieje w topcard bo mnie to nie interesuje- JĄTRZENIE I ZEMSTA TO TWOJA PODSTAWOWA DEWIZA ŻYCIOWA- DALEKO NIE ZAJDZIESZ ...,
widać że nie byłeś na szkoleniu na Malcie bo ja byłem tam mało obecny i na pewno nie chwaliłem topcardu za uczciwość bo jak wszyscy będący w temacie wiedzą ze moje stanowisko zostało zlikwidowane za to że mówiłem otwarcie że Jacek oszukuje na zestawieniach do dochodowości- ZOSTAŁEŚ CHŁOPCZE ZWOLNIONY ZA TO JAKIM OKAZAŁEŚ SIĘ CZŁOWIEKIEM , A WSZYSCY KTÓRZY CIĘ ZNALI I Z TOBĄ PRACOWALI WIEDZĄ , ŻE NAWET TWOI PRZEDSTAWICIELE JUŻ NA CIEBIE DONOSILI...
.
Ja nie zostałem zwolniony, tylko stanowisko pracy zostało zlikwidowane a dzięki temu firma zapłaciła mi odprawę i KARE w państwowej inspekcji pracy- ŻAŁOSNE BREDNIE ....
. Masz konfidencie złych informatorów w terenie bo z EL sam się zwolniłem- POWTÓRZĘ - KAŻDY KTO CIĘ POZNAŁ ( BO JĘZYKA ZA ZĘBAMI NIGDY NIE POTRAFIŁEŚ TRZYMAĆ) - WIE , ŻE WIĘKSZOŚĆ PRACODAWCÓW WŁAŚNIE CIEBIE ZWOLNIŁA .....,

a plotki które rozpuszczasz że pracuje w e pay też nie są prawdziwe. a najwidoczniej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powinno cię interesować co ja lubie bądz nie. - PLOTKI JAK WIDAC NA CAŁYM TYM FORUM ZACZĄŁEŚ ROZSIEWAĆ I PEWNIE SZYBKO NIE SKOŃCZYSZ, BO ZAWZIĘTA K.... Z CIEBIE - TY SAM... BYŁBYŚ CHOĆ TROSZKĘ INTELIGENTNY TO ZAJĄŁBYŚ SIĘ SOBĄ I SWOIM ŻYCIEM, A PEWNE ETAPY ZAMKNĄŁ ZA SOBĄ , BO NIESTETY ZAWSZE BĘDZIESZ STAŁ W MIEJSCU CZŁOWIECZKU !

ps. to napisz mi jak ci na imię skoro taki odważny jesteś!!! - IMIONA NIE SĄ WAŻNE , BO OD POCZĄTKU TEJ DYSKUSJI TY SIEJESZ NIBY ZAMĘT I MYŚLISZ, ŻE KOGOŚ TYMI WPISAMI ZNIECHĘCISZ DO WSPÓŁPRACY Z TC- NA CAŁE SZCZĘŚCIE LUDZIE MYŚLĄCY NIE WIERZĄ W BZDURY WYPISYWANE NA TAKICH FORACH , GDYŻ KAŻDA MYŚLĄCA ISTOTA WIE, ŻE TAKIE WPISY JAKIE ZOSTAWIASZ TY TYPU "NIGDY DO TC" ,"NAJGORSZA FIRMA NA RYNKU" - TO BEŁKOT SFRUSTROWANEJ OSOBY KTÓREJ NIE POWIODŁO SIĘ W ŻYCIU SŁUŻBOWYM I RACZEJ JUZ JEST SPALONA W KAŻDEJ BRANŻY ....

ŻAL CZYTAĆ TWOICH KOMENTARZY - WEŹ SIĘ ZA SIEBIE A I W ŻYCIU CI SIE UŁOŻY ...
1
Leon 2016-09-29 19:03
Topcard to zajefajna firma - ale była kiedyś, jakieś 3, 4 lata temu. Miała dobrą ofertę i uczciwie traktowała zarówno klientów jak i pracowników. Od 2014, 15 roku jak zaczęli współpracować z CA wszystko się popieprzyło. Oferta przestała być atrakcyjna, klienci często mieli lepsze warunki niż ja mogłem wynegocjować z dyrektorem. Wtedy zaczęto też szukać kasy u PH. Dziwnie zaniżone prowizje, znikające umowy, Jak PH zauważył, że czegoś brakuje i się upomniał to po miesiącu mu wypłacili, ale znowu coś ucięli. "Fajna zabawa w znajdź swoją kasę to może Ci ją wypłacimy." Człowiek na pewno nauczył się spostrzegawczości i skrupulatności w poszukiwaniu swoich zarobionych pieniędzy.
Pracowałem u nich jako PH przez ok. 2,5 roku na umowie agencyjnej - czyli własna działalność, samochód i wszystkie koszty łącznie z drukowaniem umów. (Jedna umowa wraz z załącznikiem to coś ok 30 stron x 2 egzemplarze). Niby nic ale nazbiera się.

Podsumowując- gdyby lepiej traktowali pracowników (uczciwiej) i mieli lepszą ofertę dla klientów - to można by było pracować. W tej chwili sprzedaż terminali dla TOPCARD jest nieopłacalne.
2
TTK 2016-09-29 19:06
Pracowałem tam - nie jako handlowiec (od razu zaznaczam).
Zarobki na najniższym poziomie , a czas trwania rekrutacji oraz etapy rekrutacji takie wymagające, jakby miliony mieli płacić :)
Najgorsza tam jest atmosfera i zarobki. Wszyscy na wszystkich warcza, cisną krócej pracujących, jeśli mają zły dzień bądź chcą się wyżyć. Każdy z osobna uważa, że jest tam kimś. Pan Jacek oczywiście tego nie widzi i jest to poza jego kontrolą, gdyż nie przebywa w jednym pomieszczeniu z całą resztą pracowników.
Zarobki to tragedia, nie wiem dokladnie jak to ma sie w odniesieniu do PH, ale jesli chodzi o pracownikow biurowych to sa bardzo slabe. Dostajesz 1600zł na rękę i traktują Ciebie jak tanią siłę roboczą, bo zapieprzasz jak mrówka od 8 do 16. Perspektyw na awanse też nie ma. Wszyscy nowi raczej uciekaja. Co chwilę mają rekrutację na te same stanowiska.
W dodatku trzeba użerać się z PH, którzy wciskaja kit klientom, a później nie są skłonni się nawet do nich odezwać a oni dzwonią ze skargami do biura. Ogólnie nie polecam, nigdy bym nie chciał pracować już w podobnej pracy, z podobnymi ludźmi.
3
M 2016-09-29 19:28
SAM SWOIM ZACHOWANIEM SIEBIE JAKO OSOBĘ OBRAŻASZ , ALE CÓŻ INNEGO PO TOBIE MOŻNA BYŁO SIĘ SPODZIEWAĆ..,- nie sądzę ale masz prawo mieć swoje zdanie które mnie nie interesuje

NA SZCZĘŚCIE KAŻDEJ OSOBY KTÓRA ZOSTAŁA I BĘDZIE W TC. - wielu obecnych pracowników ma inne zdanie niż ty

GDYŻ BYŁEŚ I ZAPEWNE BĘDZIESZ KULĄ U NOGI KAŻDEGO PRACODAWCY PO PEWNYM CZASIE, O CZYM ŚWIADCZY TWOJE DOTYCHCZASOWE CV- Z ŻADNYM PRACODAWCĄ NIE JESTEŚ W STANIE WRÓCIĆ DO JAKICH KOLWIEK ROZMÓW , A TAK ROBIĄ TYLKO LUDZIE NIEKOMPETENTNI- PALĄ ZA SOBĄ MOSTY , A TO NIESTETY BARDZO ZŁA CECHA PRACOWNIKA....- nie tobie oceniać kim jestem lub byłem dla pracodawców, ch..j cię to śmi...u obchodzi, skoro w topcard przez 4 lata byłem kulą u nogi to długo się na to godzili he he.

JĄTRZENIE I ZEMSTA TO TWOJA PODSTAWOWA DEWIZA ŻYCIOWA- DALEKO NIE ZAJDZIESZ ..., - g ó...o o Mnie wiesz i się JESZCZE nie zacząłem mścić
ZOSTAŁEŚ CHŁOPCZE ZWOLNIONY ZA TO JAKIM OKAZAŁEŚ SIĘ CZŁOWIEKIEM , A WSZYSCY KTÓRZY CIĘ ZNALI I Z TOBĄ PRACOWALI WIEDZĄ , ŻE NAWET TWOI PRZEDSTAWICIELE JUŻ NA CIEBIE DONOSILI... - okazałem się dopiero po 4 latach pracy?, żart, na świadectwie pracy mam likwidacje stanowiska pracy, więc nie zwolniono mnie, a fakt że jeden przedstawiciel donosi i ma żołnierską fantazję na wszystkich i wszystko jest faktem
firma zapłaciła mi odprawę i KARE w państwowej inspekcji pracy- ŻAŁOSNE BREDNIE ....- fakty potwierdzony przelewem na moje konto i w PIP w Poznaniu ZA WYSŁANIE ŚWIADECTWA PRACY MIESIĄC PO TERMINIE

POWTÓRZĘ - KAŻDY KTO CIĘ POZNAŁ ( BO JĘZYKA ZA ZĘBAMI NIGDY NIE POTRAFIŁEŚ TRZYMAĆ) - WIE , ŻE WIĘKSZOŚĆ PRACODAWCÓW WŁAŚNIE CIEBIE ZWOLNIŁA ....., - imbecylu nie poznałeś mnie i gów...o wiesz

PLOTKI JAK WIDAC NA CAŁYM TYM FORUM ZACZĄŁEŚ ROZSIEWAĆ I PEWNIE SZYBKO NIE SKOŃCZYSZ, BO ZAWZIĘTA K.... Z CIEBIE - TY SAM... BYŁBYŚ CHOĆ TROSZKĘ INTELIGENTNY TO ZAJĄŁBYŚ SIĘ SOBĄ I SWOIM ŻYCIEM, A PEWNE ETAPY ZAMKNĄŁ ZA SOBĄ , BO NIESTETY ZAWSZE BĘDZIESZ STAŁ W MIEJSCU CZŁOWIECZKU ! - ku...ą to jesteś ty, a od mojego życia to się odpi...l

-IMIONA NIE SĄ WAŻNE , BO OD POCZĄTKU TEJ DYSKUSJI TY SIEJESZ NIBY ZAMĘT I MYŚLISZ, ŻE KOGOŚ TYMI WPISAMI ZNIECHĘCISZ DO WSPÓŁPRACY Z TC- NA CAŁE SZCZĘŚCIE LUDZIE MYŚLĄCY NIE WIERZĄ W BZDURY WYPISYWANE NA TAKICH FORACH , GDYŻ KAŻDA MYŚLĄCA ISTOTA WIE, ŻE TAKIE WPISY JAKIE ZOSTAWIASZ TY TYPU "NIGDY DO TC" ,"NAJGORSZA FIRMA NA RYNKU" - TO BEŁKOT SFRUSTROWANEJ OSOBY KTÓREJ NIE POWIODŁO SIĘ W ŻYCIU SŁUŻBOWYM I RACZEJ JUZ JEST SPALONA W KAŻDEJ BRANŻY ....- boisz się podać imię?? Chyba jednak opinie kogoś interesują, skoro taki jest odzew :))))))))))
3
SS 2016-10-08 10:40
Już miałem wysyłać CV ale po lekturze wpisów na tym forum i opowieściach ludzi z branży pos, o harówce za grosze w Topcard nie wyślę. Dziękuję za ostrzeżenie przed takim pracodawcą.
SS 2016-10-08 21:48
Warto, warto, ja już raz dla skner pracowałem, obiecywali, podwyżki, awans itp a skończyło się jak zwykle przyniosłem im klientów i jak poszedłem po kasę to mi podziękowali za pracę. Więc sam rozumiesz omijam takich szerokim łukiem, szkoda czasu i wysiłku dla takich pracodawców a to co usłyszałem i tu przeczytałem potwierdza że z taką firmą jak topcard nie warto się wiązać.
Daro 2016-10-09 20:14
Skoro wiesz to napisz ile ? NA UMOWĘ O PRACE ?
melonik 2016-10-09 21:18
Znowu pan dyrektor nie może spać i wpisami na forum o tej dupnej firmie się zajmuję
hihi 2016-09-15 22:32:15 Najważniejsze jest to, że atmosfera dopisuje, bo dbanie o pozytywne stosunki pracy sprawia, że lepiej się wypełnia zadania.
iko 2016-10-09 21:42
iko 2016-09-21 16:24:54 A jak to wszystko wyglada z punktu widzenia przedstawiciela handlowego? Jest tu jakaś osoba zatrudniona na tym stanowisku? Chciałbym sie dowiedzieć ile ich zdaniem wynosi wynagrodzenie bo w ofercie pisali o atrakcyjnym wiec atrakcyjne to dla nich ile?
melonik 2016-10-10 16:16
Znowu pan dyrektor wybiela firemke od siedmiu boleści
sara 2016-08-30 13:24:59 Zawsze warto, bo akurat może się znajdzie zatrudnienie u nich.
melonik 2016-10-10 17:09
Następny wpis dyrektora któremu się nudzi
oliwek 2016-09-29 21:17:10 @TTK ja jakoś nie widziałem cały czas rekrutacji na stanowiska biurowe na ph owszem poszukują ale do biura nie, może to było tylko twoje wrażenie?
melonik 2016-10-10 19:11
I znowu pan dyrektor daje ciała
7654 2016-09-01 15:30:49 a to szukają w końcu caly czas tych przedstawicieli handlowych czy nie? bo mi się wydawalo ze rekrutacja u nich dobiegla końca to już nie wiem jak jest
melonik 2016-10-10 20:34
tak tak jacku skończyła bo nikt nie aplikował do oszustów i kradzieii
melonik 2016-10-11 17:33
fakt nie muszą bo wszyscy uciekają takie są fakty
melonik 2016-10-12 19:35
to ilu pracowników w sprzedaży terenowej teraz pracuje ? pisz śmiało
melonik 2016-10-12 22:06
Niebawem to firma zbankrutuje albo się sprzeda bo dochodu nie przynosi
melonik 2016-10-13 20:09
Stary jaka duża firma ? przecież nie zatrudniają więcej niż 20 osób na umowę o pracę. Szukają cały czas ale nie znajdują bo nie płacą i jaki jest sens prowadzić non stop rekrutację skoro nikt tej roboty za te grosze nie weźmie. Za zamiatanie ulic więcej płacą. Średnie wynagrodzenie PH w branży to około 6000 brutto na umowę o prace a topcard daje 2500-3500 brutto to sam powiedz którą opcje wybierzesz ?
melonik 2016-10-16 20:45
Czytać nie potrafisz, PEWNIE ŻE SZUKAJĄ, wejdź na stronę ogłoszenie cały czas wisi, idź tam do pracy ogarnięty człowieku takich tam potrzeba do oszukiwania klientów.
sara 2016-10-19 17:41
Stasiu wnioskuje po twoich wpisach że nie wiesz o czym piszesz więc ?
stasiek 2016-09-21 12:54:33 W sumie to mają teraz oferty pracy głównie na opiekunów, ale skoro zapewnione są zarobki nawet do 1500 euro, to się wcale nie dziwię, że są tak popularni. Przecież są to stawki całkowicie nieosiągalne w Polsce, a na pewno oprócz tego dają jeszcze jakieś ubezpieczenie.
smyku 2016-10-20 22:19
Słyszeliście że w końcu JH jest do zwolnienia za brak wyników ? w końcu pozbędzie się firma balastu.
miłosz 2016-11-11 21:46
Jeśli plotki jakie chodzą w terenie to prawda to nie ma kto tam już sprzedawać, więc tak tak Topcard ma się ku końcowi.
POLSKA 2016-12-01 12:04
witam wszystkich przepracowałem w firmie TopCard przeszło 2 lata, początkowe wrażenie wydawało się być ok. Po krótkim czasie sen i bańka mydlana po prostu PĘKŁA :). Co jest rażące i nie do zaakceptowania:
- kadra zarządzająca wyższego szczebla bez przygotowania merytorycznego nastawiona tylko na dochód dla siebie, pierwszy lepszy następca z początkowym doświadczeniem pewnie wypadłby lepiej
( brak perspektyw na rozwój oczywiście pana Dyrektora J....)
- wynagrodzenie pozostawia wiele do życzenia ( na każdym kroku musisz sprawdzać co Dyrektor J.... wymyśli)
- stany magazynowe sprzętu "ŻENADA PRAKTYCZNIE BRAK WSZYSTKIEGO "
Człowiek powinien zastanowić się dwa razy zanim zawita do zespołu TopCard, Czytając wpisy o wysokościach FV lub wynagrodzenia podstawowego to płakać się chce z tych wpisów, ale oczywiście z przykrości.
Będąc na rozmowie, jeżeli już się wybierzecie do Poznania, zapytajcie jeżeli jest tak wyjątkowo to dla czego z pracy w ostatnim czasie w Polsce zrezygnowało trzech RMS - ów a na ich miejsce nie przyjęto następnych ( oszczędności :) )
Misza 2016-12-01 17:16
Stary nie rezygnowałem, dostałem likwidację stanowiska pracy, bo upominałem się o oszukiwanie moich PH na kasie i o 500 pln brutto podwyżki dla siebie. RMS z pomorza też zwolniła firma tzn JH a z tego co wiem ostatni położył papiery sam, pewnie miał dość obłudy i kłamstw pana dyrektora.
Ś M. 2016-12-18 15:31
Wesołych świąt kończąca się firemko, spotkanie wigilijne żenada.
ppp 2017-01-10 22:30
Pracowałam w TC jako pracownik biurowy. Muszę powiedzieć, że cieszę się, iż opuściłam progi tej firmy. Praca jest zdecydowanie zbyt stresująca, szarpiąca nerwy i absorbująca w stosunku do tego, co TC ma do zaoferowania pracownikowi w Dziale Operacji. Szefostwo stawia na wielozadaniowość, czyli pracownik ma robić wszystko, łącznie z odbieraniem telefonów infolinii od wkurzonych klientów (podobno stan przejściowy trwający już ze trzy lata), nierzadko dzwoniących z awanturą i skargą na PH. Jeśli chodzi o profity, to pensja jest niska, dodatków socjalnych brak: na premię świąteczną nie ma co liczyć, do okularów firma nie dopłaca, mimo że pracownicy osiem godzin siedzą przed komputerem. Dodatki typu multisport i prywatna opieka medyczna, owszem są, ale nie oferuje ich TC, tylko jeden z banków, który zatrudnia pracowników na 1/4 lub 1/8 etatu (nie wszyscy znajdują się w gronie tych "szczęśliwców"). Jedyne, co w TC się udało, to atmosfera. Spotkałam tam naprawdę w porządku ludzi, dzięki którym ma się poczucie, że praca w TC nie była do końca straconym czasem.
7
Amen 2017-01-29 21:38
Zauważyliście że jak Idiota Ojciec Dyrektor przestał się na forum wypowiadać to wpisów tyle co nic.
1
Jurass 2017-03-07 19:51
Zerowy poziom serwisu i sprzedaż na poziomie 8 sztuk terminali miesięcznie na Mazowszu, wyniki żenujące
ostatnio na Lubelskim zdemontowano 27 sztuk terminali Topcard w dwa dni, na terenie północno - wschodniej Polski nic oprócz demontaży, wiem ze firma zalega paru byłym Ph z kasą. SŁABE Stateczek już jest na poziomie powierzchni wody, teraz tylko pozostaje się zanurzyć żeby zostać łodzią podwodną. Smieszna firemka.
Hanna 2017-03-08 11:58
Prezes TopCard sp. z o. o. udzielił nam wywiadu! http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,563011,wywiad-wojciech-wojciechowski jak wrażenia?
Jurass 2017-03-08 19:44
Jest to jedna wielka ŚCIEMA, i Prezes nie ma pojęcia i wiedzy co wyprawia Dyrektor JH. Może to taka fantazja Pana Prezesa
Hanna 2017-03-20 14:22
@Jurass jesteś pracownikiem TopCard sp. z o. o.? Jakie zauważyłeś plusy pracy?
Jurass 2017-03-21 18:20
Na moje szczęście byłym pracownikiem, już nie jestem oszukiwany i okradany przez tą pożal się Boże firme. Jestem jednym z wielu byłych pracowników, którzy pożegnali się z nimi na zawsze i teraz pracując u lidera z branży wchodzę i wyjmuje terminale jeden po drugim aż przyjemnie się robi że już topcard nie oszukuje tych klientów.
Hanna 2017-03-22 10:57
@Jurass, dziękuję. Na stronie internetowej TopCard sp. z o. o. znajdziecie aktualne oferty pracy - https://www.topcard.pl/pl/praca.html Macie jakieś doświadczenia związane właśnie z tymi stanowiskami?
Valdi 2017-04-12 12:16
To dopisz co się nie zgadza w tym ogłoszeniu, włącznie z narzędziami i jeżeli możesz to jaka flota jest w TC, bo aplikowałem i jestem ciekawy
ktoś 2017-04-12 18:26
Wszystko się nie zgadza, flota to hunday I 20 dwu osobowy, laptop- to notebook, niezbędne szkolenia- żadnych szkoleń, możliwość uczestniczenia w ciekawych projektach dla wiodących firm na rynku polskim- nigdy nikt od 2011 r. nie uczestniczył w żadnym projekcie, zarobki od 2000 netto do 3500 netto + premie- 2000 to dostaniesz brutto do tego premia 80 złotych brutto za terminal jeśli w miesiącu podpiszesz powyżej 14 sztuk, na warunkach finansowych jakie oferuje Topcard, to na dzisiejszy dzień cały region podpisuje około 20 sztuk a region to co najmniej 4 województwa. Życzę powodzenia ale wiem że szkoda twojego czasu.
Hanna 2017-04-13 09:48
@ktoś, o warunkach na jakim stanowisku piszesz?
ktoś 2017-04-13 18:19
Pani Haniu odpowiadam na zapytanie dotyczące konkretnej wypowiedzi, więc chyba wiadomo o jakie stanowisko chodzi? Ale dla ułatwienia powiem REGIONALNY PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY.
Os123 2017-06-27 16:28
Witam

Jak obecnie wygląda sytuacja na stanowisku pracownika zespołu operacji w Poznaniu. ?
Jak zarobki. ? Jakie warunki pracy. ?
Proszę o szczere odpowiedzi ?.
Jack2712 2017-07-10 23:45
ajcie na nich!!!!!!!
sPRZEDANY przez DN 2017-08-02 19:04
Witam,
Jacek H. kiedyś mówił Zwycięzców się nie rozlicza. Teraz moja dobra rada SPRZEDAJCIE TopCard póki jeszcze jest wart jakieś pieniążki bo ja was "rozliczam", w 2016 roku mieliście ponad 8000 terminali, teraz około 6000, postaram się żeby w 2019 roku liczba terminali obsługiwanych przez TopCard nie przekroczyła 4000. Tak więc zabiorę wam jeszcze co najmniej 2000 posów, i mam zajebistą frajdę. Handlarze którzy byli warci dzięki mojej skromnej osobie przeszli do pracy w konkurencji. A wasz koniec jest już bliski.
Ps. Jacku pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu pracy.
Hanna 2017-08-08 06:51
Jak prezentuje się sytuacja nowego pracownika w firmie? Czy warunki zatrudnienia, jakie są mu proponowane, zmieniają się wraz ze stażem pracy? Czy istnieje jasno wytyczona ścieżka rozwoju każdego pracownika w firmie? To bardzo ważne - szczególnie dla osób młodych, które szukają pracy na dłużej.
Ulubieniec JH 2017-08-08 20:48
Nie ma sytuacji nowego pracownika bo ta firma nie zatrudnia, a jeśli już ktoś będzie potrzebny to 1500 złotych dostanie czyli mniej niż w Biedronce. Dłuższy staż w Topcard powoduje depresje i myśli samobójcze. Żadnej ścieżki rozwoju tylko target nie do zrealizowania i bat nad głową. W tej firmie już długo nikt nie popracuje ponieważ nie sprzedają bo są za chciwi i chcą łupać klientów i dlatego mają coraz to klientów mniej, jak tak dalej pójdzie firma zwinie manele i ogłosi sprzedaż tego co zostało. Gdyby nie Jacek
który wszystko trzyma w garści bo Zarząd nie ma zdolności kontaktu i wspólnego języka z pracownikami, jak mi to cały czas powtarza że WW i RM nie wiedzą co się dzieje i o sprzedaży nic nie wiedzą z ludzmi nie potrafią rozmawiać i tylko analizują tabelki które to on sam podrasowywuje. Wiec dopóki jest mój ulubiony dyrektor mi nic nie grozi.
3
Michał 2017-08-17 08:49
Trzeba mieć swoją działalność i zarabia się na bieżącej sprzedaży, więc dużo zależy od umiejętności handlowych. Jak ktoś sobie dobrze radzi i jest obrotny to można opłacić wszystkie koszty związane z działalnością i dobrze zarobić. Jednak region, w którym się pracuje również ma znaczenie.
1
Rob 2017-08-17 13:37
dobry handlowiec będzie się tutaj czuł jak ryba w wodzie
Prezes 2017-08-17 18:30
Co to znaczy dobrze zarobić ? Konkrety Panie Michale 1000 złotych to dobrze zarobić ? Na jakim rejonie Pan pracuje że jest tak dobrze ?
1
Prezes 2017-08-17 18:33
Kolego ale jak to możliwe skoro już w Topcard niema dobrych Handlowców ? Na jakiej podstawie wnosisz że tak będzie czyżbyś był handlowcem w TC ?
1
Zostaw swoją opinię o TopCard sp. z o. o. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TopCard sp. z o. o.