brak logo

Electrical Components International Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Electrical Components International Sp. z o.o.

DIX 2010-03-06 16:38:08
na magazynie 2,5 tys na ręke.w kwietniu kolejne podwyzki to bedzie z 3 tys. robota zajeb...atmosfera jeszcze lepsza.Zyc nie umierac;-)))ale musisz miec znajomosci zeby do tego RAJU sie dostac .POWODZENIA;-)))))
anonim 2010-03-06 16:43:06
Zapomnialem dodac ze za BONYna świeta to chyba PóŁ BIELSKA kupisz;-)i nie zartuje HAMERYKA
1
anonim 2010-03-06 17:19:21
(usunięte przez administratora)wygrasz zostajesz i jestes BOGACZEM.palarnie likwidują i robią tam ring.tam bedzie rekrutacja nowych pracowników.Cwiczcie i wpadajcie na ,,rozmowy kwalifikacyjne''
ble ble 2010-03-06 17:21:19
anonim - 2010-03-06 17:19:21

biją sie bo takie są zasady tej firmy.wygrasz zostajesz i jestes BOGACZEM.palarnie likwidują i robią tam ring.tam bedzie rekrutacja nowych pracowników.Cwiczcie i wpadajcie na ,,rozmowy kwalifikacyjne''

która pierwsza sie bije i z którą?
1
"zadowolony"murzyn 2010-03-07 08:51:43
anonim - 2010-03-06 17:52:25

Sorry, ale jestem realistom i nie wierze, że gdziekolwiek można tyle zarobić jako magazynier - no chyba, że mówisz o wynagrodzeniu zasadniczym z premiami, nadgodzinami oraz sobotami, to wówczas da sie tyle wyciągnąć, ale nie robiąc 40 godzin tygodniowo (160 na m-c). Swoją drogą 2500 netto - żyć nieumierać. Swoją drogą jeżeli mówisz prawdę do ci zazdroszczę.

Przecież napisałem że to za 2 lub nawet 2,5 miesiąca taki zarobek.Który [usunięte przez moderatora]ci tyle zarobić?Bądź realistą!!!!!!
pracownik 2010-03-08 20:46:52
swoja droga to nie wiecie ile ma byc na swieta?? bony czy kasa??
nn 2010-03-08 22:52:56
bonów w tym roku może w ogóle nie być
nnnnnnnn 2010-03-09 11:37:49
nana - 2010-03-08 22:03:57

Po 650 złotych na ręke będzie zamiast bonów - pytałam w księgowości

bony 200-300
ble ble 2010-03-09 17:01:08
a kasa juz jest???
...... 2010-03-09 22:49:14
ble ble - 2010-03-09 17:01:08

a kasa juz jest???

jest
100 % 2010-03-11 04:44:33
ble ble - 2010-03-09 17:01:08

a kasa juz jest???

to co nazywasz kasą tak naprawdę nią nie jest.
lolo 2012-06-05 15:54:51
Fajna praca super warunki (dział techniczny), tak dobrze się pracuje że aż żal wyjść z pracy, zresztą super ekipa. Bardzo ciekawa praca. Kontakt z klientem i nowymi rozwiazaniami. Wszedzie wsparcie ze strony Pana Dyrektora i Pana Kierownika a szczególnie Kolegów Koordynatorów. Naprawdę super ludzie. Nawet na stażu nieźle płacą. Łatwo jest o umowę na czas nieokreslony bo bardzo dbają o pracownika i nie chcą wypuścić fachowców którzy sie wyszkolili. Praca spokojna osiem godzin i do domu. Socjal jak z bajki szczególnie zajefajny jest kulig i premia na świeta (prawie 13 wypłata) W zyciu się z tądnie zwolnię tym bardziej ze słyszałem że w innych zakładach jest [usunięte przez moderatora].

Pozdrawiam
ziemb-a 2012-09-07 15:10:32
Dalismy dzisiaj nowe ogłoszenie o pracę. Jak znajdziemy nowego [usunięte przez moderatora] na inzyniera procesu to go dojedziemy ha ha
MikMik 2012-12-11 12:54:25
Siema, wiecie jak teraz firma stoi z przyjeciami? Są jakies?
golo 2012-12-11 13:54:27
MikMik - 2012-12-11 12:54:25

Siema, wiecie jak teraz firma stoi z przyjeciami? Są jakies?
Z przyjęciami to nie wiem ale ciągle są zwolnienia. Ja się czlowiek pierwszy nie zwolni to go zwalniają. Trzymaj sie lepiej od tego [usunięte przez moderatora] z daleka
kasia 2013-01-14 16:07:30
cześć!
Chciałam się dowiedzieć jak u was z zaobkami?


Pa Pa
kondi 2013-01-16 15:11:18
jak lubisz byc ponizona za najniższa krajowa to zapraszamy
titi 2013-11-19 23:17:30
A jak z szefostwem?raczej lubiane czy niedostepne i trzyma sie na dystans?
nn 2014-02-21 08:43:36
są przyjęcia?? albo kiedy będą?? na jaki adres wysłać CV??
koala 2014-05-07 07:26:39
na normalnego robola za najniższą(trzy zmiany) trzeba przejść test na czas,przyjęcia i zwolnienia na okrągło po prostu brak słów
gosc specjalny 2014-05-21 11:02:49
Pozdrawiam wszystkich oper.z idc,tsa,mech.Stasia,Krzysia:-) dziew.z montazu.A najwiekszego Lacho_ciaga,kwoke paradujaca z dmuchana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w szpilkach,zasr.kierowniczke Malgorzate W.-jeba.w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na ta Kurw;trzeba pluc z daleka,zasmrodzila caly dzial,atmosfere.-Trzymajcie sie kochani i niedajcie sie,-Do rekrutow ECI bielsko omijajcie tam prace w szczegol stanowisko operatora maszyn,dopuki ta kur"rzadzi,a ciag.po same jaja.Urlopy to ona wam wybiera,nadgodz.do wybr.zarobki na reke z pr.jakosc,(o wydaj.zapomnijcie)od-1500-1700zlmax.-a nerwow,straszenia,podchodzi pod mobing!Nie polecam pracowalam tam 8lat sama odeszlam,czemu tak dlugo?!bo lubialam ta prace i nawet mnie cieszyla,Ale gdy WROBEL obsiadla st.kierownika to uznalam ze pora sie wycofac,szkoda nerwow.A nowa prace mialam juz nagrana.Ludzie zyczliwi i nikt z batem nad toba nie stoi.Pozdrawiam kochani jeszcze sie odezwe.ZYCZLIWA pa
flirciara 2014-09-05 16:38:50
A w biurach jakie stawki? Ktoś coś wie? Romansować można? I czy jest z kim oczywiście??
olo 2015-01-22 23:08:35
jaki sposób poszukują nowych pracowników i jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna,czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo ..ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają? z góry dziekuje za odpowedz
jacek 2015-03-25 15:18:06
olo wydaje mi sie, że najpier to powinieneś okreslić stanowisko, które Cię interesuje, bo każda rozmowa kwalifikcyjna wygląda inaczej, czasem masz normalne pytania i tylko patrzą cyz nadasz się na zwykłego pracownika, czasem masz konkretne pytania o doświadczenie, a czasem testy na dane stanowisko, więc różnie to bywa.
książe 2016-03-30 16:37:22
wystarczy że kierownik lubi i toleruje romanse jaka władza taka rzeczywistość w danym miejscu
xoxo 2016-04-25 17:15:55
masaaakra..nie dość że po kilku dniach dają ci taka normę ze nie idzie wyrobić to jeszcze cie straszą a dokładniej to jedna z pań kierowniczek, za mało i za mało.. liderki są spoko :)co do zmian to nie ma co się nastawiać ze 3, 2 i 1 zmiana po kolei bo to zależy od grafiku i jak będą chcieli taka zmianę ci przypierdzielą..i weź sobie człowieku coś zaplanuj, lekarza czy coś i nie ma że się zamieni. Ja poszłam pomimo tego ze czytałam te złe opinie, ale pomyślałam sobie "hmm nie może być tak źle", a jednak, jest DRAMAT. Nie pochwalą cie za to ze dobrze i starannie zrobisz..tylko krytyka ze za mało..tania siła robocza. Unikać tego zakładu...
swobodny 2016-05-31 19:54:26
Byłem więc wiem! Praca tak fantastyczna, że ludzie uciekają do innych firm. Chyba jedynie niektórzy z biur się cieszą pracą w tej firmie, bo przychodzą, posiedzą na necie, raz na czas coś zrobią, ale tylko swoja robotę, bo żeby komuś w dziale pomóc to już ciężko. Stawki w działach są nierówne i nieadekwatne do wykonywanej pracy... A przecież wszyscy wiedzą jakie są, bo poszedł kiedyś plik :)
1
langusta 2016-06-06 17:20:41
Polecam w szczególności stażystom :) Popracują w ECI i będą już wiedzieć, że to chyba jednak nie to, co chcieli robić całe życie :P
arek 2016-06-18 14:29:28
to fajna praca dla niektorych bo przyjdziesz sobie nic nie bedziesz robił obijal sie cały dzien, jak kolega pisze w telefonie ,,siedział i sie bawił'' a kasa wpada życ nie umierać, ciekawe czy inni to pochwalaja?
Zostaw swoją opinię o Electrical Components International Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Electrical Components International Sp. z o.o.