brak logo

ALCON POLSKA SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o ALCON POLSKA SP. Z O.O.

eks alcon 2010-03-01 19:00:19
Firma bardzo przyjazna pracownikowi, widać amerykański rodowód. Leki oryginalne, znane i lubiane przez specjalistów. Dyrektorzy surowi ale rzeczowi. Kierownicy - 2 kiepskich, [usunięte przez moderatora]. Z naciskiem na ta drugą osobę - musi mieć koziołka ofiarnego w grupie - taka niedowartościowana 45-ka
anonim 2010-03-01 21:24:43
eks alcon nie wiesz moÅze czy na magazynie praca jest na zmiany ?
eks alcon 2010-03-27 13:00:31
Co do magazynu - jedna zmiana
NN 2010-04-19 05:50:07
Zgadza się . Jak [usunięte przez moderatora] chce kogoś wykopać to nic jej nie powstrzyma :) Firma przyjazna, ale pracownicy.............tylko patrzą żeby komuś "wbić kose w plecy" - i to głównie dziewczyny
hanys 2010-08-30 22:34:38
Jak nastroje w Alconie przed przejęciem przez Novartis?
dziad 2010-09-05 16:14:49
Szefostwo i regionalni pewnie mają pełne gacie :)
rep 2010-11-26 19:28:51
Witam. Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną do Alconu na PM.
Jakie są Wasze opinie nt. tej firmy?
Jaka atmosfera w firmie?
Jacy kierownicy - staruję na region Warszawa i woj, mazowieckie, dzial jaskry? Dają pracować w znośnych warunkach? Na co kładą nacisk?
Ile wizyt lekarskich? Ile aptecznych? Czy są akcje trade'owe w aptekach?
Czy ludzie w zespołach fajni?
Zarobki jakiego rzędu? Czy duża rotacja? Jaka umowa po okresie próbnym?
Jakie samochody służbowe? Flota nowa czy wysłużona? GPSy? Czy można samochód użytkować prywatnie?
Jak widzicie, takie standardowe pytania, będę wdzięczny za każdą odpowiedź :)
Pozdrawiam
były 2010-12-02 01:06:53
Firma OK
A o resztę zapytaj na rozmowie.
1
eksa 2010-12-13 14:10:42
Co znaczy "coraz gorzej"?

[usunięte przez moderatora] wymagająca? haha żartuję :) ma po prostu przerost ambicji nad możliwości umysłowe

yam 2011-01-05 01:07:52
Pracowalem w tej firmie przez moment i to co moge napisać, to wszechobecne donosicielstwo i lizusostwo. Radzę też podpisać umowę o pracę przed wypowiedzeniem u poprzedniego pracodawcy, bo zarobki i warunki na umowie mogą się różnić od tych wynegocjowanych podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
anonim 2011-01-21 19:11:21
No to musiało się mocno pozmieniać. Mi zaproponowano więcej niż zapowiedziałem. Później podwyżki co roku. Jedynie premia była ograniczona od góry do pewnego procentu wynagrodzenia rocznego.
zapytanie 2011-06-10 13:39:43
mam pytanie jak obecnie pracuje sie w firmie alcon. warto aplikować? jakie plany, bardzo wysokie - czy możliwe do zrobienia?
yam 2012-01-21 01:48:46
Tam zawsze są wysokie plany, a premie bardzo rzadko i z wielką łaską.
ja 2012-01-22 20:07:52
RM [usunięte przez moderatora] to typowy typ prześladowcy, który uwielbia polować. Nie wiem czy to z racji zamiłowania do podróży do Kenii i kenijskiego safari czy też kompleksów i udowodnienia komuś jaką ma władzE.
Poza pracą w jej regionie polecam firmę.
1
żelek 2012-06-08 23:59:18
ja - 2012-01-22 20:07:52

RM [usunięte przez moderatora] to typowy typ prześladowcy, który uwielbia polować. Nie wiem czy to z racji zamiłowania do podróży do Kenii i kenijskiego safari czy też kompleksów i udowodnienia komuś jaką ma władzE.

Poza pracą w jej regionie polecam firmę.
Pracowałeś u niej, że tak dobrze znasz jej zamiłowania? Ja pracuję już kilka lat i nie mam zastrzeżeń, a wręcz przeciwnie. Jeśli ktoś staje w obronie swoich pm-ów to właśnie ona.
A może po prostu lubisz tak kogoś opluć?
mz 2012-06-20 11:16:59
żelek - 2012-06-08 23:59:18

ja - 2012-01-22 20:07:52

RM [usunięte przez moderatora] to typowy typ prześladowcy, który uwielbia polować. Nie wiem czy to z racji zamiłowania do podróży do Kenii i kenijskiego safari czy też kompleksów i udowodnienia komuś jaką ma władzE.


Poza pracą w jej regionie polecam firmę.
Pracowałeś u niej, że tak dobrze znasz jej zamiłowania? Ja pracuję już kilka lat i nie mam zastrzeżeń, a wręcz przeciwnie. Jeśli ktoś staje w obronie swoich pm-ów to właśnie ona.

A może po prostu lubisz tak kogoś opluć?
Tak naprawdę oboje macie rację... A opinia jest wprost proporcjonalna od ilości wazeliny, którą wcześniej trzeba było zużyć...
1
Micon 2015-01-16 08:58:31
Konkretna opinia z odpowiedziami na siedzące z tyłu głowy pytania pojawiła się raptem w 2012 roku. Czy to jest znak, że Alcon nie przędzie najlepiej na polskim rynku czy można uznać, że pracownicy po prostu nie chcą wynosić informacji na zewnątrz? Jeżeli jednak znalazłby się ktoś, kto mógłby przedstawić obecną sytuację to byłbym zobowiązany.
amelia 2015-03-26 15:03:15
też w zasadzie nie wiem co mam powiedzieć o tych komentarzach tak rzadko się pojawiających, ale w sumie nawet jakby firma jakimś cudem upadła albo wyparowała to tez byłoby pełno komentarzy więc nie mam mozliwości wyciągnięcia jakichkolwiek logicznych wniosków obecnie z zaistniałej sytuacji, i nie wiem czy rekrutują
333 2016-05-11 18:35:23
@bzyk no na pewno jest mozliwosc tak jak w kazdej firmie
Zostaw swoją opinię o ALCON POLSKA SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALCON POLSKA SP. Z O.O.