Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Welmax

Pracowałeś w firmie Welmax i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
buwia - 2014-09-02 08:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z czytającą - każdy sam wybiera sobie miejsce pracy i szuka miejsca, gdzie lepiej zarobi i jest traktowany przyzwoicie. Jeśli ktoś podejmuje decyzję o zmianie firmy, to widocznie ma powody. Jeśli ma się doświadczenie w telemarketingu, to wiadomo jak z ludźmi rozmawiać i lepiej wie to telemarketer niż koordynator, który uważa się za wszechwiedzącego. Poza tym nie jest to praca, która wymaga ukończenia wyższych studiów, wystarczy więc umiejętność wyczucia drugiego człowieka i odrobina daru przekonywania. Jeśli ktoś pracuje i ma dobre wyniki, a firma dobrze prosperuje, to po co stresować ludzi ciągłymi odsłuchami? Pracownik zadowolony z zarobków i atmosfery z pewnością jest wydajniejszy i sam stara dać z siebie wszystko !
zdjecie uzytkownika
trampkarka - 2014-09-02 11:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buwia - 2014-09-02 08:34:22]:
Buwia ,pięknie to ujelas.Pasazerowie z Tytanika w większości już poschodzili,no coz...orkiestra nadal gra,gra gra
zdjecie uzytkownika
ollores - 2014-09-04 18:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znow usuneli wpisy......ojejka ale i tak zainteresowani sobie poczytali i posmiali,prawda boli!!!
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-09-04 18:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ogóle nie rozumiem po co wyciągacie tutaj jakieś prywatne sprawy co kto robi po pracy i jaki jest, no kurcze, nie powinno to Was w ogóle obchodzic, chyba, że sie z kimś przyjaźnicie to co innego, ale po wpisach wnioskuje coś innego. no sam zastanawiałem się nad pracą tutaj, ale z taką atmosferą to chyba podziękuje
zdjecie uzytkownika
bzdura - 2014-09-04 19:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [buwia - 2014-09-02 08:34:22]:
jasne, że każdy idzie tam, gdzie mu lepiej - temu nikt nie zaprzecza. Tylko po co na forum o Welmaxie pisać o innych firmach??o innych firmach piszcie na forach dotyczących tego konkretnie pracodawcy i tyle. Choć jak znam życie - za parę dni tak samo zostanie ten pracodawca obsmarowany..dziwi mnie zawsze fakt, że tym, którzy odeszli bo było tak źle , chce się pisać o dawnej pracy. I te wielkie słowa w anstępnych postach o Tytanicu. Kurczę, naprawdę tak byście się cieszyli gdyby wydarzyło się coś złego i cała reszta straciłaby pracę??
zdjecie uzytkownika
magda m. - 2014-09-04 20:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie zostanie obsmarowany jeśli na to nie zasłużył.(usunięte przez administratora)Forum jest do wyrażania opini o pracy i jedni piszą ze firma jest taka i nie poleca inni ze poleca, krótka piłka.I nikt nikomu źle nie zyczy ale to że w welamaxie powoli nie ma kto pracować mówi samo za siebie, bo gdyby było tu dobrze nadal pracowała by masa ludzi.Chociaż za welmaxem i tak się nie nadąża niby potzrebują pracowników a sami zwalniają, a poza tym ktoś pytał na forum o firmy tele to ktoś odpowiedział, nikt sam od siebie nie pisze o innych firmach także czytamy ze zrozumieniem.
zdjecie uzytkownika
żyrafa - 2014-09-04 21:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że z Welmaxu ludzie uciekają, przede wszystkim dlatego, że atmosfera nie jest ciekawa - ciągłe napięcie, nerwy, niezadowolenie ze strony kierownictwa. A jeśli ktoś dobrze pracuje i nie ma się do czego doczepić - to go zwalniają ! ( wydarzenia ostatnich dni... )
zdjecie uzytkownika
bzdura - 2014-09-06 20:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [magda m. - 2014-09-04 20:49:46]:
no właśnie, czytajmy ze zrozumieniem - piszesz, że ktoś pytał o pracę w tele - dokładnie pytanie było o kontakt konkretnie do Welmaxu, a nie o pracę na Norwida...piszmy po prostu posty w przeznaczonych do tego miejscach: o firmie na Norwida - na profilu tego Pracodawcy i tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
czarna wdowa - 2014-09-11 17:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poraz 7 usuniete wpisy z opinia niegatywną.Pracodawca mówi sam za siebie.Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ollores - 2014-09-12 09:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie istne kolorowe Jaja!!! czarna wdowo to nie 7 raz tylko 11 usunięto wpis my liczymy namiętnie i boki zrywamy!!
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-09-12 22:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ollores - 2014-09-12 09:16:20]:
nie piszcie głupot, w dodatku z błędami ortograficznymi, to nie będzie usunięć. Ja tam nie wierzę, że ktoś tu coś usuwa, bo przecież kto by sobie bzdurami zawracał głowę, ale jeśli coś takiego ma miejsce - to wcale tego nie potępiam
zdjecie uzytkownika
ollores - 2014-09-15 11:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2014-09-12 22:17:26]:
buhahahahahaha,zenada,jeszcze raz zenada!!!! Ja wiem ze to was boli i to mocno ale zglupliscie kompletnie z tymi odsłuchami!!
zdjecie uzytkownika
sierioża - 2014-09-16 14:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,tak sobie sledze i czytam to forum od dłuższego czasu i jedno wiem ze do tej firmy z pewnoscia bym nie wyslal swojej aplikacji. Wierze tym osoba co tu pisza bo o dobrej firmie i dobrym pracodawcy nie pisze się złych opinii. Nie chce jako młody człowiek wchodzący w zycie uczyc się zlego traktowania ludzi,kumoterstwa,donosicielstwa i jakiegoś tam podsłuchiwania.Jest to dla mnie bardzo obrzydliwy proceder przypominający putinowcow.
zdjecie uzytkownika
wrona - 2014-09-16 20:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2014-09-12 22:17:26]:
Usunięcia przez błędy ortograficzne?? Ty chyba sobie kpiny robisz, od kiedy opinie sie usuwa bo ktoś ma dysleksje?I jak nie wiesz kto tu co robi to po jakiego się wcinasz wogóle?chyba że jestes kolejnym przygłupem który tam siedzi i udajesz kogoś niewiedzącego wielce bo na to chyba wychodzi.Weź sie za porządną robote i wykaż się czymś bardziej ambitnym, bo takimi praca jak tele to tylko pustaki rządzą , 0 ambicji.
zdjecie uzytkownika
wesola - 2014-09-18 10:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wrona - 2014-09-16 20:30:16]:
Dokladnie masz racje,u nas praca to masakra ja tylko do końca września i robie strzalke w innym kierunku.A ta atmosfera?? Masakra.No i te komunikaty na ekranie tak nas doluja ze ja mam już dość pracy tutaj.Nie polecam pracy w tym obozie!! haha dobrze Sierioza to ujelas bravo,bravo.
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-18 16:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wesola - 2014-09-18 10:39:24]:
o rany, normalnie nie potrafisz interpretować człowieku....bardzo inteligentny, ambitny pracowniku cc....
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-09-19 12:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wesoła, a dlaczego dokładnie chcesz z tamtąd odejśc, bo ja z kolei zastanawiam się nad aplikacją tam i mam teraz mieszane uczucia. tak naprawdę atmosfera pracy zależy od nas samych, przecież to nikt inny jak pracownicy są odpowiedzialni za relacje jakie panują między nimi... mam jeszcze pytanie odnośnie tych komunikatów, o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
wesoła - 2014-09-19 12:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xx - 2014-09-18 16:42:06]:
o jakiej ty piszesz interpretacji?.....pustaku? Chyba przerost ambicji uciska mozdzek.Przedszkolaki dorwaly sie do władzy i mysla ze sa WSZECHWLADCAMI SWIATA!! Pozdrawiam Pana K. Na tasme sledzie pakowac!!
zdjecie uzytkownika
Małgosia - 2014-09-19 13:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w welmaxie ok pół roku i powiem tak..za rządzenia pana Krzysztofa było fajnie, praca ta sama nikt się nie czepiał...wszystko sie zmieniło od momentu przyjścia nowej władzy od czerwca, 10 gamoni którzy do czego doprowadzili? że ludzie zaczęli uciekać z firmy...to chyba pozostawia wiele do zyczenia? młodzi dobrali sie do koryta i myślą ze sa super wazni i umieja rzadzic firmą...no masakra.Codziennie inne wymysły które ich zdaniem miały polepszać a wprowadzały delikatnie świadom/nie świadom mobbing.Czy tego nikt nie widzi? zupełnie jak w naszym rządzie DARMOZJADY KTÓRE NIC NIE ROBIĄ I PATRZĄ TYLKO NA SIEBIE.A interpretować sobie takie komunikaty to możesz dostając smsa od ukochanej albo ukochanego...whatever.
zdjecie uzytkownika
WESOLA - 2014-09-19 13:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ilonka - 2014-09-19 12:43:50]:
bo nie znosze reżimu!! wiara robi tutaj oki nie mogę zlego zdania powiedzieć ale koordynatorstwo to po prostu nadzorcy w obozie!! kiedyś tu było fajne a teraz....wrogowi bym nie polecila!!!!
zdjecie uzytkownika
Justika - 2014-09-19 14:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Małgosia - 2014-09-19 13:42:21]:
Dobrze Malgosiu to ujelas ,ja tez tam sporo czasu pracowałam...odeszłam za czasów jeszcze p.Krzysztofa tak wiec nie mogę się wypowiadać na temat nowego kierownictwa,ale moje odejście było spowodowane niekompetencja,brakiem poszanowania pracownika i wymyślaniem idiotycznych formulek przez moja koordynatorke która przerosła malpie rozumowanie o 1 cm. Bardo jej zalezalo na rozwaleniu grupy fajnych telemarketerek które się zzyly ze sobą.Nawet znalazła sobie małego czarnego pieska co jej donosil swieze informacje ...co ludzie mowia,co robia,co jedza. Wstydu dla nie to cos obcego a była jedna z nas.
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-20 00:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Małgosia - 2014-09-19 13:42:21]:
kłania się słownik języka polskiego, czytanie ze zrozumieniem, słownik wyrazów polskich, mogę jeszcze wymieniać... tylko raczej to nie ma sensu jak widać ...niestety, braku inteligencji chamstwem nie zastąpisz...
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-20 00:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wesoła - 2014-09-19 12:53:09]:
kłania się słownik języka polskiego, czytanie ze zrozumieniem, słownik wyrazów polskich, mogę jeszcze wymieniać... tylko raczej to nie ma sensu jak widać ...niestety, braku inteligencji chamstwem nie zastąpisz
zdjecie uzytkownika
Rita - 2014-09-20 12:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak inteligencji i chamstwo to wystapienie publicznie z jajami na wierzchu i nie elokwentny ubiór do pracy wykonywanej.Traktowanie ludzi tak jak robicie też na pewno jest inteligentne i nie chmaskie:)a teraz sobie usiądź i pomyśl kto z Twojej grandy oraz może Ty sam zachowujesz sie bądź wyglądasz na osobe która przyszła do pracy na pole:)Jak się jest kimś w firmie i ma do czynienia z ludźmi to chyba wymaga troszkę wyrafinowania:)czasem 1 człowiek z ekipy rządzących mówi za cały zespół rządzących także zwracajcie również uwagę na kolegów/koleżanki bo jak to mówią...jeden za wszystkich wszyscy za jednego również w formie renomy firmy.I nie widze braku inteligencji w wypowiedzi innych, poprostu ludzie nazywają rzeczy po imeniu ale skoro tego nie rozumiesz inteligentna osobo to najwyraźniej znajdujesz sie nie na odpowiednim miejscu.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-20 19:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xx - 2014-09-20 00:07:41]:
Widzę, że welmax nie zmieniło taktyki - usuwanie niewygodnych postów i odwracanie kota ogonem z tych postów, ktorych admini z jakichś względów nie chcą usunąć. Tak, aby negatywy znalazły sie na dalszych stronach. Ale prawda zawsze wychodzi na jaw, panie/pani xx i reszta welmaxu.
Sad do prawdy dojdzie, a media rozglosza dobra nowinę :D a wy możecie dalej tutaj usuwać posty zgodne z prawda. Prawda jest prawda.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Welmax
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x