Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Welmax

zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-07-29 20:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jasne że można, można nim jeździć na wakacje,robić przeprowadzki, podjeżdżać na imprezy, wypożyczać na wesela, chrzciny i komunie dodatkowo dorzucają jeszcze złotą kartę kredytową by móc tankować bez końca i karte stałego klienta na kawę w starbucksie. Spoko polecam ta robotę.
zdjecie uzytkownika
ma - 2014-08-04 12:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracują u Was jacyś młodzi ludzie? Szukam pracy w sprzedaży w Poznaniu, przez dwa lata byłam przedstawicielką handlową w dużym sklepie z wyposażeniem wnętrz, ale wiadomo - redukcje. Mnie też dosięgnęły, bo najmłodsza. Szkoda. Jestem dopiero po studiach, ale mam doświadczenie i własne auto na gaz, więc mam nadzieję, że jakoś zaplusuję. Aha, napiszcie czy jest możliwość pracy na własną działalność.
zdjecie uzytkownika
do ma - 2014-08-05 17:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ma - 2014-08-04 12:06:06]:
hej ma jeśli szukasz dobrej pracy w Poznaniu zapraszam do kontaktu podaj swój adres a ja do Ciebie napiszę
zdjecie uzytkownika
zadora - 2014-08-12 17:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pierdziu robie tutaj od niedawna ale tutaj jest masakra,czy ktos moze mi polecic jakas fajna prace w telemarketingu??( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-08-15 16:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kurczę, a ja jestem świeżo po studiach i chciałem właśnie sie zaczepić gdzieś w telemarketingu, myślałem o tej firmie bo chyba jest dosyć popularna ( ze słyszenia, od innych) ale jak tam jest tak niefajnie to chyba poszukam czegoś innego:) może mi polecicie jakąś firmę telemarketingową gdzie jest spoko?
zdjecie uzytkownika
Klara - 2014-08-20 17:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maciej: to witaj w klubie, ja tesz jestem świeżutka absolwenekta stosunków międzynarodowych i europeistyki w Poznaniu. I tesz szukam pracy od dłuższego czasu, póki co bez skutecznie. Nie wiem z czego to wynika... Nieważne. Widziałam, że wciąż jest aktualna ta oferta na konsultanta ds. sprzedaży. Jakby tak patrzeć na wymaagania to się łapię na tę pracę bez problemu, tylko jedna kwestia - napiszcie czy ten język rosyjski jest na rozmowie kwalifikacyjnej jakoś weryfikwoany w szczegolny sposób? Nie mam żadnego certyfikatu, po prostu nauczyłam się języka rosyjskiego, bo mój narzeczony pochodzi w Pietropawłowska, a zę mam dryg do języków to podobno gadam jak native speakerka :). Jak ktoś wie niech da znać prędko.
zdjecie uzytkownika
ollores - 2014-08-20 17:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie na luz nie dla Was ta praca.Roboty z was zrobia do dzwonienia 3/4 ludzi z tad poszlo do innej firmy aby miec ludzkie zarobki i ludzkie traktowanie.Porazka i jeszcze raz porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-08-28 14:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy w telemarketingu,mam 2 lata doswiadczenia w w/w pracy.Jak ktoś zna maila do Welmaxu to niech mi poda to wysle swoja aplikacje bo nie wiem gdzie szukac .Pozdrawiam Marta Gorna.
zdjecie uzytkownika
Pati - 2014-08-30 07:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na norwida jest fajnie i fajne są zarobki, super atmosfera:) tam gdzie rossa kiedys byla nie wiem czy wiesz
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-08-30 11:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak? jasne że wiem, to cieszę się, wielkie dzięki za info:) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
WYZWOLONA - 2014-09-01 12:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie na Norwida to bajka 0 stresu ,zadnych podsluchow i naslochow.A koordynatorki to zajebiste o odczuciach ludzkich babki!!No i zarobki ludzkie.
zdjecie uzytkownika
bzdura - 2014-09-01 18:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [WYZWOLONA - 2014-09-01 12:19:02]:
taaaak, z pewnością niczego nie wymagają i za nic dużo płacą, a firma się utrzyma na rynku tylko dlatego, że sa fajne babki - bo przecież telemarketerzy są zdolni sami z siebie i nie trzeba ich wspomagać (np. poprzez odsłuchy rozmów...bo przecież wtedy wyłapuje się najwięcej błędów)...
zdjecie uzytkownika
czytająca - 2014-09-01 21:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czytam czytam od pewnego czasu i sie przyglądam...Ludzie idą poprostu tam gdzie im lepiej nie rozumiem wiec wpisu wymienionego wyżej który zalatuje zazdrością:)ludzie wiedzą po co przychodza do takiej pracy i jaki jest cel ich pracy, nie uczy sie księdza modlić.
zdjecie uzytkownika
buwia - 2014-09-02 08:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z czytającą - każdy sam wybiera sobie miejsce pracy i szuka miejsca, gdzie lepiej zarobi i jest traktowany przyzwoicie. Jeśli ktoś podejmuje decyzję o zmianie firmy, to widocznie ma powody. Jeśli ma się doświadczenie w telemarketingu, to wiadomo jak z ludźmi rozmawiać i lepiej wie to telemarketer niż koordynator, który uważa się za wszechwiedzącego. Poza tym nie jest to praca, która wymaga ukończenia wyższych studiów, wystarczy więc umiejętność wyczucia drugiego człowieka i odrobina daru przekonywania. Jeśli ktoś pracuje i ma dobre wyniki, a firma dobrze prosperuje, to po co stresować ludzi ciągłymi odsłuchami? Pracownik zadowolony z zarobków i atmosfery z pewnością jest wydajniejszy i sam stara dać z siebie wszystko !
zdjecie uzytkownika
trampkarka - 2014-09-02 11:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buwia - 2014-09-02 08:34:22]:
Buwia ,pięknie to ujelas.Pasazerowie z Tytanika w większości już poschodzili,no coz...orkiestra nadal gra,gra gra
zdjecie uzytkownika
ollores - 2014-09-04 18:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znow usuneli wpisy......ojejka ale i tak zainteresowani sobie poczytali i posmiali,prawda boli!!!
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-09-04 18:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ogóle nie rozumiem po co wyciągacie tutaj jakieś prywatne sprawy co kto robi po pracy i jaki jest, no kurcze, nie powinno to Was w ogóle obchodzic, chyba, że sie z kimś przyjaźnicie to co innego, ale po wpisach wnioskuje coś innego. no sam zastanawiałem się nad pracą tutaj, ale z taką atmosferą to chyba podziękuje
zdjecie uzytkownika
magda m. - 2014-09-04 20:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie zostanie obsmarowany jeśli na to nie zasłużył.(usunięte przez administratora)Forum jest do wyrażania opini o pracy i jedni piszą ze firma jest taka i nie poleca inni ze poleca, krótka piłka.I nikt nikomu źle nie zyczy ale to że w welamaxie powoli nie ma kto pracować mówi samo za siebie, bo gdyby było tu dobrze nadal pracowała by masa ludzi.Chociaż za welmaxem i tak się nie nadąża niby potzrebują pracowników a sami zwalniają, a poza tym ktoś pytał na forum o firmy tele to ktoś odpowiedział, nikt sam od siebie nie pisze o innych firmach także czytamy ze zrozumieniem.
zdjecie uzytkownika
żyrafa - 2014-09-04 21:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka, że z Welmaxu ludzie uciekają, przede wszystkim dlatego, że atmosfera nie jest ciekawa - ciągłe napięcie, nerwy, niezadowolenie ze strony kierownictwa. A jeśli ktoś dobrze pracuje i nie ma się do czego doczepić - to go zwalniają ! ( wydarzenia ostatnich dni... )
zdjecie uzytkownika
bzdura - 2014-09-06 20:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [magda m. - 2014-09-04 20:49:46]:
no właśnie, czytajmy ze zrozumieniem - piszesz, że ktoś pytał o pracę w tele - dokładnie pytanie było o kontakt konkretnie do Welmaxu, a nie o pracę na Norwida...piszmy po prostu posty w przeznaczonych do tego miejscach: o firmie na Norwida - na profilu tego Pracodawcy i tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-09-12 22:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie piszcie głupot, w dodatku z błędami ortograficznymi, to nie będzie usunięć. Ja tam nie wierzę, że ktoś tu coś usuwa, bo przecież kto by sobie bzdurami zawracał głowę, ale jeśli coś takiego ma miejsce - to wcale tego nie potępiam
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-18 16:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o rany, normalnie nie potrafisz interpretować człowieku....bardzo inteligentny, ambitny pracowniku cc....
zdjecie uzytkownika
kotrk - 2014-10-03 16:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakieś nowe opinie o nic macie? (usunięte przez administratora) a tak to tylko walka o wyniki jest, bo pewnie wysokie premie trzeba zorbić, załozenia, ma ktoś o tym informacje, zeby potwierdzić czy mam aktualne dane?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa z szefowa :/ i te super pytania, jej sztuczne cycki wywalone, kilkanascie minut na sluchawkach w pokoju z dziewczynami, rozmowa z menagerem...
Pytania: twoje marzenie, ile chcesz zarabiac, dlaczego w welmaxie chcesz pracowac
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-11-21 14:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nikt nie chce się tutaj wypowiadać, ale to można różnie zinterpretować, może wszystko jest w porządku i po prostu nie ma o czym pisać za bardzo? bo miały byś nowe przyjęcia jakiś czas temu, ale nie wiem na czym stanęło w końcu, bo nie widziałem tych ofert pracy, chyba były tylko przez krótki czas.
zdjecie uzytkownika
panna rybka - 2014-11-21 14:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo myślę nad pójściem do pracy do Welmax, tym bardziej że mam jeszcze kilka innych ofert z innych firm, z jednej strony gdzieś tam usłyszałam że szukają pracowników a tu widze komentarze że zwalniają pracowników. to w końcu jak jest naprawdę i komu mam wierzyć? prosze o pomoc bo to pilna sprawa dla mnie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Welmax
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Welmax?
Zadaj pytanie
x