Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Welmax


Oceniono 305 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Welmax
Wołczyńska 18
60-003 Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
biker - 2014-05-17 19:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to nie wiem w takim razie kto zgadza się na tego typu warunki... przecież to jest poniżej wszelkiej krytyki
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-05-26 19:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@biker: długotrwale bezrobotni na przyklad. malo takich w Polsce? kasa moze nie jest duza, ale jest! Prawda?
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-05-29 15:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to teraz dopiero w tej Wrześni się dzieje...
zdjecie uzytkownika
qwerty2 - 2014-05-29 20:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwerty - 2014-05-29 15:34:43]:
ej nie pochwalisz się co tam się wyprawia, każdy jest ciekawy:) nawet nie wiesz ilu ludzi czeka na te wiadomości
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-06-02 17:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podłączam się do pytania. tesz jestem bezrobotny i waham sie nad tym welmaxem. kto kolwiek moze sie wypowiedziec co i jak tam w firmie?
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-06-09 09:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to prawda ze wasza firma upada? słyszałem ze źle sie dzieje
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-06-09 15:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze że jest coraz więcej ludzi szukających jakiegoś kontaktu z pracującymi w Welmaxie. Wisi sporo ogłoszen w sumie. ludzie, jak tam warunki w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-06-26 16:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm. Jak tak patrzę to chyba jak już składać papiery do Welmaxu to brać mogę tylko pod uwagę robotę telemarketera. Tak naprawdę to praca dla mnie, patrzę co piszecie o zespole, ze jest zgrany i ogarnięty i tak dalej. tylko mam pytanie o tę Panią kierowniczkę. niejasno napisaliscie, więc niech ktoś z czytających to doprecyzuje - czy Ona tam jeszcze pracuje? nie znalazlam jakichs pozytywnych opinii o niej, troche to jednoznaczne dla mnie.
zdjecie uzytkownika
filolog rosyjski - 2014-07-03 12:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsultant ds. sprzedaży w Poznaniu to może być dobra fucha. Po filologii rosyjskiej w Wielkopolsce no nie ma pracy po prostu za dużo, daleko od granicy. A tu widzę, że szukacie człowieka, który ogarnie sprzedaż po polsku i rosyjsku. Piszę się na to.
zdjecie uzytkownika
gośka - 2014-07-15 18:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też szukam pracy po filologii, mam doświadczenie dwa lata przy obsłudze klienta rosyjskojęzycznego w hotelu trzygwiazdkowym. Ale najbardziej mnie zastanawiają niektóre opinie o dużym tempie pracy.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-15 23:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram że nieźle się sprawdza jako listonosz ;)
zdjecie uzytkownika
na ph - 2014-07-16 09:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam Pana i Panią, bo mam takie nietypowe pytanie. :D W ofercie na PH napisali o tym, że dają samochód. Czy można też go używać do celów prywatnych, dzieci zawieść do szkoły, po zakupy pojechac?
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-07-29 20:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jasne że można, można nim jeździć na wakacje,robić przeprowadzki, podjeżdżać na imprezy, wypożyczać na wesela, chrzciny i komunie dodatkowo dorzucają jeszcze złotą kartę kredytową by móc tankować bez końca i karte stałego klienta na kawę w starbucksie. Spoko polecam ta robotę.
zdjecie uzytkownika
ma - 2014-08-04 12:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracują u Was jacyś młodzi ludzie? Szukam pracy w sprzedaży w Poznaniu, przez dwa lata byłam przedstawicielką handlową w dużym sklepie z wyposażeniem wnętrz, ale wiadomo - redukcje. Mnie też dosięgnęły, bo najmłodsza. Szkoda. Jestem dopiero po studiach, ale mam doświadczenie i własne auto na gaz, więc mam nadzieję, że jakoś zaplusuję. Aha, napiszcie czy jest możliwość pracy na własną działalność.
zdjecie uzytkownika
do ma - 2014-08-05 17:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ma - 2014-08-04 12:06:06]:
hej ma jeśli szukasz dobrej pracy w Poznaniu zapraszam do kontaktu podaj swój adres a ja do Ciebie napiszę
zdjecie uzytkownika
zadora - 2014-08-12 17:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pierdziu robie tutaj od niedawna ale tutaj jest masakra,czy ktos moze mi polecic jakas fajna prace w telemarketingu??( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-08-15 16:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kurczę, a ja jestem świeżo po studiach i chciałem właśnie sie zaczepić gdzieś w telemarketingu, myślałem o tej firmie bo chyba jest dosyć popularna ( ze słyszenia, od innych) ale jak tam jest tak niefajnie to chyba poszukam czegoś innego:) może mi polecicie jakąś firmę telemarketingową gdzie jest spoko?
zdjecie uzytkownika
Klara - 2014-08-20 17:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maciej: to witaj w klubie, ja tesz jestem świeżutka absolwenekta stosunków międzynarodowych i europeistyki w Poznaniu. I tesz szukam pracy od dłuższego czasu, póki co bez skutecznie. Nie wiem z czego to wynika... Nieważne. Widziałam, że wciąż jest aktualna ta oferta na konsultanta ds. sprzedaży. Jakby tak patrzeć na wymaagania to się łapię na tę pracę bez problemu, tylko jedna kwestia - napiszcie czy ten język rosyjski jest na rozmowie kwalifikacyjnej jakoś weryfikwoany w szczegolny sposób? Nie mam żadnego certyfikatu, po prostu nauczyłam się języka rosyjskiego, bo mój narzeczony pochodzi w Pietropawłowska, a zę mam dryg do języków to podobno gadam jak native speakerka :). Jak ktoś wie niech da znać prędko.
zdjecie uzytkownika
ollores - 2014-08-20 17:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie na luz nie dla Was ta praca.Roboty z was zrobia do dzwonienia 3/4 ludzi z tad poszlo do innej firmy aby miec ludzkie zarobki i ludzkie traktowanie.Porazka i jeszcze raz porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-08-28 14:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy w telemarketingu,mam 2 lata doswiadczenia w w/w pracy.Jak ktoś zna maila do Welmaxu to niech mi poda to wysle swoja aplikacje bo nie wiem gdzie szukac .Pozdrawiam Marta Gorna.
zdjecie uzytkownika
Pati - 2014-08-30 07:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na norwida jest fajnie i fajne są zarobki, super atmosfera:) tam gdzie rossa kiedys byla nie wiem czy wiesz
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-08-30 11:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak? jasne że wiem, to cieszę się, wielkie dzięki za info:) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
WYZWOLONA - 2014-09-01 12:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie na Norwida to bajka 0 stresu ,zadnych podsluchow i naslochow.A koordynatorki to zajebiste o odczuciach ludzkich babki!!No i zarobki ludzkie.
zdjecie uzytkownika
bzdura - 2014-09-01 18:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WYZWOLONA - 2014-09-01 12:19:02]:
taaaak, z pewnością niczego nie wymagają i za nic dużo płacą, a firma się utrzyma na rynku tylko dlatego, że sa fajne babki - bo przecież telemarketerzy są zdolni sami z siebie i nie trzeba ich wspomagać (np. poprzez odsłuchy rozmów...bo przecież wtedy wyłapuje się najwięcej błędów)...
zdjecie uzytkownika
czytająca - 2014-09-01 21:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czytam czytam od pewnego czasu i sie przyglądam...Ludzie idą poprostu tam gdzie im lepiej nie rozumiem wiec wpisu wymienionego wyżej który zalatuje zazdrością:)ludzie wiedzą po co przychodza do takiej pracy i jaki jest cel ich pracy, nie uczy sie księdza modlić.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Welmax
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski