Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Welmax


Oceniono 290 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Welmax
Wołczyńska 18
60-003 Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Olaf - 2014-05-09 09:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co się stało z Panią Moniką, czy już nie pracuje w Welmaxsie. I kto rządzi we Wrześni.
zdjecie uzytkownika
X - 2014-05-09 11:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak tam w końcu jest w oddziale we Wrześni? Zarobki jakieś konkretne? Przynajmniej 1200zl na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
Olaf - 2014-05-09 11:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A gdzie pracuje teraz p.Monika.
zdjecie uzytkownika
biker - 2014-05-10 14:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a Ty @fanka skąd tak dobrze wiesz kim z wykształcenia była ta Pani? takie plotki chodziły po prostu w firmie?
zdjecie uzytkownika
menager - 2014-05-11 11:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy jest ktoś kto poszukuje pracy z wojew. małopolskiego, podkarpackiego czy lubelskiego?
zdjecie uzytkownika
fanka - 2014-05-11 11:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grubo, ale to prawda
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-05-15 12:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olaf - 2014-05-09 11:57:37]:
Bez premii max 1000zl
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-17 12:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxx - 2014-05-15 12:29:45]:
To kicha
zdjecie uzytkownika
biker - 2014-05-17 19:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to nie wiem w takim razie kto zgadza się na tego typu warunki... przecież to jest poniżej wszelkiej krytyki
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-05-26 19:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@biker: długotrwale bezrobotni na przyklad. malo takich w Polsce? kasa moze nie jest duza, ale jest! Prawda?
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-05-29 15:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to teraz dopiero w tej Wrześni się dzieje...
zdjecie uzytkownika
qwerty2 - 2014-05-29 20:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwerty - 2014-05-29 15:34:43]:
ej nie pochwalisz się co tam się wyprawia, każdy jest ciekawy:) nawet nie wiesz ilu ludzi czeka na te wiadomości
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-06-02 17:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podłączam się do pytania. tesz jestem bezrobotny i waham sie nad tym welmaxem. kto kolwiek moze sie wypowiedziec co i jak tam w firmie?
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-06-09 09:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to prawda ze wasza firma upada? słyszałem ze źle sie dzieje
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-06-09 15:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze że jest coraz więcej ludzi szukających jakiegoś kontaktu z pracującymi w Welmaxie. Wisi sporo ogłoszen w sumie. ludzie, jak tam warunki w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
N. welmax - 2014-06-16 19:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownicą w firmie Welmax (punkt w Poznaniu przy Grunwaldzkiej). Dla wszystkich szukających pracy: ODRADZAM!!!
Do niedawna praca tam była jeszcze znośna. Teraz, po ostatnich wyczynach Pani Wiolety praca tam to jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Po tym jak obniżyli nam podstawy mimo iż pracę wykonujemy wciąż tą samą to coraz więcej wymagają. Najlepiej jakbyś w pracy siedziała 24/7. Pani Manager nie potrafi motywować pracowników. Co chwilę tylko robi jakieś śmieszne zebrania, wydziera się na wszystkich i grozi zwolnieniami. Sama nie wiem kto ją przyjmował na to stanowisko bo czasem zastanawiam się czy potrafi 2 do 2 dodać bez kalkulatora. Telemarketerzy to bardzo zgrana ekipa i tylko dzięki nim chce się tam wracać. Koordynatorzy też bardzo fajni potrafią zrozumieć człowieka i wesprzeć w trudnych chwilach (brawa dla Patryka i Gosi). Według mnie i chyba wszystkich pracowników to oni powinni kierować tym oddziałem. Może udałoby się wyciągnąć firmę z tej katastrofalnej sytuacji, o ile nie padnie lada dzień. Podsumowując jeżeli lubicie ciężką pracę za marne pieniądze, praktycznie codziennie po 10 godzin z dyktatorem nad sobą to zapraszam. W przeciwnym wypadku nawet nie myśl żeby tu przychodzić.
A co do tekstu Pani Wioli że jeżeli komuś się nie podoba to droga wolna: "Droga Pani manager, w ostatnich dniach większość pracowników szuka już czegoś nowego, jak tylko będziemy mieć nagraną nową pracę to na pewno się zgłosimy. A znaleźć coś lepszego niż ten wyzysk nie będzie trudno."
Pozdrawiam N.
zdjecie uzytkownika
oj tam oj tam - 2014-06-26 16:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm. Jak tak patrzę to chyba jak już składać papiery do Welmaxu to brać mogę tylko pod uwagę robotę telemarketera. Tak naprawdę to praca dla mnie, patrzę co piszecie o zespole, ze jest zgrany i ogarnięty i tak dalej. tylko mam pytanie o tę Panią kierowniczkę. niejasno napisaliscie, więc niech ktoś z czytających to doprecyzuje - czy Ona tam jeszcze pracuje? nie znalazlam jakichs pozytywnych opinii o niej, troche to jednoznaczne dla mnie.
zdjecie uzytkownika
filolog rosyjski - 2014-07-03 12:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsultant ds. sprzedaży w Poznaniu to może być dobra fucha. Po filologii rosyjskiej w Wielkopolsce no nie ma pracy po prostu za dużo, daleko od granicy. A tu widzę, że szukacie człowieka, który ogarnie sprzedaż po polsku i rosyjsku. Piszę się na to.
zdjecie uzytkownika
Strażnik - 2014-07-13 22:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję na grunwaldzkiej jest ok, zachęcam miłych i kulturalnych ludzi do współpracy, tępe młoty zakaz wstępu !!! Ula do wymiany... niestety nie radzi sobie... pyta a nie rządzi ;0 trochę mi jej żal :( bardziej się sprawdza jako listonosz... co na to pani Viola? pozdrawiam dziewczyny <3
zdjecie uzytkownika
gośka - 2014-07-15 18:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Strażnik - 2014-07-13 22:21:09]:
ja też szukam pracy po filologii, mam doświadczenie dwa lata przy obsłudze klienta rosyjskojęzycznego w hotelu trzygwiazdkowym. Ale najbardziej mnie zastanawiają niektóre opinie o dużym tempie pracy.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-15 23:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że wreszcie ktoś napisał o Uli, jak tak dalej pójdzie to rozwali pokój potwierdzających, ciekawe kiedy pani violeta zauważy wreszcie ile razy potwierdzenia nie są dzwonione na czas... Ula się gubi i nie pomaga, ciepła posadka, kwiatki, ciasteczka na biurku.. pogratulować!!!
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-15 23:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram że nieźle się sprawdza jako listonosz ;)
zdjecie uzytkownika
na ph - 2014-07-16 09:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam Pana i Panią, bo mam takie nietypowe pytanie. :D W ofercie na PH napisali o tym, że dają samochód. Czy można też go używać do celów prywatnych, dzieci zawieść do szkoły, po zakupy pojechac?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-10
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Firma poszukuje osób na stanowisko: konsultanta ds. sprzedaży. Osoby zatrudnione na tym stanowisku będą odpowiedzialne za telefoniczną obsługę klientów firmy w j. rosyjskim i j. polskim.  Oferujemy: 1. Stabilną pracę w dynamicznie rozwijającej sie firmie, w młodym i ambitnym zespole; 2. Pakiet szkoleń  3. Atrakcyjne warunki finansowe  4. Zdobycie doświadczenia w kontakcie z klientami Wymagania:  1.&nbs
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-07-29 20:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jasne że można, można nim jeździć na wakacje,robić przeprowadzki, podjeżdżać na imprezy, wypożyczać na wesela, chrzciny i komunie dodatkowo dorzucają jeszcze złotą kartę kredytową by móc tankować bez końca i karte stałego klienta na kawę w starbucksie. Spoko polecam ta robotę.
zdjecie uzytkownika
MARCIN - 2014-08-01 17:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z TELEMARKETINGIEM TO OSZUŚCI ,3 FIRMY TEGO TYPU OSZUKAŁY MNIE Z KASĄ--JUŻ NIGDY WIĘCEJ...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Welmax
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski