Welmax

Poznań

Opinie o Welmax

menager 2014-05-11 11:06:25
mam pytanie czy jest ktoś kto poszukuje pracy z wojew. małopolskiego, podkarpackiego czy lubelskiego?
fanka 2014-05-11 11:35:00
grubo, ale to prawda
1
xxxxxx 2014-05-15 12:29:45
Bez premii max ( usunięte przez administratora )zl
xxx 2014-05-17 12:42:01
To kicha
1
biker 2014-05-17 19:37:03
no to nie wiem w takim razie kto zgadza się na tego typu warunki... przecież to jest poniżej wszelkiej krytyki
qwerty 2014-05-29 15:34:43
no to teraz dopiero w tej Wrześni się dzieje...
qwerty2 2014-05-29 20:30:15
ej nie pochwalisz się co tam się wyprawia, każdy jest ciekawy:) nawet nie wiesz ilu ludzi czeka na te wiadomości
Damian 2014-06-09 09:51:52
A to prawda ze wasza firma upada? słyszałem ze źle sie dzieje
filolog rosyjski 2014-07-03 12:17:10
Konsultant ds. sprzedaży w Poznaniu to może być dobra fucha. Po filologii rosyjskiej w Wielkopolsce no nie ma pracy po prostu za dużo, daleko od granicy. A tu widzę, że szukacie człowieka, który ogarnie sprzedaż po polsku i rosyjsku. Piszę się na to.
gośka 2014-07-15 18:10:52
ja też szukam pracy po filologii, mam doświadczenie dwa lata przy obsłudze klienta rosyjskojęzycznego w hotelu trzygwiazdkowym. Ale najbardziej mnie zastanawiają niektóre opinie o dużym tempie pracy.
lola 2014-07-15 23:51:08
popieram że nieźle się sprawdza jako listonosz ;)
qwerty 2014-07-29 20:52:00
Jasne że można, można nim jeździć na wakacje,robić przeprowadzki, podjeżdżać na imprezy, wypożyczać na wesela, chrzciny i komunie dodatkowo dorzucają jeszcze złotą kartę kredytową by móc tankować bez końca i karte stałego klienta na kawę w starbucksie. Spoko polecam ta robotę.
4
do ma 2014-08-05 17:56:43
hej ma jeśli szukasz dobrej pracy w Poznaniu zapraszam do kontaktu podaj swój adres a ja do Ciebie napiszę
zadora 2014-08-12 17:40:29
ja pierdziu robie tutaj od niedawna ale tutaj jest masakra,czy ktos moze mi polecic jakas fajna prace w telemarketingu??( usunięte przez administratora )
Maciej 2014-08-15 16:34:01
O kurczę, a ja jestem świeżo po studiach i chciałem właśnie sie zaczepić gdzieś w telemarketingu, myślałem o tej firmie bo chyba jest dosyć popularna ( ze słyszenia, od innych) ale jak tam jest tak niefajnie to chyba poszukam czegoś innego:) może mi polecicie jakąś firmę telemarketingową gdzie jest spoko?
Klara 2014-08-20 17:00:48
@maciej: to witaj w klubie, ja tesz jestem świeżutka absolwenekta stosunków międzynarodowych i europeistyki w Poznaniu. I tesz szukam pracy od dłuższego czasu, póki co bez skutecznie. Nie wiem z czego to wynika... Nieważne. Widziałam, że wciąż jest aktualna ta oferta na konsultanta ds. sprzedaży. Jakby tak patrzeć na wymaagania to się łapię na tę pracę bez problemu, tylko jedna kwestia - napiszcie czy ten język rosyjski jest na rozmowie kwalifikacyjnej jakoś weryfikwoany w szczegolny sposób? Nie mam żadnego certyfikatu, po prostu nauczyłam się języka rosyjskiego, bo mój narzeczony pochodzi w Pietropawłowska, a zę mam dryg do języków to podobno gadam jak native speakerka :). Jak ktoś wie niech da znać prędko.
1
ollores 2014-08-20 17:13:48
Dajcie na luz nie dla Was ta praca.Roboty z was zrobia do dzwonienia 3/4 ludzi z tad poszlo do innej firmy aby miec ludzkie zarobki i ludzkie traktowanie.Porazka i jeszcze raz porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
2
marta 2014-08-28 14:05:35
szukam pracy w telemarketingu,mam 2 lata doswiadczenia w w/w pracy.Jak ktoś zna maila do Welmaxu to niech mi poda to wysle swoja aplikacje bo nie wiem gdzie szukac .Pozdrawiam Marta Gorna.
2
Pati 2014-08-30 07:54:28
Na norwida jest fajnie i fajne są zarobki, super atmosfera:) tam gdzie rossa kiedys byla nie wiem czy wiesz
3
marta 2014-08-30 11:53:34
tak? jasne że wiem, to cieszę się, wielkie dzięki za info:) Pozdrawiam
WYZWOLONA 2014-09-01 12:19:02
Ludzie na Norwida to bajka 0 stresu ,zadnych podsluchow i naslochow.A koordynatorki to zajebiste o odczuciach ludzkich babki!!No i zarobki ludzkie.
1
bzdura 2014-09-01 18:53:01
taaaak, z pewnością niczego nie wymagają i za nic dużo płacą, a firma się utrzyma na rynku tylko dlatego, że sa fajne babki - bo przecież telemarketerzy są zdolni sami z siebie i nie trzeba ich wspomagać (np. poprzez odsłuchy rozmów...bo przecież wtedy wyłapuje się najwięcej błędów)...
2
czytająca 2014-09-01 21:07:07
tak czytam czytam od pewnego czasu i sie przyglądam...Ludzie idą poprostu tam gdzie im lepiej nie rozumiem wiec wpisu wymienionego wyżej który zalatuje zazdrością:)ludzie wiedzą po co przychodza do takiej pracy i jaki jest cel ich pracy, nie uczy sie księdza modlić.
buwia 2014-09-02 08:34:22
Zgadzam się z czytającą - każdy sam wybiera sobie miejsce pracy i szuka miejsca, gdzie lepiej zarobi i jest traktowany przyzwoicie. Jeśli ktoś podejmuje decyzję o zmianie firmy, to widocznie ma powody. Jeśli ma się doświadczenie w telemarketingu, to wiadomo jak z ludźmi rozmawiać i lepiej wie to telemarketer niż koordynator, który uważa się za wszechwiedzącego. Poza tym nie jest to praca, która wymaga ukończenia wyższych studiów, wystarczy więc umiejętność wyczucia drugiego człowieka i odrobina daru przekonywania. Jeśli ktoś pracuje i ma dobre wyniki, a firma dobrze prosperuje, to po co stresować ludzi ciągłymi odsłuchami? Pracownik zadowolony z zarobków i atmosfery z pewnością jest wydajniejszy i sam stara dać z siebie wszystko !
2
trampkarka 2014-09-02 11:14:31
Buwia ,pięknie to ujelas.Pasazerowie z Tytanika w większości już poschodzili,no coz...orkiestra nadal gra,gra gra
ollores 2014-09-04 18:03:03
znow usuneli wpisy......ojejka ale i tak zainteresowani sobie poczytali i posmiali,prawda boli!!!
2
marian 2014-09-04 18:40:33
w ogóle nie rozumiem po co wyciągacie tutaj jakieś prywatne sprawy co kto robi po pracy i jaki jest, no kurcze, nie powinno to Was w ogóle obchodzic, chyba, że sie z kimś przyjaźnicie to co innego, ale po wpisach wnioskuje coś innego. no sam zastanawiałem się nad pracą tutaj, ale z taką atmosferą to chyba podziękuje
magda m. 2014-09-04 20:49:46
Nikt nie zostanie obsmarowany jeśli na to nie zasłużył.(usunięte przez administratora)Forum jest do wyrażania opini o pracy i jedni piszą ze firma jest taka i nie poleca inni ze poleca, krótka piłka.I nikt nikomu źle nie zyczy ale to że w welamaxie powoli nie ma kto pracować mówi samo za siebie, bo gdyby było tu dobrze nadal pracowała by masa ludzi.Chociaż za welmaxem i tak się nie nadąża niby potzrebują pracowników a sami zwalniają, a poza tym ktoś pytał na forum o firmy tele to ktoś odpowiedział, nikt sam od siebie nie pisze o innych firmach także czytamy ze zrozumieniem.
2
żyrafa 2014-09-04 21:22:57
Prawda jest taka, że z Welmaxu ludzie uciekają, przede wszystkim dlatego, że atmosfera nie jest ciekawa - ciągłe napięcie, nerwy, niezadowolenie ze strony kierownictwa. A jeśli ktoś dobrze pracuje i nie ma się do czego doczepić - to go zwalniają ! ( wydarzenia ostatnich dni... )
8
bzdura 2014-09-06 20:57:42
no właśnie, czytajmy ze zrozumieniem - piszesz, że ktoś pytał o pracę w tele - dokładnie pytanie było o kontakt konkretnie do Welmaxu, a nie o pracę na Norwida...piszmy po prostu posty w przeznaczonych do tego miejscach: o firmie na Norwida - na profilu tego Pracodawcy i tyle w tym temacie
1
lol 2014-09-12 22:17:26
nie piszcie głupot, w dodatku z błędami ortograficznymi, to nie będzie usunięć. Ja tam nie wierzę, że ktoś tu coś usuwa, bo przecież kto by sobie bzdurami zawracał głowę, ale jeśli coś takiego ma miejsce - to wcale tego nie potępiam
2
kotrk 2014-10-03 16:55:45
jakieś nowe opinie o nic macie? (usunięte przez administratora) a tak to tylko walka o wyniki jest, bo pewnie wysokie premie trzeba zorbić, załozenia, ma ktoś o tym informacje, zeby potwierdzić czy mam aktualne dane?
1
panna rybka 2014-11-21 14:25:53
bardzo myślę nad pójściem do pracy do Welmax, tym bardziej że mam jeszcze kilka innych ofert z innych firm, z jednej strony gdzieś tam usłyszałam że szukają pracowników a tu widze komentarze że zwalniają pracowników. to w końcu jak jest naprawdę i komu mam wierzyć? prosze o pomoc bo to pilna sprawa dla mnie
biker 2014-12-05 17:42:24
wiesz co to wygląda prawdopodobnie tak , że nowe miejsca pracy tworzą się na tych starych właśnie stanowiskach ludzi którzy jednak nie podołali pracy tutaj. W tej chwili Welmax ma oferty dla przedstawicieli handlowych . To czego oczekują to: komunikatywności błyskotliwości zdolności organizacyjnych i samodyscypliny w działaniu prawa jazdy kat. B
loka 2014-12-20 00:19:04
A na jakim terenie poszukują tych przedstawicieli handlowych? tylko w poznaniu czy może na terenie całej polski, bo to by mnie interesowało. W sumie nigdy nie byłem przedstawicielem handlowym, ale nic nie szkodzi mi spróbować, do odważnych świat podobno należy. Dla mnie najważniejsze jest znaleźć teraz jakąkolwiek pracę :)
loka 2014-12-20 00:27:59
A na jakim terenie poszukują tych przedstawicieli handlowych? tylko w poznaniu czy może na terenie całej polski, bo to by mnie interesowało. W sumie nigdy nie byłem przedstawicielem handlowym, ale nic nie szkodzi mi spróbować, do odważnych świat podobno należy. Dla mnie najważniejsze jest znaleźć teraz jakąkolwiek pracę :)
1
Jacek 2015-01-26 21:37:48
Czekam na taką prace.
jacektmobile@wp.pl
Napisz proszę....
1
czarna 2015-03-11 20:36:21
Praca w Welmaxie jest zajebista, nie zamienilabym tej pracy na żadną inną. Super atmosfera, świetni ludzie. Polecam wszystkim :-D
1
moko 2015-04-29 15:00:18
a co z oddziałem we Wrześni?
bubu 2015-07-07 15:19:35
właśnie czy ktoś wie co z oddziałem we Wrześni
pracownica 2015-07-10 15:54:46
Firma OK.
jesica 2015-07-25 09:41:17
Owszem można tu ładnie zarobić tylko trzeba spełnić sporo warunków a mianowicie chodzić na nadgodziny zazwyczaj są one obowiązkowe zrobić limit ktory ciągle podwyzszaja i miec odpowiednia skutecznosc i jesli spełniasz wszystkie te wymogi otrzymujesz premie:)dodatkowo musisz byc odporny na stresno i warto sie nie spóźnić (usunięte przez administratora) a ze cos się zmieniło no to ok:)
marta 2015-11-27 15:43:55
Ja pracuję w tej firmie jakiś czas jest spoko . Polecam
wiki 2016-01-21 17:05:38
Dziś właśnie byłam ws pracy i z tego co wiem o co chodzi z tymi biednymi emerytami i porównania ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są nie na miejscu.Banki udzielające kredytów ,kasy pożyczkowe mają więcej naiwnych ,więc o czym mowa.W wysyłaniu zaproszeń,czy informacji o pokazach nie ma nic złego.Przecież my sami dokonujemy wyborów.A jeśli chodzi o pracę,to samemu trzeba się przekonać,szkoda,że umowy zlecenia,tylko składka zdrowotna,lecz w takim kraju mieszkamy.
xxx 2016-01-24 12:19:31
Firma handlująca jak każda inna wszystko zależy od kultury handlowca.
ostatni rekrutuje niejaka Justyna co to za jedna!!!
Na spotkania handlowe zapraszają pary czy również pary jednakiej płci!!!
Panna Anna 2016-06-22 07:14:38
Szkoda ze nie ma nigdzie info o ofertach pracy. Firma wyglada ciekawie ale powinni zainwestować w marketing bo ciezko znaleźć info na ich temat a strona czesto nie działa :( jak ktos bedzie widział gdzies aktualne oferty pracy to dajcie znać !
emi 2016-06-24 09:15:37
Widzę, że zorganizowanie imprezy budzi wielkie emocje @koleżanka a poza tym to można od was uzyskać info np. na temat rodzaju umowy na stanowisku szwaczki? Będę wdzięczna za szczere odp
qwert 2016-06-24 10:22:07
Cóż za bzdury . Było super . Droga Koleżanko chyba byłyśmy na innej imprezie. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z oddziału :-)
Ania83 2016-07-18 12:36:10
Mi pasowała praca w Welmaxie, teraz opiekuje się dzieckiem, ale na pewno wrócę.
heh 2016-09-09 20:39:20
@romek a jak może nie być? Przecież to jest gwarantowane w prawie pracy
Zostaw swoją opinię o Welmax - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Welmax