Oferta opublikowana18.03.2024
Oferta wygasa09.06.2024
Tryb pracystacjonarna
Rodzaj umowyumowa o pracę, umowa zlecenie, kontrakt b2b
Tryb rekrutacjirekrutacja stacjonarna
Wymiar etatupełny etat

Twój zakres obowiązków

  • Zapewnienie wysokiego poziomu serwisu w punktach gastronomicznych oraz prawidłowość przygotowania punktów gastronomicznych tj. restauracji, barów, przestrzeni konferencyjnych
  • Zapewnienie wysokiego poziomu zadowolenia z jakości usług gastronomicznych oraz budowanie korzystnych relacji z Gośćmi i Organizatorami Eventów
  • Zarządzanie zespołem pracowników Gastronomii (planowanie, przydzielanie pracy, upewnienie się, że zawsze jest odpowiednia liczba pracowników, sporządzanie grafików, prowadzenie kontroli ewidencji czasu pracy, motywowanie, rozwijanie umiejętności i aktywności zespołu, wdrażanie i szkolenie pracowników Gastronomii)
  • Opracowywanie wspólnie z Szefem Kuchni karty menu, ofert i pakietów z Kierownikiem Sprzedaży i Marketingu
  • Przeprowadzanie comiesięcznych inwentaryzacji oraz dbanie o odpowiednią ilość towaru w magazynie, weryfikacja posiadanego wyposażenia
  • Dbanie o prawidłowe i codzienne rejestrowanie sprzedaży w systemie hotelowym ze wszystkich punktów sprzedaży i obciążeń eventówych
  • Uczestniczenie w opracowaniu budżetu Gastronomii, regularne analizowanie stopnia realizacji i optymalizacja kosztów
  • Nadzorowanie, przygotowanie oraz analizowanie wymaganych raportów i sprawozdań w wyznaczonym terminie dla Dyrekcji i Zarządu Kontrola punktów sprzedaży, przeprowadzanie audytów wewnętrznych dotyczących spełniania standardów;
  • Kontrola i zapewnienie ciągłości dostaw surowców do poszczególnych punktów;
  • Odpowiedzialność za generowane marże restauracji, barów, organizowanych wydarzeń.
  • Przestrzeganie najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, znajomość obowiązujących przepisów sanitarnych, haccp, przepisów dotyczących prowadzenia punktów gastronomicznych
  • Aktywna rekrutacja pracowników, współpraca ze szkołami zawodowymi.

Nasze wymagania

  • Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kierownika w hotelarstwie lub gastronomii w dużym obiekcie hotelowym z przestrzeniami konferencyjnymi
  • Wykształcenie minimum średnie - preferowane wyższe w dziedzinie hotelarstwa
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
  • Bardzo dobra organizacja pracy oraz umiejętność współpracy w zespole
  • Wysoka kultura osobista
  • Dyspozycyjność głównie w weekendy.
  • Posiadanie umiejętności skutecznego zarządzania zespołem w dynamicznym środowisku
  • Znajomość systemów hotelowych

To oferujemy

  • Umowę o pracę / umowę zlecenie / umowę B2B
  • Zniżki pracownicze w ramach Grupy Arche
  • System motywacyjny premiowy
Zainteresowała Cię ta oferta?Aplikuj na to stanowisko!

Dodatkowe informacje

Miejsce pracy – Arche Nałęczów –„Sanatorium Milicyjne”

Klauzula informacyjna
Bez nazwy-1

Oferty wybrane dla Ciebie

Oferty wybrane dla Ciebie