Kontakt - Piko Bis Zakład Rozbioru Drobiu Sp. z o.o. Suwałki - telefon, adres, NIP, informacje

Poniżej znajdziesz dane kontaktowe dla firmy Piko Bis Zakład Rozbioru Drobiu Sp. z o.o. w Suwałki, adresy, NIP, numery telefonów, infolinia i e-maile, oraz informacje: dane finansowe i władze firmy. Jeżeli widzisz nieaktualne dane, prosimy o informację.


Branże: Masarnie produkujące drób

Dane kontaktowe

Adres
ikona kontakt
UL. BRYLANTOWA 11
16-400 SUWAŁKI
NIP: 8442356034
KRS: 0000584853
REGON: 362933352

Dodatkowe informacje kontaktowe


Dane firmowe

Nazwa pełna:

PIKO BIS ZAKŁAD ROZBIORU DROBIU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Adres rejestrowy:

UL. BRYLANTOWA 11 16-400 SUWAŁKI

NIP:

8442356034

KRS:

0000584853

REGON:

362933352

Kapitał zakładowy:

10 000.00 zł

Forma prawna:

spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej:

2015-11-05

Data rejestracji:

2015-11-05

Sygnatura akt:

RDF/211820/20/853


Profil działalności

Kod PKD:
  • 10.12.ZPrzetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu
  • 10.11.ZPrzetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu
  • 10.13.ZProdukcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego
  • 46.19.ZDziałalność agentów zajmujących się sprzedażą towarów różnego rodzaju
  • 46.32.ZSprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa
  • 82.99.ZPozostała działalność wspomagająca prowadzenie działalności gospodarczej, gdzie indziej niesklasyfikowana
  • 01.47.ZChów i hodowla drobiu
  • 82.92.ZDziałalność związana z pakowaniem

Mapa

Piko Bis Zakład Rozbioru Drobiu Sp. z o.o.
3/5 Na podstawie 2 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Ludwika Waryńskiego 41B
    16-400 Suwałki
  • NIP: 8442356034 REGON: 362933352 KRS: 0000584853
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Piko Bis Zakład Rozbioru Drobiu Sp. z o.o.