Hg Solutions Sp. z o.o.
3 21 6 1

Opinie o Hg Solutions Sp. z o.o.

Mar

Pracując w HGS nie odczułem jakieś "patologi" większej niż gdzieś indziej. Piszę się, że szefostwo HGS dużo kombinuje. A jaki teraz przedsiębiorca tego nie robi, aby utrzymać firmę na rynku? Baa.. pracownik niższych szczebli też kombinuje jak tu zrobić by się nie narobić a zarobić, a najlepiej spychologią na innych pracę zwalić a sobie tylko profity dać (a to niestety co raz częściej jest praktykowane w HGS w różnych działach). Szefostwo w firmach ma większy zakres działania jeśli chodzi o kombinowanie. Jak dla mnie największym problemem HGS jest obecnie kierownictwo na niektórych projektach. Którzy unikają jakiejkolwiek odpowiedzialności za swoje decyzje, a szefostwo zamiast ich pociągnąć do odpowiedzialności, woli obciąć pracownikom premie jak i możliwość podwyżek oraz wprowadzania kolejnych cięć.

Elektryk
@Mar 23.11.2018 17:10

Mar przeczytaj co napisałeś i zastanów się czy to nie jest patologia? Odgórnie jest narzucane obcinanie premii , kierownicy o tym nie decydują. Po prostu to tacy z ł o d z i e j e co okradają ludzi którzy wypruwają sobie flaki aby wielmożni panowie mogli dłubać sobie w nosie albo gdzie indziej

Jarosław
@Elektryk 29.11.2018 00:35

Jak obecnie wygląda poziom premii, które oferuje firma Hg Solutions zatrudnionym pracownikom? Napisałeś, że premie, o których wspomniałem, są obcinane pracownikom. Znasz może powody, dlaczego tak się dzieje? Przy obcięciu premii jest jakieś uzasadnienie, które otrzymuje pracownik, dlaczego akurat on mają zmniejszoną? Zachęcam, abyś opisał, jak to wygląda.

Elektryk

Potwierdzam wpisy że firmą kierują patologiczni osobnicy

Jarosław
@Elektryk 18.11.2018 23:22

Dlaczego w taki sposób oceniasz osoby, które kierują firmą Hg Solutions? Czy miałeś jakieś sytuacje, które potwierdzają Twój wpis? Może w trakcie Twojego zatrudnienia w tym miejscu doświadczyłeś jakiś pozytywnych aspektów pracy w tej firmie? Odpowiedz proszę, aby uzasadnić swoją wypowiedź.

pracownik HGS

Witam Drogich Komentatorów, Na dobry początek zalecam wszystkim, którzy tak negatywnie wypowiadają się o pracy w HGS zadać sobie podstawowe pytanie czy pracujecie na podstawie umowy z firmą HGS czy u podwykonawców. Po drugie co wnieśliście w pracę na realizowanych projektach. Większość z Was narzekaczy przychodzi do pracy z nastawieniem mam dwie ręce i mi się należy przy czym brak elementarnej wiedzy i doświadczenia w branży wychodzi na każdym kroku. Ludzie, zróbcie sobie rachunek sumienia, popatrzcie na siebie, Waszą postawę podejście do pracy/ życia. Pracuję jako elektryk w firmie HGS od wielu lat ( Polska/Norwegia teraz Niemcy) i zapewniam czytających te wszystkie złe opinie, że nie znajdują one odzwierciedlania w rzeczywistości. Praca w firmie HGS dała mi jak i zarówno współpracownikom możliwość realizacji wielu planów życiowych. Na koniec pragnę dodać, że człowiek jest kowalem swojego losu i z tego co wiem nikt nikogo do pracy nie zmusza. Jeśli jest Wam tak źle, to proszę zadajcie sobie podstawowe pytanie dlaczego nadal pracujecie na projektach HGS, dlaczego nie macie odwagi na wprowadzenie zmian. Dlaczego skaczecie z firmy do firmy i nie macie stałego zatrudnienia. Życzę Wszystkim powodzenia!

XXX
@pracownik HGS 11.09.2018 17:09

(usunięte przez administratora)używaj jednego nicka i daj spokój . Wiemy że jesteś najwierniejszym pracownikiem HGS i że nawet nie musisz pracować gdyż wystarczy że jesteś. Teraz będzie część merytoryczna: Kłamstwem jest że pracujesz w HG Solutions od wielu lat gdyż HGS nie istnieje wiele lat. Osoby twojego pokroju mając rok firmę dają 100 letnie gwarancje. Są osoby które z powodu takiego a nie innego charakteru jak podejmą się pracy to ją ciągną gdyż muszą przynieść do domu jakieś pieniądze na podstawowe opłaty ( na które przy tych pensjach zawsze brakuje) i to właśnie oni są tu najbardziej wykorzystywani. (usunięte przez administratora) przeczytaj poniżej wpis XXX ile firm stworzyli szanowni panujący nam prezesi i odpowiedz sobie sama dlaczego skaczecie z firmy do firmy. (usunięte przez administratora) na koniec , kiedyś słyszałem jak zarząd rozmawiał z norwegami po angielsku to się sam za nich wstydziłem tak po prostu po ludzku nawet słup powinien coś sobą przedstawiać , a jeżeli to nie są zwykłe słupy to świat stoi na głowie :-)

Elektryk wysokich napięć!!
@XXX 13.09.2018 17:12

Kolego Jest rynek pracownika!!!! Jeżeli jest tak żle w firmie HGS zawsze możesz poszukać sobie pracy w innej - lepszej za lepsze pieniądze. Żalicie się na tych forach jak jes źle a prawda jest taka że osoby skaczące z firmy do firmy to takie które z doświadczeniem i chęcią do pracy nie mają nic wspólnego. Z takiego pracownika firmie zawsze jest łatwo zrezygnować:) Jeżeli jest ktoś dobry frma będzie starala się go zatrzymać za wselką cenę!! Pozdrawiam wszystkich hejterów

anymos
@Elektryk wysokich napięć!! 11.10.2018 08:38

Niech (usunięte przez administratora) oddadzą co mi ukradli Z nową pracą nie mam problemu , ludzi takich jak ja właściciele innych firm błagają o pracę tak jak to robiło HG tylko że oni mnie okradli

anymos
@Elektryk wysokich napięć!! 11.10.2018 08:38

Elektryk Wn nawet przez monitor zapach twojego języka jest nie do zaakceptowania

Jarosław
@anymos 24.10.2018 22:29

Zarzucasz, że zostałeś okradziony przez firmę Hg Solutions. Taki zarzut powinno się odpowiednio uzasadnić i uargumentować, ponieważ są to poważne oskarżenia wobec pracodawcy. Możesz sprecyzować, co takiego się wydarzyło w Twoim przypadku?

Były pracownik!
@Jarosław 26.10.2018 12:32

Mogę potwierdzić jedynie ze zostałem okradziony przez pana G. czyli Spółkę z jaka wasza firma HG współpracuje.. nie będę tutaj się rozpisywał, wystarczy tylko wiadomość ze są kontrolowani teraz przez PIP ZUS i juz wiadomo co to za spółka. Życzę dalej współpracy jedynym z drugim.

anymos
@Jarosław 26.10.2018 12:32

Jarosławie twoja bezinteresowność jest godna podziwu. Jarosławie firma HGS okłamuje i okrada ludzi którzy ciężko dla niej pracowali i tyle

Nick
@Były pracownik! 30.10.2018 22:35

Faktycznie to prawda co piszesz na ich stronie tak samo jak na stronie HG Solutions widnieje niejaka Iwona co prawda zdjęcia przedstawiają inne osoby ale o dziwo mają ten sam nr telefonu (zrzuciłem screen bo pewnie niedługo to niedociągnięcie poprawią) Hg Solutions radzę omijać dużym łukiem i nie tykać nawet 100 metrowym kijem. Jest to ta sama grupa niewyobrażalnie uczciwych osób którzy mówią samą prawdę i płacą zgodnie z tym na co się umówili. albo na odwrót :-) Szczerze odradzam sam pracowałem dla tych kłamców o wiele za długo aż sam się teraz dziwię Jeżeli są wam coś winni pogódźcie się ze stratą -nie oddadzą nie mają żadnego poczucia wstydu wiem co piszę

QWERTY
@pracownik HGS 11.09.2018 17:09

Powinno być : Witam darmowych pracowników zamiast: Witam drogich komentatorów ale dla właścicieli najedzony pracownik i jego rodzina to stanowczo za dużo

Jarosław
@QWERTY 02.11.2018 18:17

Czy mam przez to rozumieć, że firma Hg Solutions słabo wynagradza swoich pracowników? Mógłbyś precyzyjnie przedstawić, jak dokładnie wygląda wynagrodzenie za pracę w tej firmie? Zachęcam, abyś przedstawił, na jaką kwotę można liczyć.

Bylypracownik!
@Jarosław 03.11.2018 14:37

Chłopie, HG nie zatrudnia ludzi, oprócz starych pracowników, prowadzących z którymi się rozmawia na temat zarobków to sami twierdzą ze majątku nie mają.. Szary pracownik czyli spółki który musi pracować dla HG bo jego pracodawca współpracuje z HG, wyplata jest ekstra 4500zl ale przy 240godz bo spółka daje takiemu 18/24zl na czysto na umówie o dzieło/zlecenie i do tego kombinacje wypłaty w kopertach albo po czasie wychodzi ze ZUS nie opłacony. Mówię o swojej sytuacji u pana G. w MSS.

Jarosław
@Bylypracownik! 03.11.2018 18:01

Abyśmy się dobrze zrozumieli. Swoim wpisem chciałeś przekazać, że firma Hg Solutions zatrudnia tylko i wyłącznie na podstawie umowy zlecenie i dzieło? Nie ma szans, aby otrzymać pełną umowę o pracę? Jeżeli praktykowana jest tylko taka forma zatrudnienia to, jak wyglądają kwestie np. urlopów w tej firmie? Pracownik, biorąc wolny dzień, normalnie otrzymuje wynagrodzenie, czy tylko za dni, które fizycznie pracuje? Napisz, jak to wygląda, ponieważ jest to istotna kwestia dla potencjalnych pracowników.

QWERTY
@Jarosław 03.11.2018 14:37

Ryba psuje się od głowy. W hgs górą jest ten kto więcej powie kłamstw i więcej osób oszuka. Ludzie którzy notorycznie kłamią stwarzają dla wszystkich wokół siebie PIEKŁO. Jest wiele firm w których etyka pracy dużo znaczy a dla zarządu hgs jest tylko pustym frazesem. Ale pewnie niedługo otwarcie nowej czyściutkiej firmy i kłamanie pod innym szyldem

Jarosław
@QWERTY 09.11.2018 18:29

Dlaczego przypuszczasz, że zarząd firmy zdecyduje się na założenie nowej firmy? Sam osobiście doświadczyłeś kłamstw ze strony szefostwa bądź pracowników, którzy pracują w firmie Hg Solutions? Jesteś w stanie podać jakieś przykłady tych kłamstw, jeżeli rzeczywiście występowały? Odpowiedz, proszę.

Heniek

Sorry "XXX", wszystko się pie.......i, jak se przypominam to wielkie G. A ten cały "pracownik HGS", to zapewne z biura Ciołek

Heniek

W tej zj......anej firmie pracują tylko takie przy.......asy jak: XXX, czy pracownik HGS.

HGS

Lepiej iść do pracy do dyskontu z hgs trzeba uciekać jak ktoś już jest albo omijać Praca dla desperatów

Y

Poszperałem i faktycznie aż mnie wciągnęło wiele podanych na forach informacji o "prezesech" jest o dziwo prawdziwa. Cztery te same osoby przewijają się przez te firmy i każda następna firma odżegnuje się od tej poprzedniej . Firmy które znalazłem: PRJ automatyka, Prj Electro , AC Electro ,Scandinavian Elecric , Mes , Navi car , 3Sport ,HG Technology , HG Solutions , 4Invest ........ trochę dużo :-) Może ktoś zna inne ?????????

Z
@Y 07.09.2018 17:14

El Marine , el Technic z Gdańska ale może to tylko zbieżność nazwisk :-) Fakt widziałem na własne oczy dwie różne kobiety jedna z EL Marine druga z HGS mają ten sam nr komórki chyba z biedy Ale czy czasem nie odpowiadają za zatrudnienie ???? A jak ktoś zadzwoni do HGS w sprawie zatrudnienia w sprawie pracy u bogatych norwegów a akurat ta druga ma telefon to cie zatrudni w El Marine u bankruta

Nick

Jak mawiał mój dziadek takim jak oni powinno się ucinać ręce przy samej D.PIE. Okradają ludzi ale według przysłowia "nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka" kiedyś za swoje oszustwa odpowiedzą Poza tym to nie wilki tylko zawszone kundelki

Adio

Całe HG wielki jakiś przekręt, kiedys zatrudniajac się w biurze w Gdynii po pierwszym miesiącu dostałem umowę do podpisania z jakieś spółki krzak. Po pewnym czasie dowiedziałem się prawdy ze HG nie zatrudnia ludzi tylko bierze spółki krzaki(szwagry, bracia,koledzy). Zeby to były konkretne spółki a to jakieś wałki firma MSS jakiś Grzyb z problemami ZUS, wypłaty w kopertach do odbioru u jakiegoś gościa w domu dodatkowo spóźnienia o miesiąc po czym dostaje SMS ze kontrahent HG w tym miesiącu nie przelał mu pieniążków... brawo dla wielkich szeryfów za funkcjonowanie firmy i dla HG za współpracę z takimi firmami. Kierownik Roman sztywny typ, pracownik dla niego jest robolem plebsem i nie przywita się z tobą razem z Małym Wojtkiem z prostakiem. bylem w Niemczech i w Norwegii, Niemcy wielka porażka ludzie po 2 osoby w klitkach 12m2 albo po 6 na kawalerce łóżko przy łożku, 2 lodówki na 20 osób, w niektórych miejscach pralki/wifi płatne... (usunięte przez administratora), wieczny problem z transportem, zabrali 1 przerwę wydłużając czas pracy o czas przerwy(15min) za darmo. Kierownictwo wielkie nieporozumienie nie jaki kierownik „Ramka” pytając się go o coś ma totalnie w (usunięte przez administratora) wszystko i wiecznie śmiejący się do telefonu. Ryszard Analek chłop wiecznie siedzący u kierownictwa, a do pracownika brak szacunku. Kierownika Wika co on tam robi... ludzie pracownicy w porządku, wszyscy po 11€ na takich warunkach bez diety, byli ludzie po 9/10€. Na magazynie wieczny brak materiału... w Norwegii wielka jedna klika dziadków bojących się o miejsce, kapuś na kapusiu a stocznie Kleven i prowadzących pozdrawiam środkowym palcem. Ogólnie mówiąc HG spada na psy przez kierownictwo swoje i spółki z którymi współpracuje. Nie wiem czy ktoś to z HG zaglada ale pora pozmieniać funkcjowanie i posady niektórych osób bo kolejny projekt wtopicie a ludzie kto będzie mądry to odejdzie od was albo ze spółki. Mam nadzieje ze ludzie tez otworzą oczy i nie będą robili z siebie baranów łuszcząca się przez kierownictwem albo prowadzącym za pare groszy a co gorsze u złodzieji spółkach...

Nick
@Adio 02.10.2018 20:29

Jak mawiał mój dziadek takim jak oni powinno się ucinać ręce przy samej D.PIE. Okradają ludzi ale według przysłowia "nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka" kiedyś za swoje oszustwa odpowiedzą Poza tym to nie wilki tylko zawszone kundelki

Pracownik

Ta firma jest gorsza od DHL-a

anonim

(usunięte przez administratora)

Były pracownik

Ciężko będzie qwerty, duża część ludzi to goście do których nikt nie dzwoni, czy z pipidowek, albo (usunięte przez administratora). Byłem, wiem, przeżyłem, to nie dla mnie te dno, szkoda zdrowia. Ja uciekłem pierwszym sindbadem jaki był hehe

QWERTY
@Były pracownik 20.10.2018 02:05

Może po prostu zabierają im paszporty ???

Szef

Traktujemy tu ludzi jak świnie zapraszam do chlewu

Halina

@anonymous, na jakim stanowisku pracujesz w firmie Hg Solutions? Czy tak wysokie zarobki można osiągnąć na jakimś konkretnym stanowisku? Chciałabym, abyś swoją opinię bardziej sprecyzował. @Jeszcze trochę, dlaczego tak twierdzisz? Wydarzyło się coś, co wpłynęło na Twoją opinię o pracy w firmie Hg Solutions? Zachęcam do bardziej precyzyjnego wyrażenia swojego zdania.

QWERTY

Świetny film profesora z Harvardu który wyjaśnia dlaczego osoby patologiczne o skłonnościach socjopatycznych narcystycznych uważają że potwierdzeniem ich wszechwładzy nad innymi jest ich wykorzystywanie okłamywanie oszukiwanie itp. https://www.youtube.com/watch?v=tNjATw95c9k

Elektryk

Pracowałem dla nich i celowo oszukują ludzi przy ich zatrudnieniu. Na początku usłyszysz wszystko co chcesz usłyszeć. Rzucają wiele informacji które mogą świadczyć o ich uczciwości. Jeżeli jest się osobą uspołecznioną która chce prowadzić rozmowę w tonie kompromisu i pewnej zgodności już cię wtedy mają (HG Solutions). Nikt nie lubi osób za bardzo roszczeniowych więc jak zostanie ustalone że umowa zostanie podpisana jutro za tydzień a ty się na to zgodzisz to już cię wtedy maja (HG Solutions). Po miesiącach pracy bez umowy podejrzewam że wiele osób podpisało by i pustą kartkę papieru aby nie stracić obiecanych pieniędzy . Ale uwierzcie nie zapłacą bo już cię mają od dawna okłamanego , oszukanego i wyj....nego na kasę .

Halina

@Adio, jestem ciekawa, jak dokładnie wyglądały warunki zatrudnienia, które miałeś za czasów zatrudnienia w firmie Hg Solutions? Poza wynagrodzeniem podstawowym firma zapewniała jakieś dodatki motywacyjne dla zatrudnionych pracowników? Mógłbyś opisać, jak to wyglądało?

Adios.
@Halina 09.10.2018 12:39

HG z tego co wiem słabo stoi z kasa i zalegają z wypłatami spółkom. Nigdy nie miałem zatrudnienia w HG bo HG zatrudnia tylko automatyków i prowadzących. A w spółce umowa dzieło/zlecenie i nikogo z HG nie interesowało nic po za tym ze masz pracować i nadgodzin tłuc żeby kierownictwo premie dostali.

Adios.

Niestety tutaj wszyscy mają racje i jakiś stały pracownik niech się przyzna komu trzyma paluszka w .... jestem pracownikiem jednej z spółki z którymi z HG współpracuje i jakoś przez 4 lata nie usłyszałem propozycji przejścia do HG na umowę i niech może ktos mi przypomni kiedy ostatni raz HG zatrudniło zwykłego pracownika, po ostatnich projektach 615/1,2,3 jakoś premi do dziś ani dziekuje nie otrzymałem, ale jak 10/12 godz plus weekendy trzeba było być bo każdy wiedział ze jak nie będziesz pracował nadgodzin to pierwszy do skreślenia... i ludzie trochę rozumu nikomu tu nie chodzi o pracę bo praca jest wszedzie ta sama, czy rzucanie kabli czy podłączanie, tutaj chodzi o traktowanie ludzi, o prowadzących, o kierownictwo o całą politykę firmy. Wiec jeszcze raz napisze ze Praca jak i Pracownicy jest Ok! To HG schodzi na psy a do tego dochodzą Niemcy z którymi dali (usunięte przez administratora) pod względem socjalnym.

Jeszcze trochę

KONIEC. i już moja noga w tym...... Nigdy ale już nigdy nie postanie. Ludziska, dno, pomyłka, nie warto!!!!!!!!!

Gdansk

Flensburg obecnie robota dla despero.Wytrzymują i utrzymują się tam konfitury i karierowicze bez większej wiedzy ale kłaniaja sie w pas i podłozą każdemu świnie jak wyczują zagrożenie.To tyle o podwykonawcach.Sama firma hg niszczy rynek pracy.Był wypadek na stoczni ludzie spadli z trapu bo się urwał.Nikt złamanego jurka nie dostal tytulem odszkodowania.Odradzam stanowczo.Socjal 2 ludzi na małych pokojach .Są takze stodoły 6 luda na pietrowych pryczach na jednym pokoju.Bylem widzialem to .Hg to kpina mielismy 3 przerwy zabrali jedna.A i masz caly czas (usunięte przez administratora) bo jak prezesik cie zlapiesz to aut nach polska dyscyplinarnie.Kto to przezył ten wie...

Flensburg
@Gdansk 17.08.2018 14:09

Powinien się ktoś za nich w końcu wziąć to zwykli przestępcy w garniturach

anonymous
@Gdansk 17.08.2018 14:09

Ja tam pracuje i jest OK. Kasa powyżej 10000zł. Robota dobra. Nie ma co narzekać.

Jeszcze trochę

(usunięte przez administratora) i .......

Halina

@XXX, przed podjęciem zatrudnienia dobrze jest poznać, jak wygląda praca w firmie Hg Solutions tak, aby uniknąć sytuacji, gdzie osoba zatrudniona po kilku dniach zrezygnuje z pracy, co jest zarówno niekorzystne dla pracownika, jak i pracodawcy. Co do drugiego postu, który zamieściłeś w tym wątku to mam pytanie, czy jeżeli rzeczywiście miały miejsce takie sytuacje to firma Hg Solutions w dalszym ciągu normalnie funkcjonuje?

Halina

@XXX, nie jestem robotem tylko osobą, która stara się uzyskać, jak najwięcej rzetelnych i uzasadnionych informacji na temat pracy w firmie Hg Solutions. Pamiętaj, że wątek tego forum przeglądają osoby, które rozważają zatrudnienie w tej firmie, więc takie informacje są dla nich pomocne. @Sławek. B, nie bardzo rozumiem? Czyżby w firmie Hg Solutions występował taki sposób zwracania się do pracowników, którzy są zatrudnieni? Możesz opisać szczegółowo, jak to wygląda?

Sławek. B
@Halina 21.09.2018 12:34

Dokładnie tak jak poniżej napisałem, (usunięte przez administratora) ze strony prowadzących, szczególnie z Rycha brzydkiego wychodzi na potęgę . Nie wymyślam, to są moje prawdziwe inicjały i z pewnością firemka wie kto pisze, ale potym wszystkim mam to w nosie

XXX

Halina poczytaj o nich na innych forach poniżej masz jakie firemki stworzyli - PRJ Automatyka 4Invest i inne ... pozostają tylko wyje..ni na kasę ludzie i inne firmy. Prezes PRJ jest teraz zatrudniony jako elekryk w Mont budzie przykład wpisu oszukanej osoby: 4 Invest Sp. z o.o. Gdańsk Uważajcie, bo ta firma nie płaci podwykonawcom. Jest już wpisana do rejestru długów i dalej szuka naiwnych firm i ludzi do pracy przy budowie Osiedla Hiszpańskiego w Gdańsku i Kamienicy Dzwonnika w Gdańsku. Firma, która budowała dla nich apartamentowiec w Mielnie do dziś nie dostała ponad miliona złotych i jest na skraju upadłości. Komornik wszedł już do tej firmy i próbuje ściągać cos dla podwykonawców. Dla 4 Invest pracuje ich firma córka Mont-Bud , która oczywiście też nie płaci. Wszystkie spółki należą przez pośredników do Tadeusza Gabryela i jego żony Iwony, którzy od lat w ten " sposób " zarabiaja na czyjejś krzywdzie. Nie pracujcie dla nich jesli chcecie zobaczyć swoje pieniądze, albo nie mieć później problemów i odpowiadać za oszustwa Państwa Gabryel.

anonymous

Jest to kilku nieudaczników , którzy zarabiają na likwidowaniu spółek bankrutów i otwieraniu nowych czyściutkich spółeczek brawo POLSKA MYŚL

XXX

(usunięte przez administratora)zatrudnij się i tyle sama się przekonasz a jak to ? a tak to ?itp itd. Jak się nie sparzysz to dalej będziesz wypisywać a jak to ?

Elektryk

2700-3000 na rączkę ? za tyle nawet piekarze z Ukrainy nie będą pracować Teraz jest tyle pracy że 10 tyś. można zarobić po pracy na fuchach , za 3 tyś . można zatrudnić kumatego studenta na wakacje i to jest teraz ciężko bo znają biegle kilka języków i nie mają problemów ze znalezieniem pracy za granicą. Jak ktoś się by godził na pracę za 3 tyś. to znaczy że nawet nie nadaje się do podlewania trawy

Halina

@anonymous, tak poważne oskarżenia związane z firmą Hg Solutions należałoby odpowiednio uzasadnić, aby opinia mogła być uznana za prawdziwą i zgodną z prawdą. Dlatego, proszę, abyś to zrobił, żeby rozjaśnić wątpliwości związane z Twoim komentarzem na ten temat. @Sławek. B, do czego konkretnie odnosi się Twój wpis? @XXX, chciałabym, abyś napisał, jak wygląda atmosfera pracy w firmie Hg Solutions? Pozostali pracownicy są wobec siebie uprzejmi i pomocni? Można stwierdzić, że grupa jest zjednoczona?

XXX
@Halina 06.09.2018 15:03

Halina nie obrażając cię wyglądasz mi na " robota" Zadajesz przedziwne pytania : a jak to ? a tak to? uzasadnij to ? rozjaśnij to ? Jeżeli chcesz się przekonać a jak to ? Musisz pójść do HGS do pracy na parę dni i się samemu przekonasz i wtedy się będziesz wypowiadać na forum merytorycznie

Y
@XXX 06.09.2018 17:16

Halina fakt bardzo się interesujesz firmą HG Solutions jak na osobę z nią nie związaną. Halina zrozum HG Solutions to nie firma , to stan umysłu

Sławek. B
@Halina 06.09.2018 15:03

Halina jak Ci Rychu powie z rana że jesteś Poj.....Ana, to będziesz miała atmosferę o której marzysz, a poznasz jego przydup......sów, to będziesz miała integrację

Sławek. B

Prowadzący z HG odnoszą się do pracowników wulgaryzmami na P, H, K. Brak słów co to za (usunięte przez administratora) a na wypłatę po tym wszystkim czekałem do 17. Dziadostwo. Pozdrawiam przeszłych desperatów

XXX

Potwierdzam to co napisał Pemko praca bez umowy to tu chleb powszedni zapewnienia na gębę tak aby później się wyłgać Wszędzie przebija info że HGS to część Hareid Group czyli dużego bogatego norweskiego przedsiębiorstwa gdzie zasady i etyka pracy jest iście z Norwegii. Prawda jest okrutna pracując dla HGS masz odczucie że pracujesz dla hochsztaplerów Polaczków Szczerze odradzam

Sławek. B

Brzydki Rychu czekam!!!!! Zwykły z Ciebie leszcz z Anelca

Zostaw opinię o Hg Solutions Sp. z o.o. - Gdynia

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hg Solutions Sp. z o.o.