Hg Solutions Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Hg Solutions Sp. z o.o.
2 21 82 5 1

Opinie o Hg Solutions Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pr
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Firma spoko ;) pozytywna !!! Mega kontakt z kierownictwem ;)

Pomocna?
Tak1Nie1
Polskiestoczniesąnajlepsze
 Opinia

Dostali w 2017 geparda biznesu wzrost wartości spółki z 51 do 58 milionów

Pomocna?
Tak1Nie1
Nick
 Opinia

Mają jakieś kontrole np. ze Skarbówki ?

Pomocna?
Tak3Nie2
Marian
 Opinia

No hej miśki, jak tam u Niemców na projekcie? :D

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krzychu
 Opinia
@Marian 06.02.2019 08:05

Medale rozdane i uścisk wiadomo kogo , brawo my , jesteśmy najlepsi nie do pobicia , Niemcy nam jedli z ręki

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rychu
 Opinia
@Krzychu 15.02.2019 20:18

Norki też nam jedzą z ręki tylko ręce trochę uwalone mamy może trzeba umyć ?

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Roman
 Opinia

Czy nadal pracuję brzydki Rychu z uchem, nadal (usunięte przez administratora)W (usunięte przez administratora) wchodzi jak może, nie dziwię się ze czuć od niego taki swąd

Pomocna?
Tak6Nie1
QWERTY
 Opinia

W Gdyni nie ma kontroli , bo najpierw musiała by zająć się kontrolą zarządu który jest jednym wielkim (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie1
Mar
 Opinia

Pracując w HGS nie odczułem jakieś "patologi" większej niż gdzieś indziej. Piszę się, że szefostwo HGS dużo kombinuje. A jaki teraz przedsiębiorca tego nie robi, aby utrzymać firmę na rynku? Baa.. pracownik niższych szczebli też kombinuje jak tu zrobić by się nie narobić a zarobić, a najlepiej spychologią na innych pracę zwalić a sobie tylko profity dać (a to niestety co raz częściej jest praktykowane w HGS w różnych działach). Szefostwo w firmach ma większy zakres działania jeśli chodzi o kombinowanie. Jak dla mnie największym problemem HGS jest obecnie kierownictwo na niektórych projektach. Którzy unikają jakiejkolwiek odpowiedzialności za swoje decyzje, a szefostwo zamiast ich pociągnąć do odpowiedzialności, woli obciąć pracownikom premie jak i możliwość podwyżek oraz wprowadzania kolejnych cięć.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia

Jak obecnie wygląda poziom premii, które oferuje firma Hg Solutions zatrudnionym pracownikom? Napisałeś, że premie, o których wspomniałem, są obcinane pracownikom. Znasz może powody, dlaczego tak się dzieje? Przy obcięciu premii jest jakieś uzasadnienie, które otrzymuje pracownik, dlaczego akurat on mają zmniejszoną? Zachęcam, abyś opisał, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mar
 Opinia
@Jarosław 04.12.2018 09:14

Zapewne brak premii jest spowodowane chęcią zmiejszenia strat finansowych za źle wycenione bądź źle prowadzone projekty. Dokładnie czemu tak jest to wiedzą tylko dyrektorzy a tą informacją się nie podzielą. Do pana @Elektryk'a. powiedz mi proszę co rozumiesz przez słowo patologia oraz gdzie się znajduje firma idealna? jak dla mnie jesteś kolejnym roszczeniowym człowiekiem który by chciał za leżenie dostawać wynagrodzenie. gdyby HGS było jak to mówisz Patologiczną firmą to by tylu znakomitych inżynierów nie pracowało oraz fachowców którzy jak ja chwalą sobie pracę. wiadomo mogło by być lepiej, ale jak nie pasuje komuś firma a zna się na swojej robocie zawsze sobie znajdzie inną firmę bezproblemu nie oczarniając byłego pracodawcę w sieci. Jedna nie zrozumiała rzecz dla mnie jak i dla kolegów ze stoczni to nowo powstały dział zakupów czy sprzedaży. taka ciekawostka

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia
@Mar 20.12.2018 20:16

Były prowadzone już nabory do pracy w nowo powstałych działach w firmie Hg Solutions? Znasz może powody, dlaczego firma zdecydowała się na powołanie tych działów? Jest to związane z rozszerzeniem działalności firmy, czy może były zupełnie inne powody takich decyzji? Odpowiedz proszę, co wiesz na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mar
 Opinia
@Jarosław 02.01.2019 12:25

Jeżeli chodzi o działy produkcji na stoczni, projektantów czy rozdzielnic cały czas jest prowadzony nabór. Do działu sprzedaży chyba nigdy takiego naboru nie było. Co do tego ostatniego działu najwidoczniej dyrekcja uznała, że jest on potrzebny. Z punktu widzenia innych działów bywa różnie czy jest on naprawdę potrzebny. Jeśli jesteś zainteresowany zacząć karierę w którymś z działów firmy wyślij podanie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia
@Mar 07.01.2019 18:32

Dziękuję za Twoją odpowiedź. Napisałeś, że na działy produkcji w firmie Hg Solutions cały czas prowadzony jest nabór na nowych pracowników. Wiesz może, czy ma to związek z trudnościami znalezienia odpowiednich osób na te stanowiska, czy może panuje aż tak duża rotacja wśród pracowników produkcyjnych? Mógłbyś przedstawić, jak to wygląda? Będę wdzięczny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elektryk
 Opinia

Kto dostał zaległe PREMIE ?

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Jarosław
 Opinia

Dlaczego w taki sposób oceniasz osoby, które kierują firmą Hg Solutions? Czy miałeś jakieś sytuacje, które potwierdzają Twój wpis? Może w trakcie Twojego zatrudnienia w tym miejscu doświadczyłeś jakiś pozytywnych aspektów pracy w tej firmie? Odpowiedz proszę, aby uzasadnić swoją wypowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik HGS
 Opinia

Witam Drogich Komentatorów, Na dobry początek zalecam wszystkim, którzy tak negatywnie wypowiadają się o pracy w HGS zadać sobie podstawowe pytanie czy pracujecie na podstawie umowy z firmą HGS czy u podwykonawców. Po drugie co wnieśliście w pracę na realizowanych projektach. Większość z Was narzekaczy przychodzi do pracy z nastawieniem mam dwie ręce i mi się należy przy czym brak elementarnej wiedzy i doświadczenia w branży wychodzi na każdym kroku. Ludzie, zróbcie sobie rachunek sumienia, popatrzcie na siebie, Waszą postawę podejście do pracy/ życia. Pracuję jako elektryk w firmie HGS od wielu lat ( Polska/Norwegia teraz Niemcy) i zapewniam czytających te wszystkie złe opinie, że nie znajdują one odzwierciedlania w rzeczywistości. Praca w firmie HGS dała mi jak i zarówno współpracownikom możliwość realizacji wielu planów życiowych. Na koniec pragnę dodać, że człowiek jest kowalem swojego losu i z tego co wiem nikt nikogo do pracy nie zmusza. Jeśli jest Wam tak źle, to proszę zadajcie sobie podstawowe pytanie dlaczego nadal pracujecie na projektach HGS, dlaczego nie macie odwagi na wprowadzenie zmian. Dlaczego skaczecie z firmy do firmy i nie macie stałego zatrudnienia. Życzę Wszystkim powodzenia!

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
XXX
 Opinia
@pracownik HGS 11.09.2018 17:09

(usunięte przez administratora)używaj jednego nicka i daj spokój . Wiemy że jesteś najwierniejszym pracownikiem HGS i że nawet nie musisz pracować gdyż wystarczy że jesteś. Teraz będzie część merytoryczna: Kłamstwem jest że pracujesz w HG Solutions od wielu lat gdyż HGS nie istnieje wiele lat. Osoby twojego pokroju mając rok firmę dają 100 letnie gwarancje. Są osoby które z powodu takiego a nie innego charakteru jak podejmą się pracy to ją ciągną gdyż muszą przynieść do domu jakieś pieniądze na podstawowe opłaty ( na które przy tych pensjach zawsze brakuje) i to właśnie oni są tu najbardziej wykorzystywani. (usunięte przez administratora) przeczytaj poniżej wpis XXX ile firm stworzyli szanowni panujący nam prezesi i odpowiedz sobie sama dlaczego skaczecie z firmy do firmy. (usunięte przez administratora) na koniec , kiedyś słyszałem jak zarząd rozmawiał z norwegami po angielsku to się sam za nich wstydziłem tak po prostu po ludzku nawet słup powinien coś sobą przedstawiać , a jeżeli to nie są zwykłe słupy to świat stoi na głowie :-)

Pomocna?
Tak10Nie
Elektryk wysokich napięć!!
 Opinia
@XXX 13.09.2018 17:12

Kolego Jest rynek pracownika!!!! Jeżeli jest tak żle w firmie HGS zawsze możesz poszukać sobie pracy w innej - lepszej za lepsze pieniądze. Żalicie się na tych forach jak jes źle a prawda jest taka że osoby skaczące z firmy do firmy to takie które z doświadczeniem i chęcią do pracy nie mają nic wspólnego. Z takiego pracownika firmie zawsze jest łatwo zrezygnować:) Jeżeli jest ktoś dobry frma będzie starala się go zatrzymać za wselką cenę!! Pozdrawiam wszystkich hejterów

Pomocna?
Tak5Nie1
anymos
 Opinia
@Elektryk wysokich napięć!! 11.10.2018 08:38

Niech (usunięte przez administratora) oddadzą co mi ukradli Z nową pracą nie mam problemu , ludzi takich jak ja właściciele innych firm błagają o pracę tak jak to robiło HG tylko że oni mnie okradli

Pomocna?
Tak4Nie
anymos
 Opinia
@Elektryk wysokich napięć!! 11.10.2018 08:38

Elektryk Wn nawet przez monitor zapach twojego języka jest nie do zaakceptowania

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia
@anymos 24.10.2018 22:29

Zarzucasz, że zostałeś okradziony przez firmę Hg Solutions. Taki zarzut powinno się odpowiednio uzasadnić i uargumentować, ponieważ są to poważne oskarżenia wobec pracodawcy. Możesz sprecyzować, co takiego się wydarzyło w Twoim przypadku?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anymos
 Opinia
@Jarosław 26.10.2018 12:32

Jarosławie twoja bezinteresowność jest godna podziwu. Jarosławie firma HGS okłamuje i okrada ludzi którzy ciężko dla niej pracowali i tyle

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
QWERTY
 Opinia
@pracownik HGS 11.09.2018 17:09

Powinno być : Witam darmowych pracowników zamiast: Witam drogich komentatorów ale dla właścicieli najedzony pracownik i jego rodzina to stanowczo za dużo

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia
@QWERTY 02.11.2018 18:17

Czy mam przez to rozumieć, że firma Hg Solutions słabo wynagradza swoich pracowników? Mógłbyś precyzyjnie przedstawić, jak dokładnie wygląda wynagrodzenie za pracę w tej firmie? Zachęcam, abyś przedstawił, na jaką kwotę można liczyć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia

Abyśmy się dobrze zrozumieli. Swoim wpisem chciałeś przekazać, że firma Hg Solutions zatrudnia tylko i wyłącznie na podstawie umowy zlecenie i dzieło? Nie ma szans, aby otrzymać pełną umowę o pracę? Jeżeli praktykowana jest tylko taka forma zatrudnienia to, jak wyglądają kwestie np. urlopów w tej firmie? Pracownik, biorąc wolny dzień, normalnie otrzymuje wynagrodzenie, czy tylko za dni, które fizycznie pracuje? Napisz, jak to wygląda, ponieważ jest to istotna kwestia dla potencjalnych pracowników.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarosław
 Opinia

Dlaczego przypuszczasz, że zarząd firmy zdecyduje się na założenie nowej firmy? Sam osobiście doświadczyłeś kłamstw ze strony szefostwa bądź pracowników, którzy pracują w firmie Hg Solutions? Jesteś w stanie podać jakieś przykłady tych kłamstw, jeżeli rzeczywiście występowały? Odpowiedz, proszę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heniek
 Opinia

W tej zj......anej firmie pracują tylko takie przy.......asy jak: XXX, czy pracownik HGS.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
HGS
 Opinia

Lepiej iść do pracy do dyskontu z hgs trzeba uciekać jak ktoś już jest albo omijać Praca dla desperatów

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia

Jak mawiał mój dziadek takim jak oni powinno się ucinać ręce przy samej D.PIE. Okradają ludzi ale według przysłowia "nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka" kiedyś za swoje oszustwa odpowiedzą Poza tym to nie wilki tylko zawszone kundelki

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia

Ciężko będzie qwerty, duża część ludzi to goście do których nikt nie dzwoni, czy z pipidowek, albo (usunięte przez administratora). Byłem, wiem, przeżyłem, to nie dla mnie te dno, szkoda zdrowia. Ja uciekłem pierwszym sindbadem jaki był hehe

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
QWERTY
 Opinia
@Były pracownik 20.10.2018 02:05

Może po prostu zabierają im paszporty ???

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Halina
 Opinia

@anonymous, na jakim stanowisku pracujesz w firmie Hg Solutions? Czy tak wysokie zarobki można osiągnąć na jakimś konkretnym stanowisku? Chciałabym, abyś swoją opinię bardziej sprecyzował. @Jeszcze trochę, dlaczego tak twierdzisz? Wydarzyło się coś, co wpłynęło na Twoją opinię o pracy w firmie Hg Solutions? Zachęcam do bardziej precyzyjnego wyrażenia swojego zdania.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
QWERTY
 Opinia

Świetny film profesora z Harvardu który wyjaśnia dlaczego osoby patologiczne o skłonnościach socjopatycznych narcystycznych uważają że potwierdzeniem ich wszechwładzy nad innymi jest ich wykorzystywanie okłamywanie oszukiwanie itp. https://www.youtube.com/watch?v=tNjATw95c9k

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Halina
 Opinia

@Adio, jestem ciekawa, jak dokładnie wyglądały warunki zatrudnienia, które miałeś za czasów zatrudnienia w firmie Hg Solutions? Poza wynagrodzeniem podstawowym firma zapewniała jakieś dodatki motywacyjne dla zatrudnionych pracowników? Mógłbyś opisać, jak to wyglądało?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adios.
 Opinia
@Halina 09.10.2018 12:39

HG z tego co wiem słabo stoi z kasa i zalegają z wypłatami spółkom. Nigdy nie miałem zatrudnienia w HG bo HG zatrudnia tylko automatyków i prowadzących. A w spółce umowa dzieło/zlecenie i nikogo z HG nie interesowało nic po za tym ze masz pracować i nadgodzin tłuc żeby kierownictwo premie dostali.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adios.
 Opinia

Niestety tutaj wszyscy mają racje i jakiś stały pracownik niech się przyzna komu trzyma paluszka w .... jestem pracownikiem jednej z spółki z którymi z HG współpracuje i jakoś przez 4 lata nie usłyszałem propozycji przejścia do HG na umowę i niech może ktos mi przypomni kiedy ostatni raz HG zatrudniło zwykłego pracownika, po ostatnich projektach 615/1,2,3 jakoś premi do dziś ani dziekuje nie otrzymałem, ale jak 10/12 godz plus weekendy trzeba było być bo każdy wiedział ze jak nie będziesz pracował nadgodzin to pierwszy do skreślenia... i ludzie trochę rozumu nikomu tu nie chodzi o pracę bo praca jest wszedzie ta sama, czy rzucanie kabli czy podłączanie, tutaj chodzi o traktowanie ludzi, o prowadzących, o kierownictwo o całą politykę firmy. Wiec jeszcze raz napisze ze Praca jak i Pracownicy jest Ok! To HG schodzi na psy a do tego dochodzą Niemcy z którymi dali (usunięte przez administratora) pod względem socjalnym.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gdansk
 Opinia

Flensburg obecnie robota dla despero.Wytrzymują i utrzymują się tam konfitury i karierowicze bez większej wiedzy ale kłaniaja sie w pas i podłozą każdemu świnie jak wyczują zagrożenie.To tyle o podwykonawcach.Sama firma hg niszczy rynek pracy.Był wypadek na stoczni ludzie spadli z trapu bo się urwał.Nikt złamanego jurka nie dostal tytulem odszkodowania.Odradzam stanowczo.Socjal 2 ludzi na małych pokojach .Są takze stodoły 6 luda na pietrowych pryczach na jednym pokoju.Bylem widzialem to .Hg to kpina mielismy 3 przerwy zabrali jedna.A i masz caly czas (usunięte przez administratora) bo jak prezesik cie zlapiesz to aut nach polska dyscyplinarnie.Kto to przezył ten wie...

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Flensburg
 Opinia
@Gdansk 17.08.2018 14:09

Powinien się ktoś za nich w końcu wziąć to zwykli przestępcy w garniturach

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Gdansk 17.08.2018 14:09

Ja tam pracuje i jest OK. Kasa powyżej 10000zł. Robota dobra. Nie ma co narzekać.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jeszcze trochę
 Opinia

(usunięte przez administratora) i .......

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adio
 Opinia

Całe HG wielki jakiś przekręt, kiedys zatrudniajac się w biurze w Gdynii po pierwszym miesiącu dostałem umowę do podpisania z jakieś spółki krzak. Po pewnym czasie dowiedziałem się prawdy ze HG nie zatrudnia ludzi tylko bierze spółki krzaki(szwagry, bracia,koledzy). Zeby to były konkretne spółki a to jakieś wałki firma MSS jakiś Grzyb z problemami ZUS, wypłaty w kopertach do odbioru u jakiegoś gościa w domu dodatkowo spóźnienia o miesiąc po czym dostaje SMS ze kontrahent HG w tym miesiącu nie przelał mu pieniążków... brawo dla wielkich szeryfów za funkcjonowanie firmy i dla HG za współpracę z takimi firmami. Kierownik Roman sztywny typ, pracownik dla niego jest robolem plebsem i nie przywita się z tobą razem z Małym Wojtkiem z prostakiem. bylem w Niemczech i w Norwegii, Niemcy wielka porażka ludzie po 2 osoby w klitkach 12m2 albo po 6 na kawalerce łóżko przy łożku, 2 lodówki na 20 osób, w niektórych miejscach pralki/wifi płatne... (usunięte przez administratora), wieczny problem z transportem, zabrali 1 przerwę wydłużając czas pracy o czas przerwy(15min) za darmo. Kierownictwo wielkie nieporozumienie nie jaki kierownik „Ramka” pytając się go o coś ma totalnie w (usunięte przez administratora) wszystko i wiecznie śmiejący się do telefonu. Ryszard Analek chłop wiecznie siedzący u kierownictwa, a do pracownika brak szacunku. Kierownika Wika co on tam robi... ludzie pracownicy w porządku, wszyscy po 11€ na takich warunkach bez diety, byli ludzie po 9/10€. Na magazynie wieczny brak materiału... w Norwegii wielka jedna klika dziadków bojących się o miejsce, kapuś na kapusiu a stocznie Kleven i prowadzących pozdrawiam środkowym palcem. Ogólnie mówiąc HG spada na psy przez kierownictwo swoje i spółki z którymi współpracuje. Nie wiem czy ktoś to z HG zaglada ale pora pozmieniać funkcjowanie i posady niektórych osób bo kolejny projekt wtopicie a ludzie kto będzie mądry to odejdzie od was albo ze spółki. Mam nadzieje ze ludzie tez otworzą oczy i nie będą robili z siebie baranów łuszcząca się przez kierownictwem albo prowadzącym za pare groszy a co gorsze u złodzieji spółkach...

Pomocna?
Tak19Nie
Halina
 Opinia

@XXX, przed podjęciem zatrudnienia dobrze jest poznać, jak wygląda praca w firmie Hg Solutions tak, aby uniknąć sytuacji, gdzie osoba zatrudniona po kilku dniach zrezygnuje z pracy, co jest zarówno niekorzystne dla pracownika, jak i pracodawcy. Co do drugiego postu, który zamieściłeś w tym wątku to mam pytanie, czy jeżeli rzeczywiście miały miejsce takie sytuacje to firma Hg Solutions w dalszym ciągu normalnie funkcjonuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Halina
 Opinia

@XXX, nie jestem robotem tylko osobą, która stara się uzyskać, jak najwięcej rzetelnych i uzasadnionych informacji na temat pracy w firmie Hg Solutions. Pamiętaj, że wątek tego forum przeglądają osoby, które rozważają zatrudnienie w tej firmie, więc takie informacje są dla nich pomocne. @Sławek. B, nie bardzo rozumiem? Czyżby w firmie Hg Solutions występował taki sposób zwracania się do pracowników, którzy są zatrudnieni? Możesz opisać szczegółowo, jak to wygląda?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sławek. B
 Opinia
@Halina 21.09.2018 12:34

Dokładnie tak jak poniżej napisałem, (usunięte przez administratora) ze strony prowadzących, szczególnie z Rycha brzydkiego wychodzi na potęgę . Nie wymyślam, to są moje prawdziwe inicjały i z pewnością firemka wie kto pisze, ale potym wszystkim mam to w nosie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
XXX
 Opinia

Halina poczytaj o nich na innych forach poniżej masz jakie firemki stworzyli - PRJ Automatyka 4Invest i inne ... pozostają tylko wyje..ni na kasę ludzie i inne firmy. Prezes PRJ jest teraz zatrudniony jako elekryk w Mont budzie przykład wpisu oszukanej osoby: 4 Invest Sp. z o.o. Gdańsk Uważajcie, bo ta firma nie płaci podwykonawcom. Jest już wpisana do rejestru długów i dalej szuka naiwnych firm i ludzi do pracy przy budowie Osiedla Hiszpańskiego w Gdańsku i Kamienicy Dzwonnika w Gdańsku. Firma, która budowała dla nich apartamentowiec w Mielnie do dziś nie dostała ponad miliona złotych i jest na skraju upadłości. Komornik wszedł już do tej firmy i próbuje ściągać cos dla podwykonawców. Dla 4 Invest pracuje ich firma córka Mont-Bud , która oczywiście też nie płaci. Wszystkie spółki należą przez pośredników do Tadeusza Gabryela i jego żony Iwony, którzy od lat w ten " sposób " zarabiaja na czyjejś krzywdzie. Nie pracujcie dla nich jesli chcecie zobaczyć swoje pieniądze, albo nie mieć później problemów i odpowiadać za oszustwa Państwa Gabryel.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Jest to kilku nieudaczników , którzy zarabiają na likwidowaniu spółek bankrutów i otwieraniu nowych czyściutkich spółeczek brawo POLSKA MYŚL

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
XXX
 Opinia

(usunięte przez administratora)zatrudnij się i tyle sama się przekonasz a jak to ? a tak to ?itp itd. Jak się nie sparzysz to dalej będziesz wypisywać a jak to ?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elektryk
 Opinia

2700-3000 na rączkę ? za tyle nawet piekarze z Ukrainy nie będą pracować Teraz jest tyle pracy że 10 tyś. można zarobić po pracy na fuchach , za 3 tyś . można zatrudnić kumatego studenta na wakacje i to jest teraz ciężko bo znają biegle kilka języków i nie mają problemów ze znalezieniem pracy za granicą. Jak ktoś się by godził na pracę za 3 tyś. to znaczy że nawet nie nadaje się do podlewania trawy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Halina
 Opinia

@anonymous, tak poważne oskarżenia związane z firmą Hg Solutions należałoby odpowiednio uzasadnić, aby opinia mogła być uznana za prawdziwą i zgodną z prawdą. Dlatego, proszę, abyś to zrobił, żeby rozjaśnić wątpliwości związane z Twoim komentarzem na ten temat. @Sławek. B, do czego konkretnie odnosi się Twój wpis? @XXX, chciałabym, abyś napisał, jak wygląda atmosfera pracy w firmie Hg Solutions? Pozostali pracownicy są wobec siebie uprzejmi i pomocni? Można stwierdzić, że grupa jest zjednoczona?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
XXX
 Opinia
@Halina 06.09.2018 15:03

Halina nie obrażając cię wyglądasz mi na " robota" Zadajesz przedziwne pytania : a jak to ? a tak to? uzasadnij to ? rozjaśnij to ? Jeżeli chcesz się przekonać a jak to ? Musisz pójść do HGS do pracy na parę dni i się samemu przekonasz i wtedy się będziesz wypowiadać na forum merytorycznie

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Y
 Opinia
@XXX 06.09.2018 17:16

Halina fakt bardzo się interesujesz firmą HG Solutions jak na osobę z nią nie związaną. Halina zrozum HG Solutions to nie firma , to stan umysłu

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sławek. B
 Opinia
@Halina 06.09.2018 15:03

Halina jak Ci Rychu powie z rana że jesteś Poj.....Ana, to będziesz miała atmosferę o której marzysz, a poznasz jego przydup......sów, to będziesz miała integrację

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sławek. B
 Opinia

Prowadzący z HG odnoszą się do pracowników wulgaryzmami na P, H, K. Brak słów co to za (usunięte przez administratora) a na wypłatę po tym wszystkim czekałem do 17. Dziadostwo. Pozdrawiam przeszłych desperatów

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Halina
 Opinia

@anonymous, skąd posiadasz informacje o rzekomym zatrudnieniu firmy Hg Solutions? Uzasadnij swoją wypowiedź, ponieważ nie poparłeś jej żadnymi konkretnymi dowodami. @Cienizna, proszę o bardziej spokojny ton Twoich wypowiedzi, co możesz napisać więcej o pracy w firmie Hg Solutions poza wspomnianą przez Ciebie atmosferą? Wypowiedz się o innych aspektach pracy, które można spotkać w tej firmie. @Flensburg, dlaczego tak uważasz? @S.B.,@Sławek, przywołuje Was do porządku. Wasze wypowiedzi są pełne obraźliwych treści, które są zabronione według regulaminu, który obowiązuje na forum gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Również tyczy się to innych użytkowników, którzy używają obraźliwych słów w stosunku do osób zatrudnionych w tej firmie, dlatego od teraz, proszę, aby w wątku pojawiały się tylko i wyłącznie komentarze na temat.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Halina 30.08.2018 12:11

Halina uspokój się przywołuję Cię do porządku . Z ł o d z i e j będzie zawsze (usunięte przez administratora) a o s z u s t oszustem jeżeli w końcu zarząd HGS trafi do więzienia ludzie którzy ich otaczają nie będą się dziwić co się stało i dla czego. Nie dbam o samopoczucie pinokia udającego kogoś kim nie jest. Długi należy oddawać a jak się kogoś okradnie to w zębach oddać to co się ukradło

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
S.B.
 Opinia

(usunięte przez administratora) Brzydkiemu Rychowi ucho odpada od pod pier........a. Czekam w Wrzeszczu na brzydala. ChwdHG

Pomocna?
Tak5Nie
Wojtas
 Opinia
@S.B. 26.08.2018 09:47

To nie brzydki Rysiek tylko BRZYDAL JAREK sorki popaprało Ci się :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Hg Solutions Sp. z o.o. - Gdynia

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny