Witam wszystkich... co do delfo to napisze tak...młody pracownik jest tam pomiatany. Bez sobot zarobisz 1900 zł nie będąc zatrudnionym przez agencję... praca dla osób wytrzymałych fizycznie. Ogólnie to osoba z zewnątrz tam kariery nie zrobi... upychanie po lepszych stanowiskach rodziny,znajomych... na podwyżki nie ma co liczyć w ciągu 2 lat dostałem 70 gr brutto... bo były podwyżki zbiorowe na zakładzie. Ja nie miałem wyjścia i robiłem tam ale za 2 tys nie da się utrzymać rodziny... ( z tłoczni wraca się do domu zajechanym jak malpa... nie na siły butów zawiązać...) wygórowane normy. Niektórych się poprostu nie da zrobić... Na montazu brak odpowiedniej wentylacji. Czlowiek 8 godzin wdycha te opary i brAK szkodliwego. wiecznie niezadowolone kierownictwo. Pracowałem kiedys parę lat w ZWM SHL I O NIEBO LEPIEJ!!!!!! Jedyne co to starajcie się na halę nr 16 dostać obok wieżowca tam jest najlepiej. Bo kierownictwo ma daleko. I normy ok. Jak ktoś ma tam kogoś wyżej to w rok może ustawiać żem zostać i mieć z 16 zł na godzinę. Ale jak się kogoś tam ma... inaczej nie ma szans. Polityka w zakładzie na zasadzie (jeśli nie ty jest 10 innych chętnych na twoje miejsce) daje mierny tylko za dobry socjal.