Stiegelmeyer

• Klamry
  • Nowe Dobra
  • Cepno

3. Opinie o pracodawcach Grubno
  5. Opinie o Stiegelmeyer Sp. z o.o.

Opinie o Stiegelmeyer Grubno

Nie przegap nowości o Stiegelmeyer Sp. z o.o.!

Loj

30.05.2025 11:43

Nie polecam pracować tej firmie stawki godzinowe są poniżej średni krajowej
    Xyz

29.10.2025 23:19

Średnia krajowa w Polsce wynosi około 8500 brutto, oczekujesz że każdy pracownik na start powinien tyle dostać ?

Ale po co

31.05.2026 12:13

Tak każdy XVZ. (usunięte przez administratora) prawnie jest zakazane

Nowy

18.05.2026 08:51

Ile zarabia średnio miesięcznie przedstawiciel handlowy i jakim jeździ samochodem służbowym? Nie wiem, czy składać papiery, czy nie.

18.05.2026 09:11

Dzień dobry, zapraszamy do aplikowania. Wszelkie informacje zostaną przekazane podczas ewentualnej rozmowy rekrutacyjnej.

Zainteresowanie

07.05.2026 20:26

Czy praca w magazynie jest w miarę spokojna, czy tez może napięta atmosfera? W jakich godzinach magazyn pracuje? Dlaczego ciężko się dostać do pracy?
    #Magazynier
    H

20.03.2026 23:35

Jakiś czas temu opisałem dosyć długa opinie to tym zakładzie pracy zwłaszcza o mobbingu ze strony aktualnego dyrektora produkcji. Ale no chyba nie była zbyt wygodna dla zarządu i mi ją usunęli. Kto by się spodziewał? 😂 Prawda boli ale co zrobić. Ale i tak że kadry odpowiedziały początkowo na to ale wiadomo gadka jak gadka "u nas nie ma mobbingu a jak są sygnały to proszę to do nas zgłosić" tak w skrócie. Ale ta firma powinno też się zainteresować biuro danych osobowych bo z tego co mi wiadomo aktualny dyrektor sobie patrzy na kamery i rozlicza pracowników z czasu pracy itd. A to jest wbrew prawu i jest surowo karane. Zapewne ta opinia też zniknie jak poprzednia. Ale powiem tak mobbing w tej firmie był jest i będzie dopóki ta osoba jest dyrektorem. Tacy ludzie się nie zmieniają.

20.02.2026 23:59

Aktualnie jestem pracownikiem tej firmy. Intensywnie szukam innej pracy. Z miesiąca na miesiąc w zakładzie atmosfera staje się napięta. Nie możemy się spodziewać co zarząd kolejny raz wymyśli żeby zacisnąć pracownikom pasa. Praca w zakładzie staje się po prostu nie do wytrzymania i z obawą czekamy na kolejne restrykcje i wytyczne
    #Montazysta
    D

30.01.2026 21:17

Jak się pracuje w tej firmie jako konstruktor, czy obowiązki są ciekaw czy raczej monotonne i nierozwijają?
    X

10.10.2025 21:14

Czemu w tej firmie szukają ciągle konstruktorów?
    Tyi

30.05.2025 11:53

Nie polecam wszystkim pracować tej firmie pracuje się poniżej średniej krajowej
    Xyz

08.04.2025 12:45

Z całego serca nie polecam pracy w tej firmie.

08.04.2025 13:49

Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że Twoje doświadczenia nie były satysfakcjonujące. Chcielibyśmy dowiedzieć się czegoś więcej. Prosimy o kontakt na adres mailowy: [email protected]
    Ciocia

16.10.2024 15:37

Witam,czy ktos z pracownikow byl zatrudniony orzez agencje i po tym czasie mial mozliwosc pracowac dalej ale na umowie firmy?czy przez agencje i potem dzuekuja i nie ma szans na dalsze zatrudnienie?
    Ciocia

20.10.2024 12:38

Witam, z agencji rekrutacji pani sie odezwała, po rozmowie powiadomiła ze wysyła cv do firmy i mam czekać na informację kiedy będę umówiona na rozmowę z kierownikiem...jak długo trwa(jak to sie przeważnie odbywa) od rozmowy z rekrutorka do rozmowy juz w firmie?

21.10.2024 08:50

Dzień dobry, dziękujemy za zadane pytanie. Z reguły proces ten trwa kilka dni roboczych.
    Leszek

05.07.2024 17:38

Witam, pojawiła się oferta pracy na stanowisko spawacz mag, tig. Jak wyglądaja widełki płacowe na powyższym stanowisku, z doświadczeniem i aktualnymi certyfikatami? Jak wygląda zmianowosc czy warto aplikować?

30.08.2024 19:45

Zapomnij, że w tej firmie zarobisz. No chyba, że lubisz nadgodziny w tym soboty. Jeśli chodzi o doświadczenie to oczekiwania z miesiąca na miesiac są coraz mniejsze ze względu na warunki płacowe - po prostu mało kto chce tam pracować. Żeby nie było tak smutno to na plus brygadziści i atmosfera wśród spawaczy.

25.06.2024 16:24

Stiegelmeyer Sp. z o.o. jest w trakcie poszukiwania osoby na stanowisko Księgowa w Grubno. Wziąłeś udział w tym procesie? Na co Twoim zdaniem powinny zwrócić uwagę osoby rozważające pracę w firmie.
    Cggh

07.02.2024 22:24

Nie polecam pracy w tej firmie. Zostałem przyjęty na magazyn pomimo że napisałem w cv że nie posiadam uprawnień na wózki widłowe. Kierownik magazynu dowiedział się o tym w dniu którym przyszedłem do pracy W kadrach panuje bałagan. Pan Krzysztof wysoki siwy mężczyzna z magazynu materiałów potrafi (usunięte przez administratora) pracownika który pracuje od 1,5 dnia trochę jest to słabe , a powinien wytłumaczyć wszytko po kolei. Niemiły pan (usunięte przez administratora) jak był koniec zmiany to pierwszy wychodził z magazynu zwolniony po 3 tygodniach pracy nie podając powodu. Kierownik magazynu przyszedł i powiedział że jestem zwolniony według mnie powinienem zostać poinformowany dlaczego zostałem zwolniony aby nie popełniać takich błędów w przyszłości Nie polecam pracy w firmie. Królują tam znajomości. Panuje bałagan itp nie wiedzą kogo zatrudniają
    Marta

14.09.2023 13:11

Witam ile jest zmian na magazynie ?
    Tomi

02.01.2023 17:26

Kolejna firma, która nie potrafi wywiązać się nawet z obietnicy danej na rozmowie kwalifikacyjnej. Brak kontaktu po zakończonej rekrutacji.
    Tomi

03.01.2023 09:06

Jeżeli osoba prowadząca rozmowę sama deklaruje, że niezależnie od wyniku rozmowy będzie kontakt ze strony firmowy w ciągu dwóch tygodni to powinna wiedzieć co mówi.
    Tomasz

28.08.2023 13:28

Do jakiego działu aplikowałeś?
    Anka

16.04.2020 17:34

Witam ja takze jestem zainteresowana ta firma i stanowiskiem w dziale jakosci, ale chyba duzo chetnych jest. firma ma dobra renome jesli chodzi o produkty ale chyba niezbyt jesli chodzi o traktowanie pracownikow, zastanawiam sie zatem. Z drugiej strony kazdy musi sobiwe wyrobic wlasna opinie...

24.09.2021 04:11

Państwo inwestuje to jak może mieć renomę.. w Polsce to dość nowa firma. skoro łóżka szpitalne dla służby zdrowia to jest to kapitał państwowy lub Unijne fundusze. aż tak nie przesadzaj ja dopiero się dowiedziałem że coś takiego powstało i dobrze że jest niech inwestują. ale to nie jest znana firma w Polsce.
    @Robert

08.12.2022 09:08

Jesli uwazasz, ze nie jest to znana firma, to moze poprostu przez to ze nie wiele wiesz o niej. Firma pod nazwa Stiegelmeyer jest na rynku od paru lat, ale od działa w PL od okolo 60 lat, jakos tak. Wczesniej był Famed Stolno, potem Stolter zatem troszke sa na ryku i wiedze i doswiadczenie maja. Wystarczy troszke poczytac, a co wiecej...na strone wejdziesz i wiesz wszystko.

Kontakt - Stiegelmeyer Sp. z o.o.

63 86-212 Grubno

Branża główna: Sprzęt medyczny

Tomasz

13.07.2018 16:43

Jeśli ktoś nie planuje pracować dobrze to lepiej żeby szukał pracy w innym miejscu.

24.09.2021 04:43

mam nadzieję że to opinia zgodna z prawdą aczkolwiek pytanie zasadnicze muszę zadać. skąd ta negatywna opinie w tak krótkim czasie , wyżej byłeś bardziej łaskawy i wyrozumiały w stosunku do opisu tej konkretnej firmy w tym konkretnym miejscu. Emocje twoje własne nie powinny decydować o tym jaką opinię kierujesz o firmie do ludzi szukających pracy< choć sam zauważyłem w Europie kierowanie się czym innym niż kierują się ludzie na wolnym rynku [ MINUS DLA MŁODYCH LUDZI DORABIAJĄCYCH SIĘ ] Polityka a nie prywatny sektor.
    pytający

29.10.2018 08:44

Coś nie mogą znaleźć konstruktorów, ostatnio słyszałem. Wiecie coś?

24.09.2021 04:24

Ludzie uciekają za pieniądzem takie czasy. Mimo wszystko takie łóżka dobry pomysł aczkolwiek wolę >> prywatny Sektor Ludzie zarabiają więcej, rozwijają się realnie
    Barnaba

29.09.2019 18:37

Firma się rozwija więc to powinien być znak dla pracowników , że jest dobrze. Kwestią czasu są podwyżki, trochę cierpliwości!
    Ern

01.10.2019 10:44

..... Podwyżki norm chyba.... A te pieniężne typu zabierzmy 300 zł z premii i dołóżmy 200 do podstawy to sobie możecie wiecie co. Nawet jeśli już coś będzie dołożone to w ciągu roku będzie zabrane podwójnie poprzez reklamacje i inne kary. "Pracownikowi trzeba zabierać to się nauczy" - cytuję.

24.09.2021 04:16

?XD firma się rozwija..xD w Detalu sprzedają w PL? przecież to nie jest firma całkowicie prywatna...
    Uciekaj

02.01.2021 23:09

Nie dość że psychicznie to fizycznie was zajadą, nie nazywajcie kogos nie Robem bo jak ktoś się szanuje to nie będzie pracował w takim obozie, bo to praca nie za takie pieniądze jak dają! Do tego te dwa typy na montażu bez szacunku do ludzi. KATAAAAASTROFA

24.09.2021 04:03

w Jakim regionie znajduje się ta firma? następna kwestia Ile zarabia człowiek bez doświadczenia w tej firmie? bez doświadczenia [ w sensie takim że to firma jak spoglądałem która tworzy łóżka szpitalne dla służby zdrowia w Niemczech a wiadomo że to praca w której nabywa się doświadczenie tylko w tej indywidualnej specjalizacji produkcji łóżek.] ludzie się przebranżawiają i szukają zarobków zwłaszcza podczas pandemii..zwłąszcza za dobrej zmiany która zamiast inwestować i samemu tworzyć daje tylko zarabiać swoim pobratyńcom należącym do plemienia XD nie zniechęcaj ludzi do pracy !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Stiegelmeyer?

SAP

05.07.2021 09:57

Ile zarabia koordynator SAP?
    Patryk

15.11.2020 19:40

@gal a dlaczego stawka jest ukryta?
    gal

03.03.2021 08:23

Na stanowiskach takich jak inżynierskie stawki są negocjowane indywidualnie. Wpływ ma na to wiele czynników: - doświadczenie inżynierskie - doświadczenie w podobnej branży - wiedza - praktyczna znajomość tematów związanych z: obróbka plastyczna, spawalnictwem, obróbką mechaniczną technologią montażu i itp - język obcy To nie jest praca na montażu (gdzie stawki są bardzo podobne a różnice wynikają ze stażu pracy w zakładzie) gdzie masz pewien zakres czynności który powtarzasz w kółko: to przyłóż do tego - to skręć z tym - element przekaż na kolejne stanowisko i jazda od nowa.

03.03.2021 08:29

-ciekawe - wytłumacz to - nie zaszkodzi 55x wytłumaczyć ( można zapomnieć-mózg to nie komputer ) - pamiętaj o najważniejszym :)

28.07.2020 18:24

gal

29.07.2020 08:49

Czy myślisz, ze ktoś z działu konstrukcyjnego poda Ci stawkę? Jeśli tak to już to pytanie dyskwalifikuje Ciebie jako osobę na to stanowisko (naiwność połączona z głupotą).
    Aleksander

01.05.2020 09:09

Czy każde stanowisko pracy jest zawierane na umowę o pracę?
    Aleksander

01.05.2020 12:42

Niekoniecznie wszystkie ale moje pytanie nie dostało odpowiedzi w takim razie pytam sie ponownie?
    Praca

18.02.2020 06:33

Witam, Ktoś może coś powiedzieć o dziale jakości? Są jakieś rekrutację poza kierownikiem? Czy to nowe stanowisko? Jeśli nie to co się stało z poprzednim?
    Michał

03.02.2020 23:35

Hej, na jakie wynagrodzenie jest w stanie u was liczyć konstruktor ?
    Michalina

13.01.2020 22:50

Hej, jaka u was jest stawka dla konstruktora ? Dzięki :)
    Jurand

10.07.2019 13:12

Bardzo słabo to wygląda w chwili obecnej. Z racji nowych inwestycji na terenie zakładu nie ma pieniędzy i trzeba oszczędzać. Podwyżek nie będzie oficjalnie już w tym roku żadnych. Wzrosły za to bardzo mocno wymagania. Miejscami bardzo ciężka praca za śmieszne pieniądze. Zmieniono Dyrektora i jednego z Prezesów. Jak wiadomo nowi muszą się wykazać i mamy coraz więcej pomysłów i rozwiązań niekoniecznie przypadających do gustu pracownikom. Lada dzień będzie jak w pewnej firmie produkującej klamki... Legenda o tym, że do tej firmy ciężko się dostać i dużo płacą już dawno prysła. Te wszystkie okoliczne firmy w powiecie Chełmińskim można wrzucić do jednego worka. Niektórzy przełożeni nie potrafią powiedzieć zwykłego "dzień dobry". Brak możliwości rozwoju i awansu. Nowy pracownik uważany za idiotę i nieważne z jakim doświadczeniem i wiedzą przyszedł. Nikogo to nie obchodzi. (Natomiast wśród przełożonych podobno możesz znaleźć ludzi z wykształceniem podstawowym). Panuje również nieciekawa atmosfera między samymi pracownikami. Pracuję tam już tam kilkanaście miesięcy ale zmieniam za jakiś czas pracę bo nie widać tam perspektyw na przyszłość.

29.03.2019 08:43

Nie polecam.
    Robert

25.06.2018 12:43

Nie polecam!!!!!! Duże wymaganie niskie zarobki.Zła atmosfera w zakładzie.
    Małgosia

16.08.2017 13:23

heyka, znajoma byla na rozmowie, bardzo sobie chwalila. Zreszta miala porownanie, bo wczesniej byla na rozmowie w innej firmie. W paru slowach...mila, rodzinna atmosfera. Na poczatku miala stresa, ale po chwili on minal. Na rekrutacji byly trzy osoby, zatem z gory bylo widac ze traktuja rekrutacje powaznie. Przygotowana woda, poczestunek...czula sie naprawde dobrze. Zatem bez stresa mowila, ze warto sie aplikowac i probowac.... Teraz bardzo sobie ceni prace w tej firmie... Nie wiem czy tak tylko mowi, ale widze ze chetnie chodzi do pracy.
    sony

07.12.2015 12:27

hej, sama firma wyposaża prywatne i publiczne placówki służby zdrowia, przychodnie, domy opieki długoterminowej, a także specjalistyczne gabinety lekarskie. asortyment maja mocno rozwinity ale nie wiecie jak odbywa sie u nich rekrutacja? z gory dziekuje

Zostaw merytoryczną opinię o Stiegelmeyer Sp. z o.o.