Workforce leasing S&R gmbh

Gotha

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 17 ocen.

Opinie o Workforce leasing S&R gmbh

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Workforce leasing S&R gmbh

Daniel B.

Ja pracowałem tam dwa lata temu przez okres półtora miesiąca i powiem tak firma godna polecenia. Ja niestety popadłem w pijaństwo i musiałem się zwolnić. Praca ciężka jak wszędzie w Niemczech ale jest meldunek zakwaterowanie i kasa wszystko się zgadza. Nie warto słuchać ludzi którzy narzekają na firmę a nie przepracowali miesiąca. Dobrze jest na początku zacisnąć zęby. Pozdrawiam Agatę Agę Roniego i parę innych osób

Mateusz

Napiszę krótko za L4 cie wywalą z pracy L4 ci nie wypłacą jak jesteś na wypowiedzeniu które sam im dostarczyłeś to ci godziny utną nie liczą się z pracownikiem i jest ogólnie słabo odradzam

Lola

Witam was ja na 27.72017 mam termin przyjazdu na kontrole jakosci przez ta firme do Gotha czy to prawda co wszyscy pisza bo nie wiem czy szukac cos innego czy jechac i sprawdzic to sama

Dżejkob

Pracuje w tej firmie od roku, nigdy nie miałem problemu ani z wypłatąani z pracownikami biura, jeśli jesteś w porządku nie walisz w pręta to nikt się nie doczepi do Ciebie, co do wypłat, po zapelnionym ZEIT koncie wypłaty są wporzadku zawsze miałem wypłatę 14stego raz na kilka miesięcy zdarzyło się że była 16-17 z reguły zawsze w czasie ,opinie typu że pracujesz bez meldunku, w syfie są od ludzi którzy sami sobie chyba nasrali w pokoju, nie ma raczej żadnej osoby nie zameldowanej pod adresem mieszkania, przyjeżdżają osoby z lewymi rękami, nie nauczeni pracy myślą że przyjechali na wakacje i odjeżdżają po tygodniu a nawet nie, praca jak praca zrobić swoje i fajrant, myślę że należy samemu przyjechać i zweryfikować, ja jestem od roku jest w porządku, zaczynałem sam na bagietkach i powoli byłem wysyłany do innych zakładów ze względu na komunikatywna znajomość języka. Trzeba przyjechać i samemu zobaczyć, pracowałem w różnych LEIH firmach, które były o wiele gorzej usytuowane z miejscami zamieszkania i okradaniem z wypłat poprzez odciagniągania czegokolwiek o czym nie miałeś pojęcia, śmiało mogę stwierdzić że jest to jedna z lepszych podfirm przez które pracowałem.

pracowalem to wiem
@Dżejkob 21.03.2017 19:05
Pracuje w tej firmie od roku, nigdy nie miałem problemu ani z wypłatąani z pracownikami biura, jeśli jesteś w porządku nie wali...

wiesz byłem jednym z pierwszych pracowników w tej firmie i nawet przez pewien okres jedynym potem to sie zmienilo bylem spawaczem nie mialem lewych rak spytaj sie agnieszki o sylwka ale jak czytam co piszesz za bzdury to albo pracujesz w biurze albo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byles

Renatka
@pracowalem to wiem 25.05.2017 19:00
wiesz byłem jednym z pierwszych pracowników w tej firmie i nawet przez pewien okres jedynym potem to sie zmienilo bylem spawacz...

Witam czy mozna dokladniej opisac czemu nie jechac tam do pracy?? Mam termin na bagietki na poniedzialek za trzy dni i sie boje po opiniach innych ze zostane oszukana.

Pati

a dlaczego omijać szerokim łukiem? Mam zaplanowany przyjazd do tej firmy na za tydzień i byłabym wdzięczna za wszelkie informacje. Czy może się ktoś wypowiedzieć, kto pracuje w tej firmie?

robokop
@Pati 16.03.2017 15:20
a dlaczego omijać szerokim łukiem? Mam zaplanowany przyjazd do tej firmy na za tydzień i byłabym wdzięczna za wszelkie informac...

do jakiej konkretnie pracy jedziesz?

Roksana

Omijać szerokim łukiem!!!!!!

Roksana
@Roksana 15.03.2017 22:25
Omijać szerokim łukiem!!!!!!

Przekonasz się, po przepracowanym miesiącu. Zresztą opinie wyżej wraz z moją mówią jednoznacznie o tej firmie

Kasia

Czy aby na pewno to wszystko jest prawdą? Chcę się upewnić za nim tam dołączę

Czarek

A ja jade i wszystko okaże się na miejscu. Jeśli bedzie coś nie tak to znajdziemy coś innego w między czasie. Nie bójcie się, aktualnie jestem w holandi a wyjechałem z polski prawie miesiac temu :D :))) do zobaczenia na miejscu też zaczynam 27 bede sobota, niedziela

Anonim

My planujemy wyjechać w Sobotę ale jeszcze do końca nie wiemy czy w ogóle wyjedziemy. Odstraszają nas trochę opinie na forum. Wiecie coś więcej na temat tej firmy, warunków, pracy??

Nikol
@Anonim 21.02.2017 18:05
My planujemy wyjechać w Sobotę ale jeszcze do końca nie wiemy czy w ogóle wyjedziemy. Odstraszają nas trochę opinie na forum. W...

Nic wiecej nie wiemy, opinie sa ale nie o pracy na magazynach z karma a jedziesz sam/a ?wlasnym autem?

Gotha
@Anonim 21.02.2017 18:05
My planujemy wyjechać w Sobotę ale jeszcze do końca nie wiemy czy w ogóle wyjedziemy. Odstraszają nas trochę opinie na forum. W...

Ja wacham się jechać ponieważ mam kontakt z osoba która tam jest mówi iż jak nie przypodobasz się kierownikowi bedziesz miał ciągle pod górkę.. Miałem jechac autem lecz nie wiem co robić

nikol

hej ja jade w piatek wyjeżdzamy a wy?

Anonim

Czy ktoś wybiera się do Gotha przez firmę Workforce leasing na komisjonowanie karmy rozpoczęcie pracy od 27.02.2017r. zastanawiamy się nad wyjazdem ponieważ opinie nie są zachwycające.

nikol

hej ja tez dostałam taka propozycje,wiecie cos o tej firmie?pracy ?

Gotha

Witam dostałem propozycję wyjazdu do Gotha na komisjonowanie karmy dla zwierząt ktoś coś wie na ten temat? Warto tam jechać?

KARINKA

CZY ZNA KTOS NR NIP TEJ FIRMY?PROSZE O POMOC PILNIE POTRZEBUJE

podatekWniemczech

Rozliczanie podatku w Niemczech - Zwrot do 8 tygodni. podatekwniemczech@gmail.com

Cyklop

Syf na mieszkaniu swiadczy tylko o osobach w nim mieszkajacych a nie o firmie. Mieszakalem na roznych mieszkaniach i ceny sa przewaznie takie same.

Lucjan

Praca jest , ale duże sumy na miejsce w pokoju , gdzie mieszkasz w syfie , bez meldunku

Jacek

Oszuści !!!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Abcde

Pracowalem tam. Bagietki produkuja w Gebesse zaklad nazywa sie m-back. Nie wiem jak teraz ale w tamtym roku od pon do pt były 3zmiany a weekendy 2 po 12h i tylko po popoludniowkach byl wolny weekend. Ale tempo pracy mega i co chwile latanie bo cos sie zapycha jak nie kartony to lancuch hehe

anako

ktos jest na pakowaniu bagietek?

spawacz

omijac,omijac,omijac,jesli czytaja to ludzie którzy pracowali w tej firmie i zostali oszukani prosze o kontakt ,nie bede sie rozpisywal jaka to firma ale jesli ktos szuka pracy to napewno nie w work force lasing gotha

Anonimowy-zgred

Powiem tak nie polecam tej firmy nikomu,pracowałem tam jakiś czas generalnie nie mam dopowiedzenie nic co było by pozytywne okradają nieświadomych i naiwnych ludzi z pieniędzy,a Panie w biurze robią słodkie oczka i wciskają kity ;) W dniu w którym zakończyłem z nimi współprace i otrzymałem fiszkę okazało się że dosłownie zaj**bali mi połowę wypłaty i pytanie jest teraz na jakiej podstawie ? Bo z tego co wiem to jest to bezprawne....nie mam nic więcej do powiedzenia o tej firmie bo po prostu to jeden wielki SHIT !!!! jeżeli wyjeżdżacie za granice do pracy to trzymajcie się z daleka o tej firmy naprawdę wiem co mówię i piszę bo jeszcze nigdzie nie widziałem żeby zwalniali ludzi z pracy tylko dlatego że np. mają tydzień chorobowego...ludzi mają za nic przyjeżdżając do niemiec do pracy jesteśmy niewolnikami ........

Anonimowy-zgred

Powiem tak nie polecam tej firmy nikomu,pracowałem tam jakiś czas generalnie nie mam dopowiedzenie nic co było by pozytywne okradają nieświadomych i naiwnych ludzi z pieniędzy,a Panie w biurze robią słodkie oczka i wciskają kity ;) W dniu w którym zakończyłem z nimi współprace i otrzymałem fiszkę okazało się że dosłownie zaj**bali mi połowę wypłaty i pytanie jest teraz na jakiej podstawie ? Bo z tego co wiem to jest to bezprawne....nie mam nic więcej do powiedzenia o tej firmie bo po prostu to jeden wielki SHIT !!!! jeżeli wyjeżdżacie za granice do pracy to trzymajcie się z daleka o tej firmy naprawdę wiem co mówię i piszę bo jeszcze nigdzie nie widziałem żeby zwalniali ludzi z pracy tylko dlatego że np. mają tydzień chorobowego...ludzi mają za nic przyjeżdżając do niemiec do pracy jesteśmy niewolnikami ........

D. P

Jeśli ktoś planuje znaleść pracę w Niemczech, odradzam tą firmę, totalne złodziejstwo, bus do pracy 100 euro miesiecznie, mieszkanie 300 euro ( jeśli posiadasz własne mieszkanie lub masz tańszy nocleg też płacisz ), ogólnie jeśli masz jakieś sprawy/problemy z urzędami, jesteś skazany na siebie samego, poprostu człowiek pracuje na agencje nie na siebie, Ty dostajesz tyle aby Ci na chleb wystarczyło . Nic nie oferują od siebie, a 8 godzin w pracy przeznaczają na to jak ukraść jeszcze trochę .

mały

szkolenia hiii,ja słyszałem tylko o jednym

mały

unikać unikać unikać patrza i robią żeby jak najmniej zapłacić nie dbają o pracowników chamska firma najlepiej jak byś robił za darmo no i ten domofon żeby wejść do biura najpierw domofon byś ich nie zastał na piciu kawki a jak coś chcesz to nie mają na nic czasu.pracowników mają za nic,kłamią cyganią a na koniec to pracownik do niczego

pomorzanka

ta firma to kpina zawsze mają jakieś wytłumaczenie na spóznioną wypłate ,za mała albo odciągnięcia , cygańska firma radzę omijać, co do zarobków różnie,coraz częściej spóżniają sie syf nie firma w biurze same cygany,wegrzy,niemcy,polacy uciekaja z tej firmy teraz przyjmują rumunów

Bogusia cyganka

Witam ostrzegam Was przed tą firmą to co mówią przez telefon to jest kłamstwo Bogusia cygani w żywe oczy za wszystko odbijają płacą ino za 151 godzin resztę odkładają na cej konto z którego pozniej jak niema pracy to wyplacaja z tego konta zarobki na czysto to jakieś 600 euro na miesiąc i jeszcze przeżyć za tę pieniądze trzeba mieszkanie takie ze lepiej bezdomni mieszkają nie radzę wogule tam jechać bo nie zrobicie tylko straty same a na miejscu jak już się jest to wszystko się zmienia i mają cie w nosie

kapa kapecki
@Bogusia cyganka 18.09.2015 10:48
Witam ostrzegam Was przed tą firmą to co mówią przez telefon to jest kłamstwo Bogusia cygani w żywe oczy za wszystko odbijaj...

witam to tak samo jak firma workforce Exspress Bamber w Dreznie na piekarni złodzieje i oszusci odradzam wyjazdu przez olx do tej firmy przez paniom Natalke z Wrocłwia pisze co innego w ogłoszeniu a co innego jest na miejscu tylko że tam 150 godzin to ci nie zapłacą bo umowy tylko takie mają a robią co hcą i wypłaty nie na czas zgłosiłem ta firme do związków zawodowych w niemczeh ale pewnie oni bendą ich hronic aby okradali Polaków pozdrawiam

Zostaw opinię o Workforce leasing S&R gmbh - Gotha

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Workforce leasing S&R gmbh