4.3/5

• Brieselang

3. Opinie o pracodawcach Berlin
  5. Opinie o A-Z Personalservice GmbH

Opinie o A-Z Personalservice GmbH Berlin

Nie przegap nowości o A-Z Personalservice GmbH!

21.02.2019 08:28

Szanowni Państwo,

Staramy się być obecni wszędzie, gdzie są poruszane kwestie naszej firmy. Dlatego wnikliwie zapoznaliśmy się z komentarzami pozostawionymi w serwisie GoWork.pl na wątku dedykowanemu naszej firmie.

Niestety zauważyliśmy, że duża część opinii odnosi się zupełnie do innego przedsiębiorstwa. Dlatego bardzo prosimy o rozwagę użytkowników forum i niepublikowanie informacji na temat niezależnej od nas firmy Primero w tym miejscu. Pragniemy zwrócić uwagę, że niesprawiedliwie godzi to w wizerunek naszej firmy.

Jednocześnie zapewniamy, że jesteśmy otwarci na komunikację z osobami, które współpracują bądź współpracowały z naszą agencją, a także na pytania osób zainteresowanych naszymi rekrutacjami. Prosimy oczywiście o merytoryczne komentarze, bo tylko do takich jesteśmy w stanie się odnieść. Treści łamiące regulamin forum będą usuwane.

Za cel stawiamy sobie przedstawienie autentycznego i obiektywnego obrazu współpracy z naszą agencją, zachęcamy do odwiedzania naszego profilu.

Serdecznie pozdrawiamy,

Maciej

02.07.2024 17:09

Pracowałem w tej firmie lącznie prawie 3 lata. Nigdy żadnych problemów a pomocy dużo w każdej sytuacji. Nawet jak trafiłem do szpitala to w drodze na zabieg Pani Dorota podtrzymywała mnie na duchu podczas rozmowy telefonicznej. Kiedy zepsuł mi się samochód także otrzymałem merytoryczną pomoc ( dane do firmy złomującej). W ciągu 14 lat mojej pracy za granicą to była najlepsza agencja dla której pracowałem.

Ziomek 2003

28.12.2023 19:02

Co to jest za agencja czy ona jest w porządku nie ma z nią problemów jak wyglądają mieszkania jeśli ktoś wie jak się do mnie odezwie

16.11.2023 21:15

17.11.2023 09:58

Kontakt telefoniczny ale do kogo ? jakis numer telefonu ?

20.11.2023 08:27

Mozna rozmawiac rowniez w jezyku polski.

17.11.2023 05:53

Nadal aktywne jest głoszenie dla hydraulika. To znaczy że taka rotacja na tym stanowisku czy po prostu potrzeba więcej osób z takim fachem? Chce dopytać o konieczność posiadania własnego samochodu do dyspozycji. Mam prawo jazdy ale nie mam auta. Firma nie oferuje służbowego jak jest taka sytuacja?

17.11.2023 09:57

Dzien dobry, tak jest zapotrzebowanie na fachowcow z doswiadczenie, jesli chodzi o wlasne auto to zalezy od zlecenia, zawsze lepiej jest miec wlasny samochod ale czasem mozna zorganizowac wyjazd i prace bez wlasnego auta. Aut sluzbowych nie oferujemy, Pozdrawiamy
Dariusz

10.07.2023 07:44

Zainteresowało mnie ogłoszenie do pracy w Niemczech na stanowisko hydraulik-monter instalacji sanitarnych. W obowiązkach jest gotowość do podjęcia pracy na terenie całych Niemiec. To znaczy że to praca mobilna i przenoszą do różnych punktów? Jak z zakwaterowaniem? W każdym miejscu jest zagwarantowane?

10.07.2023 09:05

Dzien dobry, tak, praca jest na ternie calych Niemiec. W tym momencie najblizej bylby Hamburg - na dlugi okres czasu, a wiec raczej bez zmieniania miejsca pracy. Zakwaterowanie my znajdujemy dla pracownikow. Kwota za nie maksymalnie do 20 euro jest odliczane z wynagrodzenia pod koniec miesiaca, sume powyzej 20 euro my doplacamy, jest tez mozliowsc samemu znalezienia czegos co by bardziej odpowiadalo, trzeba tylko wczesniej z nami ustalic do kiedy zakwaterowanie przez nas ma byc wynajete, aby sie one nie dublowaly. Pozdrawiam

10.08.2023 08:34

Czy Pani szuka pracy dla siebie czy dla meza ? My posiadamy prace tylko dla mezczyzn, jest to branza budowlana Pozdrawiamy

20.07.2023 12:17

Ile jest zmian w A-Z Personalservice GmbH?

20.07.2023 12:55

Nie ma zmian. Praca jest od 8 - 10 godzin dziennie. Od poniedzialku do piatku lub do soboty.

21.07.2023 15:59

Soboty jako dzien pracujacy lub niepracujacy zaleza tylko od firmy w ktorej sie pracuje, nie sa obowiazkowe. Sobota jest dnie platnym normalnie, poniewaz jest to dzien ogolnie przyjety jako pracujacy, inaczej natomiast sa rozliczanie niedziele, poniewaz jest to swieto, praca w niedziele zdarza sie bardzo rzadko.

04.05.2022 12:39

Staramy sie o przyjazna atmosfere, ale najlepiej o tym swiadcza opinie, ktore otrzymujemy np: "Pracowałem w tej firmie prawie 3 lata, jestem zadowolony ze współpracy z Firma A-Z Personalservice Gmbh.-Panie w biurze starają się jak mogą aby zadowolić każdego Pracownika.- Umieją sobie poradzić w ciężkich sytuacjach i znajdują zawsze szybko rozwiazanie na pojawiający się problem- oraz wypłata na czas i pełny opis wynagrodzenia.-Aby dostać odpowiednią stawkę godzinowa trzeba wykazać się umiejętnościami-ale tak jest w każdej poważnej szanującej się Firmie. -Odszedłem z tej Firmy ponieważ zmieniły mi się plany życiowe. -Polecam tą Firmę wszystkim, ponieważ możecie nabrać doświadczenia w różnych dziedzinach fachu oraz poznać różne typy budów i oczywiście umowa na warunkach niemieckich plus finanse są prawidłowe." Pozdrawiamy, A-Z Personalservice
Marian Siewert

31.01.2023 08:22

Witam pracowałem
Marian Siewert

31.01.2023 08:41

Witam pracowałem w waszej firmie jakiś czas temu bardzo podobało mi się ,współpraca była na wysokim poziomie . Mam pytanie czy zatrudnicie faceta 70 -cio latka w dobrej kondycji na spawacza 311 . Nadmieniam że pięć lat z przerwami pracowałem w Niemczech jako spawacz 311 oraz monter rur Z Poważaniem Marian Siewert

30.09.2022 17:12

30.09.2022 18:27

Nie dotyczy naszej firmy. Pani Karina u nas nie pracuje.

20.09.2022 10:49

Jaki dress code obowiązuje w A-Z Personalservice GmbH?

21.09.2022 08:22

Pracownicy otrzymuja ubrania firmowe, pozdrawiamy

23.01.2022 11:42

Na jakich zasadach zawierana jest umowa o pracę w firmie A-Z Personalservice GmbH? Pojawiło się ogłoszenie na GoWork.pl 20 stycznia

26.01.2022 10:02

Jest to stala umowa o prace na czas nieokreslony.

Oferty pracy - A-Z Personalservice GmbH

Hydraulik, Monter instalacji sanitarnych

Hamburg

21.01.2021 14:08

Byłem wstępnie umówiony na wyjazd od poniedziałku, miałem dać znać na drugi dzień, po zadzwonieniu okazało się że tej pracy jednak nie ma, nie polecam ponieważ odmówiłem 2 inne roboty i na nic się to zdało

22.01.2021 12:39

Szanowny Panie, Sytuacja, którą Pan opisał, nie miała miejsca. Szanujemy w pełni wolność słowa i opinii – w tym wyrażanych anonimowo – i nie oczekujemy wyłącznie afirmacji, ale każdy wpis powinna cechować rzetelna i poparta faktami ocena. Osoby, które zamierzają zamieszczać wpisy nieprawdziwe, zniesławiające Firmę oraz jej pracowników, powinny pamiętać o tym, że wpisy na forach internetowych nie pozostają anonimowe. Autor takiego komentarza może być (po ustaleniu i ujawnieniu danych osobowych w ramach, przysługujących pokrzywdzonemu, środków prawnych) pociągnięta do odpowiedzialności karnej i cywilnej. Jeśli Pan ma informacje, które w Pana ocenie wymagają wyjaśnienia, prosimy o ich przesyłanie na adres:[email protected] --

19.01.2021 10:46

19.01.2021 11:19

Witam Ciebie Waldi. Zanim wpiszesz opinie to sprawdz najpierw gdzie wczesniej pracowales lub pracujesz. Nie psuj opini dla firm, ktore z toba nie maja nic wspolnego.

19.01.2021 10:49

19.01.2021 11:19

gitas

25.05.2020 19:53

Firma do niczego w czasie pandemi zwolnili mnie i nawet za zwolnienie niezaplacili.Radze od nich jak najdalej.

28.05.2020 11:50

Swiezo do pracy przyjety pracownik w okressie 1-go miesiaca pobytu w pracy zjechal do domu I nie wrocil. Chce zaznaczyc, ze w czasie pandemii nie jest latwo uzyskac nowe zlecenie dla pracownika. Mimowszystko, zycze temu Panu duzo szczescia w zyciu zawodowym jak i prywatnym.
Zyk

15.12.2020 07:45

Nieprawda ten miesiąc to było osobne zlecenie a pracowałem u was pół roku zwolniliście mnie bo poszłem na zwolnienie i nieeklamcie jesteście oszustami.
Darek W.

25.06.2020 13:41

Z firmą A-Z Personalservice GmbH związany byłem przez 3,5 roku (2015-2018). Mając porównanie do wielu innych firm z którymi współpracowałem wcześniej mogę wyrazić jednoznaczną opinię: 1. Pełen profesjonalizm. 2. Pełna uczciwość i przejrzystość rozliczeń przepracowanych godzin i należnych pieniędzy. 3. Bardzo ciepłe i życzliwe podejście do pracownika przez personel z Berlina (serdecznie pozdrawiam Panią Anię, Dorotkę i resztę załogi). Pracę zakończyłem na własne życzenie. Po dwóch latach potrzebowałem świadectwo pracy. Jeden telefonik, parę minut miłego wspominania i za trzy dni świadectwo było w skrzynce na listy. Jeśli kiedyś jeszcze zachce mi się wyjechać do Niemiec to tylko przez tą firmę.

21.04.2020 09:13

REKRUTACJA

Wszystkich zainteresowanych podjęciem pracy za granicą - na terenie Niemiec, zapraszamy do sprawdzenia naszych aktualnych ogłoszeń!

Szczegóły znajdą Państwo w zakładce -> oferty pracy

Czekamy na zgłoszenia!
Maciej

27.12.2019 21:40

Pracowałem w A-Z Personalservice łącznie 3 lata. Poza dobrą pracą, niezłą stawką trafiłem tam na wspaniałe panie które dbają o pracownika. Panie rozwiązywały na bieżąco wszystkie powstałe w trakcie mojej pracy problemy. Kiedy trafiłem do szpitala nie zostałem zwolniony ( mimo że byłem w okresie próbnym). Wręcz przeciwnie. Udzielono mi pimocy, panie telefonowały do mnie uspokajając mnie przed zabiegiem koronografii. Kiedy po szpitalu wróciłem do pracy kilka razy dopytywano z biura o moje samopoczucie. Anegdotą w A-Z stało się pytanie o jogurty przy antybiotyku ( zainteresowani wiedzą). Polecam tego pośrednika każdemu kto chce wyjechać i uczciwie pracować. Zero problemów z wypłatami. Wszystko zawsze na czas. Świetne podejście do pracownika.

23.12.2019 14:28

News image
J-ZS

10.12.2019 10:58

Pracowałem w tej firmie prawie 3 lata, jestem zadowolony ze współpracy z Firma A-Z Personalservice Gmbh.-Panie w biurze starają się jak mogą aby zadowolić każdego Pracownika.- Umieją sobie poradzić w ciężkich sytuacjach i znajdują zawsze szybko rozwiazanie na pojawiający się problem- oraz wypłata na czas i pełny opis wynagrodzenia.-Aby dostać odpowiednią stawkę godzinowa trzeba wykazać się umiejętnościami-ale tak jest w każdej poważnej szanującej się Firmie. -Odszedłem z tej Firmy ponieważ zmieniły mi się plany życiowe. -Polecam tą Firmę wszystkim, ponieważ możecie nabrać doświadczenia w różnych dziedzinach fachu oraz poznać różne typy budów i oczywiście umowa na warunkach niemieckich plus finanse są prawidłowe. Pozdrawiam

25.11.2019 10:47

Obecnie rekrutujemy: elektryków, hydraulików, spawaczy, monterów wentylacji i klimatyzacji oraz fizjoterapeutów.

Szczegóły znajdą Państwo w zakładce ->Oferty pracy!

Zainteresowanych zapraszamy do skłania aplikacji!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w A-Z Personalservice GmbH?

Kontakt - A-Z Personalservice GmbH

Rudower Str. 134 12351 Berlin

Ewunka77

12.11.2019 13:16

Witam jestem zainteresowany praca od zaraz Hydraulik spawacz gazowy311.30 lat praktyki.Jestem razem ze szwagrem rowniez hydraulik w Hamburgu.Jestesmy zainteresowani praca od zaraz Jestesmy w Hamburgu Tel 665591790.Pilnie czekam na odpowiedz

05.04.2019 19:53

Witam wszystkich ja pracowałem w firmie A=Z, kilka razy, polecam wszystkim, firma jest solidna, zawsze pomocna, bardzo dobry kontakt z paniami w firmie, pieniądze na czas i całkiem nieźle. Ja byłem bardzo zadowolony, i napewno z czystym sumieniempolecam

19.11.2018 20:01

Jerry

18.01.2019 11:45

Mam zamiar wyjechać do tej firmy. Odradzaż? Dostałem maila z ilością godzin i pensja czy to bujda Twoim zdaniem ? Lepiej dac sobie spokój?

19.02.2019 07:34

Ja przepracowałem w tej firmie równe 4 lata i mogę spokojnie polecić. Myśle że w przyszłości znowu się u nich zatrudnię.

28.11.2018 12:39

14.02.2019 17:01

komentarz nie dotyczy firmy A-Z Personalservice GmbH

15.02.2019 09:19

Nie dotyczy frirme A-Z Personalservice. W dalszym ciagu niezrozumoaly blad ADMINISTRATORA z firmy GOWORK.
Pawel

08.02.2019 10:09

Witam. Miałem zacząć z tej agencji pracę jako elektryk. Wypyrywalem się wszystko co i jak. Dostałem papiery. Załatwiłem już busa. A pani w okularach powiedziała że już mają innego pracownika. Co to wogule ma być. To (usunięte przez administratora) Uważać na nich. Tylko nachapac się chcą jak większość agenci

14.02.2019 13:25

Panie Pawle albo Panie Kamilu. Musi Pan wkoncu sie okreslic: Pawel czy Kamil. Jeszcze raz Zostal Pan przez nas powaznie potraktowany. Nie dostarczyl Pan nam zadnych dokumentow jak: 1. Dukument ukonczenia szkoly w zawodzie elektryka 2. CV 3. Zameldowanie, ktore jest bardzo wazne dla niemieckiej kasy chorych Mielismy Pana tylko adres E-Mailowy i nr. telefonu. Na tej podstawie nikt panu nie wypisze umowy o prace. Na Pana miesce pojechal inny kandydat i pracuje. Przykro nam ze tak sie stalo, ale inaczej postapic nie moglismy. Zyczymy Panu dalszych sukcesow w zyciu zawodowym jak i prywatnym
Iza

03.06.2015 09:27

Moi drodzy uważajcie na tą firmę, w(usunięte przez administratora) Na jaki adres? Nie wiadomo. Wygląda to tak, że najpierw umowę się skanuje i odsyła, potem zaś dostaje się sms-em adres na który macie jechać, nic wcześniej nie wiedząc z wyjątkiem miasta! To nienormalne! Kiedy zaczęłam sprawdzać tą firmę zadzwonił do mnie (usunięte przez administratora)Uważajcie na siebie! To Polacy którzy nie podają żadnych konkretów, (usunięte przez administratora)
nie wiem

06.09.2017 09:09

droga kolezanko mam tam jechac do berlina jako piekarz powiedzieli ze z berlina mnie zawioza do monachium bo tam sie znajduje piekarnia, czy to prawda to nie wiem pierwszy raz sie spotykam z takim czyms jak mozesz to przedzwon dzisiaj do mnie. pozdrawiam oto moj nr. (usunięte przez administratora)

14.02.2019 13:18

Mimo, ze juz tyle czasu uplynelo od pani komentarza to jednak chce sie zapytac co do jednej kwestii. Pisze Pani, ze ten pan jest pani mezatka. Z dokumentow i rozmowy telefonicznej domniemanego meza wynikalo ,ze byl w tym czasie kawalerem. Takze nie rozumiemy pani frustracji.

08.02.2019 11:40

Bardzo proszę o usunięcie ta Panią

14.02.2019 12:39

Panie Kamilu. Zostal Pan przez nas powaznie potraktowany. Nie dostarczyl Pan nam zadnych dokumentow jak: 1. Dukument ukonczenia szkoly w zawodzie elektryka 2. CV 3. Zameldowanie, ktore jest bardzo wazne dla niemieckiej kasy chorych Mielismy Pana tylko adres E-Mailowy i nr. telefonu. Na tej podstawie nikt panu nie wypisze umowy o prace. Na Pana miesce pojechal inny kandydat i pracuje. Przykro nam ze tak sie stalo, ale inaczej postapic nie moglismy. Zyczymy Panu dalszych sukcesow w zyciu zawodowym jak i prywatnym

08.02.2019 12:36

Proszę. Uważać na kobietę z tej Agencii w okularach. Ona załatwia pracę. Wysyła papiery. Ja podpisałem papiery i załatwiłem busa. A ona mi pisze ze juz ma innego Pana na moje miejsce.
Pawel

08.02.2019 10:28

Pani w okularach wprowadza w błąd ludzi. Proszę o usunięcie jej ze stanowiska
Izak

02.02.2016 14:14

Co do obucha to chyba OK.

Zostaw merytoryczną opinię o A-Z Personalservice GmbH