MULTIMON-POLSKA

Żary

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 22 ocen.

MULTIMON-POLSKA
3 22

Opinie o MULTIMON-POLSKA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIMON-POLSKA

Piotr

Jeśli ktoś woli to zawsze może przejść do innej pracy!!!

   
wlodek

maslak i taki sobie, to jezeli jest tak zle to dlaczego jeszcze pracujecie?????bo chyba pracujecie poniewaz chwalicie fakt otrzymania termosu a one byly rozdawane podczas wigilii....jak macie jaja to zlozcie papiery i szukajcie szczescia w innej firmie...ale zaloze sie, ze ich nie macie i dalej bedziecie pracowac!

   
Haha
@Sławek 02.06.2018 18:43

Proktolog to ten od zębów?

   
Henryk

Nawet praca w dobrej firmie niektórych nie zadowala!!!

   
Bartek

Czy mógłby ktoś napisać co aktualnie dzieje się w firmie? Warto starać się o pracę?

   
Maslak
@Bartek 25.04.2018 11:00

Nie.W biedronce będziesz miał lepiej.

   
Eryk

Nawet najlepsze firmy mają swoich hejterów!!

   
Stiv
@Eryk 20.05.2018 18:07

Wierz albo nie,ale większość się pokrywa z prawdą.Kasa mała a praca ciężka. Nie licz na eldorado bo się przeliczysz.

   
Tomek

Widze, ze kodeks pracy znasz na pamiec ale prawa sa po stronie Pracodawcy i Pracownika...dlatego tez "taki sobie" Twoj poziom wpisow jest na bardzo wysokim poziomie - czyli 0 - Tomek-

   
Romcik
@Tomek 29.03.2017 14:53

Rura ci opadla?Prostaku rusz schaby i weź się do roboty!!

   
jurny heniu

Rekrutacja trwa cały czas.Czarny człowiek zrobić praca może dostanie na banana.Macie szacunek do siebie to omijajcie to skupisko szerszeni.

   
Gutek

Czy firma może rekrutuje aktualnie?

   
nick
@Gutek 25.03.2018 12:00

Turek jurek czy jak ci tam,głupa to pal w baraku z ziomami,jak dotąd...

   
T.Ramowski

Znam tych chłopaków,starają się i robią dużą robotę.szacun dla nich.

   
Jck4
@T.Ramowski 13.03.2018 23:15

Dalej tam bida z kasą?

   
Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w MULTIMON-POLSKA? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

   
jaca

Kierownik to osoba w której pracownik znajdzie oparcie i uzyska radę.Nie powinien budzić strachu tylko szacunek.Kierownik walczy o swoich ludzi ,nie toleruje kapusi i donosicieli.Jest obiektywny.To cechy których brakuje w tej firmie,zadośćuczynienie w postaci torby,termosu czy ręcznika nie zmotywuje do pracy.Ludzie oczekują że dostaną gratyfikację finansową a nie jakieś ochłapy nikomu nie potrzebne.

   
Cyrk w Mulimonie

Robią co chcą z ludźmi zero szacunku , za dojazd do pracy nie płacą , jak za szybko skończysz prace to coś Ci wynajdą żeby tylko do domu nie jechać . Ludzie jak się szanujecie nie polecam ! Doświadczenia i tak nie zdobędziesz bo nie ma od kogo . Nie pokazują jak się pracuje nie uczą tylko szybciej i szybciej . Na długi urlop tez nie macie co liczyć po tygodniu dają do zrozumienia że jak nie wrócisz to znajdą kogoś , a o L4 to już raczej nie wspominać . Stawki zdecydowanie za małe jak za taka prace i brak szacunku ze strony Pracodawców , Panie Stachu ! Nie jestem pewny co do prawdy w Pańskiej wypowiedzi , Jakie 6 godzin pracy ? Chyba Panu ktoś kazał tak napisać bo chyba Pan sam w to nie wierzy buhaha ! 6 godzin to nie jest normalny czas pracy nawet osoby z orzeczeniem pracują 7 godzin dziennie , No chyba że jest Pan jednym z tych Pupili w Firmie i robi Pan co chce . To może pensja jest fajna ale z dodatkiem na lewo .

   
Nie polecam

Pracowałem tam jakiś czas , zarobki jak za taką prace to bez szału , Praca ciężka wyjazdy po całej Polsce a na początku zapewniali że nie dalej niż 200 km od bazy . Starsi doświadczeniem koledzy nie są skłonni do uczenia pracy . Po czym po przepracowanym roku nie jesteś w stanie sam za dużo zrobić .

   
do kitu

Inspekcja pracy już się wami interesuje,co wtedy powiesz wlodek.Wały mają to do siebie że szybko wychodzą na jaw.A wtedy zobaczymy kto tu ma jaja.

   
taki sobie

A skoro Lolek w twoim rozumowaniu skłamał bądź wyprzedził sytuację to medal mu za to że nie uprzedził nas o cennym termosie.Pijąc z niego będę chwalił ciężki rok pracy dla chwały firmy!

   
Stachu

Jako dlugoleti pracownik (13 lat) moge tylko zaprzeczyc powyzszym opiniom. Fakt jest, ze pracuje sie w trybie 2 tygodniowym. Fakt jest, ze pracujemy w niedziele maks. 6h...ale....kazda przepracowana godzina jest platna! Dodatkowo mamy 30 PLN diety i hotele badz kwatery sa oplacane (nie wspomne o kosztach przejazdu ktore rowniez sa oplacane- przejazd komunikacja miejska!)Co roku mamy wigilie firmowa wraz z pracownikami biurowymi! Co do wypowiedzi podwykonawcy z Poltuska to widac, ze jest to nieprawda bo jak mozna domagac sie premii, dodatkow socjalnych itp????skoro jest sie na wlasnej dzialalnosci? Co do wypowiedzi LOLKA to jaka wigilia zakladowa w listopadzie (wypowiedz z 25.11.2016)??????skoro ´wigilia odbyla sie 16.12.2016 w Starej Owczarni w Zarach (mozna latwo sprawdzic!). Mysle, ze ile ludzi zatrudnionych to tyle opinii mozna uzyskac - latwo nie ma ale przekretow to juz na 100% nie ma z ZUSAMI itp. A jezeli LOLEK mial na mysli, ze w 2015 nie bylo wigilii to tylko dlatego, bo o ile pamietam to 13.12.2015 umarl Prezes Zarzadu i odwolano wigilie...Tak wiec...tego typu opinie i wypowiedzi nalezy traktowac z przymruzeniem oka...bo kazdy- nawet osoby calkiem obce moga robic wpisy najbardziej negatywne nie majac z nami nic wspolnego np. konkurencja!

   
maslak
@Stachu 02.02.2017 12:55

Z całym szacunkiem ale kolego trochę ubarwiłeś.To ,że niedziele są pracujace to fakt ale za ile?!!Po zapytaniu usłyszałem że nie ma setek tylko jakieś wewnętrzne ustalenia w firmie.Skoro jesteś tak doskonale poinformowany to pokaz mi te setki na wypłacie!

   
do da

Firma zarabia kosmiczne pieniądze

   
lolek
@maciek 25.11.2016 10:39

Teraz po wigilli zakładowej również pokazali na co ich stac

   
podwykonawca z pułtuska

dowiedziałem się co nie co i raczej nie skorzystam,majster ktorego poznałem na krono opowiedział jak to firma wałkuje ludzi.Po pierwsze kto będzie robić za 10 zł w delegacji dwa tygodnie bez możliwosci powrotu do domu,poza tym pracownicy robią po 12 godzin w niedziele 8,żadnych premii,dodatków socjalu i kasy na święta.Nawet rumun to wyśmieje.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
dfnggmh,j

hahahahah bo padne. Pieniadze w dzisiejszych czasech jednak maja znaczenie

   
mania

Praca owszem jest ciężka ale płaca marna.oszukiwanie ludzi za pracę w dni wolne to standard.brak zapłaty za nadgodziny.brak socjalu.brak kompetencji kadry kierowniczej!zwykłą kpiną jest ta praca.nie polecam za nic w świecie!

   
admin

Jesteś zainteresowany pracą w firmie MULTIMON-POLSKA? Zadaj pytanie na naszym forum i uzyskaj niezbędne informacje.

   

Zostaw opinię o MULTIMON-POLSKA - Żary

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIMON-POLSKA