MULTIMON-POLSKA

Żary

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 22 ocen.

MULTIMON-POLSKA
3 22 6 1

Opinie o MULTIMON-POLSKA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Szymon

@Robert Oczywiście, firma MULTIMON-POLSKA prowadzi aktualnie procesy rekrutacyjne. Na ich stronie internetowej widziałam, że poszukują obecnie na przykład asystenta projektanta instalacji tryskaczowych czy monterów https://www.multimon.info/pl/praca-i-kariera/#c220 Jakie stanowisko by Cię interesowało? @SJ Jesteś pracownikiem w MULTIMON-POLSKA? Jeśli tak, to bylibyśmy Ci wdzięczni za parę informacji o tym pracodawcy.

Robert

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie na jaką umowę można liczyć na początek?

SJ

Do odważnych świat należy. Brawo dla wszystkich którzy podpisują się własnymi danymi osobowymi. A najlepsi są Ci którzy używają innych imion. Dosłownie szczyt odwagi. Anonimowo każdy może powiedzieć o każdym wszystko- tacy współcześni bohaterowie.

Szymon

@Sprdlj na szczaw Rozumiem, że musisz mieć niezbyt dobre wspomnienia związane z pracą w firmie MULTIMON. Pamiętaj jednak, iż na forum nie wolno nikogo wyzywać, obrażać; należy również wypowiadać się kulturalnie. Jeśli chciałbyś jeszcze raz, merytorycznie i rzeczowo, zabrać głos na temat tego pracodawcy - zapraszam.

wlodek

maslak i taki sobie, to jezeli jest tak zle to dlaczego jeszcze pracujecie?????bo chyba pracujecie poniewaz chwalicie fakt otrzymania termosu a one byly rozdawane podczas wigilii....jak macie jaja to zlozcie papiery i szukajcie szczescia w innej firmie...ale zaloze sie, ze ich nie macie i dalej bedziecie pracowac!

taki sobie
@wlodek 21.02.2017 09:55

Sądząc po wpisie,to zgaduje że jesteś pewny siebie ale niestety tak nie jest!Racja i prawo są po stronie pracowników.O tym mówi kodeks pracy a skoro masz problem ze zrozumieniem tekstu to radze zwrócić się o pomoc do logopedy.

szczery do bólu
@wlodek 21.02.2017 09:55

Jesteś przy korycie to ci dobrze co?Pilnuj swoich majstrów bo nie są tacy idealni jak ci się wydaje.żule i kombinatorzy-tylko to mi się nasuwa na język.

Dj
@wlodek 21.02.2017 09:55

Jeśli fakt dostania termosu ma zawazyc nad pozostaniem pracownikiem firmy to niezle;)

wlodek
@taki sobie 27.02.2017 09:49

A wiesz kto to jest logopeda? Chyba nie, skoro go polecasz! Multimon jest The Best! hihihihi

H.e.j.
@wlodek 21.02.2017 09:55

Ooo widzę że znalazłeś czas na Wikipedię.

Eri
@wlodek 06.03.2018 15:02

Pozer

hwdk
@wlodek 21.02.2017 09:55

Żałosne żałosne.nie stać cie na więcej?

Sławek
@wlodek 06.03.2018 15:02

Tobie i proktolog nie pomoże. Ty The best..... haha

Haha
@Sławek 02.06.2018 18:43

Proktolog to ten od zębów?

Bolek
@wlodek 21.02.2017 09:55

Spadaj buraku

Henryk

Nawet praca w dobrej firmie niektórych nie zadowala!!!

marcin
@Henryk 07.06.2018 18:38

Amazonki ci się znudziły?to zajmij się chodowla jedwabnikow.

Stachu

Jako dlugoleti pracownik (13 lat) moge tylko zaprzeczyc powyzszym opiniom. Fakt jest, ze pracuje sie w trybie 2 tygodniowym. Fakt jest, ze pracujemy w niedziele maks. 6h...ale....kazda przepracowana godzina jest platna! Dodatkowo mamy 30 PLN diety i hotele badz kwatery sa oplacane (nie wspomne o kosztach przejazdu ktore rowniez sa oplacane- przejazd komunikacja miejska!)Co roku mamy wigilie firmowa wraz z pracownikami biurowymi! Co do wypowiedzi podwykonawcy z Poltuska to widac, ze jest to nieprawda bo jak mozna domagac sie premii, dodatkow socjalnych itp????skoro jest sie na wlasnej dzialalnosci? Co do wypowiedzi LOLKA to jaka wigilia zakladowa w listopadzie (wypowiedz z 25.11.2016)??????skoro ´wigilia odbyla sie 16.12.2016 w Starej Owczarni w Zarach (mozna latwo sprawdzic!). Mysle, ze ile ludzi zatrudnionych to tyle opinii mozna uzyskac - latwo nie ma ale przekretow to juz na 100% nie ma z ZUSAMI itp. A jezeli LOLEK mial na mysli, ze w 2015 nie bylo wigilii to tylko dlatego, bo o ile pamietam to 13.12.2015 umarl Prezes Zarzadu i odwolano wigilie...Tak wiec...tego typu opinie i wypowiedzi nalezy traktowac z przymruzeniem oka...bo kazdy- nawet osoby calkiem obce moga robic wpisy najbardziej negatywne nie majac z nami nic wspolnego np. konkurencja!

maslak
@Stachu 02.02.2017 12:55

Z całym szacunkiem ale kolego trochę ubarwiłeś.To ,że niedziele są pracujace to fakt ale za ile?!!Po zapytaniu usłyszałem że nie ma setek tylko jakieś wewnętrzne ustalenia w firmie.Skoro jesteś tak doskonale poinformowany to pokaz mi te setki na wypłacie!

pierdojeb
@Stachu 02.02.2017 12:55

Ty to sam sobie zaprzeczasz.

Piotr

Jeśli ktoś woli to zawsze może przejść do innej pracy!!!

Sprdlj na szczaw
@Piotr 19.06.2018 23:13

A Ty pijąc kawę z ekspresu za 3 tyś. Wiesz jakie brzemię ponoszą ci najniżej?!?!?!?.Za przeproszeniem g..wn wiesz.Ty nie dzwigasz rtur po 200 kilo.Nie leje się pot robiąc pod rozpalonym dachem,nie śpisz po 8 godzin,nie dziękujęsz za łyk zimnej wody,co ty w ogóle wiesz !Prostaku po wieczorowe.Jak dostaniesz moje pieniądze to zrozumiesz jak smakuje chleb.

Szymon

@Henryk Zapewne masz trochę racji - pewnie dlatego, że każdego zadowala zupełnie coś innego. A jakie Ty masz zdanie o pracy w MULTIMON-POLSKA? Pracodawca spełnia stawiane przez Ciebie warunki? @Piotr Co masz przez to na myśli? Jesteś albo może byłeś pracownikiem w MULTIMON-POLSKA? Jak z Twojej perspektywy wygląda współpraca z tą firmą?

T.Ramowski

Znam tych chłopaków,starają się i robią dużą robotę.szacun dla nich.

Jck4
@T.Ramowski 13.03.2018 23:15

Szkoda że Tomek nie napisałeś za ile hehehe

Jck4
@T.Ramowski 13.03.2018 23:15

Dalej tam bida z kasą?

Leszek
@Jck4 13.03.2018 23:22

Była jest i będzie,dopóki nie wpadnie tam CBS i nie dobierze się do D.. y tym co trzeba

Bartek

Czy mógłby ktoś napisać co aktualnie dzieje się w firmie? Warto starać się o pracę?

Maslak
@Bartek 25.04.2018 11:00

Nie.W biedronce będziesz miał lepiej.

Eryk

Nawet najlepsze firmy mają swoich hejterów!!

Stiv
@Eryk 20.05.2018 18:07

Wierz albo nie,ale większość się pokrywa z prawdą.Kasa mała a praca ciężka. Nie licz na eldorado bo się przeliczysz.

Tomek

Widze, ze kodeks pracy znasz na pamiec ale prawa sa po stronie Pracodawcy i Pracownika...dlatego tez "taki sobie" Twoj poziom wpisow jest na bardzo wysokim poziomie - czyli 0 - Tomek-

taki sobie
@Tomek 29.03.2017 14:53

Tak jak twój poziom inteligencji!Jeśli więc ty jesteś taki obstukany to wyjaśnij mi temat pracy w nadgodzinach zwłaszcza stawkę za godziny nocne i niedziele,bo jakoś nie potrafię siędoliczyć tych wydymanych prez firme pieniądzy.A kodeks pracy pisze jasno i czytelnie,chyba że jesteś kolejny do dyslektyka w kolejce.

Romcik
@Tomek 29.03.2017 14:53

Rura ci opadla?Prostaku rusz schaby i weź się do roboty!!

jurny heniu

Rekrutacja trwa cały czas.Czarny człowiek zrobić praca może dostanie na banana.Macie szacunek do siebie to omijajcie to skupisko szerszeni.

Gutek

Czy firma może rekrutuje aktualnie?

nick
@Gutek 25.03.2018 12:00

Turek jurek czy jak ci tam,głupa to pal w baraku z ziomami,jak dotąd...

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w MULTIMON-POLSKA? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

jaca

Kierownik to osoba w której pracownik znajdzie oparcie i uzyska radę.Nie powinien budzić strachu tylko szacunek.Kierownik walczy o swoich ludzi ,nie toleruje kapusi i donosicieli.Jest obiektywny.To cechy których brakuje w tej firmie,zadośćuczynienie w postaci torby,termosu czy ręcznika nie zmotywuje do pracy.Ludzie oczekują że dostaną gratyfikację finansową a nie jakieś ochłapy nikomu nie potrzebne.

Cyrk w Mulimonie

Robią co chcą z ludźmi zero szacunku , za dojazd do pracy nie płacą , jak za szybko skończysz prace to coś Ci wynajdą żeby tylko do domu nie jechać . Ludzie jak się szanujecie nie polecam ! Doświadczenia i tak nie zdobędziesz bo nie ma od kogo . Nie pokazują jak się pracuje nie uczą tylko szybciej i szybciej . Na długi urlop tez nie macie co liczyć po tygodniu dają do zrozumienia że jak nie wrócisz to znajdą kogoś , a o L4 to już raczej nie wspominać . Stawki zdecydowanie za małe jak za taka prace i brak szacunku ze strony Pracodawców , Panie Stachu ! Nie jestem pewny co do prawdy w Pańskiej wypowiedzi , Jakie 6 godzin pracy ? Chyba Panu ktoś kazał tak napisać bo chyba Pan sam w to nie wierzy buhaha ! 6 godzin to nie jest normalny czas pracy nawet osoby z orzeczeniem pracują 7 godzin dziennie , No chyba że jest Pan jednym z tych Pupili w Firmie i robi Pan co chce . To może pensja jest fajna ale z dodatkiem na lewo .

Nie polecam

Pracowałem tam jakiś czas , zarobki jak za taką prace to bez szału , Praca ciężka wyjazdy po całej Polsce a na początku zapewniali że nie dalej niż 200 km od bazy . Starsi doświadczeniem koledzy nie są skłonni do uczenia pracy . Po czym po przepracowanym roku nie jesteś w stanie sam za dużo zrobić .

do kitu

Inspekcja pracy już się wami interesuje,co wtedy powiesz wlodek.Wały mają to do siebie że szybko wychodzą na jaw.A wtedy zobaczymy kto tu ma jaja.

taki sobie

A skoro Lolek w twoim rozumowaniu skłamał bądź wyprzedził sytuację to medal mu za to że nie uprzedził nas o cennym termosie.Pijąc z niego będę chwalił ciężki rok pracy dla chwały firmy!

do da

Firma zarabia kosmiczne pieniądze

maciek
@do da 25.11.2016 10:32

Ale nie robi nic dla ludzi!

lolek
@maciek 25.11.2016 10:39

Teraz po wigilli zakładowej również pokazali na co ich stac

podwykonawca z pułtuska

dowiedziałem się co nie co i raczej nie skorzystam,majster ktorego poznałem na krono opowiedział jak to firma wałkuje ludzi.Po pierwsze kto będzie robić za 10 zł w delegacji dwa tygodnie bez możliwosci powrotu do domu,poza tym pracownicy robią po 12 godzin w niedziele 8,żadnych premii,dodatków socjalu i kasy na święta.Nawet rumun to wyśmieje.

anonim

(usunięte przez administratora)

dfnggmh,j

hahahahah bo padne. Pieniadze w dzisiejszych czasech jednak maja znaczenie

mania

Praca owszem jest ciężka ale płaca marna.oszukiwanie ludzi za pracę w dni wolne to standard.brak zapłaty za nadgodziny.brak socjalu.brak kompetencji kadry kierowniczej!zwykłą kpiną jest ta praca.nie polecam za nic w świecie!

admin

Jesteś zainteresowany pracą w firmie MULTIMON-POLSKA? Zadaj pytanie na naszym forum i uzyskaj niezbędne informacje.

Zostaw opinię o MULTIMON-POLSKA - Żary

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTIMON-POLSKA