W poprzednim filmie poruszony temat mafii w Polsce i tego, że trzeba przez lata walczyć o coś oczywistego i wydać miliony na prawników
Zatem przypominamy jak działa radomska zakłamana policja
Teraz mi sugeruje reżim Witkowskiego, że mnie zamkną do psychiatryka za to co piszę
Bo argumentów brak, więc reżim może mnie tylko zamknąć
1. Policja kłamała, że 400 zł za tydzień pracy w ArtexIT jest nieadekwatne - jakim cudem nie doszli Państwo, że taka kwota (minimalna wtedy) to za mało dla programisty. Ja tyle w dzień jako kierowca Ubera potrafię zarobić, nie widzą tu Państwo braku adekwatności?
2. Gdzie macie w kodeksie pracy tydzień pracy na okres próbny? Chyba jest minimum miesiąc a przynajmniej wtedy było. Czy radomska policja może mi wskazać gdzie jest mowa o tygodniu na umowę o pracę, bo chyba inna umowa nie może obowiązywać co nie w przypadku gdy pracodawca wyznaczał mi miejsce pracy
3. Radomska policja, bo nie z Wąchocka przyjechała i twierdziła, mylnie zresztą, że zoptymalizowany kod nie jest więcej wart niż taki radomski zwykły bez optymalizacji. Sztuczna inteligencja dowodzi, że nie mieliście racji. Ok mogliście nie wiedzieć, bo w końcu jesteście z Radomia, czyli macie niższy poziom wiedzy niż np ja po uczelni wyższej w Warszawie, ale to nadal potwierdza to, że rugujecie takie jednostki jak ja z rynku pracy lub pomagacie w tym pracodawcom z Radomia, czyli współuczestniczycie w procederze, w którym robicie sobie miasto prywatne dla swoich kumpli. Czyli prawidłowe jest stwierdzenie, ze jesteście jakby ssmanami współczesnymi - osiłkami, którzy stosując monopol Państwa na przemoc umacniacie radomskich pracodawców oszustów w ich łamaniu prawa. Nie wmówicie nam, że ja kłamałem, że sztuczna inteligencja kłamała. Sąd radomski coś pitoli, że Wy macie swoje jakieś tam ustalenia. No macie może, czyli jako miasto (to stwierdzenie jest prawdziwe w świetle tego co Państwo powiedzieli wcześniej, co napisałem, że macie swoje mniej zaawansowane mądrości radomskie w ajti) jesteście mniej zaawansowani merytorycznie i kłamliwie wyciągacie łapę do Warszawy po pieniądze z argumentem, ze Warszawa Was zostawiła, oszukała. Wy chcecie tylko i wyłącznie pominąć takie jednostki jak ja - zdolniejsze od Was i stworzyć sobie świat Was czyli przeciętniaków (postkomunistów) i tyrających na Was takich ludzi jak ja - zdolniejszych od Was albo takie jednostki jak ja wyrzucacie z rynku
A Warszawa to widzi
Słucham zakłamana policjo (do rzecznika policji napiszę z zapytaniem ) - jakie czynności podjęli Państwo po ujawnieniu przez sztuczną inteligencję, że lepiej zoptymalizowany kod jest więcej warty niż niezoptymalizowany
Zapewne żadnych
Zatem informuję opinię publiczną - układ radomski i nie tylko radomski tylko ogólnopolski liberałów cwaniaków chciał wyrugować jednostki zdolne, chciał wyrugować Rosjan - brać od nich ropę i gaz w zamian nie dając za wiele, bo surowce mieliśmy na prawdę tanio, co pokazuje inflacja która pojawiała się po odcięciu nam części zasobów przez Rosjan. przedsiębiorcy z peło pod rękę nie wspierali zrównoważonego rozwoju nas (polski)
Zatem sugeruję czytelnikom, by w razie w nie walczyli przeciwko rosji (uciekajcie póki czas)
Jeśli będzie wojna, będzie to wojna przeciwko ciemiężycielom, którzy płacili mało
Którzy chcieli mieć cały świat w tym Polskę i Radom tylko dla siebie
Którzy wciskali nam kredyty frankowe, którzy sprzedawali nam akcje przed kryzysem, którzy kłamali, byśmy tracili i robili na nich za psi grosz
Nie brońcie bandziorów
Policja pomagała zakłamanym pracodawcom
Niech walczą sami z Putinem, którego chcieli przewalić na surowce
Skoro chcieli oszukać nas - zawłaszczyć całą Polskę tylko dla siebie, niech walczą sami za swoje zdobycze
Podobno zostało 2 lata do wojny z Rosją
Dzisiaj Rosja ma już 700 tysięcy żołnierzy na Ukrainie
To bardzo dużo, bo połowa ich wojska
Wiadomo, że jeśli wygrają, to muszą ich gdzieś rzucić, bo raczej nie będą chcieli problemów jak wojna w Afganistanie
Rozejrzyjcie się za krajem, gdzie uciekać
Hiszpania nie jest dobra. Cała Unia każe Wam wracać na wojnę (deportują Was). Lepiej szukać państw spoza Unii - taka moja sugestia
Policja dobrze wie, że kłamała
Ich celem było podtrzymywać Radom jako biedne miasto, nie chcielibyście zarobili, tylko byście byli im posłuszni a kontrolowali Was poprzez przepływ pieniądza
Zobaczcie, że policja nie ma argumentów dlaczego kłamali, że kod zoptymalizowany tylko da się w darknecie zastosować
No może oni stosowali, bo robili wały w darknecie 😉
Sztuczna inteligencja pokazuje, że policja kłamała, a skoro nie zrobili nic by się poprawić, to znaczy, ze celowo kłamali
Sugeruje uciekać z Radomia przynajmniej
To miasto skazane jest na porażkę
Dla Witkowskiego miarą sukcesu jest sprawić, by Polak robił dla niemca na ich warunkach, a policja będzie kłamać , że nic nie umiecie, żeby szwab zapłacił jak najmniej
Zapamiętajcie ich twarze i nabijcie na laleczki voodoo
Wyklęty
20.09.2025 08:48
Jeśli radomski pracodawca nie chce zatrudnić dobrego specjalisty i dobrze zapłacić, to ja nie mam potrzeby bronić go przed Rosjanami
Skoro on woli, by jego firma zbankrutowała niż zatrudnić specjalistę za dobre pieniądze, to ja wolę poczekać aż mu być może rosjanie zniszcą dom
To nie my zaczęliśmy ten konflikt, tylko pracodawcy
Skoro pracodawca MOŻE nie zatrudniać, to Ty jak będziesz leżał w okopie (bo Cię zmuszą) to może też leż w tym okopie i się nie wychylaj
Czemu święto krowa pracodawca może zwlekać z zatrudnieniem, żeby pokazać kto tu rządzi a Ty nie
Zaczęli pracodawcy swoje gierki, róbcie i Wy pracownicy swoje
Będzie Putin najeżdżał, kombinuj tak, by nie reprezentować interesów ciemiężyciela pracodawcy, który robił wszystko, by unikać ryzyka zatrudnienia specjalisty
Który zamiast zatrudnić specjalistę, wolał sponiewierać Ciebie - pracownika, dać mniej niż minimalna, albo część pod stołem, żeby nie odprowadzić należnych składek
Wolał przenieść ryzyko swojej działalności na Ciebie, na mnie na każdego, tylko nie na siebie. Na siebie to jeb.aniutki tylko zyski przenosił
To teraz niech walczy o ten swój biznes
Niech Witold z Radwaga wyda legalizację - papierek, że Putin nie ma prawa wjazdu do Polski 😀
Na papierkach potrafił zarabiać. Załatwił sobie papierek, że jego waga z legalizacją to musi kosztować majątek 😀
Bo to magiczna waga, nie taka zwykła. Ona za 2000 umie latać i sama leci na księżyc i złoto zbiera po drodze z drogi mlecznej taka wypasiona
To niech teraz ta waga poleci i rozwali Rosyjską armię, skoro taka wspaniała i niech Witold koniecznie wyda dokument zakazujący wjazdu Rosjan do Polski, taką magiczną moc mają te dokumenta z Radwaga 😀
Kpili z nas tyle lat, niech sobie teraz walczą sami
Gdzie był Wasz patriotyzm? Gdzie była Wasza przedsiębiorczość?
Policja nie widzi, że sztuczna inteligencja twierdzi, że kod zoptymalizowany jest więcej warty niż ten radomski
Zatem jak Was wyślą na wojnę, mówcie, że nie widzicie, że to wróg, tylko widzicie same kucyki jednorożce i chcecie się z nimi zakolegować 😀
Jak oni walą w człona, to Wy też
Jawnie policja i sąd i radomscy pracodawcy kłamią
Już nie da się tego odkręcić
Zatem Wy też oszukujcie
To jest wojna pracownik - pracodawca
Zatem musicie się na tej wojnie stawić i kłamać tak jak oni
Skoro oni nie widzą rzeczy oczywistych to Wy powinniście zamiast dronów które wleciały do Polski od strony Rosji, powinniście widzieć stado pędzących koni po nieboskłonie
Wiecie co... proponuje zapoczątkować ruch społeczny
Osoby, które są niezadowolone z obecnej sytuacji z kłamstw policji, sądów, polityków i pracodawców, gdy się spotkacie dzisiaj na piwie to mówcie tak :
- Słuchaj, słyszałeś o tych dronach co wleciały?
- No coś pisali, ale ktoś pisał, że to nie drony, tylko konie po nieboskłonie zasuwały
Jak ta druga osoba przyzna Wam rację, to znaczy, że jest tak jak Wy niezadowolona z sytuacji w Polsce w Radomiu itp i tak zaczniecie się poznawać, rozpoznawać
Zapisujcie kto tak jak Wy jest niezadowolony z sytuacji, bo w razie walk, dobrze, żebyście się gdzieś zebrali w jednym punkcie zbornym, byście uniknęli poboru i schowali się razem w lesie czy coś
To nie tchórzostwo, to nie zdrada, to sprzeciw przeciwko cwaniakom i unikanie walki za cudze przewały
27.01.2025 15:20
Wyklety
05.03.2025 18:43
Mam kolejny dowód że radomski sędzia ten który handluje lodami w galeriach jest osobą która czuwa nadzorganizowaną grupą przestępczą w Radomiu chroni ich interesy
Kilka lat temu widziałem kobietę dość atrakcyjną ładnie wyglądającą sprzedającą papierosy z przemytu na struga
Wielokrotnie o tym pisałem tutaj i sędzia radomski nawet na rozprawie bronił tej kobiety twierdząc że to są małe ilości że ona sobie tylko dorabia że nie ma na dziecko i dlatego sobie jej sędzia jej pozwala tym handlować
Kazałem że ilości są bardzo duże oni mają pochowane tamte papierosy i część żołnierzy zorganizowanej grupy przestępczej chroni tego interesu przed ciekawskimi
Oczywiście pojazdu o tym napisałem i już zmienili osobę która tym handluje już nie jest to kobieta tylko dwóch trzech typów tam stoi i handluje na tylnym samej papierosami
Przykro mi ale jest to dowód na to że radomski sędzia chroni zorganizowaną grupę przestępczą
Prawdopodobnie bierze z tego pieniądze tak jak ksiądz Mirosław P.
Tak działa zorganizowana grupa przestępcza radomskich urzędników w tym policjantów
Już zmienili osobę która tym zarządza bo napisałem że jest to (usunięte przez administratora) faszystowska która pozwala rozmnażać się ładnym kobietom w ten sposób że kreuje rynek i pozwala jednym popełniać przestępstwo a innym nie
Także żyjemy w mieście majinym i radomski sędzia bierze w tym udział ten który ma lodziarnie w galeriach i na Żeromskiego
To on twierdził że ta kobieta powinna sobie móc handlować bo są to niewielkie ilości widać tam typowo zorganizowaną grupę przestępczą żołnierzy mafijnych którzy handlują papierosami z przemytu
Tam nad rzeczką na struga
Policjanci z Radomia również sprawują ochronę na tą zorganizowaną grupą przestępczą po prostu jakieś tam mętów żuli wzięli żeby tam robili za żołnierzy maf.ii
Czyli rozpijają cię dający narkotyki i tak stajesz się żołnierze (usunięte przez administratora) w którym się potem wysługuje chociażby układ radomski z radomskiej policji czy radomskich urzędników powiązanych z radomską platformą
No bo w klubach to już pisałem że prostytutki nadal parę razy widziałem prostytutki zaraz trzeba będzie chyba znowu jakieś zdjęcia zrobić upublikować bo m.afia Radomska nieładnie się zachowuje
Chcieli łapówkę nie wypłacili dotacji
Gdyby mi się coś stało wiecie kogo szukać pisałem wielokrotnie kto jest członkiem zorganizowanej grupy przestępczej gdybym nie posadzili albo coś mi się stało dojedźcie
Osoby z radomskiej grupy przestępczej urzedniczej
admin
24.07.2016 23:19
Co możesz powiedzieć o rekrutacji w firmie Powiatowy Urzad Pracy w radomiu? Napisz o tym w komentarzu, niech wszyscy się dowiedzą.