Port Trans Barbara Dworzyńska

Adres: Ignacego Jana Paderewskiego 1 lok. 2, 97-400 Bełchatów piotrków

NIP: 7691025399 REGON: 101517305

Port Trans Barbara Dworzyńska
2 62 6 1

Opinie o Port Trans Barbara Dworzyńska

Lohr

Tak czytam te śmieszne wpisy i zastanawiam się co to jest godność i honor bo ja jako szef nie znam takich słów osobiście popieram wszystkich szefów i życzę wytrwałości i wesołych świąt. Jak mam wybór zawsze lepiej zabrać komuś i wziąść sobie. PS szefie nie tak szybko przez to miasto ta swoją rakietą

Jerzy
@Lohr 09.12.2018 14:42

Zastanów się czy jesteś człowiekiem ......

Lohr
@Jerzy 10.12.2018 11:30

Jestem szefem a będąc szefem trzeba być ch. . . niestety taka jest prawda.

Mieczysław
@Lohr 11.12.2018 14:30

Podpisz się swoim imieniem bo wiadomo kto to pisze " niby szef marek " a ty zamieniasz za każdym razem jak tchórz dla niepoznaki. Ja mam swoją Godność i Honor.

Mrówka
@Lohr 11.12.2018 14:30

Ty będziesz miał święta? Chyba w piekle za takie występy.

Jacek F
@Lohr 11.12.2018 14:30

To co napisałeś w skrócie pisze się przez samo h .

Jerzy
@Lohr 11.12.2018 14:30

Dlaczego tak nie mówiłeś na rozmowie kwalifikacyjnej przed rozpoczęciem pracy ?

Dłuki

Stare dziadki najmądrzejsi drajwery najpierw coś roz... lapy się do wszystkiego kleją sprawy w sądzie przegrane a później płacz bo okazało się ze szef was wycyckal. Trochę godności biedaki. Jakoś Ci co chcą i potrafią w firmie dalej jeżdżą.

Jacek F
@Dłuki 04.12.2018 05:35

Ilu jeszcze nie naciągnołeś mały fiutku

Jerzy
@Dłuki 04.12.2018 05:35

Jak kazałeś zakładać magnesy to było dobrze, a teraz stare dziadki. Jeżeli chodzi o godność to ty jej nie masz wcale. A tak na poważnie to miej oczy dookoła głowy i rozglądaj się jak będziesz chodził po mieście.

Mieczysław
@Dłuki 04.12.2018 05:35

Sprawę przegrałem ale szkoda mi Mojego czasu, aby się dochodzić z twoją matką, bo ty zachowałeś się jak tchórz za mamuśką która nie zna adresu wspólnika,( wszyscy go znają ) Honoru który posiadam i Godności , te cechy tobie są obce. Natomiast zacytuję ( miej oczy dookoła głowy), bo nie znasz dnia ani godziny. Wesołych świąt.

Fabian

No a szef nowym lexusem jeździ

Jacek F.

Mariusz kierowca który został pobity na bazie przy ul. Staszica. Odezwij się !!!

Biedak
@Jacek F. 10.11.2018 07:23

Myślę że mogę Ci pomóc możemy spotkać się gdzieś w bezpiecznym miejscu. Mariusz

Jacek F
@Biedak 10.11.2018 17:28

Zaproponuj gdzie i kiedy

Biedak
@Jacek F 10.11.2018 17:37

Jestem z Bełchatowa to może być tu

Jacek F
@Jacek F 10.11.2018 17:37

Kiedy, gdzie i godzina.

Jacek F
@Biedak 10.11.2018 17:28

Możesz przedzwonić do Mieczysława, czasami się widujemy, on mi da znać. Pozdrawiam

Biedak
@Jacek F 12.11.2018 12:44

Może jutro koło 23. Tak gdzie parkowalismy auta.

Jacek F
@Biedak 16.11.2018 16:46

Jestem na mazurach, wracam we wtorek.

Wojro7
@Biedak 16.11.2018 16:46

On nie może być. Napisz do mnie. wojro7@wp.pl

Jacek F
@Biedak 16.11.2018 16:46

Będę na weekend w Bełchowie to możemy się umówić na sobotę około południa na stacji paliw gdzie się tankowaliśmy. Jak Cię rozpoznam?

Jacek F
@Biedak 16.11.2018 16:46

Jeżeli Ci nie pasuje zadzwoń do Mieczysława, On mi przekaże.

Jacek F
@Biedak 10.11.2018 17:28

I co z tym spotkaniem ?

Jacek F
@Biedak 16.11.2018 16:46

Miałeś być w sobotę i cię nie było, co dalej ?

Mieczysław

Potrzebuję świadków.

k.lechu@onet.pl
@Mieczysław 11.10.2018 15:16

Dzień dobry Mam problem z płatnością. Może ktoś gdzie mogę spotkać właściciela niby firmy. Bo niestety współczuję Pani bo na nią jest firma zarejestrowana. Proszę jeżeli ktoś ma info gdzie może auto parkują to może tam gdzieś znajdę dłużnika.

Łukasz
@Mieczysław 11.10.2018 15:16

Czy możesz napisać dlaczego poszukujesz świadków? Jakiej konkretnie sytuacji? Może warto to wyjaśnić, w ten sposób będzie Tobie łatwiej dotrzeć do odpowiednich ludzi. Na forum GoWork.pl zagląda bardzo wiele osób, są to nie tylko kandydaci do pracy czy też pracownicy.

Mieczysław
@k.lechu@onet.pl 19.10.2018 12:04

nie ma komu współczuć ponieważ jedno drugiego warte. Na rozprawie powiedziała że syn jest zatrudniony jako kierowca a ona nie zna jego adresu. Parking znajduje się przy ul. Staszica za stacją paliw LPG. widoczne z ulicy.

Mieczysław
@Łukasz 23.10.2018 19:13

Świadkowie potrzebni do potwierdzenia przed sądem sytuacji jaka panuje w port transie. Na pierwszej sprawie nie miałem świadków, a papier to papier.

Mieczysław

Ku przestrodze. Jeśli ktokolwiek chciałby pomóc i przestrec innych proszę o kontakt. 602191060

Mieczysław

To coś nie powinno nosić miano firmy

Mieczysław

Szukam osób które pracowały, bądź pracują w port trans i zostały oszukane,a chciałyby pomóc, świadcząc w sprawie . proszę o kontakt. Mój nr tel. (usunięte przez administratora)

Mieczysław

Też pracowałem w tym czymś, teraz sprawa jest w sądzie. Jeśli ktoś chciałby pomóc, nie tylko mnie ale przestrzec innych, to termin rozprawy w sądzie w Bełchatowie dni. 17 maja o godzinie 12,00 sala rozpraw IV. Byłbym wdzięczny za skorzystanie z mojego zaproszenia.

kropkanadi
@Mieczysław 10.04.2018 16:06

Witam, i jak ta sprawa się potoczyła? Pozdrawiam

Mieczysław

Do administratora. Co nasz na myśli zarobki,to co zarabia (usunięte przez administratora) czy to co nie jest wypłacane kierowcom

Mieczysław

Nie dajcie się oszukiwać

Mieczysław

UWAGA OSZUKUJĄ. !!!!!!!!!!!!!!

Łukasz

@Tyle w temacie, Twoja opinia jest bardzo krótka i zawiera wyłącznie jedno słowo. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać, co miałeś na myśli? Dlaczego oceniasz firmę Port Trans negatywnie? Jeżeli nie uargumentujesz swojej wypowiedzi, inne osoby mogą ją odczytać jako zwykłe pomówienie!

Tyle w temacie

Katastrofa.

Administrator

Co sądzicie o poziomie zarobków w Port Trans Barbara Dworzyńska? Czy w ostatnim czasie uległ on zmianie?

Łukasz

@Basket, co dokładnie masz na myśli? Nie wiem, w jaki sposób odnieść się do Twojego komentarza. @Wojro7, czy jesteś pewien, że to prawdziwa informacja? Forum jest miejscem publicznym i nie powinny się tu znaleźć opinie bez potwierdzenia. Czy masz jakieś pewne dane na temat firmy?

Wojro7
@Łukasz 14.05.2018 14:51

Dworzyńscy mają wiele spraw sądowych i ja też ich pozwałem i sprawa się toczy w sądzie. Dworzyński ma lub miał sprawę w sądzie karnym o pobicie kierowcy. Nie wypłacają tego co się z nimi umówiłeś naciągają i biorą innego osła co się da wykorzystać

Genek
@Łukasz 14.05.2018 14:51

Po co masz sie odnosić. Piszą ludzie jak tam jest i tyle.Nie wierzysz to sam sprawdź tylko potem nie becz.

Łukasz

Jak przedstawia się aktualna sytuacja w firmie Port Trans? Wcześniej pojawiały się informacje o tym, że pracodawca nie wypłaca na czas wynagrodzenia, czy coś się zmieniło? Czy możecie napisać nieco na temat warunków pracy, atmosfery? Zależy nam na rzetelnych opiniach.

Moro
@Łukasz 22.04.2018 23:29

zmieniło się,teraz nie płaci wcale !

Basket
@Łukasz 22.04.2018 23:29

Człowieku nawet nie myśl o tym czymś.

Wojro7
@Łukasz 22.04.2018 23:29

niedawno dzwonił do mnie kolega, który powiedział mi że Marek Dworzyński ma założoną sprawę karną za pobicie kierowcy.

Mrówka

Szkoda gadać....

Wojro

Pracowałem ja i inni kierowcy ciągle nie mają pieniędzy by zapłacić za pracę aż naciągną cię na ile się dasz i się sam swalniasz.

Nikt

Firma jest tak uczciwa inaczej, że usuwa posty.Normalny by się cieszył że o nim się dobrze pisze.Do portu Radomsko to raczej ta firma nie ma po co zjeżdżać - wiadomo o co chodzi.

Xardas

Nie polecam, chyba że ktoś lubi ciągłe uzeranie się o wszystko, serwis, pieniądze itd.

Zostaw opinię o Port Trans Barbara Dworzyńska - Bełchatów piotrków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Port Trans Barbara Dworzyńska