Ta firma to dno! do niedawna to była ALTIA RADOM, zmienił się właściciel ale problemy zostały - kilkanaście milionów długów, egzekucje komornicze, windykacja itd. niestety kadra kierownicza nic sobie z tego nie robi, ale po co ma się wychylać skoro zarabiają od 8 do 16 tysięcy zł!(chamy z Grójca) a ludzie zarabiają średnio 2000 zł. Banda nieuków, prezes chłopek z Francji (przyjechał pracować na automatach i tak został prezesem) dwoi się i troi żeby to jakoś szło ale wydaje się że rządzi firmą teraz niejaki Łukasz P. - glut bez doświadczenia który ma za nic pracowników. Traktuje ich jak gó...no, chciałby wprowadzić zasady jak obozie pracy.Taki mały faszysta. Ale jak ktoś się wróblem urodził to orłem nie zdechnie. Zwalniają ludzi z kilku a nawet kilkunastoletnim stażem, doświadczonych, którzy nauczyli innych fachu. Nikt nie rozumie wg jakich kryteriów są oceniani pracownicy. Ludzie są zastraszeni i sterroryzowani, każdego ostatniego zastanawiają się czy to nie ostatni dzień w pracy. Jeżeli szukacie pracy to mocno się zastanówcie, bo jednych zwalniają a innych przyjmują ale przyszłości tam nie ma, a będziecie oszukani informacją jaka to wspaniała firma, dynamicznie rozwijająca się, a prawda jest taka, że zamówienia coraz mniejsze, klienci się wycofują. Dno i metr mułu!!!